Spannendverhaaltje.nl

2 tienermeisjes alleen

-
16-08-2010
Het was op een avond en mijn ouders waren niet thuis. Rond een uur of zeven zou een vriendin van mij, Lien, komen. Ik was gezellig naar tv aan het kijken toen om iets over zeven de bel ging. Ik stond op en liet Lien binnen. Omdat Lien bleef slapen had ze veel bagage bij, die ging ze op de kamer zetten, ik bleef voor de tv zitten, ze wist de weg toch. Lien kleede deed haar nachtkleedje en haar kamerjas al aan. Toen ze terugkwam zette ze zich erbij en keken we de hele avond gezellig met ons tweetje naar tv. Rond een uur of elf gingen we slapen. Omdat ik een tweepersoonsbed heb, kwam zij in mijn bed slapen.
Ik had een roze nachtkleedje dat juist tot over mijn billen kwam. Zij had ook wel een nachtkleedje maar iets langer. Toen we in bed lagen begonnen we nog wat te praten over vanalles en na een tijdje hadden we het ineens over sex. Plots voelde ik een hand over mijn benen wrijven. Ik voelde mij er eerst niet gemakkelijk bij maar na een minuutje ging het al veel beter. Lien ging met haar hand tussen mijn benen. Ze wreef een beetje over mijn slipje. Ik voelde ondertussen al nattigheid. Zij voelde dat ik nat werd en trok mijn slipje omlaag. Ze wreef met haar vingers over mijn kutje. Ik begon het aangenamer te vinden en trok haar nachtkleedje ook omhoog en masseerde haar borsten. Ze heeft van die mooie, ronde borstjes. Toen kwam Lien op mij liggen en begon mij te zoenen. Dat was gewoonweg heerlijk! Ondertussen vingerde ik haar een beetje.
Opeens stond Lien op. Ze nam uit haar bagage een sjaal die ze mee had genomen omdat het nogal koud was. Ze vroeg of ik ook nog een sjaal had. Ik had er ook één, dus ik stond op en ging hem halen. Toen ik hem had gevonden gaf ik hem aan Lien en toen kropen we terug in bed. Lien wou een spelletje spelen met mij. Ik wist eerst niet wat ze bedoelde maar ik liet haar maar doen. Ze bond mijn armen vast aan het bed en toen nam ze de koord die in haar kamerjas hangt, daarmee bond ze mijn benen vast. Ik kon bijna niet meer bewegen. Ze kwam weer op mij liggen en ze masseerde mijn borsten. Ik voelde het al tintelen tussen mijn benen. Ze kustte mij over mijn hele lichaam. Daarna ging ze met haar vinger in m´n kutje en begon ze wat te spelen. Toen ze haar vinger er terug haalde was die heel nat. Ze stak hem in mijn mond en ik moest hem aflekken.
Lekker geil, je eigen sappen te proeven! Ze ging terug naar mijn kutje en begon mij langzaam te vingeren. Daarna stak ze haar vinger in haar kutje en begon ze zichzelf voor mijn ogen te vingeren. Dat was wel een geil zicht, zo een jong lichaam voor je dat zichzelf zit te vingeren. Zij was ook heel nat. Ze liktte mijn kutje en mijn klitje. Het duurde niet lang vooraleer ik klaar kwam. Ik was helemaal nat. Ik wou haar vingeren maar dat ging niet, ik lag nog altijd vastgebonden aan het bed. Ze wreef mijn sap over mjn hele lichaam. Ik werd daar zo geil van dat ik nog eens kwam. Toen maaktte ze één van mijn handen los en moest ik haar vingeren. Al snel kwam zij ook klaar. Ze verplichtte me om haar sap op te likken. Ze smaakte zo lekker! Daarna hebben we elkaars sap afgelikt en hebben we nog wat liggen zoenen. En toen zijn we in slaap gevallen. Ik hoop dat ik nog veel bezoekjes van mijn vriendin mag verwachten!
Aantal keer gelezen:
2083
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)