Spannendverhaaltje.nl

Oefen hoertje

-
18-11-2014
Oefen, hoertje.

Marije net een weekje geleden zeventien jaar geworden, mooi lang bruin haar, groene ogen, guitige tietjes waarvan de tepeltjes eigenwijs omhoog stonden.
Ze heeft tweeling broertjes van zestien jaar, Abel en Ben, beiden kort blond haar, blauwe ogen, ze leken zoveel op elkaar dat een onbekende ze niet uit elkaar kon houden. Abel had een klein moedervlekje aan zijn linker oorlel.
Marije trok ze soms aan het oor om te kijken wie ze voor zich had!

Mama ook blond en achtendertig, ze hield van een flinke pik in haar kut, vandaar dat haar keus ook op hem was gevallen.
Papa veertig en kort bruin haar, papa was nogal goed voorzien van stevig en groot gereedschap, tot vreugde van zijn vrouw kon hij er goed mee overweg, hij hield wel van een geil wijf, vandaar dat zijn keus….., de beide jongens hadden het dus niet van een vreemde ge erft.

Marije had tot voor kort niets te klagen, het ging prima op school, leuke vriendinnen, kon goed opschieten met haar een jaar jongere broers.

Maar…………….., altijd is er weer, een…………….maar!

Ze vierden dit weekend dat de beide jongens zestien werden, knappe jongens, dus er was wel wat vrouwvolk op het feestje verschenen, ook ene Maxima…..niet te verwarren met…..
Maxima dronk stevig van de witte wijn, binnenshuis mag dat, dan is het de verantwoording van de aanwezige volwassenen.
Uren later……………………….
Maxima was mee naar boven, met Abel. Ze had een fles wijn meegepikt.
‘’Mooie kamer heb je Abel, dure spullen ook zeg, ben best wel een beetje jaloers!’’
‘’Ik heb een krantenwijk, vandaar dus,’’ en hij taste door de stof heen, aan de tieten van Maxima, zeker een C en ze was bijna twee jaar ouder dan hij, maar dat mocht de pret niet drukken, een geile slet was het, vooral als ze drank op had.
Ze taste met haar linkerhand in zijn kruis, ‘’mmmmm, als dat echt is wat ik voel?’’
Abel was geil op haar, ook al wist hij dat het een slet was, ‘’je hoort mij niet klagen,’’ reageerde hij dan ook en zijn handen verdwenen onder haar bloesje, de slet droeg geen BH, ‘’lekkere tieten heb jij!’’
Maxima trok hem op bed en maakte behendig zijn riem los, het knoopje en ritste zijn gulp open, de lul stuiterde omhoog, ‘’WAUW….dat is een forse…mmm lekker groot, hou ik wel van,’’ en ze zat plagerig aan zijn pik te trekken.
Abel voelde voor het eerst een meisjes hand om zijn pik, natuurlijk zei hij dat niet, want als jongen ging je niet vertellen dat je nog maagd was, toch?
Maxima was er eentje die al een onbekend aantal lullen in haar naar pik hunkerende lichaam had gehad en ze wilde door hem geneukt worden, ‘’ik ben aan de pil…dus,’’ dat was duidelijk een uitnodiging.
Abel klungelde wat, tja zou de eerste keer worden en je wilde niet afgaan….als een gieter, zoals dat genoemd werd.
‘’Komt er nog wat van?,’’ vroeg ze geïrriteerd, maar hij spoot al hevig kreunend af, voordat hij ook maar even met zijn stijve haar kutje had beroerd en spoot haar in de lange haren, haar gezicht en over haar bloesje.
‘’Gadv……idioot,’’ kwaad stond ze op, ze trok haar slipje omhoog, ‘’ga jij eerst maar eens oefenen.. ….mafkees!’’
‘’Sorry..ik..ik…….jij..jij bent mijn eerste???’’

‘’Jij gaat maar oefenen op die zus van je, ik ga naar huis!!’’

Abel ging weer naar beneden, ‘’waar heb je Maxima gelaten?,’’ vroeg zijn broer lachend.
‘’Ach, die slet is naar huis en vraag mij er maar niets over!’’
‘’Oké…oké?’’
Abel sliep die nacht ook slecht, wat een afgang, zou hij dat Maandag op school moeten aan horen, of hield de slet haar bek, oefenen op je zus…oefenen op je zus, spookte het, door zijn hoofd.



