Spannendverhaaltje.nl

2 kleine sletjes

-
21-08-2015
Ik praatte al een tijdje met een aantrekkelijk meisje van 17 op social media. Ze had op dat moment net een breuk gehad met haar vriendje en vond mijn aandacht natuurlijk wel leuk. Ik vond haar persoonlijk er ook zeker lekker uit zien, ze had mooie grote borsten en een lekker afgesquad kontje. En een blik in haar ogen die je pik al bijna vanzelf omhoog keek.
Het begon met wat onschuldige complimentjes over en weer maar dat veranderde snel naar wat geilere berichtjes.
We begonnen elkaar 's avonds op te geilen waarop ze meestal een foto stuurde van hoe nat haar poesje was of dat ze zonder BH in bed lag. Dit is als gezonde jongeman natuurlijk moeilijk te weerstaan dus ik kreeg steeds meer zin in haar, en de seksuele spanning bouwde zich op.Ik haalde haar in de dagen er na regelmatig even op van de bus met mijn auto, of bracht haar even naar een vriendin. Dit was dan meestal een uitgelezen kans om even met mijn hand naar haar stringetje te glijden, of haar een sexy tongzoen te geven. Ze daagde mij uit en ik haar, tot de spanning zo hoog werd dat we niet meer van elkaar af konden blijven. Ik reed opzettelijk om via een rustig stukje industrieterrein toen we op weg waren naar de stad. Ik wou even testen hoe lekker dat lichaam nou echt voelde. Ik begon haar te zoenen, en met mijn hand voelde ik haar stevige, zachte borsten. Ze waren eigenlijk perfect van grootte en vorm. Ik gleed langzaam met m'n hand naar beneden en voelde of ze al nat werd. Ik voelde door haar string heen al een net plekje dus dat zat wel goed.
Ik schoof haar stringetje opzij en voelde haar drijfnatte, warme, strakke poesje, en begon meteen haar clit te strelen met mijn vingers. Ze maakte op haar beurt mijn broek los en pakte mijn keiharde pik goed vast, en trok zoveel mogelijk vel naar achter zodat ze m'n eikel goed zag. Terwijl ik rustig een vinger in haar duwde, boog ze voorover en begon me te pijpen. Heel rustig en zacht met haar tong, terwijl ze me stevig aftrok met haar hand. Ik vond dit zo lekker dat ik meer vingers in haar poesje stak en haar vingerde tot ze sopte. De manier waarop ze me pijpte hield ik niet lang vol, en dit zei ik ook, maar dat spoorde haar alleen maar aan om nog beter haar best te doen, en toen ik zei dat ik ging komen gaf ze een kreuntje als goedkeuring. Terwijl ik 3 vingers in haar heerlijke kutje had, spoot mijn zaad in haar mond, ze kreunde zachtjes van genot en hield haar lippen stevig om mijn pik heen, zodat ze geen drup miste. Ik hoopte dat ze het ging doorslikken, maar ze deed de autodeur open en liet het uit haar mond op de grond lopen, het was teveel zei ze. We kleedden ons weer netjes aan en reden naar huis.De gesprekken hier na benadrukte ik nog even dat ze heerlijk kon zuigen, maar het me toch tegenviel dat ze het uitspuugde. Ze zei het niet gewend te zijn om haar hele mond vol te hebben, maar als ik de volgende meer haar poesje helemaal schoon likte, ze mijn vocht ook zou slikken.
Dit was natuurlijk een goede uitdaging dus we spraken 2 dagen er na af gij haar thuis, haar moeder werkte en haar tweelingzus zat tot laat op school, zei ze...
Ik belde aan, en ze deed de deur open met alleen een badjas aan, en trok me naar binnen. Rechtstreeks naar boven, naar haar kamer. Ik duwde haar op bed en begon direct haar poesje te likken. Ze vroeg me of ik haar wilde neuken, en daar zei ik geen nee op, dus ik ging haar wederom kletsnatte kutje binnen met mijn pik. Na een paar keer stoten zei ze wacht even, ga maar op je rug liggen. Ze kroop tussen mijn benen en begon haar eigen vocht van mijn pik af te likken, terwijl ze me diep in m'n ogen aankeek. Ze likte m'n ballen, toen weer helemaal naar het puntje van mijn eikel, draaide haar tong een paar keer rond en begon me heel zacht te pijpen. Het was goddelijk. Ze wist dat ik maar wat graag weer wilde komen, maar ze stopte snel, draaide zich om en wou doggy gepakt worden, en zo hard mogelijk. Ik ging dat lekkere kutje weer binnen, maar door de geluiden van de seks hadden we niet gemerkt dat er iemand thuis kwam, en toen de deur van haar kamer open ging was het al te laat, haar zus was thuis gekomen. Even keken we elkaar geschokt aan, maar toen kwam elke man zijn droom uit, ze vond het jammer dat we haar niet meteen hadden uitgenodigd. En terwijl ik nog met mijn stijve pik in haar zusje zat, kleedde ze zich uit en kwam op het bed zitten. Ga rustig verder lieverds, zei ze, en ze begon haar zusje te tongen. Snel daarna ging ik op mijn rug liggen, en ging de een op mijn pik zitten, en de ander op mn mond, het smaakte zo lekker op dat moment. Toen ook haar zus goed nat was, neukte ik haar doggy, terwijl haar zusje haar kontje begon te vingeren. Ze zei dat ik mijn pik daar maar eens in moest stoppen, en dat deed ik. Heerlijk hoe strak dat om je pik voelt. Na een paar keer stoten gaf ik aan dat ik echt mijn sperma niet meer kon inhouden, en ze begonnen te overleggen wie er nou meer recht had op een mondje vol. De een had nog wat goed te maken, en de ander vond dat omdat ze minder tijd had gehad wel wat extra's mocht. Ze begonnen me om en om te pijpen, toen ik klaar kwam op de tong van de jongste, dit keer was het nog meer dan in de auto. Ze kon het niet allemaal houden en straaltjes warm zaad liepen langs haar kin over haar borsten naar beneden. Haar zus zei lieverd je morst al dat lekkere sperma, en begon het met haar vingers op te vangen en zelf op te likken. Haar jongere zusje moest 3 flinke slokken wegwerken maar dit keer vond ze het geen probleem, en terwijl haar zus elk laatste drupje weg likte, legde ik mijn hoofd op het kussen en genoot na van deze fantastische ervaring.
Aantal keer gelezen:
1596
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)