Spannendverhaaltje.nl

Tiener hard geneukt

-
02-01-2015
Beste lezer, een aantal jaar geleden kreeg ik één keer per week pianoles. Ik vond dit totaal nutteloos maar om mijn vader tevreden te stellen en het hoge bedrag aan zakgeld dat ik van hem kreeg niet te verliezen volgde ik de lessen braaf. Ik zal jullie een beschrijving geven van hoe ik heerlijk heb gevreeën met mijn pianoleraar Klaas. Ik ben dus blond van nature, 1,68 cm lang, wel wat aan de mollige kan. Ik doe aan paardrijden en dit heeft ervoor gezorgd dat ik een stevige maar zeer grote kont heb. Hiermee trek ik dan ook veel bekijks mee van de jongens en heren in mijn omgeving. Ik heb een flink stel borsten die er mogen zijn, cupmaat 90D om precies te zijn.

Dit spannende avontuurtje gebeurde op een middag bij mij thuis..
Mijn ouders waren van huis en de huishoudster, een soort oppas voor mij, stond op het punt boodschappen te gaan doen. Het was een wat oudere dame die erg streng voor mij was. Een van de redenen waarom mijn vader haar had toegewezen als mijn vaste oppas was dat zij als een soort waakhond haar bovenlip optrekt en haar tanden laat zien naar elke jongen, die het waagt om bij mij in de buurt te komen. Natuurlijk blijven voor een meid als mij genoeg momenten over om wel een leuke jongen uit te nodigen en dan ook maar gelijk seks mee te hebben. Deze oppas was het ook die al verschillende pianoleraren de deur wees als ze iets te lang over mij heen bogen bij het verwisselen van het bladmuziek. Zo werd ik opgescheept met een ervaren pianoleraar van eind veertig, die er voor zijn leeftijd nog zeer goed uitzag en een gezin had met twee kinderen. Het was een lange blonde god zoals ik hem altijd in gedachte had, die zijn vak iets te serieus nam en al commentaar gaf dat ik mijn beide handen aan de toetsen moest houden zelfs als ik moest niezen. Verder dronk Klaas steevast een glas melk als hij mij lesgaf waar ik soms erotische gedachten van kreeg om daar eens iets anders mee te doen. Op die bewuste middag had ik dan ook al een tijdje geen jongen op bezoek gehad en ook geen seks en dan kan zelfs een omgeving waar slechts een piano en een bankje staan een hoop opwinding veroorzaken. De oppas ging weg op het moment dat Klaas binnenstapte, waarschijnlijk om er zeker van te zijn dat ik er niet van door zou gaan, en zei dat ze wist dat ik bij hem in goede ‘handen’ zou zijn. En dat had ze nou niet moeten zeggen. Ik besloot hierop om eens te kijken wat die grote krachtige mannenhanden nog meer konden naast pianospelen.



Snel trok ik m’n slipje onder m’n rokje uit en m’n beha onder m’n bloesje vandaan. Ik wilde dat Klaas flink wat zag, maar had in m’n enthousiasme zoveel knoopjes losgemaakt, dat mijn borsten geheel ontbloot waren. Snel deed ik m’n ondergoed onder de bank want ik hoorde hem binnenkomen. “Dag Lilly, ben je klaar voor een half uurtje muzikaal vertier?”, vroeg hij. “Helemaal” zei ik, nam zijn grote sterke handen vast en trok hem achter mij aan de studeerkamer in. Kort kneep ik hem in zijn handen, waardoor hij dat terug deed en dacht ‘ja met die vingers weet jij vast wel raad.’ Ik ging zitten op het bankje voor de piano en hij nam plaats achter mij. Even zag ik dat hij een blik in m’n bloesje wierp en dacht ‘helemaal van ijs ben je dus niet.’ Ik speelde, behoorlijk slecht en draaide met m’n hoofd alsof ik last van m’n nek had. Dan verwacht je dat de man als een echte heer de stijfheid in mijn schouders wegmasseert of tenminste een poging doet tot, maar hij bleef afwachtend zitten en las de noten op het muziekblad. Na hem zelf dan maar gevraagd te hebben om wat stimulatie van de bloedsomloop, had ik zijn handen dan eindelijk op mijn, lichaam, mijn schouders wel te verstaan. Dat masseren kon Klaas heel goed en hij stemde toe daar mee door te gaan zolang ik maar op de piano bleef spelen. Ik merkte dat hij geen man was die constant informeerde over of ik het nog lekker vond, maar dat hij gewoon zijn gang ging en wist wat er van hem verwacht werd. Alleen verwachtte ik meer van hem dan dit. Het viel mij op dat zijn handen stil lagen op m’n schouders als ik even niet speelde. Waarschijnlijk om te zien of het masseren nog nodig was of dat ik wat hulp nodig had bij het muziekstuk.

