Spannendverhaaltje.nl

Superbuurmeisje 5

-
25-08-2014
In de vorige aflevering had Mandy met haar vriendin (allebei 15) een heerlijke avond met haar vriendje Cees (16) Mandy klein, slank met stevige billen en kleine ronde stevige tietjes en Tess met iets grotere zachte iets hangende tietjes en een zacht kontje. Tijdens die heerlijke avond hadden ze allemaal elkaars aarsjes gelikt, niet heel lekker maar wel bijzonder geil en de meisjes gingen erover nadenken of ze zijn lul in hun kontje durfde en wilde hebben.
Drie avonden later lagen Cees en zijn vriendinnetje lekker te zoenen op haar bed. Mandy’s ouders waren een avondje uit en haar zusje naar een vriendinnetje. Ze lagen al lekker te klooien, handen in elkaars broek en haar bh’tje was al omhoog geschoven. Mmm wat lig ik toch weer lekker geil te worden dacht Mandy, ik wil weer lekker neuken en ben er al nat genoeg voor want zijn vingers streelden uitgebreid haar schaamlipjes en ertussen haar klitje. Mandy voelde het ook in Cees zijn broek steeds natter worden van zijn voorvocht wat uit zijn eikel kwam. Ik wil je in me fluisterde ze in zijn oor, diep en lang wil ik met je vrijen. Nou dat liet hij zich geen twee keer zeggen, ze voelde hoe hij haar broek los maakte en nadat ze haar kontje had opgetild schoof hij die gelijk met haar stringetje naar beneden. Haar shirt en bh gingen ook uit en met gespreide benen lag ze te wachten tot hij ook naakt was. Zijn stijve stond recht omhoog toen hij tussen haar benen knielde en terwijl hij op haar zakte pakte ze zijn paal en bracht die voor haar ingang. Ze voelde hem langzaam helemaal bij haar naar binnen glijden en trok hem stevig zo ver mogelijk haar kutje in. Even blijven liggen zo zei ze, ik vind het altijd zo lekker als je voor het eerst in me zit. Ze tongde hem geil en voelde zijn handen om haar tietjes. Langzaam begon ze tegen hem op te stoten en zo duurde het niet lang of ze gingen steeds sneller tekeer. Door hun wederzijdse geilheid was er geen houden aan en voelde Mandy zich klaarkomen en even later hoe ook Cees al zijn zaad in haar schoot.




