Spannendverhaaltje.nl

17 jaar en dan al zo sluw

-
25-10-2010
Ik was 30 en kwam als nieuwe docent lesgeven op haar school. Plien was niet de meest geÔnteresseerde leerling die er bij zat, maar wel diegene die het meest opviel. Een blik van 'het kan me allemaal niets interesseren' stond op haar gezicht. Ze was niet knap of zo, maar ze had iets. En dat waren zeker haar grote borsten. Voor een meisje van 16 jaar had zij grote borsten. Ze verstopte ze niet, maar liep er ook niet mee te koop. Eigenlijk viel ze niet zo op op school. Ze had haar eigen groepje vrienden uit haar dorp en voor de rest kon iedereen haar gestolen worden.

Haar cijfers voor mijn vak waren niet goed en uit haar vriendenclub waren er een aantal die bijles wilden. Na een paar weken werd ik ook mentor van de klas en voelde me daarom extra geroepen om de willige kinderen bijles te geven. Ik kan me vergissen hoor maar ik kreeg het gevoel dat ze me soms uit zat te dagen. Loerde ze nou werkelijk naar mijn kruis? Had ze gezien dat ik soms naar haar borsten keek? Hoe dan ook, het leek soms dat ze me probeerde aan te raken met haar knie als ik met het groepje aan een grote tafel zat voor de bijles.Ik woonde net in mijn eigen woning na mijn scheiding, toen ik de ouderavond voor de klas moest gaan organiseren. Ik deelde de brieven uit met daarop mijn mobielenummer. Ouders die moeite hadden met de gestelde data, zouden contact met me op kunnen nemen. 'S avonds ging mijn telefoon. Het was Plien. Haar ouders konden die data niet en of ik een week later bij hen thuis langs kon komen. Natuurlijk geen probleem en we hingen op.

Later kreeg ik een sms van Plien dat zij en haar ouders dat erg fijn vonden en ze bedankte me er hartelijk voor. Ik reageerde hierop dat het geen probleem was en dat ik dat graag deed.

Vanaf dat moment gebeurde er iets geks. Plien stuurde regelmatig smsjes die onschulding waren, maar daar ik ook antwoordde, kregen we een geheim soort contact.

Het bezoek aan Plien en haar ouders verliep goed. Haar rapport was niet goed en ze beloofde beterschap. Tijdens het uitserveren van de koffie voelde ik dat ze me aanraakte; nauwelijks merkbaar, maar toch. ... Even later voelde ik haar voet tegen mijn voet. Per ongeluk of. ...

'S avonds kreeg ik een sms van haar dat ze beterschap beloofde en dat ze alles zou doen wat ik haar vroeg. Ze sloot af met een "X". Was dit dubbelzinnig bedoeld? Ik wist het niet meer.

Ik werd er wel gevoelig voor. Na de scheiding wilde ik een tijd geen relatie, maar ben natuurlijk ook maar een man. Ze speelde met me, beÔnvloedde me, maakte me aan het twijfelen. Deed ze dit nu bewust of niet. In bed kon ik niet van mijn pik afblijven en al denkende aan haar grote borsten kwam ik grommend klaar.

Het contact met de klas en met Plien werd steeds beter. Plien smste regelmatig; dan onschuldig en dan dubbelzinnig.

De carnavalsvakantie naderde. Het groepje van Plien keek er naar uit. Het waren feestneuzen. Elke weekend was het raak. Er werd flink gedronken en gelachen. Soms smste Plien me 's nachts wanneer ze iets te veel gedronken had met erg dubbelzinnige teksten. Ik moest me beheersen om er niet op te reageren, want wat zou dat te weeg brengen???In het dorp was er een carnavalsbal waar ik met 2 vrienden naar toe ging. De club van Plien was er ook. We groeten elkaar, maar daar bleef het bij. Toen de avond vorderde en ik inmiddels ook al de nodige biertjes gehad had, kwam het clubje even kletsen. We dronken wat en we hosten wat. Pien kneep in mijn billen wat niemand zag. Ik reageerde niet. In de volle menigte sprongen we op de maat van de muziek en ik keek naar de borsten van Plien. Ze zag het, lachte en gaf me een knipoog. Mijn pik reageerde. De menigte bewoog vrolijk op de maat toen ik weer geknepen werd. Plien lachte weer. Ze stond voor me te springen en ik voelde een hand op mijn kruis. Ze kneep in mijn zak. Ik wist niet wat ik doen moest. Ik draaide me om. Ik had haar willen pakken, maar dat kon en mocht niet.

