Spannendverhaaltje.nl

Vrijwillegersweek

-
19-03-2014
Zoals ieder jaar werd er vanuit het jongerencentrum een vrijwilligersweek georganiseerd.
In deze week gaan we dan met alle vrijwilligers en actieve jongeren een week op vakantie en ondernemen we allerlei activiteiten. Via dit jongerencentrum, waar ik destijds al een aantal jaar vrijwilliger was, heb ik ook mijn huidige vriendin leren kennen.

Dit jaar stond de reis gepland ergens naar een camping in Tsjechië. Mijn vriendin Lisette kende ik toen bijna een jaar en wij zaten allebei in de seksuele ontdekkingsfase.
Aangezien Lisette net 16 was geworden, wilde ik bij haar niet te hard van stapel lopen. Het was dan ook dat we nog niet al te lang met elkaar seks hadden.

Na een best wel lange rit kwamen we met drie busjes aan op onze bestemming, na eerst een koud biertje genuttigd te hebben zetten we onze tenten op. Lisette en ik deelde de tent met Sylvia. Sylvia was een jonge vrouw van 31 en al jaren een van de vaste vrijwilligers. Ik wist dat ze een dochter had van 14 en dat de biologische vader haar destijds in de steek heeft gelaten en dus de gehele opvoeding zelf heeft moeten rooien.

’s Avonds hebben we met z’n allen nog gezellig bij het kampvuur gezeten om vervolgens toch maar onze slaapzak op te zoeken. Ik had al onze tassen in het leef gedeelte van de tent neer gezet. Het slaapgedeelte kon worden opgedeeld in twee gedeeltes door middel van de twee opgerolde stukken binnentent los te maken en in het midden dicht te ritsen, als de rits niet kapot zou zijn geweest. De twee stukken binnentent hingen nu als een gordijn tussen de twee slaap gedeeltes.

Lisette en Sylvia gingen de tent in om zich om te kleden. Als een echte heer, wachtte ik buiten totdat ze klaar waren, natuurlijk ging ik wel zodanig voor de tent zetten dat ik toch stiekem een blik naar binnen kon werpen. Tja ik blijf natuurlijk wel een man. Ik zag dat Sylvia net even iets te vaak naar Lisette keek.

Ah nee hè, hoorde ik Lisette zeggen. Wat is er vroeg ik? Ik ben mijn ondergoed gewoon vergeten mee te nemen. Sylvia en ik lachte, wat heb je nu aan dan vroeg ik? Ja hallo ik heb net 13 uur in een busje gezeten, lekker fris niet? Lekker dan, het dichtstbijzijnde dorp is 20 km verderop en morgen is alles dicht.

Lisette zat met haar benen opgetrokken naast Sylvia en ik zag hoe Sylvia naar haar gladde benen keek. Ik zal eens even kijken sprak Sylvia en troostend streelde ze met haar hand over Lisette’s bovenbeen.

Sylvia rommelde in één van haar weekend tassen. Welke maat heb je? 40 antwoordde Lisette. Hmm ik heb zelf 38, maar denk wel dat ze je passen. Jeetje hoelang ga je weg sprak Lisette en Sylvia lachte, nou ik neem altijd te veel mee, ben bang dat ik wel voor twee weken ondergoed bij me heb, dus dat komt wel goed en hoef je dus ook niets te kopen.

Sylvia haalde een aantal stringetjes uit een plastictasje en gaf deze aan Lisette. Probeer deze maar eens. Sylvia zag aan haar dat ze zich wat ongemakkelijk voelde, He lieverd je draagt toch wel eens een string? Lisette bloosde, nee dus, nou meid je hebt er echt wel het figuur voor hoor, probeer nou gewoon maar eens. Tja iets anders heb ik echt niet mee.

Sylvia was echt een hippe vrouw zeg maar, een type dat je niet snel zou zien in ondergoed van de HEMA of iets dergelijks. Lisette kroop het slaapgedeelte in en trok haar korte broek uit om vervolgens haar Snoopy slipje in een tasje te stoppen. Wat ongemakkelijk trok ze het zwarte stringetje aan.