Kort onderbrak ik mijn spel, nam zijn hand en liet hem zo mijn bloesje in glijden. Erg veel tegengas gaf hij trouwens niet en speelde kort met m’n linker borst. Klaas trok zijn hand terug en ik moest deze wederom van m’n schouder mijn bloesje in sturen, maar toen had de man de boodschap begrepen. “Wil je daar ook gemasseerd worden? Ook een beetje last van stijfheid misschien?”, lachte hij. Ik liet zijn stevige mannenhand mijn borst kneden en Klaas nam zelf het initiatief om ook zijn rechterhand in m’n bloesje te laten glijden. “Wel blijven spelen hè?” vroeg mijn pianoleraar terwijl zijn handen stevig mijn beide borsten masseerden. Dat hij, naarmate het stuk vorderde meer en meer ging waarderen en soms echt flink kneedde. “Ik weet niet of ik deze stijfheid wel weg krijg”, zei hij en nam mijn tepels tussen zijn duim en wijsvinger “misschien moet je een wat ruiger muziekstuk spelen.” Uit een stapel muziekstukken koos ik er een waarbij ik hoopte dat hij het ritme op mij zou gebruiken. Klaas had even beide handen nodig om het papier goed te plaatsen, liet ze daarna zelf in m’n bloesje glijden en omvatte daarna m’n borsten. Al bij de begintonen nam hij ze stevig onderhanden en wist ik dat dit een heel lekker nummer zou worden. Bij de lage tonen kneep hij flink in m’n borsten en dit stuk zat er vol mee. “Spelen! Blijf spelen!”, riep hij en kneedde m’n borsten zoals ze nog nooit onder handen waren genomen. De opzwepende muziek maakte hem wild, zo wild zelfs dat hij mijn borsten aan de tepels uit mijn bloesje trok om ze geheel te ontbloten. Hij pakte de stoel waar hij op zat en zetten deze vlak achter mijn volle kont neer en kwam zodoende met zijn kruis tegen mijn kont aan zitten. Ik voelde zijn naar voren stekende lul en draaide zachtjes mijn kont tegen zijn kruis. Sommige passages inspireerden hem om tegen mijn grote borsten te slaan die heerlijk meedeinden. Ik voelde de deining en sloot mijn ogen, ik probeerde zoveel mogelijk te genieten va hoe deze heerlijke grote mannenhanden mij onder handen namen. Het maakte zelfs dat ik improviseerde, zodat Klaas dat stevige en ruwe langer aanhield. Ik voelde iets dat ik wel herkende, maar dat niet paste in de situatie, er was een enorm orgasme in aantocht. “Nu voor het hoogtepunt”, riep ik, dat mij wel toepasselijk leek..’de climax’. Klaas nam m’n tepels vast en schudde zo m’n borsten wild op en neer. Draaien, trekken, knijpen, en kleine korte tikjes zorgden er voor dat ik enorm klaarkwam. Het was het moment dat ik gewoon niet meer kon spelen en met gesloten ogen genoot van mijn hevige orgasme.



Nauwelijks bijgekomen zag ik dat Klaas naast mij was gaan staan en aangaf dat ik moest opstaan. Ik keek op de klok. Het uurtje was nog lang niet om, dus waarschijnlijk kwam er nog wel een toegift. Mijn pianoleraar stuurde mij om het bankje voor de piano heen en duwde op mijn rug om aan te geven dat ik voorover moest buigen. Klaas keek naar het bankje, er zat een natte plek van mij op en het kussentje zat vast dus ik kon het niet omdraaien. “Heeft de muziek je zo in extase gebracht?”, vroeg hij, “Misschien moeten we jouw natte slipje dan ook maar uitdoen.” M’n rokje werd over m’n billen getild en toen zag de man natuurlijk dat ik er geen aanhad. Dat opgezette spel kon hij niet echt waarderen en streng zei hij dan ook “dus het ging jou niet om mijn muziek. Het was allemaal met voorbedachten rade. Een beetje jouw pianoleraar opwinden met dat wulpse lichaam van je. Je moest je echt schamen Lilly.” Ik keek een ferme klap op m’n blote kont, beet op m’n lip en keek hem aan op een manier dat hij het nog een keer zou doen. Dat deed hij dan ook en ik fluisterde ‘nog een keer’.

