Spannendverhaaltje.nl

Spannend 2

-
17-04-2015
Alweer een hele lange tijd een heerlijke relatie met een lekkere vent. Ik zelf net 30 hij net 40. Altijd hebben we lol of zijn op zoek naar lol. Op sex gebied kan en mag alles zolang het maar besproken is. Hij vind heel veel goed en geil. Ik zelf ben soms best wel verlegen en terug houdend.

Ik ben 1.68cm lang en heb een slank figuur met een 75c cup borsten met niet al te grote tepels. Stevige billen en altijd een glad geschoren klein dicht gevouwen kutje. Op sex gebied wil ik altijd alles maar die laatste stap vind ik vaak moeilijk.

Afgelopen weekend hadden we een feestje bij een goede vriend. Het was gezellig en druk en drank ging snel. Rond de klok van 2 uur in de nacht werd het rustiger en bleven wij over met 4 man. Wij bleven slapen en ene Sam bleef slapen een collega van Sander. Er zat genoeg drank bij iedereen in en er was nog altijd lol. Ik was mijn pyjama vergeten en kreeg een groot voetbal shirt van Sander aan. Er werd even gedold in de slaapkamer door de heren. Dat was lachen. Ik ging plassen en kwam weer terug op de kamer.

Ging liggen het was al donker in de kamer. Ik lag lekker op mijn buik wat ik vaak doe. Ik voelde de hand van mijn vriend over mijn billen glijden en moest lachen. Had wel zin in sex zeker als ik iets te veel gedronken heb.

Ik draaide me hoofd en voelde die hand lekker tussen mijn billen glijden. Keek opzij en dacht huh dat lijkt niet op mijn vriend. Dat lijkt wel Sander. Nee toch dacht ik even. Ik verstijfde en toch voelde het spannend die hand die nu mijn string opzij trok. Waar is mijn vriend dacht ik. Wil ik dit wel? Zo te voelen wel, mijn kutje was klets en dan ook klets nat. Oke eerlijk was eerlijk, mijn vriend en ik hadden wel eens gesproken over sex met andere. Het leek me best wel geil maar die volgende stap vond ik eng. Nu lag ik op mijn buik en Sander was mijn kutje aan het strelen.



Er gleden twee vingers mijn klets natte kutje in en wauw wat een spanning was dit. Sander is een half bloedje en tja best wel een oke gast. Wauw het werd geiler en spannender maar ik vond het nog altijd heel eng. Vond mijn vriend dit goed dan. Tja had wel eens gezegd dat hij mij bezig zou willen zien. Ik had mijn ogen gesloten en was toch best wel aan het genieten hiervan. Sander duwde zijn mond op mijn mond en zoende me, dat werd toch wel tongen. Ik tongde dan ook geil terug. Elke keer viel er een stukje drempel weg en die twee vingers die mijn kutje gek maakte heerlijk. Het tongen ging nu ook wilder en ik draaide me op mijn rug. Mijn shirt ging uit en we tongde weer verder en met mijn hand ging ik opzoek naar zijn kruis. Shit hij lag naakt naast me en daar was toch wel een flinke grote harde pik.

Sander sloeg de dekens weg en daar was dan zijn harde pik. Damm wat een ding en mooie bruine kleur en klets natte eikel. Hij likte mijn tepels en keek me aan en zei, wauw Kim wat ben jij mooi en geil. Mijn benen wijd nadat mijn string uit was en hij speelde met mijn klets natte kut en likt en sabbelde aan mijn tepels en ik trok zijn grote bruine pik. Waar was toch mijn vriend, wauw wat was dit spannend en geil. Sander likte een weg omlaag en duwde mijn benen wijd en likte mijn klets natte kut heerlijk. Vingerde mijn beide gaatjes en likte me naar een toch wel licht spuitende hoogte punt.

