Spannendverhaaltje.nl

7 dagen: Donderdag - 1

-
16-08-2010
Wachtend op Schiphol. Zenuwachtig. In mijn gedachten druk bezig met de komende week. Zeven dagen hebben we samen. Het vliegtuig uit Londen is 20 minuten geleden geland. Wachten. Eindelijk gaan de schuifdeuren open, mensen beginnen naar buiten te stromen, gelach, begroetingen, mensen zwaaien, een roodharig meisje loopt in mijn richting. Jezus wat is ze lekker. Ik heb Maggie ontmoet in Sheffield. Overdag geld verdienen, 's avonds geld uitgeven, ver van huis, goede sfeer, dronken worden, 2 lichamen, 1 gedachte. Groene ogen, sproeten op haar neus, haar mond lacht, witte tanden, haar lippen op de mijne, een stevige knuffel, dit was precies zoals we afscheid hebben genomen in Sheffield. Ze is net zo mooi als die laatste ochtend dat ze naast me wakker werd. Sinds die dag hebben we regelmatig geemaild, koetjes, kalfjes, ons, sex en het plan van Maggie om een weekje langs te komen. Na een serie ranzige emails over en weer ontdekten we dat we allebei wel iets voelden voor sex met een dominante en een onderdanige partij.
Nieuw voor ons beide, geen flauw idee of het echt wat was, tijd voor wat experimenteren, SM voor beginners, de geplande dagen kregen een steeds meer erotische lading. De deal was snel gemaakt. Ik zou de eerste dag de lakens uitdelen en zij beloofde zich te gedragen als een gewillig sex-slaafje. De dag daarna zouden we de rollen omdraaien. Een dag later zou het mijn beurt weer zijn. Ik maak me los uit de omhelzing, ze kijkt me afwachtend aan en fluisterd in mijn oor dat ze ontzettend geil is. Tijd om naar huis te gaan lijkt me zo. Donderdag Ze draagt hetzelfde strakke korte jurkje als de laatste dag in Sheffield. Weinig veronthullend, een ode aan haar schouders, borsten, heupen, billen en benen. Naast me op de bank, glas wijn in de hand en helemaal van mij. Ik ben zenuwachtig, ik weet niet of ik dit kan, ik ben zelf bijna verbaasd als ik mijn stem hoor: "Ik wil je borsten zien", "ik wil dat je opstaat", "langzaam". Ze staat op, kijkt me bijna verbaasd aan en gaat voor me staan. Langzaam duwt ze de bandjes van haar jurkje van haar schouders. Tergend langzaam trekt ze de stof naar beneden, haar harde tepels afgetekend in de stof van haar BH, ze rolt het jurkje langzaam tot op haar middel, mijn bek valt open, ik kan dit. "Zet je linker voet naast me op de bank.
Ze komt een stapje dichterbij en plant haar voet naast me op de bank. "Je benen iets wijder", haar schaamlippen tekenen zich duidelijk af in het witte slipje. Als in een droom strijk ik mijn vinger over de vochtige plek in het witte katoen. Maggie zucht diep. Dit gaat te snel, mijn pik schreeuwt ondertussen om aandacht, dit is te geil. Ik ben volledig vergeten wat ik allemaal van plan was, ik wil me (nog) niet op haar storten, geduld beheersing. Geen concentratie meer, ik wil haar. "Pijp me" zeg ik terwijl ik opsta en mijn shirt uittrek. Ze knielt voor me neer, haar vingers knopen mijn broek open, gretig sjort ze mijn broek naar beneden. "LANGZAAM". Als betrapt kijkt ze omhoog. Voorzichtig pakt ze de rand van mijn boxers en tilt ze over mijn erectie heen. Met mijn boxers op de knieen, haar linkerhand wrijft via de binnnekant van mijn dijen omhoog. Ik stap uit mijn boxers en zet mijn benen iets verder uit elkaar. Langzaam masseert ze mijn ballen terwijl haar rechterhand me langzaam aftrekt. Met een geil glimlachje likt ze het voorvocht van mij pik. "Ik doe wat je wilt, meester" mompelt ze voordat ze haar lippen om mijn eikel sluit. "Kijk me aan" Twee ondeugende groene ogen staren me aan terwijl ze me langzaam begint te pijpen.
