Spannendverhaaltje.nl

17 jaar en mijn eerste keer.

-
26-10-2010
Mijn vader had een winkel waarbij alle gezinsleden hielpen en een vriendin van ons gezin.

Carla heette zij en zij had mijn luiers nog verschoond als baby maar nu was zij inmiddels 32 jaar en ik net 17.

Zij woonde tegenover ons en ik was als kind aan huis.

Als ik mij verveelde nodigde ze mij altijd uit om bij haar te spelen met haar dochter en het laatste jaar liep ik er eigenlijk gewoon naar binnen alsof ik een zoon van haar was.

Carla was een mooie vrouw, lang blond haar, lange benen en een lief gezicht.

De laatste tijd was zij flink aan het trainen want na de geboorte van haar kind was ze wel wat kilootjes aangekomen.

Dat kindje was een nakomertje want haar dochter was anderhalf jaar ouder dan ik en werkte inmiddels ook in de winkel bij mijn ouders.

Op een dag vroeg ze mij of ik bij haar wilde komen, zij wilde gaan fietsen op haar hometrainer en op haar rugbankje en zij vroeg of ik even de kleine in de gaten wilde houden en natuurlijk stemde ik toe.

Ik was eigenlijk wel een beetje geil op haar want op een van mijn dagen dat ik zomaar naar binnen was gelopen zat zij net haar baby de borst te geven en ik had mijn ogen uitgekeken, ik had nog nooit borsten gezien laat staan die grote van haar waar haar kind aan lag te zuigen, ik stond stokstijf in de kamer en Carla moest er om lachen.

Je bent toch niet geschrokken Ron vroeg ze aan mij, je hebt toch wel eens meer een tiet gezien en knul jok maar niet want ik heb gemerkt dat je in mijn sexboekjes hebt zitten loeren.

Ja dat was zo, maar ik had nog nooit echte gezien stamelde ik en zeker niet zulke grote en Carla moest hierom enorm lachen.

Je mag wel wat dichterbij komen zij ze dan kun je het nog beter zien, kom maar naast me zitten en ik vloog naar haar toe en kroop tegen haar aan op de bank.

Kijk Ron zei ze terwijl ze haar bloes helemaal losknoopte en haar Bh omhoogschoof, zijn ze niet mooi je mag mijn toet wel even aanraken hoor.

Ik wist niet wat te doen en had een vuurrode kop en Carla bleef maar lol houden maar zei toen, als je het niet wil even goeie vrienden en ze trok haar bloes dicht zodat ik niks meer zag.

Die avond in bed kreeg ik mijn eerste zaadlozing tijdens mijn slaap en ik wist mij helemaal geen raad meer, ik kon die borsten van Carla maar niet uit mijn hoofd zetten.

Een paar dagen later belde ik dus aan bij Carla om op die kleine te letten zodat zij kon trainen.

Ik hing een beetje onderuit op de bank want de baby sliep en lag naar Carla te kijken, zij was inmiddels drijfnat van het zweet van het fietsen en nu ging ze op het rugbankje liggen.

Ik zat al met een stijve pik op de bank want haar shirtje scheen door het zweten flink door en ik zag wel dat ze geen Bh aanhad en dat ze keiharde tepels had en Carla bleef maar lachen naar me en terwijl ze nu op haar rug lag recht tegenover mij vroeg ze aan me of mijn zaadlozing pijn had gedaan.

He zei ik, hoe weet jij dat nou en ze vertelde dat mijn moeder de vlekken in mijn bed had gevonden en ook had mijn moeder aan Carla gevraagd of zei mij een beetje wilde voorlichten, mijn moeder had daar wegens haar preutsheid nog moeite mee en Carla zei tegen mij dat mijn moeder vond dat zei dat beter kon omdat ze mij mijn leven lang al kende.

Dus als je vragen hebt Ron roep ze maar zij ze terwijl ze even ruste maar ik zweeg en keek alleen maar naar haar benen en dijen die aan beide zijden van het bankje een beetje in de lucht spartelden, ze droeg een kort rokje zodat ik tegen haar slip aankeek die ook nat was en ik dacht bij mezelf “zweet ze daar nu ook “.