Hij kwam met zijn bruine pik bij mijn hoofd en ik pakte zijn pik en zoog en likte het of het mijn laatste was. Nu voelde ik een tong door mijn kutje glijden. Waar kwam die nu weer vandaan. Ik dacht dat dit mijn vriend was, dat was dus niet het geval. Het was Sam. Sam is een volbloed neger en dan ook nog 25 jaar ouder dan ik. Dit wilde ik niet, hij was echt te oud en totaal mijn type niet. Maar waarom liet ik hem dan toch door gaan met likken en vingeren. Misschien omdat het zo lekker en spannend was. Maar waar was mijn vriend. Sam ging omhoog en zat tussen mijn benen. Ik keek hem aan en dacht nee meer niet maar zoog wel Sander verder. Sam kneedde mijn borsten en ik voelde zijn eikel tegen mijn kutje op. Even gleed zijn eikel door mijn klets en steeds natter wordende kut heen. Shit ik werd als maar geiler en geiler en eigenlijk kon het me niks meer schelen ik wilde geneukt worden. Sam kwam ook omhoog en damm dat was pas echt een flinke grote dikke bruine pik. Sander was al flink maar dit sloeg alles. Ik had zelfs moeite hem te pijpen. Weer een tong door mijn kut. Oke daar was mijn vriend dan eindelijk.



Hij likte en vingerde me lekker en ik zoog twee bruine pikken. Ik werd weer klaar gelikt terwijl ik twee pikken zoog en mijn borsten werden heerlijk betast en mee gespeeld. Sander kroop tussen mijn benen en gleed met zijn eikel door mijn kleine klets natte kut lipjes. Nu duwde hij zijn gevaarte en er zachtjes in. Mijn mond viel open en wauw wat een heerlijk gevoel om na zo'n lange tijd weer eens een vreemde pik in je geschoven te krijgen. Hij begon zijn heerlijk bruine pik heen en weer te schuiven in mijn mega natte geile kut. Wauw wat lekker en wat geil. Ik wilde meer veel meer en was zeker benieuwd naar die grote pik van Sam als die in me zou glijden. Ik zag mijn vriend staan kijken met zijn pik in zijn hand. Dat was helemaal geil hij keek hoe ik me liet neuken door Sander.

Sander gleed uit me en Sam kroop gelijk op me. Ik voelde zijn flinke grote dikke bruine pik tegen mijn kutje duwen. Heel zachtjes opende mijn sletten kut zich voor deze grote bruine dikke pik. Mijn mond open en ogen dicht, wauw wat een ding zeg, vulde mijn hele kut. Steeds een stukje verder en weer terug om weer dieper te komen. Mijn kutje rekte zich geil op en Sam likte mijn tepels en begon me steeds sneller met die flinke pik te neuken. Ik kon alleen maar hijgen en steeds zwaarder. Gooide mijn benen om zijn middel en zijn grote bruine pik kwam heerlijk diep in me en schoof lekker heen en weer in mijn zeiknatte kut.

Sam ruilde weer met Sander die mijn benen in zijn nek legde en mijn nu begon te neuken wauw ik gilde het bijna uit van genot. Ik weet niet wat hij deed maar ik kwam klaar en het sap stroomde uit mijn kut wauw wat lekker. Ik schoof op Sam en zakte rustig omlaag en begon hem te neuken, althans dat was de bedoeling. Sander neukte mijn mond en mijn vriend speelde met mijn borsten. Wauw drie kerels die met je spelen wat geil en lekker.

Ik bleef dan ook maar klaar komen en Sander en Sam naaide me in diverse standjes met hun bruine geile harde pikken. Ik stond op en Sander tilde me op en zetten me tegen de muur en duwde zijn pik er weer in. Wauw staande tegen de muur begon hij me te neuken. Wauw ik gilde het nog altijd uit en genot er onwijs van. Nu op bed op mijn knieën en zoog Sam. Sander likte mijn kut en kontje en ik voelde iet kouds glijden over mijn kontje en er tussen. Glijmiddel dat was duidelijk. Sander plaatste zijn eikel tegen mijn kontje op. Heel zachtjes gleed hij in mijn strakke kontje. Na een paar keer en even pijnlijk gleed hij soepel en lekker in mijn kontje. Sam kroop onder me en likte mijn geile natte kut en ik zoog Sam en mijn vriend nu en hijgde flink.