“Jij kleine slet!” riep hij terwijl hij mij een goede klap met zijn grote sterke hand gaf, “jij vindt het nog lekker ook zeker om op die dikke billen van je te worden geslagen.” KLETS!! ‘’Die mooie stevige billen die mij gewoon uitdagen om dit te doen!” KLETS!! “Die lekkere ronde billen, die een enorme aantrekkingskracht hebben op m’n hand en nauwelijks verkleuren als ik ze er goed van langs geef.” KLETS!! “Misschien moet ik maar eens wat zwaardere maatregelen nemen dan. Misschien moet ik jou gewoon even een goede beurt geven. Wat zeg je daarvan?” Om aan te geven dat ik daar zeker niet vies van ben, spreid ik mijn benen en blijf net zo lang heupwiegend voor hem staan tot hij broek los heeft gemaakt en deze op de grond laat zakken. Ik kijk achterom en zie dat zijn stijve pik fier overeind staat en naar mij wijst. Ik raak zowaar nog meer opgewonden en bij op mij onderlip. Ik mijn die grote man achter mij geil aan en zie dat hij zijn bokser naar beneden haalt en er een enorme pik te voor schijnt komt. Hij is minstens 20 cm lang en heeft een heerlijke grote eikel. Ik druk mijn volle kont nog meer naar achteren en voel dat hij zijn pik tegen mijn kutje aan zet. Hij drukt zachtjes zijn dikke eikel in mijn kutje en zodra hij voelt hoe nat ik ben ramt hij die hele stam in mijn kutje. “Ooohh” kreun ik uit. Ik kijk weer achterom en zeg

“Dat is ZALLIG!!”

Ga door, ram die heerlijke pik van je in mijn strakke kutje. Doe het! Ga doorr!“

Hij slaat me weer op mijn kont en schreeuwt, “Je vindt het lekker he als ik je op je grote reet SPANK!” Vieze geile slet!” Klaas pakt me nu bij mijn haren en neukt me nog harde, ik pompt zijn heerlijke leuter steeds harder in me kutje, ik geniet er zo intens van dat ik mijn kreunen niet meer in controle heb. Ik kreun de wildste dingen naar deze heerlijke vent:

“Neuk me harder!” “Oeh, wat kan jij heerlijke neuken, jij geile man!”

Klaas naait me zeer ruw en maakt me uit voor geile slet. Hij zegt: “Ik neuk je als een hond! BLAF NU vieze geile slet! Ik wil je hard horen BLAFFEN!!”

Ik begin te blaffen als ene hond, en het windt me nog meer op. Ik word als maar geiler en voel een heerlijk orgasme opkomen. Ik ga heerlijk klaarkomen op deze lange pik van een echte vent! HEMELS! Regelmatig slaat Klaas mij hard op mijn billen en kneedt mijn borsten nog wilder dan toen ik op het bankje voor de piano zat. Dan laat Klaas mijn haren los en pakt mijn heupen vast. Hij stoot nu zo hard dat ik mijn orgasme voel nader ik hijg steeds harder en jaag ik kom intens klaar, klaas blijft doorstoten in mijn strakke meisjeskutje.

Dan trekt hij zijn pik uit mijn vagina. Ik wil overeind komen en mij omdraaien maar hij zegt dat ik zo moet blijven staan en dat hij m’n lekkere dikke billen gaat onderspuiten. Nog even sjort hij hard aan zijn pik en begint dan verschrikkelijk te schokken, waarna hij met kracht zijn sperma over me spuit. Het ligt op mijn rug en mijn billen en ik voel hoe het tussen m’n vagina glijdt. De man bedankt me en loopt weg, nadat hij mij nog een harde klets heeft gegeven en laat mij in deze positie achter. Lastig want ik kan nu niet rechtop staan want de vlek op het bankje wordt al een hele discussie, maar deze soort vlek dat trekt de schoonmaakster helemaal niet. Op handen en voeten ben ik dan ook naar de badkamer gegaan en heb daar alle sporen uitgewist. Ik heb nog nooit zoveel plezier beleefd aan een pianoles...

Beste lezers, ik heb dit verhaal geschreven op verzoek van een vriendin van mij. Het is een waargebeurd verhaal en het wond mij enorm op. Ik hoop dat jullie dit verhaalt leuk vinden. Mail me voor suggesties over een nieuw verhaalt en mocht je een heerlijke volle dame zijn dan kan je mijn dag maken door mij een leuke foto van jezelf te sturen. Mailadres: raul11@live.nl
Aantal keer gelezen:
644
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)