Om heel eerlijk te zijn was ik best blij dat ze haar ondergoed was vergeten, want het ondergoed van Sylvia vond ik toch iets mooier om te zien dan dat van Lisette zelf.
Past ie vroeg Sylvia en schoof het doek van de binnentent opzij.
Lisette schrok een beetje mede doordat het stukje ondergoed meer prijs gaf dan ze zelf misschien zou willen. Zelfs ik, hoefde buiten niet veel moeite te doen om te zien hoe de met kant afgezette zwarte transparante stof haar glad geschoren kutje prijs gaf.

Lisette trok ondertussen haar BH en T-shirt uit en ging in haar slaapzak liggen.
Ook ik was ondertussen best moe geworden van de reis en kwam gezellig bij haar liggen.

De volgende morgen was ik al best vroeg wakker. De eerste zonnestralen schenen al op onze tent. Ik zag dat Lisette vannacht toch maar op haar slaapzak was gaan liggen, want het was afgelopen nacht toch nog redelijk warm geweest.
Ik genoot om te zien hoe haar witten billen afstaken tegen de zwarte stof van haar geleende string.
Lisette sliep nog diep en ik liet haar lekker liggen. Ik zag dat Sylvia ook al wakker was, want haar slaapzak was leeg.
Zachtjes opende ik de slaapcabine om buiten te gaan genieten van het mooie weer.

Goede morgen, fluisterde Sylvia en ik wenste haar goede morgen terug. Sylvia zat ontspannen aan picknicktafel een sigaret te roken. Koffie, vroeg ze vriendelijk. Ja lekker antwoordde ik en Sylvia stond op en schonk een beker voor me in. Ik kon het niet nalaten om te zien hoe haar billen net onder haar slaapshirt kwamen. Sylvia had mooie lange benen en een heerlijke billenpartij, net even iets kleiner dan die van Lisette, maar heerlijk om te zien.

Diezelfde avond kwamen we laat terug, na een intensieve wandeling door de omgeving, was iedereen dan ook behoorlijk aan het eind van hun latijn. Velen zochten daarom ook snel hun tent op om te gaan slapen. Lisette, Sylvia en ik zaten nog even voor de tent na te praten onder het genot van een drankje om vervolgens naar bed te gaan.

Voor mijn gevoel was ik net in slaap gevallen toen Lisette me wakker maakte. Kom ga je me douchen giechelde ze en ik wist natuurlijk wel hoe laat het was. Snel pakte we een tas met een handdoek en douchespullen en liepen naar het toiletgebouw.
Stiekem liepen we bij het dames gedeelte naar binnen en ik keek of er nog iemand ons had gezien.

Binnen liepen we een soort van douchecabine binnen. Het viel me op dat de douches vrij ruim waren, maar er zat geen deur in, de enige privacy die er was, was een wandje waar je kleren op kon hangen. We hadden niet veel aan en meegenomen dus dat konden we makkelijk kwijt zonder dat het nat werd.

Lisette had zich al uitgekleed en stond inmiddels onder de warme douche. Het water stroomde over haar lichaam en deed haar lichaam glanzen door het licht dat vanuit buiten door een klein raampje naar binnen viel. Ik stond nog buiten de douche om mijn kleren uit te trekken totdat ik de buitendeur hoorde open gaan. Ik schrok, want ik was inmiddels al naakt toen ik oog in oog stond met Sylvia. Lisette had niets door en vroeg waar ik bleef, ik kom eraan antwoordde ik en zag hoe Sylvia stilletjes naar het toilet liep. Zonder verder iets te zeggen stapte ik bij Lisette onder de douche.