Mijn vrienden gingen naar huis. Ik woonde dicht bij de zaal en moest alleen, te voet naar huis en besloot nog even te blijven. Genoeg biertjes op, overmoedig en nieuwsgierig wat er komen zou bleef ik. Weer terug bij het clubje werd er gezellig gedronken en gekletst. Iedereen was in goede (en geile) stemming zo aan het einde van de avond. Plien kletste gezellig mee. "Als je zo naar het toilet loopt, kom ik achter je aan." zei zachtjes in mijn oor. Haar tong stopte ze snel een stiekem in mijn oor. Ik had het niet meer. Werd langzaamaan erg geil door Plien en de drank, maar knikt afkeurend tegen haar. Zo fluisterde ze nog een aantal keren iets geils in mijn oor zonder te blikken of blozen. Ik kon er niet meer mee omgaan en besloot naar huis te gaan, zonder dat tegen de jongelui te zeggen.

Eenmaal buiten kreeg ik een sms van Plien. Waar ik was. Ik antwoordde haar dat ik naar huis ging. Ze belde me. Ze stond in de garderobe te bellen en vroeg waarom ik gegaan was. Ik durfde haar niet eerlijk te antwoorden en vertelde maar dat ik moe was. Ze vertelde dat ze het gezellig vond dat ik er was en dat ze gemerkt had dat ik naar haar bosten had gekeken toen ze sprong en dat ze gevoeld had dat zij mijn pik had doen laten reageren.

Ik vertelde haar dat ze moest stoppen. Dit waren geen gesprekken tussen een mentor en een leerling. Dit kon niet! Ze lachte even en zei dat dit niemand te weten zou komen en dat het wat haar betrof goed zou kunnen. Mijn pik reageeerde terwijl mijn verstand anders wilde.

Ze begon zachter te praten toen ik inmiddels thuis was en zei dat ze op het invalide-toilet zat en een vinger op haar klit had gelegd. Ze vroeg me iets liefs te zeggen! Ik begon tegen te sputteren. Dit begon uit de hand te lopen. Waarom kapte ik het gesprek niet gewoon af?

Ze bleef op een zachte en uitdagende toon aan me vragen iets liefs te zeggen. Ik trok de stoute schoenen aan en vroeg haar wat ze wilde horen. " Zeg iets over mijn borsten." zei ze zacht.

Ik zei dat ze lekkere borsten had, zo groot en dat ik ze wilde vasthouden. En wat nog meer vroeg ze, ook likken? Ook likken zei ik. Maar eerst moet jij met je vinger wat sneller over je klit gaan, zei ik. Ik kreeg een kleur. Had ik dat gezegd. Nu was er geen weg meer terug.

Ik hoorde haar harder kreunen en ze vroeg me te vertellen wat ik met haar wilden doen. Ik zou je tussen je borsten willen neuken zei ik. Lekker in je borsten knijpen, knabbelen op je tepels en je dan onderspuiten. Plien slaakte een zucht. Het was even stil aan de andere kant van de lijn. Plien was klaargekomen. "Heerlijk lieverd!" zei ze. Ik hing op.Twee minuten later smste Plien dat de groep naar huis was en dat zij onderweg naar mijn huis was om het af te maken! Ik belde haar op! "Ik wil niet dat je komt; dat mag niet; dat kan niet!" zei ik. "Waarom niet, ik zwijg als het graf en trouwens wat er net gebeurd is. ..." zei Plien. Ik begon weer over mentor en leerling toen ik zacht geklop hoorde op het raam van de voordeur.

