Spannendverhaaltje.nl

1e bi ervaring

-
19-10-2010
Dit verhaal is geschreven door ondeugd meer verhalen van ondeugd Ik was me ervan bewust en daagde ze uit om te kijken hoe ze reageerden op mij. Ik had destijds een vriendin. Een bloedmooie meid van 22. Ze was een halfbloedje met een heel klassiek gezicht en wulpse vormen, grote borsten die werkelijk iedere man gek kon maken van verlangen. Zij was professioneel stripper en zeer succesvol daarin. Op een gegeven moment belde ze me op of ik een show met haar mee wilde doen in Paradiso. Uiteraard wilde ik dit wel en reed nerveus en opgewonden mee in de auto. Vol verwachting, adrenaline gierend door mijn lijf en alleen het idee al bracht de nodige opwinding.
Bij haar thuis aangekomen dronken we even wat moed in want dit zou voor mij de eerste keer zijn dat ik zoiets überhaupt deed en dan gelijk voor een afgeladen Paradiso. Ze gaf me de kleren die ik die avond op het podium zou dragen. Een zwarte zijden blouse die dmv klittenband erg snel uit kon en mijn borsten (85C) goed lieten uit komen. Daaronder kwam een zwart/rode kanten push-up bh. Een paar zwarte kousen afgezet met zwart kant en jarretels onder een kort krijtstreeprokje maakten het plaatje compleet. Het was de bedoeling dat ik als secretaresse verkleed zou zijn en droeg daarom mijn haar streng opgestoken en een brilletje op mijn neus.
In Paradiso klonk de muziek al opzwepend door de boxen en mijn vriendin liep op me af en kuste me vol op mijn mond. Ze stelde me voor aan de eigenaar en we bespraken nog snel wat we nodig hadden aan materiaal om de show compleet te maken. Ik moest me midden in het publiek opstellen en zou na een korte striptease show van haar uit het publiek gekozen worden om plaats te nemen op een stoel midden op het podium. Haar act was erg opwindend en het publiek bestaande uit voornamelijk mannen werd wild van haar erotische bewegingen. Toen kwam het moment dat ze me wenkte en braaf liep ik het podium op.
Daar zette ze me neer op de stoel en mijn armen werden met een lint achter de rugleuning gebonden. Er werd andere muziek gedraaid die het publiek wist te boeien en vooral het idee dat het nu echt ging gebeuren en ik geen kant meer op kon, wond me enorm op. Zij scheurde mijn blouse open, deed mijn brilletje af en gooide mijn haar los. Een kort moment keken we elkaar aan. De mannen in het publiek hielden hun adem in. Ik slaakte een diepe zucht toen zij volledig naakt voor me kwam staan en olie over haar lijf liet glijden. Ze was prachtig en haar slanke, licht bruine huid kronkelde over mijn benen, steeds dichter bij en dan weer teasend bij me vandaan. Ze zoende me in mijn hals en ik voelde haar hand langzaam tussen mijn benen gaan. Ik vergat het publiek en genoot van haar vinger die heel plagend een weg vond naar mijn warme en natte…. Ze drong met een vinger binnen en ik kreunde het uit. Haar borsten zaten vlak bij mijn gezicht en heel zachtjes beet ik in haar tepel met een directe reactie tot gevolg. Ze fluisterde zachtjes in mijn oor dat we na het optreden samen zouden douchen en dat ze me dan terug zou pakken.
Na het optreden welke ca 15 minuten had geduurd kregen we een applaus en werden door 2 stevige mannen begeleid naar de kleedkamers met douche. Snel deed ik mijn kleren uit en keek naar haar prachtige lijf wat helemaal glansde door de olie. Ik wist niet wat me overkwam maar wilde niet meer terug en kon me amper beheersen om haar aan te raken en passievol te zoenen. Ze zag mijn aarzeling, want tot dan toe had ik geen enkele ervaring binnen de vrouwenliefde. Ze zoende me heel teder op mijn lippen en ik liet me gaan, kon me niet meer beheersen. Ik sloeg mijn armen om haar heen, streelde haar rug, haalde een lok donkerbruin bijna zwart haar voor haar oog weg en zag de opwinding in haar ogen, de twinkeling die me deed huiveren. Ik werd warm van binnen en liet terloops een hand over haar mooie billen glijden. Haar tong kwam steeds dwingender in mijn mond en we daagden elkaar uit met onze tongzoen, die eindeloos leek te duren.
Op dat moment kwam de eigenaar binnen en zag ons hevig ineen gestrengeld zoenen. Hij gaf ons een tas, met de woorden: veel plezier dames en vertrok toen weer. We giechelden en werden nieuwsgierig naar de inhoud van de tas. Deze tas bleek vol leuke speeltjes zitten met een veelbetekende blik naar elkaar tot gevolg.
De olie zat overal op onze lichamen en we besloten maar snel een douche te nemen, waarbij wij elkaar inzeepten. Onder de warme stralen van de douche zette ze mij tegen de muur aan en begon me weer te zoenen. Mijn benen trilden van genot. Ze had een ondeugende glimlach en zakte op haar hurken vlak voor me. Ze liet haar tong heel zachtjes langs mijn schaamlippen gaan. Ik kwam vrijwel direct klaar door alle nieuwe ervaringen, haar mooie lijf, haar plagende tong. Er was weinig meer nodig om me volledig te kunnen ontladen en ik genoot intens van het moment. Dit was mijn eerste ervaring met een vrouw en deze was zeker voor herhaling vatbaar besloot ik terplekke. Een aantal weken later hebben we de inhoud van de tas op elkaar uitgeprobeerd en gleden onze lichamen over elkaar heen, alsof we al jaren elkaar beminden. Stomend hete momenten en heftig schokkend kwamen we keer op keer klaar. De momenten met haar, echt een goddelijke meid, waarbij iedere vrouw direct om is en bi wordt koester ik nog steeds en een glimlach verschijnt op mijn gezicht als ik aan haar terugdenk. Sterker nog. Bleef het maar bij alleen een glimlach. De herinnering is weer net zo levendig als destijds en ik voel dat ik me nu moet ontladen…(Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar xxx)
Aantal keer gelezen:
1663
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)