Het warme water voelde heerlijk op mijn lichaam en ik drukte mijn lijf tegen die van Lisette. Mijn handen pakte haar gezicht vast en we begonnen te zoenen, haar tong streelde de mijne en mijn handen streelde haar rug en billen.
Lisette’s huid voelde zacht en met mijn handen masseerde ik haar billenpartij. Lisette was niet echt slank en je kan ook wel een beetje zien dat zij al heerlijke ronde vormen begon te krijgen, iets wat mij enorm geil maakte.
Ik stopte om wat douchegel te pakken en terwijl ik om het muurtje keek zag ik hoe Sylvia door de deuropening van haar wc naar ons probeerde te kijken. Ze schrok en voelde zich waarschijnlijk een beetje betrapt, maar ik stak mijn duim op om aan te geven dat ik er geen problemen mee had.

Thuis speelden Lisette en ik vaak blinddoek spelletjes, waardoor zij nog intenser kon genieten van ons spel. Uit de tas pakte ik de douchegel en het dunne reepje stof. Lisette lachte bij het zien van haar blinddoek en liet zich vol overgave deze bij haar omdoen.

Ik zette de douche uit en nadat de laatste druppel op de grond was gevallen, werd het muisstil in de ruimte. Ik pakte Lisette vast en begeleide haar, zodat Sylvia ons goed kon zien.
Sylvia zag dat Lisette geblinddoekt was en opende iets verder haar toiletdeur.
Ik zette de douchegel terug en pakte een tube massagegel uit mijn toilettas en terwijl ik achter Lisette kwam staan kneep ik langzaam de tube over haar borsten nagenoeg leeg.
Zacht en teder smeerde ik de gel over haar borsten en buik. Haar lichaam glom wederom en een licht geur van eucalyptus vulde de ruimte. Haar lichaam voelde warm aan terwijl mijn handen over haar borsten gleed en de menthol prikkelde zachtjes haar huid.

Lisette zuchtte en liet haar hoofd achterover in mijn nek vallen. Zachtjes begon ik haar borsten de masseren en liet haar toch wel redelijk borsten al knedend door mijn handen glijden. Af en toe kneep ik zacht in haar tepels en Lisette kreunde dan zacht, om vervolgens met mijn handen af te zakken naar haar buik en schaamstreek. Plagend stopte ik net boven haar kutje om vervolgens weer haar buik te strelen.

Met mijn vingertoppen streelde ik haar schouders en armen. Ik zag hoe Lisette kippenvel kreeg wanneer mijn vingertoppen haar huid lichtjes aanraakte.
Plagende streelden mijn nagels haar kale venusheuvel en binnenkant van haar witte dijen.
Lisette spreidde haar benen alsof ze aan wilde geven dat ze meer wilde.

Lisette was niet de enige die genoot, ook Sylvia had ondertussen haar omslag rokje uitgetrokken. Schaamteloos stond ze in de deuropening van het toilet naar ons te kijken, terwijl ze met haar hand in haar string zat te friemelen.

Met mijn vingers draaide ik rondjes over haar kutje en Lisette kreunde zachtjes.
Mijn middelvinger gleed van boven naar onder en terug, zachtjes forceerde ik haar spleetje en duwde mijn middelvinger tussen haar lippen opzoek naar haar nog krappe gaatje.



Ik voelde dat Lisette vochtig was en af en toe liet ik mijn vinger voorzichtig bij haar naar binnen glijden. Zoals brooddeeg kneedde ik met mijn andere hand haar borsten, Lisette had een heerlijke volle buste waar ik dan ook dankbaar gebruik van maakte.

Af en toe prikkelde ik haar clitoris om me daarna alleen te richten op haar gaatje. Natuurlijk wist ik dat een meisje het lekker vind als je haar clitje stimuleert, maar ik vond dat Lisette daar nog even op moest wachten.

Opnieuw pakte ik de tube en drukte de laatste restjes gel als een klein toefje op mijn vingers.
Met mijn andere hand duwde ik haar schaamlippen opzij, zodat ik meer ruimte kreeg om bij haar neuk gaatje te kunnen komen.
Lisette zuchtte op het moment dat ik de koude gel op haar gaatje smeerde. Met mijn vingers draaide ik rondjes over haar openingetje en Lisette kreunde zachtjes. Zachtjes duwde ik de gel met mijn middelvinger bij haar naar binnen, terwijl ik nog steeds haar schaamlippen wijd open hield.

