Spannendverhaaltje.nl

15 jaar getrouwd

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Deb Mijn man en ik waren altijd goedde en trouwe sexpartners. Zeker meerdere keren per week en ik dacht soms van mijzelf dat ik nymphomane was. De laatste paar jaren opperde ik terloops dat wel eens met meerderen sex wilde hebben, maar mijn man was nog niet zover.
Tot vandaag. We vierden ons 15 jarig huwelijk en hadden veel visite. En terwijl ik in de keuken wat te drinken pakte, kwam iemand achter mij aan, zonder dat ik het in de gaten had. Ik bukte voor de koelkast om wat te pakken en gelijk voelde ik een hand vol op mijn door een string bedekte kutje. Met een ruk kwam ik overeind en draaide me om.... en keek recht in het grijnzende gezicht van mijn man. Schrok je ? Vroeg hij quasi verbaasd. Joh ik dacht dat iemand anders me bij mijn kutje pakte zei ik ! Je vond de gedachte anders best geil want ik heb je niet vaak zo snel nat zien worden zei hij glimlachend, terwijl hij een vinger onder mijn slip wurmde en daarna in mijn kutje liet glijden. Ik voelde het schaamrood omhoog komen want hij had gelijk. Zijn hele hand gleed nu in mijn slipje en wreef zachtjes over mijn schaamlippen en klitje en fluisterend zij hij: spaar je kutje maar een beetje, ze zal het nog zwaar krijgen vanavond. Toen waste hij zijn handen en ging de kamer weer ik. Verbouwereerd keek ik hem na. Wat was hij van plan ? De hele avond moets ik aan zijn woorden denken en dan voelde ik weer kriebels in mijn buik.
Toen iedereen weg was dronken we samen nog even een wijntje en toen zij hij: Deb. luister goed, ga maar alvast lekker naar boven en ga maar op bed liggen ik sluit wel even af....
Ik zou de kamer uitlopen maar hij riep me terug. Op onze slaapkamer is vanavond wel een dresscode zei hij. Oh ja wat dan vroeg ik. Voor dames alleen jarretels en kousen, verder niets, en dim het licht ook vast een beetje. En jij dan vroeg ik nog....Er is ook een mannen dresscode dat zul je wel zien.
Ik deed wat hij vroeg, af en toe hoorde ik wat geluiden van beneden alsof mijn man aan het opruimen en afsluiten was.
Mijn man kwam naar boven en keek naar me terwijl ik op bed lag. Wat zie je er heerlijk uit schat. Hij keek naar mijn stevige borsten en van opwinding priemden mijn tepels stijf omhoog. Zijn ogen gleden over mijn lichaam richting mijn strakke en gladgeschoren kutje. Ik keek naar zijn kruis en zag dat hij al een behoorlijke stijve kreeg. Plotseling viel het licht uit. het was aarde donker. Wat is dat vroeg ik ? Hij mompelde iets over een storing en zei dat ik maar lekker moest blijven liggen. Ik hoorde wat rommelen en ik meende zelfs dat ik even de trap hoorde kraken....Ga je naar beneden vroeg ik ? Nee hoor zei hij zacht vlak naast mijn oor. Doe je ogen dicht zij hij zacht maar dwingend. Ik deed wat hij vroeg, direct voelde ik iets over mijn ogen glijden en ja hoor hij blinddoekte me. Nu vind ik dat sowieso al geil dus ik liet alles gewillig toe. Geef je maar een lekker over aan mijn verassing zei hij zacht.... Ik merkte ook dat het licht weer aanging, ik opende mijn mond om wat te zeggen en gelijk hoorde ik een zachtjes ssst. in mijn oor. Ik voelde een hand over mijn huid glijden richting mijn borsten, een tweede hand gleed over mijn billen. Ik werd zachtjes op mijn rug geduwd en de hand bleef mijn tepel en borst masseren en een mond kuste mijn andere borst. De tweede hand streelde de binnenkant van mijn benen langzaam omhoog en naar beneden. Ineens voelde ik iets zacht tegen mijn kutje duwen. Het was warm en nat. Het voelde alsof het een tong was, maar er werd druk op mijn tepel gesabbeld. Ik was even in verwarring en miste kennelijk een stukje wand ineens realiseerde ik mij dat ik overal handen en tongen voelde. Ik kreeg een kus op mijn mond en tegelijkertijd werd ik gebeft en mijn tepels gelikt. Wat is dit spookte door mijn hoofd. Langzaam voelde ik iets in mijn kutje naar binnen gaan en begon langzaam te stoten. Dat moest wel een lul zijn dacht ik nog, maar er werd ook een zachte grote eikel tegen mijn lippen geduwd en voorzichtig deed ik mijn mond een beetje open. Gelijk werd er een stevige lul in mijn mond geduwd. zuig maar sletje werd er tegen mij gefluisterd, het zo tijd voor je drankje. zo voelde ik me in beide gaatjes gebruikt maar wist dat geen van beide mijn man was. De lul in mijn kutje ging ondertussen behoorlijk tekeer en werd plotseling weggetrokken. Ook de lul in mijn mijn verdween. Tijd voor je drankje lekkere zaadslet hoorde ik naast me en gelijk voelde ik een natte penis in mijn mond glijden. Het smaakte naar mijn eigen kutje. Plotseling begon het ding te kloppen en spoot vier of vijf krachtige stralen warm zaad in mijn mondje. Het koste me zeer veel moeite om alles weg te slikken.
