Spannendverhaaltje.nl

2013 Gaat Verder

-
10-02-2014
Het is maandag 4 februari als ik in de morgen de mailbox open op de pc, bij de vele mailtjes valt mijn oog op één van iemand die ik nog niet gezien heb hier op de mailbox. Ik open het en het is van Hans de man die vorige keer 500€ over had om is met mijn vrouw Kristien te seksen. H ij had de vorige ontmoeting heel tof en geil gevonden schreef hij en wou nog is iets beleven met die vrouw van mij, weer schreef hij dat het helemaal geen probleem was als ik erbij aanwezig zou zijn.

Toen die avond mijn stuk van haar werk kwam liet ik haar de mail lezen en zo te zien aan haar blik beviel de mail wel, ik vroeg haar of ze het nog is zag zitten en ze antwoorde van “ ja zeker, hij had me vorige keer wel goed laten klaarkomen dus dat zal de volgende keer ook wel zo zijn zeker”.

Die avond stuurde ik een mailtje terug naar hem zodat hij wist dat het ok voor ons was.

Twee dagen later weer een mail terug, daarin schreef hij dat het heel tof was en dat hij ernaar uitzag en dat hij dinsdag avond wel tijd had, hij schreef ook dat hij eerst wou samen komen ergens anders dan bij ons thuis en dat we eerst dan een hapje zouden eten. Hij koos een restaurantje in Antwerpen uit, niet ver van het Mas. Om 19:00h moesten we daar zijn en hij zou ons opwachten voor het resto.Die avond vertrokken we dus richting Antwerpen en om iets voor 19:00h waren we op de plaats die we afgesproken hadden, hij stond ons al op te wachten. Toen we binnen gingen kregen we een tafeltje in een hoek, daar zaten we wat afgeschermd van de andere klanten en was het wel leuk en gezellig. Ze kwamen de bestelling opnemen en toen de ober weg ging overhandigde Hans me weer een envelop met het bedrag in. Toen ze het aperitief gebracht hadden proosten we op een gezellige geile avond nog. Toen onze hoofdschotel op was hadden we het nog niet over seks gehad, gewoon maar de dagdagelijkse zaken waren nog maar besproken. Toen vroeg Hans plots aan Kristien of ze haar slipje niet wou gaan uitdoen en het aan hem overhandigen. Daar ze een kleedje aanhad dat net boven de knie kwam keek ze me aan en stond toen recht en ging naar het toilet, ze bleef wel langer weg dan we verwacht hadden maar plots verscheen ze toch terug aan onze tafel, ze overhandigde een knalrood slipje aan Hans die het is goed besnuffelde, ik zag de ober naar hem kijken maar hij deed of hij niks zag. Het slipje verdween daarna in zijn broekzak. Nu zat Kristien daar in haar blote poes bij ons aan tafel. Omdat ze dan ook nog naast Hans zat zag ik een hand van hem verdwijnen onder tafel en aan haar blik kon ik zien dat hij haar kutje beroerde. Dit spel hield hij een minuut of vijf vol en dan riep hij de ober en rekende af.

Toen we terug buiten kwamen vroeg Hans of hij met ons kon meerijden, hij zou wel zeggen waar ik naartoe moest rijden. Bij de auto aangekomen gingen Hans en Kristien van achter zitten en daarop vertrokken we richting industrie terrein. Het ene bedrijf na het andere reden we voorbij en toen we bijna aan Hessenatie kwamen zei Hans van slaag aan het rondpunt de eerste straat rechts maar in, daar ik mijn weg daar ook wel goed ken wist ik dat die straat dood liep. Spannend allemaal.

Onder het rijden had ik dikwijls in de achteruitkijk spiegel gekeken en wel gezien dat Hans constant met haar kutje aan het spelen had geweest, ik denk dat ze al kletsnat was van al dat spel.

Eens we die straat in reden zei hij dat ik na een tweehonderd meter maar moest stoppen en de auto mocht stilleggen. Natuurlijk nu is het nog geen weer om buiten iets te doen, de temperatuur in de avond is nog wat fris daarvoor. Ondertussen had Kristien zijn broek ook al open gedaan want zijn stijve leuter stond fier rechtop zo te zien, algoed dat het lampje vanachter aan was of ik kon nog niks zien. De zetel naast mij zette ik zo dicht mogelijk naar voren dan hadden ze vanachter wat meer plaats en daar maakte Hans direct wel gebruik van want ik zag hoe hij zijn broek uit deed, Kristien haar kleedje was al helemaal naar boven geschoven zodat haar kut lag te glinsteren van het vocht, super om zoiets te zien.

