Spannendverhaaltje.nl

Mijn vrouw is een slet en dat wist ik niet

-
17-08-2015
Mijn vrouw en ik zijn al ruim tien jaar getrouwd. Waar we in het begin elkaar continu neukten was de spanning wel een beetje verdwenen. Mijn vrouw heeft een heerlijke grote ronde kont, niet al te grote tieten met lekkere tepels, een klein buikje en een getrimde kut. Ze vindt het heerlijk om lang gebeft te worden, maar een wederdienst zit er tegenwoordig niet meer in. De sex is verder nog goed, maar recht op en neer.

In een van mijn pogingen om weer een beetje spanning terug te brengen in ons seksleven had ik het spel Ultiem Verlangen gekocht. Tijdens het spel hebben we elkaar ons meest opwindende fantasie verteld. Die van is om haar eens verwend te zien worden door een andere man. Ze wees mijn idee van de hand, maar we waren wel geil geworden van het spel wat weer resulteerde in een lekkere neukpartij.



Een aantal weken later zaten we samen op de bank televisie te kijken en het spel en mijn fantasie was ik alweer vergeten. Zo rond 22.00 uur ging de deurbel. 'Ik doe wel even open' zei mijn vrouw en ze liep de gang in. Ik hoorde twee mannenstemmen en mijn vrouw die lachte. Wat er besproken werd kon ik niet verstaan. De voordeur ging weer dicht en toen de mijn vrouw de woonkamer weer in kwam volgden twee wat jongere mannen haar. Mijn vrouw keek me heel even ondeugend aan en het drietal begon elkaar te zoenen en betasten. Ik zat perplex en had ogen op schotels. Al tongend greep mijn vrouw de mannen in hun kruis door hun broek heen. Een van de mannen schoof mijn vrouw haar rok omhoog en betaste haar heerlijke kont. De andere man liet zijn hand in haar slipje glijden en betaste mijn vrouw haar kutlippen. Mijn vrouw trok haar slipje uit en hurkte voor beide mannen. Ik zie dit tafereel van achteren op haar rug en zie haar dikke kont met daaronder haar kut. Nu pas zie ik ook dat ze haar kut geschoren heeft, iets wat ze voor mij weigert te doen. Ze doet haar truitje uit en tilt haar tieten uit haar bh. Goedkeurend gegrom van beide heren en al helemaal als ze hun beider broeken open knoopt en naar beneden trekt. Ik wordt steeds geiler van wat ik zie en mijn lul staat hard in mijn broek. Mijn vrouw pakt nog steeds gehurkt twee harde pikken goed beet. De een heeft een langere pik dan die van mij, de andere is juist iets korter, maar wel heel dik.

Ze begint beiden langzaam af te trekken over de gehele lengte van hun pik en zegt dat ze nog nooit zulke lekkere pikken heeft gezien. Nu neemt ze eerst de grote lul in haar mond en begint hem af te zuigen. Na een tijdje wisselt ze naar de dikke pik en zo wisselt ze om en om. Verdomme, mij wil ze nooit pijpen en moet je nou zien. Plotseling stopt ze met zuigen en draait zich om naar mij. 'Ga jij maar op die stoel daar zitten en haal je lul uit je broek. Het wordt tijd dat je toekijkt naar hoe jouw fantasie werkelijkheid wordt'. Ik gehoorzaam, kleed me uit en ga met mijn kloppende lul op de stoel zitten. Ja het was dan wel een fantasie, maar dan met 1 man. Nu staat mijn vrouw die nooit ergens voor in is op het punt zich te laten neuken door twee wildvreemde mannen. Met zn drieen lopen ze naar de bank. Mijn vrouw gaat zitten en doet haar benen wijd waardoor ik kan zien hoe nat haar kut is. De man met de dikke pik neemt plaats tussen haar benen en zet zijn eikel tegen de opening van haar kletsnatte kut. Terwijl zij me in de ogen kijkt zie ik hoe de dikke lul langzaam in haar spleet verdwijnt. De andere man is op bank geklommen en wijst met zijn lul naar mijn vrouw haar mond. Die bedenkt zich geen moment en hapt toe. De dikke pik begint mijn vrouw haar kutje neuken en zijn lul glinstert van het kutsap van mijn vrouw. Hij begint wat harder te pompen en ik hoor het soppende geluid uit haar kut en zijn ballen die tegen haar kont aan slaan. Vanuit de stoel heb ik nog steeds goed zicht en ik trek me af. Het duurt niet lang of ik zie dat meneer nummer 1 klaar gaat komen. "Wat een lekkere snee heb jij' kreunt hij terwijl hij zijn lul uit haar trekt en een fiks aantal stralen zaad over haar buik en kut spuit. Mijn vrouw kijkt geil uit haar ogen naar mij en dan naar pik nummer twee. 'En nu is het jouw beurt om me te neuken' zegt ze tegen hem. Hij bedenkt zich geen moment neemt plaats tussen haar benen en steekt zijn grote lul ineens naar binnen. Met grote halen begint hij haar kut te naaien. Mijn vrouw begint steeds luider te kreunen en moedigt hem aan om harder te neuken. Ook nummer twee kan niet lang tegen de geilheid van mijn vrouw haar spleetje en het duurt niet al te lang tot ik zijn billen zie samentrekken en hij met en harde kreun komt. Hij pompt zijn zaad diep in haar. Als hij de laatste druppel zijn pik uit heeft geperst trekt hij zijn grote lul uit. Hij stapt aan de kant en gunt mij een blik op de ravage die ze beiden hebben aangericht. Mijn vrouw haar kut staat wijd open van beide grote piemels. De eerste lading sperma loopt nog steeds van haar buik over haar kut en uit haar kut druipt de tweede lading zaad. Ook nummer twee heeft een aardige lading achtergelaten.



