Spannendverhaaltje.nl

18 jarige ontmaagd

-
16-08-2010
Ik was die avond even naar de stad geweest, maar ik mocht niet te lang wegblijven dus ik pakte al best vroeg weer de trein terug. Toen ik uit de trein stapte liep er voor mij uit een aantal mensen met wie ik in de trein een praatje had gemaakt, maar zij sloegen al snel een andere richting op. Er bleef een vrouw voor mij uitlopen en het leek alsof zij dezelfde kant op moest als ik. Ik rende een stukje om haar in te halen en vroeg aan haar of ik een stukje mee mocht lopen. Daar had ze geen bezwaar tegen. Eenmaal bij haar huis aangekomen vroeg ze of ik nog even binnen wou komen. Ik liep achter haar aan het huis binnen. Ze vroeg of ik wat wou drinken. “Ja hoor”, zei ik. Ze schonk een groot glas bacardi-cola in en toen ik die helemaal leeg had gedronken had ze mij volledig in haar macht. Ik had daarvoor al flink wat op en was dus al redelijk aangeschoten. Ze vroeg me hoe ik heette, hoe oud ik was. “Ik ben 18”, zei ik “En jij?” “24”, antwoordde ze. Toen vroeg ze opeens of ik al ooit sex had gehad. Ik antwoordde nogal verbaasd dat ik nog maagd was.
Toen ze dat hoorde vloog ze op en begon ze me overal aan te raken en zei dat ze mij wel eens ging laten zien hoe dat voelde. Ik zei dat ik nog geen ervaring had en dus niet wist wat ik moest doen. Ze antwoordde dat, dat niet uitmaakte, ik moest maar ontspannen en zei zou het wel voordoen. Ze opende mij gulp en trok mij penis naar buiten. Ze trok er wat aan tot ie helemaal stijf was. Ze begon zich te ontkleden. Tot mijn grote schrik nam ze ineens mij penis in haar mond en begon er hard aan te zuigen. Ook merkte ik dat ze een tongpiercing had, waardoor het allemaal nog lekkerder aanvoelde. Toen ik bijna op springen stond stopte ze en zei ze dat het nu mijn beurt was om met haar wat te doen. Eventjes wist ik niet wat ik moest doen, maar dacht toen terug aan de films die ik wel eens had gekeken. Ik begon met mij tong cirkeltjes om haar tepel te maken waardoor die erg hard werd. Toen ik haar clitoris had gevonden en eventjes daarover had gewreven voelde ik dat ze erg nat was daar beneden. Ik begon, net als bij haar tepels, rondjes te draaien om haar clitoris. Toen stopte ik een vinger in haar vagina, en duwde die heen en weer op het ritme van m’n tong. Verbaast over de grootte van het gat stak ik nog een vinger erin, dat past nog goed.
Ik stak er nog een bij. “Hmmm ja, dat is lekker zo”, zei ze nogal buiten adem. Na dat een tijdje vol gehouden te hebben verstijfde haar hele lichaam. “Ze gaat klaarkomen”, dacht ik. En opeens begon haar hele lichaam te schokken. Dit stopte na een tijdje en ze zei dat ze klaargekomen was. “Maar jij bent nog niet klaargekomen”, zei ze “Ik zal je nog wel eens zuigen”. Hier had ik geen problemen mee en liet haar gewillig haar gang gaan. God, wat voelde die piercing toch lekker. Toen ik bijna klaarkwam zei ik “Ik kom bijna, maar dadelijk spuit ik in je mond!”. “Dat is geen probleem”, antwoordde ze. Ik begon te spuiten en tot m’n verbazing slikte ze alles door. Ze was niet te stoppen! Ze likte me helemaal schoon. “Zo, hoe vond je dat?”, vroeg ze. Geheel buiten adem zei ik “Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt! Zo lekker”. Met een glimlach liet ze blijken dat ze het ook naar haar zin had. Plotseling stond ze op en liep ze naar de tafel die in het midden van de tafel stond. Ze ging erop liggen met haar vagina net op het randje.
Ze nodigde me uit om in haar te komen. Ik wist niet goed hoe of wat, maar ze pakte mijn penis beet en leidde hem precies in haar gaatje. Op en neer ging ik, erin eruit. Als houvast pakte ik haar borsten vast, met haar tepels tussen mijn vingers. Ik gleed er gewoon in zo nat was het. Ze wreef zelf met een hand over haar clitoris en we kwamen samen gillend klaar. Uitgeput liet ik mezelf op de bank vallen. Ik schrok toen ze recht bovenop mijn nog harde penis ging zitten. Hij gleed er meteen in. Ze ging op en neer en maakte een soppend geluid. Haar sappen vloeiden zo over mij zak en over mijn benen heen. Ik wist niet meer waar ik het had toen ik nog een keer klaar kwam. Ik hoorde een klok. “Fuck, het is 12 uur”, riep ik uit. “Ik moest om 12 uur thuis zijn!”. Teleurgesteld zei zij dat ik dan maar snel moest gaan omdat ze niet wilde dat ik problemen kreeg met mij ouders. Eenmaal aangekleed en aangelopen keek ik nog eens om naar haar en zwaaide. Kort daarop kreeg ik een vriendin, en door dit meisje kan ik haar nu volop bevredigen. Ik ben niet meer met haar naar bed geweest, maar heb haar nog wel vaak gesproken over mijn sex leven, en haar nog vaak om tips gevraagd.
Aantal keer gelezen:
1863
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)