Toen Hans in zijn blote kont terug naast haar ging zitten nam Kristien zijn stijve fallus in haar mond en begon ze hem zachtjes te pijpen, eerst ging zijn eikel alleen in haar mond maar steeds nam ze hem wat dieper totdat ze niet meer verder kon. Het beviel Hans blijkbaar heel goed want ondertussen was hij echt haar mond aan het neuken, dan die kreunen erbij nog was wel lekker om te horen.

Kristien trok haar mond van zijn pik en gaf hem een geile tongzoen, ze keek daarbij soms mijn richting uit en ik zag aan haar blik dat ze genoot. De macht dat ze soms hebben doet hen toch wel goed denk ik. Tijdens die geile tongzoen ging haar hand nu over zijn roede en telkens neep ze in zijn eikel, plots hoorde ik Hans zeggen van “ ahhhh Kristien stop of ik spuit je onder” daarop zag ik haar mondje terug over zijn pik gaan en aan zijn ballen te zien loosde hij weer heel wat in haar mondje, toen ging haar mond met een plopgeluid van zijn eikel en ze gaf hem terug een geile zoen zodat hij zijn eigen zaad proefde, ze slikten het beiden door zo zag ik.

Hans zijn pik werd niet slapper en hij vroeg dan aan Kristien om op hem te gaan zitten, dat was maar een woord en haar kletsnatte kut schoof al over zijn snikkel totdat die niet meer verder kon.Na zo even stil gezeten te hebben kwam er in haar beweging, ze ging naar omhoog een paar centimeter en ging dan terug naar beneden, dit herhaalde zich dikwijls. Dan bleef ze weer ineens zitten op hem met zijn pik diep in haar kut, ik hoorde hem zeggen van “Kristien je nijpt met je kut dat het niet mooi meer is, als je zo nog even doorgaat vul ik ze ook weer hoor”.

Die kans kreeg hij nog niet van haar want ze kwam zo hoog plots dat zijn fallus uit haar snede schoof en ze zei tegen hem van “lik eerst mijn dikke lippen en geile clitoris maar even dan kun je wat afkoelen”. Ik keek is even niet naar hen en ik dacht dat ik iemand had zien lopen maar was niet zeker, nu keek ik dus ook regelmatig maar naar buiten want je weet toch maar nooit en om daar een boet of zo voor te krijgen is ook niet leuk.

Hans was Kristien haar kut goed aan het uitlikken en zijn tong flitste echt in en uit haar snee, ze was kletsnat zo te horen, dan vervangende hij zijn tong met een vinger en ik hoorde die kut van haar soppen, daar kwam nog een vinger bij en zo te horen werd ze nog natter. Niet veel later zat hij met vier vingers in haar doos te roeren en aan het gekreun te horen deed het haar zeker iets.

Ik ging nu eerst even een luchtje scheppen want mijn pik zat gekneld in mijn broek en veel plaats om met te bewegen had ik niet, dus ik stapte even uit de auto en toen ik de deur dichtklapte zag ik twee man in de verte staan. Het was toch redelijk fris die avond en een beetje later stapte ik terug in de auto, nu lag Kristien op de achterbank en zat hij met zijn pik terug in haar toverdoos te boren.

De twee mannen zag ik dichterbij komen en ik dacht zo bij mezelf van ik ga niks zeggen tegen hen, we zien wel. De mannen stonden nu naast de auto en konden goed binnenkijken hoe Kristien daar gepaald werd, zijn geile dikke pik was kletsnat van haar sap en iedere keer duwde hij hem erin tot hij niet meer verder kon. Ik keek terug naar de mannen en die stonden daar nu buiten beiden aan hun pik te trekken. Die vonden het blijkbaar ook wel heel geil wat ze te zien kregen.

Hans kreeg de mannen ook in de gaten zag ik maar Kristien lag zo dat ze niks kon zien van buiten de auto, het gaf Hans precies nog meer zin want hij begon het tempo te versnellen en zo te zien de mannen ook. Ik dacht nog bij mezelf van dit tempo gaat hij toch niet lang kunnen aanhouden want als ze weer begint te knijpen met haar tover kut dan schiet hij haar sebiet wel vol. Na ik denk nog een paar minuten begon Hans echt te hijgen en te grollen, ik zei hem “Hans ga je haar Kut weer vullen met je dikke nectar”? Hij antwoorde niet maar ik hoorde dat zijn verlossing kwam en zo te zien buiten zou het bij die gasten ook niet lang meer duren want zoals ze daar hun pik stonden af te trekken was ook wel de moeite. Hans kwam klaar en hij brulde als een leeuw maar de mannen buiten deden niet onder want ik zag grote klodders sperma tegen de zijruiten van de auto vliegen.