Mijn vrouw ziet mijn licht geschikte gezicht en lacht. 'Dit is toch wat je wilt, of niet dan? Kom ik ben nog niet klaar met jullie en heb nu een derde pik nodig in mijn kut'. Ze wenkt me draait zich om neemt plaats op haar knieen. Met beide handen spreidt ze haar billen en haar kut. Ik zie het zaad uit haar volgespoten spleet langs haar benen lopen en kan me niet meer bedwingen. Ik ga achter haar staan en steek mijn pik in haar. Wat een geil gevoel is dat glibberige kutje met vreemd zaad aan mijn lul. Ik pak haar kont stevig beet en trek haar bilspleet en beetje uit elkaar zodat ik haar kontgaatje goed kan zien. Stevig begin ik op haar in te stoten en ik merk dat mijn vrouw eindelijk klaarkomt. 'Spuit me vol, ik zaad!' roept ze uit. Ik zie sperma langs mijn lul weer uit haar spleetje komen en ook ik houd het niet langer vol en spuit mijn sperma diep in haar.

Terwijl ik mijn pik uit haar trek besef ik dat de twee mannen nog steeds in de woonkamer zijn. Ze hebben hun piemels weer hard staan trekken. De man met de dikke lul neemt plaats op de bank en mijn vrouw klimt om hem. Onverzadigbaar laat ze zich over zijn lid heen zakken. Hij trekt mijn vrouw haar billen uit elkaar en stekt een vinger in haar kont. De man met de grote lange pik neemt plaats achter haar en zet zijn eikel tegen haar poepgaatje aan. Ze laat het toe dat hij haar in haar kont gaat neuken! Ik heb daar tot nu toe alleen maar van durven dromen. Ik wist dat ze dit in het verleden vaker heeft gedaan, maar mijn pik vond ze altijd te groot hiervoor. Luid kreunen laat je haar kont vullen door die enorme pik. 'Ja wat lekker, kom op neuk me tegelijk, pomp me vol!'. Dat laten ze zich geen tweede keer zeggen. Het uitzicht is prachtig vanuit de stoel. Het is alsof twee zuigerstangen in en uit haar kut gaan. De dikke lul druipt van het zaad uit haar kut en de man met de lange lul smeert het sperma zo nu en dan om zijn lul om alles te smeren. Ik loop naar het drietal toe en steek mijn pik die ook weer hard is geworden in mijn vrouw haar mond. Dit keer hapt ze gretig toe. Bij iedere stoot voel ik haar lippen over de schaft van mijn lul gaan. En dan gebeurt een van de geilste dingen die ik ooit heb meegemaakt. Gedrieen komen ze klaar. Mijn vrouw kreunen, de dikke pik spuit haar kut vol en de grote lange spuit zijn zaad diep in haar darmen.

Mijn vrouw rolt van de mannen af die zich aankleden en uit de voeten maken. 'Vond je het lekker?' vraagt ze mij. 'Geil' zeg ik, 'beter dan ik had durven dromen. Ik wist niet dat ik dit zo opwindend zou vinden'. Mijn vrouw biecht hierna op dat ze de mannen van de sportschool kent en dat ze haar al eens vaker hadden geneukt. In de mannenkleedkamer heeft ze zelfs eens vier mannen afgezogen. Ik wist niet dat mijn vrouw zo'n slet was. De gedachte gedachte dat ze bijna iedere week een vreemde lul in haar heeft gehad al die tijd dat ze ging sporten maakt me geil. Mijn vrouw ziet dat mijn lul weer hard is geworden. Ze geeft mee een tongzoen en zet mijn lul rechtop. Terwijl ze me diep in de ogen kijk zet ze mijn lul tegen haar kontgaatje dat nog steeds een beetje openstaat door die grote lul. Er loopt een druppel zaad uit haar kontje langs mijn lul naar beneden en behoedzaam laat ze zich zakken over mijn pik. 'Alsjeblieft, je beloning' zegt ze en ze neukt me tot ik me leeg in haar kont.
Aantal keer gelezen:
2063
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)