Haar grotje was kledder nat en al gauw kon ik mijn wijsvinger bij haar naar binnen brengen.
Lisette hijgde zachtjes. Mmm het tintelt helemaal van binnen kreunde ze lichtjes.
Met mijn gehele hand wreef ik over haar poesje waarbij ik telkens mijn 3 middelste vingers in haar gleufje liet glijden.
Oh lekker, kreunde Lisette, terwijl mijn hand haar spleetje stimuleerde. Mijn andere hand kneedde inmiddels weer haar borsten en haar tepels rolde ik krachtig door mijn vingertoppen.

Mijn lul was ondertussen knetter hard en drukte stevig tussen haar billen. Ook Lisette voelde dit natuurlijk.
Sylvia had ondertussen haar string uitgetrokken en zat zichzelf te vingeren op de wc-bril.
Dit was natuurlijk een enorm geil gezicht als je bedenkt dat Sylvia misschien anderhalve meter van ons vandaan zat.

Lisette kreunde stevig en ik voelde haar onderbuik kronkelen. Ik bleef haar clitoris stimuleren. Lisette’s lichaam schokte lichtjes en ik merkte hoe haar dat het niet lang meer duurde voordat haar orgasme door haar kutje rolde.

Sylvia zat met haar benen wijd op de wc- bril haar vingers wreef over haar kutje terwijl haar onderlichaam schokte. Zachtjes beet ze op haar onderlip terwijl haar kutje klaar kwam. Sylvia bleef even na genieten en stilletjes trok ze haar kleren weer aan en verliet het toiletgebouw.

Lisette kreunde ondertussen hevig en schokkende voelde ik hoe haar orgasme door haar lichaam rolde.

Hijgend draaide Lisette zich om en maakte haar blinddoek los. Oh lekker hoor zuchtte ze hees. We hebben ons daarna gedoucht en zijn terug naar de tent gelopen om te gaan slapen.

De volgende morgen was ik al vroeg wakker en ik had wel zin om even de omgeving te gaan verkennen. Ik liep de camping af richting het bos dat pal achter de camping lag.

Na zo’n twintig minuten lopen kwam ik bij een verlaten pand dat lag aan een half verharde weg in het bos. Aan de gevel hing nog een afgebladerd uithangbord “Club Dominique”stond er nog half leesbaar op. De meeste ramen waren afgetimmerd, maar aan de achterkant stond nog een opengebroken deur open.

Voorzichtig liep ik naar binnen, de inrichting was vrijwel nog intact. Binnen stond een bar met barkrukken en in de hoek stond een podium. Het was duidelijk dat dit een oude seksclub was. Ik liep verder naar binnen naast de bar was een metalen wenteltrap naar beneden.
Het metaal van de trap piepte onder mijn voeten. De ruimte werd verlicht door een aantal dunne lichtstralen dat door een klein kiertje tussen een aantal planken naar binnen viel.
Wat een geile plek dacht ik bij mezelf en als een klein kind dat een geheime plek in het bos heeft gevonden liep ik weer terug naar de camping.

Die middag stond er een leuke activiteit gepland. De camping had een opblaasbare hindernisbaan opgebouwd, waar wij gebruik van kon maken.
Middels loting werden de teams samen gesteld.

De baan werd goed nat gemaakt en voor het winnende team was er een verrassing.
Peter een van de medewerkers zat in het team van Lisette, Peter is een beetje nerd, hij regelt alles wat te maken heeft met computers binnen het jongerencentrum.
Ondanks dat het best een leuke jongen is, heeft hij nog nooit een vriendin gehad. Qua bouw lijkt hij sprekend op mij en sommigen denken wel eens dat wij tweelingen zijn, wat natuurlijk weer hilarische taferelen met zich mee brengt.

Een van de hindernissen was een schuine helling, waar je lastig tegen op kon komen.
Ik zag hoe Lisette zich om hoog probeerde te ploeteren, maar het lukt haar niet.
Omdat iedereen natuurlijk gebrand was om te winnen probeerde Peter haar te helpen.