Zo dat was lekker dacht ze maar ze had eigenlijk nog lang niet genoeg en duwde hem op zijn rug zodat ze op zijn gezicht kon gaan zitten met haar kutje op zijn mond. Ahh lik mij lekker schoon en nog eens klaar en dat deed hij maar al te graag. Zijn tong schoot door haar spleetje, in haar kutje, over haar klitje en zijn handen streelde haar billetjes en borstjes. Heerlijk zo en het klaarkomen was geen probleem, omdat ze wilde dat hij doorging kwam ze een keertje stiekem klaar en een paar minuten later liet ze zich helemaal gaan en klemde van genot haar benen rond zijn hoofd en drukte haar kutje stevig op zijn mond zodat hij geen adem meer kreeg. Ondertussen lag Cees daar ook weer met een stijve zag Mandy en nam hem even in haar mond. Ze was ondertussen zo geil dat ze die lekker pik wel in haar kontje wilde hebben en zo zei ze dat tegen hem maar zei ze, wel heeeel voorzichtig hoor en je moet me eerst goed nat maken en wat oprekken met je vingers. Gelukkig had ze nog een potje vaseline in haar nachtkastje staan en nadat ze eerst zijn tong op en in haar kontje had gevoeld voelde ze een vinger met een klont vaseline haar anus strelen en die vinger die er helemaal in verdween. Mandy was op haar buik gaan liggen met haar benen gespreid en een kussen onder haar buik zodat haar kontje lekker omhoog stond en hij er goed bij kon. Ondertussen lag ze zichzelf te vingeren en had hij twee vingers in haar kontje. Nog wat vaseline en een derde vinger erbij, het deed een beetje zeer maar voelde wel geil aan. Ze liet hem nog een minuut of tien haar kontgaatje voorbereiden, ze voelde zijn drie vingers nu wat makkelijk heen en weer glijden en was zelf bloedje geil geworden. Kom neuk nu maar mijn kontje zei ze, ging op handen en knieën zitten en voelde zijn eikel tegen haar poepgaatje aan drukken die toch nog wel weer wat dikker was dan de vingers maar na een beetje drukken voelde ze zijn eikel erin floepen en even later zijn hele lul die in haar darmen verdween. Blijkbaar vond Cees het ook allemaal nogal geil want toen hij net helemaal in haar zat voelde ze zijn sperma al in haar spuiten. Oeps zei die dat was wel erg snel maar ik vind het zo geil, ik weet zeker dat ik zo weer stijf wordt. Mandy ging op haar buik liggen en trok hem met zich mee zodat hij in haar kontje bleef. Zijn handen nu onder haar om haar tietjes en haar klitje strelend tongde ze wat ongemakkelijk doordat Mandy haar hoofd naar achteren draaide. Inderdaad na een paar minuten voelde Mandy hem weer in zich stijf worden. We blijven zo even liggen zei ze, neuk me zo maar in mijn aarsje en gelijk voelde ze zijn hete pik haar kontje neuken, er bijna helemaal uit en er voorzichtig weer helemaal in. Gelukkig hield Cees het nu langer vol en het gevoel van de pik in haar kontje en haar klitje die bij iedere stoor over het matras schuurde maakte dat ook zij klaarkwam voordat hij nogmaals in haar kontje spoot.
Dat was lekker zei Mandy toen ze een half uurtje later onder de douche stonden waar ze nog even flink wat geilde en ze net haar mond om zijn pik sloot toen de badkamerdeur open ging en haar zus binnen stapte. Oh sorry zei ze met een knalrood hoofd toen ze zag wat er gebeurde en stapte vlug weer naar buiten. Douche jij maar even verder zei Mandy die snel achter haar zus aan liep. Cees ging verder met douchen en stond daarna lekker onder de hete stralen op zijn geile vriendinnetje te wachten die even later terug kwam. Alles goed met mijn zus zei ze maar we willen je vragen of je wat wil doen. Mijn zus is 17 jaar en heeft nog nooit een vriendje gehad en is dus nog maagd en heeft zelfs nog nooit gezoend met een jongen. Ze wil het graag met jou allemaal uitproberen maar zonder mij erbij, zou jij dat willen? Nou dat wil ik wel hoor zei Cees. Oké dan komt ze zo bij je onder de douche staan en dan moeten jullie maar kijken, ik ga naar beneden wel even tv kijken. Cees zijn lul begon gelijk weer te steigeren bij de gedachte aan haar zusje die hij heel knap vond. Voorzichtig met haar hè zei Mandy nog voor ze haar zus ging halen. Kyra kwam de badkamer in, naakt en mooi! Ze leek in helemaal niks op haar zus, langer dan Mandy, ze had amper tietjes, een bolling met stijve tepeltjes, harig driehoekje boven haar spleet en toen ze zich omdraaide een platte kont. Schuchter kwam ze naar hem toe met nog steeds een rood hoofd en stapte onder de douche.
Ze was wel heel nieuwsgierig want ze ging gelijk tegen zijn stijve aan staan. Cees zoende haar voorzichtig op haar lippen en al snel stonden ze te tongzoenen. Het bleek dat Kyra zich al uitgebreid op internet wegwijs had laten maken. Ze trok hem af terwijl ze met twee vingers gevingerd werd. Cees was ondanks het bijna ontbreken van tietjes en een kontje wel vreselijk geil op haar of misschien wel daardoor juist, hoe dan ook hij streelde haar tepeltjes op de bollingen van haar borst die vreselijk gevoelig bleken te zijn en hij greep stevig haar platte billen beet met zijn andere hand. Kom doe het maar zei ze, volgens mij gaat het wel passen want ik ben heel erg opgewonden en nat. Cees duwde haar tegen de douchemuur aan en omdat ze langer was hoefde hij maar een klein beetje door zijn knieën om zijn pik voor haar ingang te brengen en schoof er gelijk langzaam helemaal in. Met haar 17 jaar en allerlei zaken waarmee ze zichzelf al had bevredigd had Kyra ondertussen geen vliesje meer en ze vond het onwijs lekker om helemaal opgevuld te worden met die harde pik zodat ze gelijk klaar kwam en even later alweer toen Cees haar begon te neuken. Het werd een klaarkom circus voor Kyra, Cees neukte haar eerst dus staand in de douche, neukte haar onder de douche op z’n hondjes, naast de douche terwijl ze met haar benen wijd op de wasmachine zat en uiteindelijk liet hij haar op hem zitten terwijl hij op zijn rug op de grond lag. Na een half uur met de wild op en neer wippende Kyra op zich kwam hij klaar en kon haar nog net van zich af duwen want ze hadden het niet over anticonceptie gehad zodat die hem de beste manier leek. Kyra viel uitgeput op hem neer voor een heerlijke afsluitende tongzoen. Bedankt zei ze en je mag altijd ook mijn kamer binnen komen hoor. Bezweet en met hun sekslucht nog om haar heen kroop ze in bed en droomde een heerlijke nacht lang over neuken. Na gedoucht te hebben namen Mandy en Cees afscheid met een geile zoen. Je hebt een lekker en geil zusje zei die, ze ging helemaal los en dat vond Mandy fijn voor haar.
Aantal keer gelezen:
614
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)