Spannendverhaaltje.nl

Tiener meesteres

-
28-10-2014
haar nagels dwars door de folie heen mijn tepels in, wat voelde dat weer lekker, ze bleef knijpen en ik schreeuwde het uit van pijn, dit deed haar goed,want ze kneep nog harder, waardoor ik nog harder schreeuwde. Stil, zei ze ze hoeven je op straat niet te horen en deed haar stringetje uit wat ze vervolgens bij mij in de mond duwde. Ze ging boven op mij zitten en ze begon zichzelf te vingeren. Eerst met 1 vinger en al vlug volgde nummer 2 in haar natte poes, wat zag dit er geil uit, en ik kon niks, sterker nog, ik voelde helemaal niets meer ter hoogte van mijn kruis. Vinger nummer 3 en 4 volgde heel snel achter elkaar haar poes binnen. Ze begon zich steeds harder te vingeren en opeens haalde ze haar vingers uit haar kut en spoot ze me helemaal onder, ze schokte helemaal van genot.
Even leek het dat ze genoeg had, maar niets was minder waar. Lotte ging op mijn gezicht zitten en beviel me haar te likken tot ze weer klaar kwam, zou ze nu weer spuiten? Ik begon als een gek te likken, het smaakte heerlijk, Lotte vond het ook lekkker want ze begon weer te schokken en toen in 1 keer spoot ze mij vol in de bek, haar heerlijke kutsappen slikte ik gulzig door, wat was dat lekker.
Toen ze uitgeput van me af stapte liep ze naar een werktafel en nam daar het grootste mes wat ze kon vinden en haalde de folie van mij af. De zak met ijs werd van mij afgehaald en ik had nog nooit zo'n klein piemeltje gezien. Lotte moest er wel een beetje om lachen en zei dat ze hem wel weer wat leven in zou blazen. Ze ging op haar knietjes zitten en nam mijn kleine pikkie in haar mond. Dit voelde goed, ik merkte gelijk dat er weer bloed naartoe stroomde. Na 2 minuten was hij op volle grote en had Lotte er wat moeite mee om mijn toch wel wat dikkere pik in haar mond te houden. Maar mij jonge meesteres liet zich niet kennen en bleef aan mijn pik zuigen. Dit kon niet lang meer duren en opeens spoot ik mijn zak leeg in haar mondje, wat was dit lekker. Zonder iets te zeggen haalde ze haar mond van mijn pik en gaf mij een tongzoen en omdat ik nog steeds op de grond lag liep mijn sperma zo vanuit haar mond de mijne in, zo en nu slikken zei ze. Ik slikte alles door en moest even wennen aan de zoute smaak.

Toen ik alles had door geslikt hebben we ons aangekleed en zijn we voor in het restaurant wat te drinken gaan pakken. Een lekker flesje wijn werd opengetrokken en ik schonk 2 glazen vol.
We gaan afspraken maken zei Lotte. Jouw vrouw hoeft hier niets van te weten, ik ben de baas en ik wil geld van jou krijgen om speeltjes te kopen die ik op jou ga uitproberen. Dit leek mij wel wat, ik vroeg haar wel dat ze tijdens de werkuren wel naar mij moest luisteren. Dit vond ze geen probleem. Als het me niet bevalt hoe je mij behandelt, dan merk je dat wel mannetje, was haar antwoord hierop.

Ik beloofde haar iedere week 75 euro te geven voor speeltjes en als dat niet genoeg was, dan hoor ik het wel.
In de weken die volgde gebeurde er vrij weinig, ik zal wel geduld moeten hebben.

Heb jij ook ervaring met een jonge meesteres en wil je dit delen? Stuur dan een mail naar kesrog@yahoo.com
Aantal keer gelezen:
988
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)