Lisette had een lichtblauwe triangel bikini aan, met van die dunne bandjes en strikjesbandjes aan haar slip. Omdat Lisette’s kont de afgelopen tijd iets dikker is geworden zat haar slip iets hoger opgesneden en was er aan de achterkant iets meer bilpartij te zien.

Peter probeerde haar omhoog te duwen. Zijn handen duwde stevig tegen haar billen, waardoor haar slipje tussen haar bilspleet kroop. Nog nooit had een andere man haar billen aangeraakt en ik genoot ervan om te zien hoe zijn handen op haar inmiddels blote billen duwde.



Lisette lag dubbel van het lachen, waardoor ze nu helemaal niet meer omhoog kwam. Peter klom vlug op schuine helling en met een felle beweging trok hij Lisette omhoog. Waardoor ze nu met haar buik half op de helling lag. Peter graaide met beidde handen naar haar billen en trok haar over het randje waarop ze samen naar beneden tuimelde. Peter landde boven op haar en samen holde ze verder over de hindernisbaan.

Het beeld van Peters handen op haar billen bleef door mijn hoofd spoken. Het was vandaag een heerlijke warme dag en niemand had eigenlijk zin om zich om te kleden.
Peter sliep alleen en hij zat voor zijn tent op zijn laptop te werken, ik liep naar hem toe en ging naast hem zitten. Gefeliciteerd man, sprak ik en Peter zette zijn laptop naast zich neer.
Wat ben je aan het doen vroeg ik? Oh even de foto’s op de laptop aan het zetten, laat eens zien vroeg ik, maar Peter ontweek mijn vraag. Nee ik ben nog niet klaar, antwoordde hij.
Ik liet me natuurlijk niet uit de weg slaan en klapte de laptop open.

Peter had een apart mapje gemaakt met foto’s waar alleen Lisette op te zien was. Ik merkte dat Peter schrok terwijl ik de foto’s bekeek. He het zijn mooie foto’s hoor en je hoeft je niet te schamen hoor. Ik vind het niet erg hoor, ik bedoel, ik neem aan dat je haar mooi vindt? Peter knikte. Nou ik vind haar ook mooi, ik zie het als een compliment. Ik bladerde door de foto’s en stopte bij een waarop Peter Lisette over het muurtje probeerde te duwen.

Ik wist wel dat een van de camping medewerkers foto’s aan het maken was met Peter zijn camera, maar wist niet dat hij specifiek foto’s van Lisette moest maken.
Ik keek naar de foto waarop beeldvullend Peter zijn handen op Lisette’s billen lagen.
Lekkere billen hè en Peter werd wat ontspannender. Ja ze heeft echt heerlijk billen, ik vond het echt heel opwindend om haar billen vast te pakken. Om eerlijk te zijn vind ik dat ook hoor, antwoordde ik en Peter keek verbaast op.
Ik bladerde verder door de foto’s, waarop Lisette’s billen veelvoudig gefotografeerd waren.
Haar blote billen wond me op vooral omdat haar slipje als in een string tussen haar billen was geschoven.

Ik vertelde dat ik vanochtend in het bos een verlaten gebouwtje had gevonden en dat het mij wel heel erg gaaf leek dat Peter daar foto’s van Lisette ging maken. Samen bereidde wij een plan voor.

Ik liep terug naar Lisette en samen met de anderen praatte we nog na over de geweldige ochtend. Ik zag dat Peter ondertussen met zijn camera vertrok richting het gebouw.
Zoals afgesproken zou ik Lisette overhalen ook die kant op te gaan. Natuurlijk wist Lisette niet dat ze gefotografeerd ging worden en dat leek ons ook maar beter zo.

Na een halfuurtje vertelde ik Lisette dat ik haar iets wilde laten zien. Wat dan vroeg ze nieuwsgierig? Ik heb ergens een rustig plekje gevonden in het bos en heb je zin om af te maken waar we gister mee bezig waren? Lisette wist natuurlijk heel goed wat ik bedoelde. Okay sprak ze maar dan doe ik wel even een omslag rokje om okay? Is goed antwoordde ik en samen liepen we naar de tent waar ik mijn rugzak pakte om haar blinddoek en een nieuwe tube massagegel in te stoppen.