Ron riep ze, kun je het goed zien ? ik schaamde me dood en verzette me een beetje op de bank zodat ze mijn stijve niet zo opmerken onder mijn voetbalbroekje die ik aanhad.

Voel jij je ongemakkelijk vroeg ze en ik zei nee dat niet Carla maar ik snap niet dat jij zo nat ben, vanonder bedoel ik en ik kreeg gelijk een kleur.

Nou Ron ik zal het je zo uitleggen zei ze maar ik ga eerst douchen, hou jij die kleine in de gaten vroeg ze en ze liep haar kamer uit naar de slaapkamer waar de douche naast was.

Omdat ze alle deuren open liet staat zag ik net dat ze in haar nakie de douche inliep en ik nam mijn kans waar om zachtjes naar de slaapkamer te lopen om te zien of er een sexboekje lag en ja hoor er lagen er genoeg en gewoon op bed.

Snel keek ik erin en zag al die plaatjes van neukende stellen en ik had het niet meer, ik moest met mijn pik spelen en deed mijn broekje naar beneden en begon te trekken.

Ik was zo in dat boekje verdiept dat ik niet merkte dat Carla de douche was uitgekomen en ze stond ineens voor me met haar badjas helemaal open.

Ron toch zei ze , je trekt je toch niet af op zo’n boekje als ik hier in mijn nakie vlak bij jou ben maar ik kon gewoon niet stoppen, sorry Carla zei ik, ik ben zo geil dat het gewoon zeer doet.

Wacht even zei ze je doet het ook niet goed, zal ik je leren hoe het beter kan en zonder een antwoord af te wachten trok ze mijn voetbalbroekje helemaal uit en nam mijn slip in een keer mee.

Ga eens liggen zei ze en terwijl ik ging liggen smeerde zei haar handen in met een creme.

Kijk Ron , je moet je velletje wat meer over je kop naar achter trekken zei ze en ze duwde mijn handen weg en nam mijn pik in haar hand en zacht trok zij het vel over de kop heen en plompverloren spoot ik mijn zaad direct in de lucht.

Zooo zei ze, jij had het benauwd en ik kleurde alleen maar.

Kijk Ron zei ze ik moest je dan wel wat over de bijtjes enzo vertellen maar ik kan het je ook in de praktijk leren maar wel mondje dicht tegen je moeder hé.

Ja natuurlijk zei ik maar toch niet nu want Ria kan zo komen want het is al zes uur geweest.

Laat Ria maar schuiven zei Carla, misschien wil zij je wel verder voorlichten, zij kent je beter dan ik althans jullie hebben zo vaak in je nakie bij mij gedoucht dat jullie geen geheimen voor elkaar hebben denk ik.

Echt wel zei ik, de laatste keer is jaren geleden en toen was het nog een kind maar nu zit daar ook alles erop en eraan stamelde ik.

Bij wie riep Ria terwijl ze de slaapkamer inliep en ons eigenlijk betrapte.

Bij jou zei Carla die nog steeds mijn pik vasthad.

Ma, wat doe je daar zei ze , dat kan je toch niet maken, ken jij je geilheid niet anders oplossen ?

Ja dat kan wel maar papa is pas over drie dagen thuis en een pik is toch wat anders als mijn eigen vingers en kijk zelf maar die pik van Ron mag er best wezen.

Ik zag inmiddels de wereld voor een doedelzak aan, Carla en Ria zaten mijn pik te bespreken of dat het een Hema worst was.

Sorry Ria zei ik, ik schaam me rot maar ik had het zo benauwd en je moeder betrapte me en en en ik weet het niet meer.

Jaja zei ze lachend ik begrijp het allemaal wel maar snappen doe ik het niet, doen jullie dit al lang samen vroeg ze terwijl ze naast me kwam zitten.

Neeeee riep ik dit is de eerste keer en Carla zei dat dit misschien pas mijn tweede lozing was in mijn leven, ik begreep nu wel dat Carla en Ria wel wat meer met elkaar hadden want zo praat je toch normaal niet tegen elkaar.

He Ron, je heb wel een grote zeg, hoe lang is die pik wel niet vroeg Ria.

Hoe moet ik dat nu weten zei ik, dat meet je toch niet op ?