Maandagmorgen, met lood in de schoenen naar school, hij zag Maxima al bij een groep meiden staan, zouden ze over hem praten?
Hij liep er langsheen en ze lachten allemaal, ‘’en toen zei ik tegen hem, ga maar op je zus oefenen,’’ hoorde hij, haar zeggen, ‘’hahahaha…hahaha.’’
‘’Heb jij je oefen hoertje al gebruikt?,’’ vroeg Peter, een jongen waar hij toch al niet best mee op kon schieten, die nu een beetje popie jopie, bij de meisjes stond te doen.
Abel gaf hem gelijk een klap op zijn bek, ‘’hou jij je gore rotsmoel over mijn zus!’’
Ben zag zijn broer vechten en liep er op af, Peter wilde hem net een karate trap geven, toen Ben hem op zijn schouder tikte, hij draaide zich om en kreeg een knietje in zijn kruis, ‘’aaaahhh…,’’ gilde hij en klapte voor over, ‘’waar ging dat allemaal over?,’’ vroeg Ben aan zijn broer.
‘’Ach, die idioot noemde Marije een oefen hoertje.’’
‘’Een oefen hoertje?……vertel?’’
Abel vertelde hem nu, wat er met Maxima voorgevallen was. Ben bleef het korte zinnetje…oefen hoertje, nu ook in zijn hoofd spoken.

Abel ging na het diner, naar zijn kamer en even later kwam Ben er ook, ‘’ff nog over vanmorgen, mij lijkt het ook klote om zo af te gaan, dat blijft je, je hele leven achter volgen!’’
‘’Tja, maar iedereen heeft toch zijn eerste keer?,’’ reageerde, Abel verbaasd, ‘’ben jij dan geen maagd meer?’’
‘’Jawel, ik ben net zo een nitwit als jij!’’
‘’Maar…..,’’ en toen stopte hij, met wat hij zeggen wilde.
‘’Maar wat?,’’ reageerde, Abel weer.
‘’Nou, dat regeltje, oefen hoertje, dat blijft maar in me kop zeuren, oefen hoertje…oefen hoertje en vanavond tijdens het diner, kreeg ik voor het eerst een stijve door Marije!’’
‘’Shit…jij ook al?, ik keek nu met hele andere ogen naar haar, niet van dat is mijn zus, maar meer van, wat ziet ze er lekker geil uit en zo, die ogen, dat smoeltje…….’’
‘’Die tietjes, die dijen, zou ze zich glad scheren,’’ ging Ben verder.
‘’Die zaad vragende ogen, dat pijp smoeltje,’’ deed Abel er nog wat op, met extra nadruk, maar hij volgde gelijk met, ‘’maar het is onze zus, dat kunnen we niet maken joh!’’

Maar, altijd weer die verrekte…………maar!

Abel en Ben hadden het er niet meer over. Abel moest het nog wel steeds aanhoren op school, maar de bijval richting Maxima werd minder en ebde weg en toen hield ze ook haar mond.

Ze kregen die week een uitnodiging in de bus, een bruiloft, ergens in de staart van Limburg, kinderen niet gewenst, stond er bij, ‘’wij gaan Vrijdagmiddag naar Valkenburg, die bruiloft weet je wel en blijven daar gelijk het weekend, papa en ik!’’
Abel, Ben en Marije, was het dus wel duidelijk, ze hadden het weekend het huis voor zichzelf, ze kregen pa zo gek dat hij een krat bier haalde en een fles wijn. Abel huurde wat gore porno films, zomaar, daar zat geen idee achter!
‘’Jullie maken er geen rotzooi van, He,’’ drukte mams, hun op het hart, toen even later om precies drie uur in de middag hun auto de straat uit reed.

