Spannendverhaaltje.nl

3 studenten en een hoertje

-
25-10-2010
Ik ben Karin, ben pas 18 en woon met 3 onwijs lekkere geile gozers in een huis. Hun pikken zijn voor mij, mijn lijfje is voor hun. Ik pijp, laat me beffen en dubbel neuken. En de afspraak is dat ik niets hoef te betalen aan huur, in ruil voor seks. Ik doe niets liever, dus vind ik het best en geniet volop van alle aandacht.

Maar zij zijn niet de enige die me neuken. Ik neuk met de buurman van mijn ouders en met een leraar van de vorige school. Ik was nog 16. Mijn ouders hadden een ander huis gekocht, wat niet helemaal de smaak was wat sanitair betreft. De bedoeling was om eerst een nieuwe badkamer, keuken etc. te maken, maar binnen een week was ons oude huis al verkocht en moesten eerder dan de bedoeling was verhuizen. Ik had gelijk leuk contact met de nieuwe buurman. Ik laat graag me lijfje zien, het was hartje zomer, dus niet veel aan. Alleen thuis, stout aankleden, veel te kort afgeknipt spijkerbroekje waardoor me lipjes net wel, net niet waren te zien. En lekker uitdagend naar die leuke nieuwe buurman... Hij zei dat ik wel vaker alleen thuis mocht zijn... Hij pakte me bij me kontje en haalde de naad van me broekje uit me spleetje. Wreef over me kale lipjes en werd gelijk al nat. Zijn vingers gingen naar binnen. Ik had al jongens gepijpt, was al vaker gevingerd, en deed het zelf ook in beide gaatjes. Maar was verder nog maagd. Tot die dag. Hij zette zijn pik tegen me zeiknatte kutje. En ik had het in me dromen al 100 keer gedaan. Maar zo'n gevoel kun je helemaal niet dromen. Het was dus nog veel geiler.Op het VMBO waar ik zat, hadden ze de gewoonte om 1 keer per jaar een huisbezoek te brengen. Dus, mijn mentor maakt een afspraak met mijn ouders. Op een avond zit ik op me kamer, alleen thuis. De buurman was er niet. Geen vriendje om mee te spelen, dus me speeltjes er bij. Een dikke vib in me kutje en een vrij dikke in me kontje. En lekker genieten dus. Toen ineens de deurbel. Dus, slipje aan, hemdje aan, en naar beneden. Zal wel een collecte zijn dacht ik. Dus, doe de deur open is het mijn mentor... Ik een rood koppie, want hem had ik niet verwacht. "Hallo Karin, ik heb een afspraak met je ouders". Nou die zijn er niet... Tja, wat moest ik, dus liet hem toch maar binnen toen ik me ouders ging bellen. Mijn moeder had het opgeschreven voor een week later en de mentor dus een week eerder. Ik was al over de schrik heen dat me mentor het was en ik schaamde me ook niet meer voor mijn schaars geklede lijfje. Ik zette koffie voor hem. En raakten aan de praat. Ik begon stoute ideetjes te krijgen en ging met opgetrokken knieŽn op de bank zitten. Er ontstond een natte plek in me slipje. En toen vroeg ik of hij een biertje wilde. Ja, zei hij en toen ik dat biertje bij hem neer zette stond ik heel dicht bij hem en toen pakte hij me bij me kutje. Een kwartier later lagen we te neuken.

De buurman mocht me kontje ook ontmaagden. Tijdens een wekelijkse beurt vroeg ik hem of hij het wilde proberen. Weet je het zeker schatje, vroeg hij, want dit gaat pijn doen. Weet ik, zei ik, maar de dikke vib kon er ook al in, dus het zou wel wat mee vallen. Hij deed veel glijmiddel op zijn pik en op me kontgaatje. En drukte vrij makkelijk zijn pik jaar binnen. Jeez wat ben jij een geil ding, zei hij.

En toen was ik klaar op het VMBO en kon ik naar een vervolgopleiding. En wilde graag op kamers, lekker vrij en meer seksvrijheid. Kam in een huis met 2 jongens en een meid. Maar zij trok al snel in bij een vriendin. Dus, was er plek voor een nieuwe. Een superleuke jongen kwam in het huis wonen. Hij woonde er nog geen week toen ik al seks met hem had. Dat is ook lekker, zeiden die andere twee, jij woont hier pas een paar dagen en neukt haar al volop. Ik zei dat zij ook op me mochten. Dat hoefde ik niet vaker dan 1 keer te zeggen. Inmiddels ben ik het huissletje. Slaap om en om bij alle drie. Hebben vaak orgies. Wordt 2 tot 3 keer in de week dubbel genomen, pik in me kutje, pik in me kontje en pik in me mondje. En de pik die uit me kontje komt wil ik dan in me mondje, dan gaat de pik uit me kutje in me kontje en de pik uit me mondje gaat in me kutje.

Met jongens neuken vind ik super! Maar met mannen is het lekkerder. Dat is meer genieten. Jongens neuken harder, mannen reageren gewoon beter op wat je verlangt. En ik vind het super om met mannen naar bed te gaan die mijn vader hadden kunnen zijn.
Aantal keer gelezen:
518
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)