Nou zei Ria dat is wel belangrijk hoor voor een knul als die op meidenjacht gaat, wacht even dan pas ik een rolmaat en weg was ze en gelijk nam Ria het strelen van mijn pik over.

Heb je het echt nog nooit gedaan Ron vroeg ze en ik beaamde dat.

Even later kwam Carla terug, Ron zei ze ik heb je moeder gebeld en ik schrok me rot natuurlijk, zo erg zelfs dat mijn gebleven stijfheid verdween als de zon.

Carla lag in een deuk, nee sufferd zei ze ik heb je moeder verteld dat je bij ons mee eet zodat wij met ons drieen wat meer tijd hebben, tenminste als je dat wil.

Ja natuurlijk dat wil ik wel en eigenlijk wist ik niet wat mij overkwam, Carla een volwassen vrouw met nog steeds de open badjas aan en zowat naakt voor mij stond en Ria die zich stond uit te kleden om ook even snel te douchen en ik lag daar maar op bed dankbaar dat die kleine nog steeds sliep.

Even later kwam Ria de douche uit en kwam naast mij liggen, kom Ron laten we nu even je pik meten zei ze en gelijk begon ze licht te trekken aan mijn lul, het leek wel of die bleef groeien en uiteindelijk meette die 18 cm, niet slecht voor een 14 jarige zei Carla en nam het trekken over, langzaam deed ze dat en gelijk smeerde ze mijn lul met die handcrème in zodat haar hand en mijn pik enorm vettig werden.

Ria liet zich ook niet onbetuigd en smeerde mijn dijen in en steeds als zij onder mijn ballen kwam duwde ze een vinger naar mijn anus.

Ik begon al weer hevig te kreunen en Carla zei wel even inhouden hoor we moeten toch genieten maar het lukte gewoon niet, ik spoot zover omhoog dat het sperma tegen de borsten van Carla aankwam.

Ja Ron zei ze dat was niet de bedoeling , lik dat eens af wil je en knipoogde naar Ria.

Ik kwam overeind en kroop naar Carla en schoof haar badjas af en bracht mijn tong naar haar borsten, wat zijn ze groot zei ik en likte haar borsten af en begon aan haar tepels te zuigen.

Nee Ron, doe dat maar bij Ria, straks kolf je de melk eruit en dat is voor een ander dat weet je.

Ik vond dat wel jammer want die grote tepels vond ik echt spannend maar Ria riep me gelijk bij haar, zuig maar aan mijn tepels Ron, en toen bekeek ik haar pas eigenlijk goed en al waren haar tietjes niet zo heel groot ze had wel enorm uitstekende tepels die keihard waren en ik viel er gelijk op aan, terwijl ik aan haar tepels zoog kon ik het niet laten om met mijn hand over haar kutje te wrijven en ik probeerde een vinger naar binnen te duwen maar dat ging niet zo goed.

Je kan er beter wat aan likken zei Carla, ga eens plat liggen en gelijk ging Ria over mij heen liggen en duwde haar kut pardoes tegen mijn neus.

Het ruikt wel lekker Ria zei ik en begon haar kutje te kussen en te likken en al snel werd ze drijfnat en ook begon ze hevig te kreunen.

Ik doe je toch geen pijn vroeg ik, nee mafferd zei ze ga door het is zo lekker en terwijl ze dat zei drukte ze haar harde tepel op mijn gaatje van mijn inmiddels weer stijf staande pik, ze schuurde er als het ware over heen.

Let op Ria ik zal je wat leren zei Carla en zei begon mijn pik te likken en te kussen en even later voelde ik mijn kop helemaal in de mond van Carla zitten en hoe ze het deed weet ik niet maar mijn pik verdween helemaal in haar mond.

Na een minuut of zo haar mond geneukt te hebben nam Ria het over en terwijl ze mijn kop likte zoog Carla mijn ballen een voor een in haar mond, godsamme wat was dat lekker zeg.

Zo meid zei Carla weer tegen haar dochter, nu wordt het hoog tijd dat je eens echt een knul neukt, je zal nu wel nat genoeg zijn, draai je eens om en terwijl Ria haar lipjes over mijn lul liet glijden stuurde Carla wat bij, het leek wel of zei mijn pik erin duwde en ik had het niet meer, heerlijk warm was dat kutje zeg, ik kreunde als een gek.