‘’Zo laat naar bed, elke dag uitslapen,’’ zei Marije, het was niet zo dat ze gelijk flessen bier los trokken, eerst rustig de bestelde pizza’s op eten, acht uur journaal kijken, zo wist je een beetje wat er op de wereld gebeurde.
‘’Ik heb wat dvdtjes gehuurd,’’ zei Abel, nadat het journaal was afgelopen.
‘’O..ja, wat?,’’ vroeg Marije.
‘’Och, zomaar wat, je ziet het vanzelf wel.’’
‘’Zal ik wat te drinken halen?,’’ vroeg ze en wachtte het antwoord niet af, twee flessen bier en een glas wijn, weer liep ze naar de keuken en kwam terug met een bak chips en een met borrel nootjes.
Abel drukte een dvd in de zijgleuf van de tv….gleuf…..gleuf… :BORDER HOPPERS vol.2: verscheen er met rode letters op het scherm, :starring AVY LEE ROTH also starring VERONICA JETT…100% LATINAS:
Marije kreeg rode wangen, ze zag voor het eerst iets dergelijks en de jongens kregen het ook wat krap in de broek, :THE PRIVATE GLADIATOR: was de tweede film en dan denk je aan een vecht film maar, er werd me toch een partijtje mooie wijven afgenaaid en als toetje kwam :SEX SLAVES 2.. X platinum: bij de laatste film keek Marije, regelmatig scheef naar links of rechts, als er weer eentje zo raar werd vastgezet, om maar niet te missen hoe ze dat deden en ze hield haar hand voor de ogen, als er weer een met de zweep kreeg en vreselijk gilde, ‘’dat lijkt mij niks, die zweep,’’ was het enigste commentaar van haar.

Marije moest naar het toilet.
‘’Ik heb verdomme een keiharde lul,’’ piepte Abel.
‘’Ik ook door die films..OEFEN HOERTJE…OEFEN HOERTJE.., dat bonkt maar in me hoofd!’’
‘’Zullen we dan toch…maar?,’’ weer die…………maar?
‘’Ik heb wel zin in haar, ze ziet er lekker uit…en en oefenen op je zus, is eigenlijk helemaal geen gek idee,’’ is dit nu typisch oorzaak alcohol?, wat er gezegd werd.
Marije kwam weer de kamer in, ‘’ik neem nog een glas wijn,’’ zei ze lachend en liep wat onvast naar de keuken.
‘’We pakken haar!’’
‘’Oké!’’
‘’Lalalalala……,’’ kwam ze weer uit de keuken, ze had het warm, van de wijn en door de film, de bovenste knoopjes van haar blouse waren los. Ze had haar BH al eerder die dag uit getrokken, zo maar, dat had geen reden.



‘’Oefen hoertje,’’ fluisterde Abel, redelijk hoorbaar.
‘’Wat zei je?,’’ vroeg ze.
‘’Hij zei, oefen hoertje…hahahahaha,’’ reageerde Ben.
‘’Hoezo…oefen hoertje?…..broertjes, of hebben jullie het nog steeds over de films?’’
‘’Marije, kom eens lekker tussen ons in zitten!’’
Marije zette haar glas op het tafeltje en liet zich op de bank tussen haar broertjes vallen, haar rokje stroopte daardoor op, zodat veel van haar dijen zichtbaar werd, ‘’lekker weekend zonder paps en mams, ik denk dat we haast bier en wijn er bij moeten kopen jongens, is haast al op zag ik.’’
Abel legde zijn rechterhand op haar linkerdij en Ben legde zijn linkerhand op haar rechterdij, ‘’ja heerlijk, He zus, kunnen wij onze gang gaan.’’
‘’Ze zocht niets achter die opmerking, ‘’ja precies,’’ moest even op staan om het glas te pakken, nam een slok, zette het glas weer weg, plofte weer op de bank, de handen waren gelijk terug, haar rokje, zat nu deels onder haar kontje, dubbel geslagen. Ze had een geil slipje aan….ik bedoel geel slipje!
Abel en Ben keken elkaar grinnikend aan en de handen gleden verder naar boven, over haar dijen, ‘’wat gaan we allemaal doen broertjes, we kunnen wel gaan stappen, of zo?’’
‘’Wij hadden al wat anders in onze kop, al dagenlang eigenlijk…..oefen hoertje!!’’
Marije had nog steeds niets door, er werd nu al wat stevig in haar dijen geknepen, ‘’haar ogen, He Abel!’’
‘’Ja, zaadvragende ogen, He Ben!’’
‘’Hihihihi…..waar hebben jullie het over, jongens?’’
‘’Over jou, Marije,’’………….,’’ja, over jou…oefen hoertje,’’ zo vulden ze elkaar, steeds aan, beiden draaiden tegelijk naar haar toe en terwijl ze harder in het heerlijke stevige geile dijvlees knepen, keken ze haar aan en verdwenen de vrije handen in haar blouse en grepen ze beiden stevig een tietje vast, die flink gekneed werd.
‘’Heeee, Abel..Ben?’’
‘’Ze heeft speciaal voor ons, vandaag haar kutje glad geschoren.’’
‘’Hoe weet je dat, Ben?’’
‘’Ik heb kut haartjes in de badkamer gevonden!’’
‘’Nou, Marije, wordt tijd voor ons oefen hoertje, dat ze haar slipje uit trekt, He?’’