Nu werd ik bovenop een man getrokken en gleed over zijn stijve paal heen en weer tot hij zijn paal tegen mijn kutje duwde en naar binnen schoof. Ik kreunde even het was een enorme dikke leuter en mijn kutje werd behoorlijk opgerekt. Toen voelde ik ook nog dat mijn anale gaatje glad gemaakt werd. Voorzichtig zei ik....En dat deden ze ook langzaam schoof een smallere maar lange penis in mijn kontje. ik kreunde het uit. Het was even gevoeling maar zo geil dat ik smeekte om mijn mondje weer te vullen. Dat duurde niet lang of ik had drie lekkere sappige stijve piemels in mijn tengere lijfje. Ik werd in al mijn gaatjes geneukt ! Op dat moment kwam ik gierend klaar ik schokte heftig met mijn lijf waar door mijn kutje en kontje nog dieper werden gepenetreerd. Mijn orgasme kwam geen einde aan zo leek het. Ik scheurde de blinddoek van mijn hoofd en waar ik ook keek overal in de slaapkamer zag ik bloten mannen met een stijve lul. Ik zoog heftig aan de lul in mijn mond tot hij spuitend in mijn mond klaar kwam. Het zaad liep nog lang mijn mondhoeken toen werd de lange lul uit mijn kontje en de dikke uit mijn kutje getrokken en om de beurt in mijn mondje geneukt. Snel achter elkaar kwamen ze klaar allebijde in mijn mond, maar hier viel niet meer tegen te slikken het droop uit mijn mond over mijn tieten. Ondertussen voelde ik de andere gaatjes van onderen alweer gevuld worden. Deze twee pompten behoorlijk door en het duurde niet lang of ik voelde een warme lading zaad in mijn kontje spuiten. Ik voelde opnieuw een orgasme aankomen en begon wild met mijn kontje te draaien. Waarop de man in mijn kutje klaarkwam en zijn zaad tegen mijn baarmoeder spoot. Ik kreunde als een geile hoer en kwam daverend klaar. Maar tijd om bij te komen was er niet want iemand duwde zijn stijve lul in mijn mond en spoot me ook daar vol. Zo gingen ze een paar uur door. Later zag ik dat er elf mannen waren geweest. Ze hadden me helemaal suf geneukt. Ik lag verdwaasd op bed. Ik zat onder het sperma. Het zaad lekte uit mijn kutje die was ook vele malen volgespoten net als mijn kontje. Ik realiseerde later pas dat ze geen condooms hadden gebruikt, maar gelukkig liep dat goed af. Ik had de neukavond van mijn leven gehad ze hadden me als een geile slet gebruikt. Ik heb me geloof ik ook als een geile slet gedragen. Ik had nog nooit zoveel sperma gezien en alles zat er onder. Plotseling stond mijn man weer in de deur opening, en ik bedacht dat ik niet eens aan hem heb gedacht. Heb je je ondertussen vermaakt? zei hij. Dit was verdomd lekker zei ik. Maar nu wil jij er ook nog even over heen zeker.
Straks zei hij, maar ik ga eerst de rommel even opruimen. En in een reactie riep ik: er komen niet nog een keer elf mannen hè ? Hij lachte en wees naar een filmcamera: als je er nog elf wil ? alles staat daar op. (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar md_hott@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
1502
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)