Hand in hand liepen we de camping af richting het gebouwtje.
Onderweg vertelde ik dat ik het vanochtend had ontdekt en dat ik het haar graag zou willen laten zien. Haha giechelde Lisette, het is een oude seksclub, nou spannend plekje hoor.

Stiekem liepen we naar binnen en ik zag aan haar ogen dat ze het wel erg spannend vond.
Vind je het eng vroeg ik? Nee eng niet, het heeft wel iets zeg maar.

Ik pakte Lisette om haar middel en begon haar te strelen. Wat ruik je lekker antwoordde ze, is dat je nieuwe luchtje? Ik knikte en begon haar te zoenen. Waarbij ik met mijn nagels over haar rug gleed. Lisette kreeg kippenvel en ik merkte dat ze het lekker vond.

Uit mijn rugzak haalde ik de blinddoek en deed die bij haar om. Ik pakte haar arm en nam haar mee naar de trap, pas op hier zit een trap naar beneden en terwijl ik al half op de trap stond pakte ik haar voet en zette deze op de eerste trede. Voorzichtig liep Lisette de trap af, terwijl ik achterste voren voor haar uit naar beden liep.

De zon stond inmiddels hoger, waardoor de ruimte nu beter verlicht was dan vanochtend. Ik zag dat Peter al op ons stond te wachten. Ik nam Lisette mee en zette haar in het midden van de kamer neer. Peter was ondertussen al foto’s aan het nemen en ik zorgde ervoor dat Lisette goed in beeld kon komen.

Ik trok haar omslag rokje uit en legde deze op grond. Aan het plafond hing een ketting met daaraan twee polsketens. Aan de muur zat een wiel bevestigd waarmee je de ketting kan laten zakken. Niet schrikken zei ik tegen Lisette, maar ik ga je polsen vast maken aan een ketting die aan het plafond hangt. Piepend zakte de ketting naar beneden terwijl ik aan het wiel draaide.
Ik pakte de twee ketens en klapte deze om haar polsen om ze met een vleugelmoertje dicht te maken.



Aan de grond zaten eveneens twee ketens bevestigd, duidelijk bedoeld voor haar enkels.
Ik schoof haar benen uit elkaar en bevestigde om dezelfde manier de ketens om haar enkels.
Lisette giechelde, dit is best spannend zeg. Vind je het erg vroeg ik en ze schudde van nee.
Ik ging achter haar staan en maakte een strikje van haar slip los en zo haar slip uit te kunnen trekken. Een lichtstraal viel precies op haar gladgeschoren poesje, daarna knoopte ik haar bikini los, zodat ze compleet naakt in de kamer stond. Ik draaide opnieuw aan het wiel zodat Lisette’s armen omhoog getakeld werd.

Peter genoot met volle teugen bij het zien van haar naakte lichaam en maakte naar hartenlust foto’s van mijn lieve vriendinnetje. Ik had ondertussen mijn nieuwe luchtje uit mijn rugzak gepakt en spoot nog wat op mijn naakte bovenlichaam. Ik wenkte naar Peter dat hij moest komen en spoot bij hem ook aardig wat van mijn luchtje op zijn lichaam. Peter fronste zijn wenkbrauwen verontwaardigd en zacht fluisterde ik dat hij zijn kleren moest uitrekken.

Ik stopte het flesje terug in mijn rugzak en pakte de tube massagegel. Lisette slaakte een lichte kreet toen ze voelde hoe ik wat klodders van de koude gel over haar borsten smeerde.
Ik ging achter haar staan en begon de gel over haar borsten uit te smeren. Heerlijk zuchtte Lisette en ontspannen liet ze haar naakte lichaam masseren.
Ik sta in een SM kelder of niet, fluisterde ze in mijn oor. Ja hoezo, antwoordde ik. Het lijkt me wel spannend als je me iets harder aanpakt. Echt waar vroeg ik en Lisette knikte.