Ze neemt me met elke beweging dieper in haar mond, constant in mijn ogen kijkend. "langzaam" kreun ik, ze neemt mijn pik uit haar mond, drukt hem met een hand tegen mijn buik en begint mijn ballen te likken, een voor een neemt ze ze voorzichtig in haar mond, continu oogcontact, zachtjes speelt ze met haar tong rond mijn zak, haar mond sluit zich opnieuw om mijn pik, mijn ballen in haar hand, haar andere hand om de basis van mijn lul, alles wordt een vloeiende beweging, ze kijkt me zo geil aan, steeds sneller haar mond over mijn pik. "slikken" is het laatste wat ik kan zeggen voordat ik in haar mond kom. Verrast knippert ze met haar ogen, waarna ze gehoorzaam begint te slikken. Ze blijft me lachend aankijken terwijl ze de laatste sperma van mijn pik likt. "Massagetijd" mompel ik terwijl ik kijk hoe Maggie zelfs met haar tong de laatste restjes geil van haar lippen likt. Ik vertel dat ze haar jurkje zo maar moet laten, opgerold om haar middel, haar witte onderbroekje, het ziet er op een sletterige manier enorm sexy uit. Ik trek de rest van mij kleren uit, ik pak Maggies hand en loop de slaapkamer in. "Masseer me maar eens lekker" zeg ik terwijl ik me op het bed laat vallen.
Ik lig op mijn rug, massageolie en haar warme handen over mijn lichaam, soms stevig, soms subtiel, ik voel haar tepels over mijn onderrug glijden, ze plant een knie tussen mijn benen, neemt mijn dij stevig tussen haar benen en begint al masserend langzaam tegen me op te rijden. Ik grinnik dat ik haar door heb, laat haar begaan, voel haar vocht tegen mijn been drukken, ik geniet, maar bedenk me snel. "Stop daarmee" zeg ik. Met een kleine zucht gaat ze aan het einde van het bed zitten en begint mijn voeten te masseren. Het werkt! Ik ben de baas, ze doet wat ik zeg. Ik vraag me af of ik haar nu moet straffen voor haar ongehoorzaam gedrag. Ik besluit het erop te wagen en vertel Maggie dat ze moet stoppen. Ik besluit het er op te wagen en vertel Maggie dat ze moet stoppen. "Ik wil je op je knieen op bed zien, voorovergebogen". "Knieen verder uit elkaar, schouders plat tegen de matras, je kont hoger de lucht in". Er hangt een gespannen stilte. Het witte katoen van haar slipje spant zich strak over haar kont, een natte plek rond haar poesje.
Mooi, geil en kwetsbaar. "Ik wil dat je langzaam je slipje uittrekt" Haar gezicht verdwijnt in de matras terwijl ze met beide handen tegelijk haar slipje over haar billen naar beneden rolt. Prachtige witte ronde billen. Haar drijfnatte kut, zacht roze, omringd door rossige haartjes. Ze sluit haar benen, haar opgezwollen schaamlippen steken tussen haar benen vandaan, ze worstelt het slipje uit en neemt haar oorspronkelijke positie weer in. "Knieen verder uit elkaar". Ze is prachtig, haar hoofd in de kussens, schouders op de matras, haar borsten plat onder haar, haar rug is in een boog omhoog gekromd, ik zucht terwijl mijn ogen via haar rug naar haar kont glijden. In deze positie staan haar billen van elkaar, een iets donkerder getinte lijn loopt via haar bilspleet naar beneden naar haar anus. Ik bestudeer haar geplooide bruinroze gat. een samengeperst mondje, geen haartjes, een gerimpelde cirkel. Voorzichtig draai ik met mijn vinger een cirkel eromheen. Maggie kreunt licht. Mijn vinger volgt de lijn tussen haar billen richting haar kut. Nat, haartjes plakken tegen haar schaamlippen, een openstaande bloeiende bloem van zachtroze vlees. Ik steek mijn vinger een klein stukje in haar, een nieuwe kreun, ik lik mijn vinger af. Zout, zwoel, sexy, geil, Maggie's kutje smaakt goddelijk herinnerde ik mij.
Maggie begint langzaam een rijdende beweging te maken met haar heupen. Christus, wat is ze geil. "STOP DAARMEE" snauw ik. Ik ruk mijn ogen los van haar lichaam en ga op zoek naar de lineaal die ik speciaal voor Maggie's bezoekje heb aangeschafd. 30 cm lang, plat plastic, geschikt voor corrigerende maatregelen lijkt me zo. Ik hoop dat ze dit wil, ik denk van wel, maar ben toch wat nerveus. "Maggie, je bent ongehoorzaam geweest, dit is de twee keer dat je niet doet wat ik zeg. Ik bepaal wanneer jij met je heupen mag rijden, wanneer je plezier mag voelen, ik bepaal wanneer je pijn mag voelen. En nu is het tijd om pijn te voelen". "Ik wil dat je hardop meetelt" zeg ik terwijl ik treiterend met de lineaal over haar billen aai. SMAK! "Een" zegt Maggie met een geschrokken dun stemmetje. SMAK! Deze keer ietsje harder. SMAK! Over haar billen loopt een dunne rode streep. SMAK! "Vier" kreunt Maggie met een vervormde stem. SMAK! "Omdat dit je eerste dag is zal ik soepel zijn". "Vijf te gaan, hardop meetellen, maar ik wil dat je je ondertussen vingert zonder daarbij klaar te komen. Haar hand verschijnt tussen haar benen.
