Spannendverhaaltje.nl

18 en ontmaagd

-
02-11-2010
Hoi, ik ben Laurent en ben 18 jaar. Dit is het verhaal over mijn ontmaagding. Ik had eigenlijk nog nooit een lief gehad. Die avond ging ik met een paar vrienden uit. Wat ik die avond zou beleven, had ik zelfs niet in mijn stoutste dromen durven hopen. We gingen naar een discotheek en daar zagen we Joke staan. Joke was de bloedhete vamp van ons klas. Ze was 19, had blond haar en groene ogen. Men zei dat ze het al met de helft van de klas gedaan had en dat ze het ook al eens met een meisje gedaan had. Ze was gekleed in een topje, een mini-rokje en ze had haar zwarte leren laarzen aan. Alleen al van haar te zien kreeg ik een stijve pik.

We gingen bij haar en amuseerden ons de hele avond. We dansten en lachten. Toen we naar huis gingen gaven we mekaar nog onze gsm-nummers en we spraken voor volgende week af. Juist toen ik thuis wou gaan slapen, kreeg ik een sms. Kunt ge onmiddellijk naar mij thuis komen,ik zit hier helemaal alleen. Groetjes Joke. Haar adres stond er ook bij. Ik besloot om er naar toe te gaan ook al vroeg ik me af waarom ze me nog zo laat op de avond wou zien. Toen ik belde, deed ze onmiddellijk open. Ze was nog altijd even sexy gekleed. Ze deed de deur toe en zei dat ik met haar mee moest gaan. Eenmaal in haar kamer aangekomen gaf ze me een zoen en fluisterde in mijn oor: neuk me!, neuk me! Ik stond versteld. Ik vroeg haar of ze zeker was en ze zei dat ze gek was van me. Ik zei dat ik nog maagd was maar ze begon me te tongen. Ze deed mijn pull uit en deed ondertussen haar topje uit. Ze leidde mijn hand naar haar borsten en ik kon haar stijve tepels door haar bh voelen.
Ze stopte met mij te tongen en deed haar mini-rokje uit. Ze ging op het bed zitten om haar laarzen uit te doen maar ik vroeg of ze ze niet kon aanhouden terwijl we vreen. Ze zei dat dit geen enkel probleem was als dit me opwond. Ik deed ondertussen mijn broek uit en voelde hoe mijn pik bijna uit mijn boxershort ontplofte. Ze kwam naar me toe en trok mijn boxershort uit. Mijn pik zat vol voorvocht en ik dacht dat ik al zou klaarkomen vanaf het moment dat ze hem zou aanraken. Ik ging met bevende handen naar haar bh maar kreeg die niet uit. Ze moest lachen en deed hem zelf uit. En daar zag ik haar schitterende borsten met haar stijve tepels. Ik legde er mijn hand op en begon ze te strelen. Ik voelde mijn pik nog groeien. Ik ging met mijn beide handen naar haar slipje en duwde deze naar beneden. Ik kon het niet geloven. Voor mij stond de mooiste vamp van de klas met een kletsnat poesje en met niets anders aan dan haar sexy laarzen. Ze kwam naar me toe en we begonnen weer te tongen. We gingen naar het bed en kusten innig voort.

Ze trok haar mond weg en ging naar mijn pik toe. Ze begon mijn ballen en mijn pik te kussen en stak het in haar mond. Ze begon aan mijn eikel te zuigen. Ik kreunde want zoveel genot had ik nog nooit beleefd. Ze begon me te pijpen. Na twee minuten zei ik haar te stoppen omdat ik anders veel te snel zou klaarkomen. Ze legde zich op haar rug en ik begon haar borsten te strelen. Ik zoog en speelde met haar stijve tepels. Ze kreunde zachtjes. Ik ging naar haar poesje toe en streelde haar met een vinger. Ze was kletsnat. Ik begon er 1 en dan 2 vingers in te steken en begon haar zachtjes te vingeren. Ik ging met mijn tong naar haar clitje en begon eraan te zuigen. Terwijl ik haar voort aan het beffen was, begon ze met haar borsten te spelen. Ze schreeuwde dat ze ging klaarkomen.

Dit was het sein om haar nog harder te beffen en toen ze met haar lichaam begon te schokken wist ik dat ze op het punt stond klaar te komen. Even later kreeg ik al haar geil op mijn gezicht. Ze zei dat het zalig was en kuste me. Ze streelde mijn pik en ging op het bed liggen met haar lipjes open. Nerveus leidde ik mijn pik naar haar poesje en stak het er in n keer in. Ze riep: neuk me! Neuk me!. Ik begon mijn pik in en uit haar poesje te stoten. Ik werd opgewonden door haar gekreun en stootte steeds harder en harder. Harder! Harder! riep ze. Na 2 minuten kwam zij mij op liggen en was mij aan het berijden gelijk een paard. Door alle opwinding heen zei ik dat ik het niet meer kon houden. Ze riep dat ik al mijn zaad diep in haar moest spuiten. Ze tongde me en toen voelde ik het komen. Zij kwam op dat moment ook weer klaar en ik spuitte in haar kutje zoals ik nog nooit gespoten had. Ik stak mijn lul uit haar kutje en we kustten nog wat na. We besloten het overmorgen nog eens over te doen. Na een halfuurtje ging ik naar huis als de gelukkigste jongen van de aarde. Twee dagen later zou ik nog een extra verrassing krijgen. Maar daarover vertel ik u later meer.
Aantal keer gelezen:
2055
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)