Spannendverhaaltje.nl

Lize

-
10-02-2014
Eerst en vooral , dit is een waar gebeurt verhaal. Enkel zijn wel de namen verandert. Ik zal mijn eigen voorstellen , ik ben Eric en 14 jaar oud. Ik ben al sinds mijn 10de verlieft op Lize. Een blondine die al vrij vroeg rijp was voor haar leeftijd , ze is al 1 jaar jonger als mij. Maar ziet er toch al makkelijk 16 uit.

Ze was mijn buurmeisje , maar sprak haar helemaal niet de eerste jaren. Ze was nog al vrij verlegen en had niet veel vrienden.

Ze woont naast me , en haar kamer ligt tegenover de mijne. Soms keek ik uit mijn raam om haar te zien. Maar echt succesvol was deze actie nooit. Al zag ik haar ooit in haar pyjama.

Tot op een dag , toen ik al 13 was we op een schoolfeest elkaar tegenkwamen. Ik ben nogal klunzig en liep per ongeluk tegen haar aan. Ik excuseerde me onmiddellijk en zo geraakten we aan de praat.

Zo vlogen de dagen weer om , we waren ondertussen vrienden geworden en ik vroeg haar uit om naar de film te gaan. Ze was eerst twijfelachtig , maar zei uiteindelijk - gelukkig - toch ja.

Vrijdagavond was het zo ver, mijn eerste date met het mooiste meisje van de straat. Ik schatte dat haar borsten een b-cup waren. Ondanks ik niet veel kon zien omdat het al winter was , had ze al een warme wollen trui aan.

De film was bezig , en omdat het een horror film was.. En ze kon er blijkbaar minder goed tegen als ze dacht was ze een beetje bang en lag ze met haar hoofd op mijn schouder aan. Na de film , gingen we nog iets drinken en vroeg ik of ze verkering met me wou. Ze keek me aan met een vreemde blijk , waardoor ik niet echt kon uit afleiden of ze verkering wou of niet.. Maar ze zei dat ze al een tijdje verliefd was op me en zei dus ja!

Na enkele weken was het zo ver, onze eerste keer in bed. Het was na een date en vroeg ze me om bij haar te komen slapen. Eerst zou het onschuldig zijn.. Maar hier kwam vrij snel verandering in.

Ik was me aan het douchen ( want dit doe ik altijd voor het avond eten , want ik was net gaan lopen). Toen ik mijn penis was aan het inzepen hoorde ik de deur open gaan. Ze was duidelijk vergeten dat ik in de douche stond , maar omdat er een gordijn voor hing zag ze niet veel.

Maar ze was vrij ongeduldig en vroeg hoelang het nog ging duren , ik antwoorde niet direct op de vraag maar vroeg : "waarom kom je er niet bij?".. ze zei niks , ik dacht .. dom dom dat ik ben .. Waarom kom ik er nu al bij? Maar ineens ging de gordijn open , daar stond ze naakt.. Met haar mooie ronde volle borsten. Mijn slappe lul was direct stijf , ik probeerde het nog een beetje te verbergen door met mijn achterkant naar haar te staan maar het was tevergeefs.

Ze keek me penis aan en ineens viel haar mond open , ze vroeg of ze allemaal zo groot waren. (terwijl hij niet eens zo is) . Ik antwoordde bescheiden dat hij maar van gemiddelde grootte was.




Toen begon ze me te tongzoenen , ik pakte haar borsten vast en begon er stevig in de kneden. Ze kreunde lichtjes van plezier en haar tepels waren snel hard. Ik kuste haar nek , en ging toen stilletjes naar haar tepels en begon er op te zuigen waardoor ze nog harder begon te kreunen. Ondertussen was zei me al aan het aftrekken en kon ik het bijna niet houden.

Ze vroeg of ik al bijna kwam en ik zei ja. Toen ging ze op haar kniën zitten en pakte me lul in haar mond , en begon ze me zachtjes te pijpen. Eerst mijn eikel en dan stillekes dieper en dieper. Ik hield het niet meer langer vol en mijn cum spoot in haar mond. Ze vond het vrij lekker en slikte het in.

Toen spoelde we elkaar af en deden we ons aan voor het avond eten. Ik zat tegenover haar aan tafel , en ze was zo geil dat ze zelfs begon voetje vrijen. Gelukkig zagen haar ouders het niet , want dan mocht ik vrij zeker mijn boeltje pakken en naar huis gaan. Na het eten speelden we nog even een spelletje op de xbox en keken we nog wat tv. Toen gingen we slapen , ik in de logeerkamer en zij uiteraard in haar eigen kamer.

Maar ik geraakte niet in slaap want ik moest constant denken aan haar tieten en de manier hoe ze mij gepijpt had. Ik had weer een behoorlijke tent in mijn broek en haalde hem er uit. Uiteraard lag ik nog onder de dekens.

Toen hoorde ik ineens me deur open gaan , shit.. dacht ik.. Straks zijn het de ouders of haar broertje .. Snel terug mijn penis in mijn broek gedaan en ik deed alsof ik sliep en hield dit ook vol toen ineens me deken omlaag werd gedaan. Ik dacht "hmm.." maar hield mijn ogen gewoon toe.

Ineens voelde ik dat iemand naast me kwam liggen .. Ze maakte me wakker en zei dat ze de hele tijd aan me moest denken. Ik zei dat ik met het zelfde probleem zat .. nu ja probleem.. En er al behoorlijk een erectie door had gekregen.. Ze begon me onmiddelijk uit te kleden , en ik deed uiteraard niks aan om haar tegen te houden.

Toen ik in me onderbroek in bed lag vroeg ze of ik haar wou uitkleden en dit deed ik. Ze had geen BH meer aan en had haar kutje blijkbaar nog mooi getrimmed.

Ze ging met haar benen wijd open liggen en ze maakte duidelijk dat ik haar moest beffen. Dit deed ik , eerst maakte ik kringetjes rond haar lippen. Waar na ik steeds kleinere cirkeltjes maakte in haar poesje. Toen vond ik haar clitje waar ik begon aan te zuigen. Ze vroeg of ik met 1 vinger haar wou vingeren , dit deed ik onmiddelijk.

Na een tijdje namen we een andere positie aan waardoor ze mij kon pijpen terwijl ik haar -alreeds nat- kutje kon likken. Toen kwam ik klaar en zij volgde vrij snel.

Toen vroeg ze of ik haar wou neuken , ze had een condoom gepikt van haar vader en pakte het bovenste met haar lippen en deed ze met haar mond over mijn lul.

We waren beide nog maagd en waren dus vrij onervaren , ik pakte mijn lul vast en richtte hem en stak hem voorzichtig er in. Ik begon zachte kleine bewegingen te maken om het haar te vergemakkelijken. Eerst kreunde ze het uit van de pijn maar dit gevoel veranderde snel in genot , ze begon zelfs al mee te bewegen en vroeg of ik harder wou. Dit deed ik en het gevoel was HEERLIJK. De eerste keer met Lize , zalig.

Enkele weken later , na nog 2 keer seks gehad te hebben wou ze eens experimenteren. Want ze had van een vriendin gehoord dat anaal nog een beter gevoel kan geven. Dit wou ze graag proberen en ik had de glijmiddel mee genomen die ik vond in mijn broer's nachtkastje en 's avonds was het zo ver.. Ik pompte mijn lul in haar sterretje.. Sindsdien doen we zowel oraal als anaal!

Tot enkele weken later.. Ze vrijwillig een vriendin vroeg om ook blijven te slapen.. maar dat is een ander verhaal
Aantal keer gelezen:
775
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)