Ik deed de deur open daar stond Plien. "Snel, er komen mensen aan. Of je moet er niets om geven dat ze me hier zien!" zei ze. Ik trok haar naar binnen. Ze sloeg haar armen om mijn nek en gaf me een tongzoen. Ik beantwoorde deze direct. Alle remmen waren los. Ze pakte mijn hand en leidde deze naar haar borsten. Ze kneep er samen met mij in. Mijn handen gingen naar haar broek en maakte deze los. Ik stak een vinger in haar kut en rook aan mijn vinger. Daarna likte ik mijn vinger af. Plien lachte en zakte door haar knieŽn. "Eerst even zorgen dat we gelijk komen te staan" zei ze en begon mijn pik lekker af te zuigen. Ze omklemde mijn pik met haar brutale mond en zoog aan mijn pik als een volleerde. Het duurde niet lang voordat ik kwam en gretig slikte ze al mijn zaad door. Plagend likte ze met het puntje van haar tong over het topje van mijn eikel.

We gingen naar mijn slaapkamer en gingen naakt naast elkaar liggen. Plien keek me aan en verzekerde dat niemand er achter zou komen en dat zij dit al wilden van af het moment dat ik de klas binnen kwam lopen.

We kusten elkaar heftig en ik kneep in haar borsten. Plien hield ervan om geluid te maken. Kreuntjes en geile woordjes. Al snel deden we dat allebei. Ik kneedde haar borsten, kneep in haar tepels en likte er aan. Ze kreunde. Ik gooide mijn been over haar heen en zat zo over haar heen. Ze pakte mijn pik en likte er gretig aan. Ik ging iets naar achteren zitten en legde mijn pik tussen haar borsten. Ze kneep haar borsten samen en bewoog met haar borsten. Ze ging steeds sneller en kreunde al net zo hard als ik. Ik kwam klaar en spoot mijn geile zaad tegen haar kin aan. We gingen naast elkaar liggen in 69 houding en ik begon haar klit te likken. Een vinger stopte ik in haar kut en bewoog deze op en neer. Plien kreunde ten teken dat het goed was. Toen ik hoorde dat ze snel klaar ging komen, stopte ik ook een vinger in haar kontje. Direct kwam ze klaar. Vol duizelingen lagen we naast elkaar. We streelden elkaar en we moesten toegeven dat dit een geweldig lekkere sex-partij was.

Al strelende merkte ik dat mijn pik weer groeide. Ik begon Plien haar klit te strelen en al snel werd ze nat. Plien rolden bovenop me en dirigeerde mijn pik in haar kut. Zachtjes en langzaam begon ze te rijden. Onze tongen vonden elkaar en we kusten super geil. Ik ging boven op haar liggen en voerde het tempo op. Maar we gingen verder. Plien ging op handen en knieŽn zitten en wilden van achter genomen worden. Ik ging achter haar zitten en pakte het rustige tempo weer op. Ik liet wat spug vallen op haar sterretje en zette mijn pik daar tegen aan. Langzaam duwde ik mijn pik naar binnen. Plien begon te kreunen. "Lekker, lekker!" was het enige wat ze uit kon brengen. Ik voelde mijn hoogtepunt naderen en ging op bed zitten. Plien kwam bovenop met zitten zodat ik haar borsten voor mijn neus had. Ze voerde het tempo langzaam op en ik likte gretig aan haar borsten. Voor de derde keer die avond kwamen we beiden klaar. Duizelig vielen we op bed en vrijwel direct in elkaars armen in slaap.

's ochtends werd ik alleen wakker. Naast me lag een briefje met daarop onze afspraken. Volledige geheimhouding, maar dan moest het nog wel vervolgd worden.....
Aantal keer gelezen:
604
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)