Spannendverhaaltje.nl

Nerdy Frans Meisje

-
25-08-2014
Ik ben een jongen van 17. Dit jaar gingen we op vakantie in Frankrijk. We stonden op een familiecamping, maar er waren niet echt veel jongeren van mijn leeftijd.

Tegen het einde van de eerste week aan lag ik aan het zwembad op een ligbedje. Langs mij was er nog een ligbedje vrij. Plotseling kwam er een donkerblond meisje met een bril en een handdoek omgeslagen het zwembad binnen. Ze zag er nogal nerdy uit en liep naar het ligbed langs me.



Toen ze daar eenmaal aankwam legde ze haar handdoek over de stoel, waardoor haar in een bikini gehulde lijf zichtbaar werd. En wat voor een lijf! Het was goddelijk, mooi gebruind, een lekker rond kontje en twee kleine ronde borstjes.

Ik zei hoi maar ze maakte me al snel in het Engels duidelijk dat ze geen Nederlands sprak omdat ze Frans is, haar naam was Charlotte en ze was 16 jaar oud. Ze sprak echter wel redelijk goed Engels en zo kwam het er dus uiteindelijk op neer dat ik de hele middag met haar heb zitten kletsen langs het zwembad.

Na een tijdje gezeten te hebben besloten we een duik te nemen, waarna we ergens zouden gaan hangen (waarschijnlijk bij de bar). Toen we het bad uitkwamen besloten we echter dat we ons misschien eerst even moesten gaan afspoelen onder de douche, we stonken namelijk erg naar chloor.

We liepen richting het toiletgebouw en eenmaal daar aangekomen liep ik richting de familiedouche, zij wilde deze echter ook gebruiken omdat een van de twee douches daar een afneembare douchekop had. We besloten dus de douche te delen, omdat we toch onze zwemkleding aan konden houden.

Nadat we even in de warme douche stonden, kwam Charlotte steeds dichter bij me staan. Ze duwde haar warme zachte lijf tegen dat van mij aan.

Ik keek haar aan maar het was te laat, ze stak haar hand in mijn zwembroek en graaide naar mijn penis. Ik stribbelde niet tegen en greep haar borsten vast. Ze waren nog zachter dan ik me had voorgesteld en in een paar snelle bewegingen deed ik haar bikinitopje uit.

Charlotte trok mijn inmiddels stijve lul uit mijn zwembroek en begon me stevig te pijpen. Het duurde niet lang voordat ik spuitend klaarkwam in haar mond. Ze slikte alles door.

Vervolgens was het mijn beurt, ze trok haar zwembroekje uit waardoor een flinke bos schaamhaar tevoorschijn kwam. Ik schroomde hier echter niet over en duwde het aan de kant op zoek naar haar strakke kutje. Ik vond hem al snel en begon haar te beffen. Ze begon licht te kreunen en ik weet wel zeker dat andere campinggasten ons konden horen.

Nadat ze klaarkwam liep ik naar de handdoek om me af te drogen, maar het was nog niet voorbij. Ze trok me terug en kreunde "Fuck me".

Ik grijnsde en duwde haar strakke lijf tegen de douchewand aan. Een hevige zoenpartij volgde waarna ik mijn paal in haar natte doos stootte. Ze kreunde nog heviger dan net en ik hoorde wat campinggasten lachen, maar het deed me niks.

Zij kwam als eerst, maar ze liet me doorgaan. Ze wilde mijn zaad in zich voelen. Niet veel later kwam haar wens uit, ik spoot haar hele gleuf vol.

Ze stelde me gerust dat ze aan de pil was en we deden onze zwemkleding weer aan. We wachtte tot het stil was in het toiletgebouw en gingen afzonderlijk naar buiten om te voorkomen dat iemand wist dat wij degene waren die sex hadden.

We zagen elkaar weer later die avond en ze wilde meer, maar ik stelde haar gerust dat we deze vakantie nog zat tijd zouden hebben om te kunnen spelen.
Aantal keer gelezen:
651
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)