Toen de mannen waren verlost van het goedje verlieten ze terug de plaats en verdwenen in de duisternis. Hans trok zijn nu half stijve pik uit haar schede en een heleboel wit sap kwam mee naar buiten, het liep op de zetel, algoed dat er een lederen interieur bestaat want anders was dat niet meer proper te krijgen denk ik. Toen ook Kristien recht kwam zei ik haar dat ze is moest kijken naar de zijraam, ze verschoot en vroeg wat is dat waarop ik antwoorde dat ze kijkers had gehad en dat die hun lading op het raam hadden geschoten. Daar verschoot ze wel een beetje van.

Ik vroeg aan Hans of we terug richting Mas reden en die was akkoord .

Een beetje later reden we die gasten voorbij en ze staken hun duim op, ik zei tegen Kristien dat waren de supporters van je neukpartijtje en ze schoot in de lach, hopelijk hebben ze ervan genoten dan zei ze, moet je niet aan twijfelen dacht ik want ik kan de ruiten van de auto weeral kuisen.Als we bij het Mas aankwamen waren ze beiden terug aangekleed, alleen Kristien had haar slipje niet terug gekregen van Hans, hij mocht het houden zei ze maar als je nog is zou willen dan breng je het maar terug mee, zolang mag je ervan genieten.

We stopten aan de auto van Hans en we stapten met z’n allen uit, Hans gaf Kristien nog een innige tongzoen en ik zag zijn hand al verdwijnen tussen haar benen, als zijn hand terug tevoorschijn kwam van onder haar kleedje waren twee vingers kletsnat van hun sappen. Hij likte zijn vingers af en zei tegen haar dat ze echt wel een lekker snoep kut had. Ik wist dat allang natuurlijk en ik geilde er wel op als een ander er ook mag mee spelen.

Hans gaf me nog een hand en we stapten terug in de auto en vertrokken richting naar huis.

Onderweg vroeg ik haar of ze nog zin had in nog een stevig neukpartijtje met mij en dat zag ze helemaal zitten, ze zei me van “je mag mijn gebruikte kut ook nog is gebruiken”.

Toen we thuis kwamen was mijn rechterhand helemaal nat van met haar sneetje te spelen, eens we binnen waren heb ik haar op tafel gezet en heb ik haar kut leeg gesnoept alvorens ik mijn stijve pik in haar doos stak, eens ik diep in haar zat pakte ze me vast rond mijn nek en ik nam haar van de tafel weg, ze hing nu rond mijn nek met mijn fallus in haar kutje, ze begon zelf te bewegen en reed me echt af, op bepaald moment voelde ik het opkomen en zette haar terug op tafel, ik trok mijn speer uit haar schede en draaide haar om, ik liet ze wat bukken en ramde mijn leuter tot aan de wortel in haar kut en begon terug met een krachtig tempo die snee af te neuken. Ze begon tegen te stoten en zo hadden we echt een ritme gevonden dat beiden uitkwam. Niet veel later voelde ik met mijn rechterhand is tussen haar benen en ik voelde hoe mijn pik in haar ging en eruit kwam, haar lippen waren gezwollen en haar clitje stond stijf rechtop zo voelde ik. Het tempo dreef ik daardoor nog wat op en plots vroeg ze of ik stil wou houden, ik deed dat en ze begon weer met die spier te nijpen en ze vroeg of ik me gewoon wou laten gaan. Ze zoog het gewoon uit mijn buik zo voelde het en de nectar begon zich een weg naar buiten te zoeken, ik voelde het overal gewoon, mijn benen trilden en haar kut kneep en zoog dat het niet meer te doen was. Doordat ik constant nog met haar kittelaar speelde was zij ook aan het klaarkomen en ze duwde mijn hand plots weg van haar snee en daarop kwam ik schot na schot in haar klaar, de laatste druppel zoog ze met die nijp kut uit mijn pik.

Zoals we daar stonden dat was na het klaarkomen niet meer gemakkelijk en toen mijn lul uit haar kutje floepte gingen we in de zetel zitten. Ondertussen was het al na middernacht en het was maar een gewone weekdag dus tijd om naar ons bedje te gaan.

Daar aangekomen kropen we dicht tegen mekaar en vielen in een diepe slaap.

Zalige avond gewoon geweest.

Hans mag nog eens mailen.
Aantal keer gelezen:
1691
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)