Wijs- en middelvinger vinden haar clitoris, ze begint zachtjes rondjes te draaien, haar heupen wiegen licht, met haar bekken maakt ze opnieuw een rijdende beweging, alles lijkt te bewegen aan haar. SMAK! "Zes" hijgt ze. SMAK! SMAK! SMAK! Haar witte billen hebben een rode gloed. Maggies hand is drijfnat. "Heb je wat geleerd, Maggie?". Ze kijkt me aan, haar vingers blijven rondjes draaien, met een trillende stem zegt ze "ik moet doen wat jij zegt en niks meer". "Ik wil dat je me smeekt om die laatste klap. Als je smeekbede me bevalt laat ik je klaarkomen". Maggies lichaam valt even stil, alleen haar vingers draaien nog rondjes om haar klit, "Meester ik smeek je, geef me die laatste klap, alsjeblieft, ik smeek je, ik ben zo geil, ik doe alles voor je" SMAK! Met een zucht zegt Maggie "tien". Blijf zo zitten, blijf jezelf vingeren, maar erg langzaam" zeg ik. "Je komt pas klaar als ik het zeg". Ik positioneer mezelf achter Maggie, mijn linkerhand op haar heup, met mijn rechter glij ik mijn pik langzaam door haar bilspleet naar beneden.
Ik duw met mijn eikel tegen haar strak gespannen kontje, Maggie huivert en beeft met haar heupen. "Vind je dat lekker?"."Ja" antwoord Maggie. "Misschien een ander keertje, als je braaft bent" mompel ik, terwijl ik mijn pik in een keer tot aan de wortel in haar poesje ram. "UhhhhMmmhh" kermt Maggie, "Neuk me hard, alsjeblieft, neuk me.." hijgt ze. Dit heb ik haar nog nooit horen zeggen. Langzaam haal ik mijn pik uit haar om hem vervolgens weer in een keer in haar te rijden. Maggie begint tegen mijn pik op te rijden, ik volg het ritme, voer het op, haar billen kletsen tegen mijn onderbuik, geil en zweet mengen zich in de lucht, tesamen met een gekreun vanuit de kussens. We zijn samen een, een neukmachine, alles loopt in een vloeiende beweging in elkaar over, Maggies kutje spant zich samen om mijn lul. Ik voel Maggies vingers tegen mijn stotende ballen, "ze vingert zichzelf nog steeds" schiet het door mijn hoofd, "ze is echt gehoorzaam..". "Kom maar klaar schatje" zeg ik tegen haar. Haar hand verlaat haar poesje en begint mijn ballen tegen haar clitoris aan te wrijven. Maggie beeft helemaal.
Ik begin nu zelf nu ook te kreunen. De stoten worden korter en sneller, Maggies hand drukt mijn ballen strak tegen haar lichaam, ze slaakt een zacht kreetje, en met diepe halen kom ik in haar klaar. Nog even nagenietend blijf ik in haar, wrijf zachtjes over de rode striemen op haar kont en val met een glimlach naast haar neer. "Dit was supergeil" zeg ik haar. Ze komt tegen me aan liggen en knikt bevestigend. Het is ondertussen half twee 's nachts, beiden moe maar voldaan, ik trek een deken over ons heen. Maggie legt haar hoofd op mijn borst en begint te grinniken. "Morgen is het mijn beurt" zegt ze. Ik knik een tikje onzeker. "Morgen" mompel ik. Ik probeer koel te doen, maar ben zo nieuwsgierig als de pest. Allerlei ranzige fantasieen schieten door mijn hoofd, ik hoop dat het goed wordt. "Ik wil dat jij mij morgen wakker maakt" begint ze, "door met je tong mijn kutje schoon te likken". Dankzij jou ben ik te moe om te douchen, dus mag jij mij morgenochtend schoonmaken. Ze pakt mijn hand en wrijft mijn vingers langzaam door haar natte spleet. Zweet, haar geil, mijn sperma. Ze kijkt me aan. "Morgenochtend" zegt ze, met jouw tong. Wordt vervolgd.
Aantal keer gelezen:
1538
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)