Niet spuiten hoor riepen ze beiden en gelukkig kon ik me nu goed inhouden.

Doordat Ria met haar kont naar mijn gezicht zat had Carla goed zicht en terwijl mijn lul in en uit gleed likte zei zowel mijn pik als het kutje van Ria en het duurde niet lang of Ria kwam hevig schokkend klaar, het leek wel of ze over mij heen piste, het geil droop langs mijn lul naar mijn lies die Carla zorgvuldig schoon likte.

Ria liet zich van mijn pik zakken en bleef naar mijn pik kijken die fier overeind bleef staan.

Zo Ron zei Carla en nu ik, maar niet in mijn kutje hoor, twee kids is genoeg stop je pik maar in mijn kont.

Het leek mij wel geil maar ik zei doet dat dan geen pijn ? ik kan nog geen potlood hebben ( ik had dat wel eens geprobeerd ) maar Carla zei je moet eens weten wat je in je kont allemaal kan stoppen en knipoogde naar haar dochter en voor ik het wist haalde Ria twee dildo’s onder het bed vandaan een klein ribbelding en een lange gladde staaf.

Ik zal je laten zien wat ma mij geleerd heeft zei ze en duwde die grote langzaam in haar kont en doordat ze nog steeds met haar kont bij mijn gezicht lag had ik een goed zicht.

Lik je gelijk mijn kutje nog eens vroeg ze terwijl ze weer over mij heen ging zitten en natuurlijk wilde ik dat wel en terwijl ik haar kutje uitzoog nam ik die dildo over en begon die te draaien in haar kont.

Op dat moment drukte Carla haar poepert in een keer over mijn lul heen en begon mij te rijden, ohhh wat was dat lekker en ook Carla genoot ze kreunde als een speenvarken en terwijl ze zo aan het rijden was pakte ze de hand van Ria en die wist wel wat te doen, ze stopte drie vingers bij haar moeder in haar kut en dat werd haar al snel te veel, hevig kreunend kwam ze klaar en ook zei liet zich van mij afzakken maar mijn pik stond nog steeds fier overeind.

Nou Ron zei Carla , je mag het karwei zelf afmaken maar ik snapte niet wat ze bedoelde.

Nou trek je maar af zei ze dan kijken wij toe en beide gingen naast elkaar liggen, kom maar met je pik boven mijn hoofd zei Ria dan zie ik het goed en ik verschoof me enigszins om haar dat pleziertje te gunnen.

Langzaam begon ik te trekken, ik wilde dit toch wel even laten duren en terwijl ik zo bezig was begon Ria weer haar hand naar mijn billen te brengen en wreef ze daar zacht en terwijl Carla mijn ballen begon te masseren voelde ik steeds Ria haar vinger tegen mijn sluitspier aandrukken en na enige momenten drukte ze een vinger naar binnen.

Carla had intussen die kleine dildo tussen de schaamlippen van haar dochter gedrukt en met haar andere hand stopte ze die grote in haar eigen kut en Ria lag mijn ballen te likken en mijn kont te neuken met haar vinger en binnen no time kreunde we alledrie als gekken en ik begon steeds harder te trekken en na een minuutje kwam ik hevig spuitend over de borsten van Ria klaar en ik liet me tussen die meiden inzakken.

Wauw zei ik , dat zou ik iedere dag wel willen, maar Carla zei dat dit niet mogelijk was als haar man thuis was en ook zei ze , Ron dit is ons geheim, mijn man weet niet eens dat ik Ria heb ingewijd maar ja hij is zo vaak weg en soms voor weken, je moet toch wat hé.

Op dat moment werd de baby wakker en begon te huilen.

Zo zei Carla werk aan de winkel en ging die kleine de borst geven alsof er niets gebeurt was.

Kom Ron, zei Ria dan gaan wij wat patat bakken want als je straks thuis de koelkast leeg plundert denk je moeder nog dat we je niks gegeven hebben.

Toen we in de keuken stonden kreeg ik een dikke zoen van haar, je hebt ma erg gelukkig gemaakt, we moeten dit vaker doen maar wel zwijgen hé, ook tegen je vriendjes en ik stemde natuurlijk toe.
Aantal keer gelezen:
2715
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)