Ik smeerde nog wat extra gel over haar borsten en liep richting Peter. Ik fluisterde zacht dat hij zijn camera moest wegleggen. Heel stil legde hij zijn toestel weg en ik pakte zijn handen en smeerde deze in met wat gel.
Druk je handen in het gruis op de grond, zo voelt ze niet direct dat het jouw handen zijn, of wil ja haar niet masseren? Peter knikte en hij duwde zijn handen in het gruis en liep naar Lisette.

Peter ging achter haar staan en aarzelend drukte hij zijn zandhanden tegen haar borsten.
Lisette kreunde en voelde de kleine steentjes van het gruis schuren terwijl zijn handen over haar borsten gleed.
Peter kreeg de smaak te pakken, nu hij door had dat Lisette niet merkte dat hij het was.
Alsof hij nooit anders gedaan had liet hij haar borsten door zijn handen rollen.
Zachtjes trok hij aan haar stijve tepels, om daarna stevig haar borsten te kneden.

Ik zag dat Peter genoot van mijn jonge speeltje, zijn pik stond fier omhoog en zijn eikel priemde tegen haar kont.
Ik maakte Peter duidelijk dat hij even moest stoppen. Ik laat je armen zo iets zakken en dan wil ik dat je voorover bukt. Lisette knikte instemmend en terwijl ik de ketting ontspande bukte Lisette voorover. In de hoek stond een houten stoel, deze plaatste ik voor haar zodat ze daar op kon leunen.

Lisette stond nu voorover gebogen voor Peter, ik gebaarde hem dat hij haar moest neuken Peter zag dat ik het meende en hij dirigeerde zijn eikel tussen haar schaamlippen.
Lisette zuchtte diep, ja kom maar in me. Peter duwde zachtjes tegen haar kutje en met zijn handen stuurde hij zijn eikel tussen haar lippen opzoek naar haar krappe gaatje.

Lisette kreunde hevig toen Peter zijn eikel bij haar naar binnen gleed. Wederom gebaarde ik Peter dat hij zijn handen op haar heupen moest leggen zodat hij meer kracht kon zetten.
Lisette gilde zachtjes, terwijl zijn pik bij haar naar binnen drong.
Oh je bent echt geil, zuchtte Lisette, hij is echt dik nu.

Zachtjes begon Peter in haar te stoten en hoe dieper hij kwam hoe harder Lisette kreunde.
Peters lul was inderdaad dikker en had dikke aders, iets wat ik minder had, zijn snikkel gleed langzaam in en uit haar kutje, waarbij Peter telkens zijn lul geheel uit haar haalde om deze daarna waar in haar te laten glijden.

Hoe vaker hij dit deed hoe meer Lisette’s grotje open bleef staan.
Met beidde handen duwde Peter haar billen uit elkaar, zodat haar anus ook iets opende. Peter’s duimen wreven over haar kontgat en met een cirkelende beweging duwde hij zijn duim in haar kontje.
Normaal moest Lisette hier niets van hebben, maar op dit moment hoorde ik geen commentaar.

Lisette’s schaamlippen hobbelden over Peters dikke geaderde pik. Zijn dikke eikel duwde telkens haar gaatje weer iets verder open als hij zijn snikkel weer opnieuw in haar stak.
Met zijn beidde duimen vingerde hij haar kontgaatje



Peter stopte en haalde zijn lul uit mijn vriendin, haar kutje stond wagenwijd open. Het idee dat mijn meisjes kut gebruikt werd, maakte me enorm geil. Peter raapte de tube massagegel van de grond en kneep in de tube. Een dikke klodder gel gleed tussen haar bilspleet.
Met zijn handen duwde hij haar billen weer uit elkaar en liet zijn eikel tussen haar billen door glijden. Zonder te sturen duwde hij zijn lul weer in haar spleet om hem er daarna weer uit te halen en met zijn eikel over haar kontje te gaan. Peter herhaalde dit meerder malen en telkens als hij weer in haar kwam kreunde Lisette hevig.