‘’Jongens…dit is niet leuk meer..hoor,’’ piepte ze, nu ze langzaam doorkreeg, waar ze op uit waren.

‘’Je zit ons al zolang op te geilen, dat het nu maar eens tijd wordt, dat wij van jou gebruik gaan maken,’’ zei Ben en greep haar tussen de dijen.
‘’Ben…ik…ik ben nog maagd hoor?’’
‘’Ja, wij ook Marije, daarom hebben wij al besloten dat jij ons OEFEN HOERTJE, wordt.’’
‘’Ik ben geen hoertje!!’’
‘’Jawel, een zus om op te oefenen, is een oefen hoertje,’’ en ze voelde een hand in haar slipje, over haar gladde warme perzik zachte kutje glijden, er werd harder in haar B tietjes geknepen.
‘’Slipje uit Marije,’’ siste, Abel.
Ze lieten haar op staan en trillend trok ze haar slipje, onder haar rokje vandaan en stapte er uit. Abel pakte het aan en drukte zijn neus in haar kruisje, ‘’mmmmmmm….,’’ en gaf het aan Ben, ‘’mmmmmm.. ..stinkt geil, blouse uit Marije….’’
‘’Rokje uit Marije….’’

Marije stond naakt tussen hen in, angstig, want wat kon zij tegen twee knapen beginnen, angstig om wat zeker komen ging.
‘’Ben je er klaar voor, oefen hoertje?’’
‘’Abel en Ben, ik wil dit niet, ben ik duidelijk?’’



Abel en ben trokken hun t shirt uit, hun spijkerbroek en hun slip, nu had je moeten kunnen zien, hoe groot haar ogen werden van verbazing en ongeloof. De jongens net zestien geworden, behoorlijk zwaar geschapen, dikke vette harde pikken, zeventien…achttien centimeter waren ze zeker!
‘’Ooohh…neeee,’’ piepte ze en werd licht in haar hoofd, nu begreep ze ook pas waar sommige meiden het over hadden, op het Bautartius college.
‘’Drink je wijn op!’’
Marije greep het glas en sloeg de wijn achterover. Ben had de fles uit de keuken gehaald en goot de fles leeg in haar glas, ‘’opdrinken!,’’ kreeg ze te horen.
‘’We moeten haar eerst zover zien te krijgen dat ze klaar komt, dan is ze geil en haar kutje gesmeerd en kunnen we haar beter penetreren en als ze geil zijn, hebben ze wel zin in een harde lul!’’
‘’Nou ik begin haar wel te likken, lijkt me wel lekker….ga zitten en benen uit elkaar!’’
Marije ging gauw op de bank zitten en spreiden haar benen, voor haar was het ook allemaal nieuw en zo te horen hadden haar broertjes er ook geen kaas van gegeten, vandaar dus ook dat oefen…..
Ben kroop tussen haar benen en had het kleine klitje gauw gevonden, wreef er even over, ‘’huh…,’’ hoorde hij, haar mondje stond open. Ben probeerde een vinger naar binnen te wurmen, ‘’jeetje wat strak is ze?’’
‘’Ja, daarom moet je haar ook klaar beffen, ze moet neuk klaar gemaakt worden!’’
Ben zijn tong drong iets tussen haar maagdelijke kut lipjes en de lucht uit haar kutje streelde zijn neusgaten. Hij begon zomaar wat te likken, ‘’huh……huh..aaa,’’ klonk het bescheiden, maar gaf wel aan dat hij goed bezig was.
Ze zat in de hoek van de bank en dat bracht Abel die geil aan zijn pik zat te sjorren op een idee. Hij ging er staan en draaide haar hoofd om, het openstaande mondje waar wat kreun geluidjes uit kwamen, zag er aanlokkelijk uit en hij drukte zijn hevig kloppende paal naar binnen.
Marije werd daardoor verrast, haar first Dick…in haar mond en hij begon haar in de mond te neuken, haar first cum zou weldra volgen.
Abel was zo geil, zijn pik in zijn zus d,r mond en hevig kreunend kwam hij al snel klaar, ze kreeg haar eerste sperma naar binnen gespoten, pulserend ketste een aantal forse stralen naar binnen.
Ze slikte wat door, haar first cum dus, wat ik al verwachte.