Sander ging liggen en ik kroop op hem met mijn rug naar zijn gezicht en zijn bruine pik weer in mijn kont. Mijn vriend stond er tussen en keek hoe ik me liet neuken in mijn kontje. Sam speelde met mijn borsten en kut en vingerde me best wel wild. Wauw wat gebeurde er met me. Ik trilde en ging steeds sneller over die lul en ja daar was mijn orgasme en een flinke, ik spoot mijn geile sap uit mijn kut zo op mijn vriend die lachte en zei, wauw geil zeg.



Ik lag op Sander na te hijgen met zijn ik nog altijd in mijn kont. Sam kwam er tussen en wreef zijn pik door mijn mega natte kut. Heel langzaam duwde hij zijn pik naar binnen. Wauw dat was helemaal apart. Die pik van Sander nog altijd in mijn kont en Sam die heel rustig naar binnen gleed in mijn kut. Sam gleed heel soepel naar binnen en ik had mijn mond open maar kwam geen geluid uit en vond het heerlijk. Nu bewogen beide pikken in me en daar was het geluid. wauw wat geil en lekker en mijn vriend duwde zijn pik in mijn mond. Alle gaatjes waren nu gevuld. Benen wijd en twee pikken die heerlijk in me gleden deden me weer komen.

Sam ging liggen en ik kroop op hem en zakte over zijn geile pik heen. Sander opende mijn billen en duwde zijn pik weer anaal. Beide voerde het tempo op en ik werd stoned van geiligheid en liet met gewillig dubbel neuken door hun. Ik kwam weer gillend klaar en voelde hoe beide pikken in me hun pik leeg spoten in mijn beide gaatjes. Damm ik werd dubbel gevuld en mijn vriend spoot over mijn borsten.

Daar lag ik dan volgespoten op bed na te hijgen en eigenlijk nog niet klaar wilde meer. Ik stapte onder de douche en maakte me schoon. Sam kwam er ook onder, in het licht was goed te zien hoe groot zijn pik was. Damm wat een ding, ik werd al weer geil bij het zien van die flinke pik. Ik maakte hem schoon en hij mij, tja zijn pik groeide alweer en ik begon hem te pijpen onder de douche. Ik wilde meer. We stapte uit de douche en liepen naar de kamer. Sander en mijn vriend lagen beide te slapen. We kropen op een leeg bed en tongde geil en speelde met elkaar.

Ik kroop over hem heen en zoog zijn geile donkere pik en liet mijn kut geil likken. Ik was klaar voor ronde twee.Nadat ik was gekomen kroop ik weer goed op hem en duwde zijn heerlijke grote bruine pik in mijn kut. Wauw ik lag nu te neuken zonder dat mijn vriend het wist, Jammer dan ik wilde en tweede ronde. Ik lag nu weer op mijn rug en Sam hield mijn benen in zijn nek en schoof heerlijk diep en al snel gleed het sap weer flink uit mijn kut. Wauw wat lekker. Onder de dekens neukte hij me weer helemaal gek en liet me vaak komen. Zelfs een paar keer spuitend over die grote bruine pik. Geen standje was te gek en hij bleef me maar neuken. Daar kwam hij dan eindelijk na 2 uur lang neuken. Zijn zaad spoot hij tegen mijn kut op en ik zoog de rest eruit.

Wauw ik had zojuist totaal voor 4 uur liggen neuken en wat was dit lekker. De volgende dag vertelde ik mijn vriend dat ik nog eens 2 uur had liggen neuken met Sam. Hij lachte en zei, geil toch. Die eerste paasdag werd ik nog een aantal keren heerlijk misbruikt door de heren. Heerlijk geneukt in al mijn gaatjes en lekker diep en lang. Die avond gingen we eten met mijn ouders en ik had bijna moeite om te zitten zo was ik door geneukt en kan je zeker dit wil ik zeker vaker.
Aantal keer gelezen:
1418
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)