Peter begon weer krachtig in haar te stoten en met zijn duimen vingerde hij wederom haar kontje. De tube gel lag nog op haar holle rug.
Peter pakte de tube en duwde de opening in haar aars. Lisette slaakte een kreet toen ze voelde hoe een dikke straal gel in haar kontgat verdween. Weer kneep Peter in de tube en Lisette kreunde opnieuw, ook omdat Peter nu harder in haar jonge kutje aan het stoten was.

Peter haalde zijn lul uit haar kutje en duwde met zijn eikel tegen haar glibberige kontgat.
Ging het dan echt gebeuren, iets wat ik best ook wel eens wilde met Lisette, maar wat zij nog niet wilde. Was Peter dan voor mij de gelukkige?

Peter duwde het puntje van zijn eikel naar binnen en Lisette kreunde en zuchtte. Peter merkte dat het pijn deed bij Lisette en haalde zijn lul die inmiddels toch voor de helft al in haar kontgat zat er weer langzaam uit om hem vervolgens weer in haar kut te duwen.

Met beidde duimen in haar kont en met de rest van zijn handen haar billen uiteen duwend, begon hij wederom in haar te stoten. Peter begon zichzelf naar een hoogte punt te werken en wilder en harde ramde hij zijn lul in haar. Lisette gilde als hij haar kontgat verder open trok door zijn duimen er in te laten en haar billen verder uit elkaar te duwen.

Peter begon zwaarder te ademen, steeds ongecontroleerder kneep hij in haar billen en rekte hij haar kontje. Lisette gilde en kreunde van pijn en genot. Peters lijf schokte hevig. Trillend spoot hij zijn zaad in mijn meisje, dat nog steeds kreunde onder zijn zware neuk geweld.
Ze moest eens weten, mijn meisje van zestien, dat nu bevrucht wordt door een man die ruim dertig jaar ouder is.
Peter haalde zijn lul uit haar spleet en een dikke druppel zaad lekte uit haar openstaande gleuf.

Ik kan nog wel een keertje, sprak ik, alsof ik net in haar was klaar gekomen.
Peter maakte plaats en ik dirigeerde mijn pik tussen haar benen.
Met mijn eikel wreef ik over haar anus en langzaam duwde ik het topje naar binnen.
Ik merkte aan Lisette dat ze met mijn lul minder moeite had. Ondanks dat ze hevig kreunde lukte het me om mijn lul voor het eerst in haar en mijn leven in haar kontje te kunnen krijgen.

Peter maakte ondertussen weer foto’s van ons, maar met name van Lisette.
Haar kont zat strak om mijn pik, maar ondanks dat begon ik haar anus langzaam te neuken.
Steeds ging het een stukje beter en makkelijker, echt stoten kon nog niet, maar mijn lul gleed wel langzaam in en uit haar kontje.

Lisette was nog best krap en ik merkte dat ik dit niet lang ging vol houden. Oh ik ga komen schatje en Lisette kreunde. Ik voelde mijn lul krampen in haar kontje en warme stralen zaad werden door mijn snikkel in haar kontje gespoten.

Lisette kreunde en zuchtte, ik hielp haar overeind en duwde de stoel tussen haar benen zodat ze kon zitten. Met haar benen wijd en haar armen in de lucht hijgde Lisette nog na op de stoel.
Een dikke druppel zaad van Peter lekte uit haar kutje op de zitting. Peter maakte nog steeds foto’s van haar naakte lichaam.

Nadat ik Lisette weer los had gemaakt en onze spullen had gepakt nam ik haar weer mee naar boven. Je merkte echt het verschil in temperatuur en we hebben dan ook even met onze naakte lichamen buiten in de zon gestaan, om vervolgens ons een klein beetje schoon te maken en weer terug te lopen.

Je begrijpt dat we samen een heerlijke vakantie hebben gehad en dat ik dankzij Peter middels zijn foto’s af en toe nog eens heerlijk kan terug kijken.
Aantal keer gelezen:
768
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)