Ben likte met smaak, het vocht wat ze begon aan te maken uit haar kutje en toen de lul van zijn broer uit haar mondje gleed, kreunde ze erg duidelijk, haar eerste orgasme bouwde zich op.
Abel was ff uitgeteld, dus kon hij voor haar first cum in haar kutje kunnen zorgen, hij kroop tussen haar benen weg en zag haar half zittend schokken, ze kwam klaar, dus de automatische smeer functie was in werking.
Hij trok haar van de bank af. Ze lag nu op haar rug op de grond, kreunend en kermend van geilheid, hij kroop over haar heen, zette zijn dikke pik op haar iets openstaande kutje, het zou wat pijn doen, maar nu ze in haar orgasme zat, minder erg, ging hij vanuit.
‘’Huh..huh….ooooooohhhhhh..huh….ja….,’’ zijn lul drong haar wat opgezwollen kut lipjes verder uit elkaar, ‘’aaaaaaaaaaaaaaagghh..nneeeeeeeeeee,’’ reageerde zij nog, maar de pik verwoeste haar vliesje en het oefen hoertje, werd gebruikt voor wat ze was.
Hij begon haar ritmisch, met steeds diepere halen te nemen, ‘’jeetje Abel…wat..wat is ze lekker strak..aaaghhh,’’ kreunde Ben.
Abel zag het met teleurstelling aan, waarom lukte het hem niet bij Maxima en lag zijn broer nu heerlijk hun zus te palen.
Marije begon weer heviger te kreunen, haar 2e orgasme?
Ben voelde aan, dat hij alles onder controle had, ze kwam klaar op ZIJN pik en het begon aardig te stomen in zijn ballen, hij was maagd af door haar en zij, door hem.
‘’Eeeuuggghaaaaa………,’’ brulde hij en begon pulserend te spuiten, haar first cum.
Marije voelde hem klaar komen in haar en zat zelf in haar orgasme.

Abel trok aan zijn paal, die stijver begon te worden!

Ben kroop nahijgend van haar af.

Abel draaide, zijn klaar komende zus om, die nog zo in haar orgasme zat, dat het haar op DIT moment niet kon schelen.
Hij smeerde wat van de substantie dat uit haar kutje lekte, tussen haar billen en porde in haar ster, zette zijn harde lul er op en begon al kreunend heftig te persen.
‘’Oooohhh..strakkk…..strak..oohh..wat..strakkkkkkk,’’ de kringspier gaf de strijd tegen de dikke harde indringer op en hij schoot naar binnen, ‘’what the fuck?…………..nneeeeeee,’’ gilde het oefen hoertje, haar kontje, haar kontje, ‘’neeeeeee..dit..dit..niet,’’ snikte ze, maar Abel boorde door, ook hij met zeer diepe halen en ook hier haar First cum!

Dat weekend werd ze echt meerdere malen genomen, in allerlei standjes, moest ze ook veel slikken!
Abel en Ben oefenden, oefenden, oefenden, oefenden, ze bleef klaar komen, ook al deed alles zeer en voelde uitgewoond aan.
Ze voelde zich een hoer, een oefen hoertje!
EINDE..verhaal, er komen nog meer oefen hoertje verhalen, maar dan in andere situaties!
XXX Angela
Aantal keer gelezen:
526
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)