Spannendverhaaltje.nl

Lekker Geneukt 3

-
30-03-2015
Sander had genoten van zijn neukpartij met Nathalie. Hij was een uurtje geleden geland in LA en heeft al een korte wip gehad met Nathalie. Nu eerst even zijn spulletjes pakken en even wat slaap proberen in te halen in een motel.

Sander werd wakker omdat er op zijn deur werd geklopt. Snel deed hij even een badjas aan want hij sliep alleen in een onderbroek. Hij opende de deur en zag Nathalie en Els staan. Els was de andere stewardesse. Iets gezetter maar enorme tieten! Ze had een dikke kont en kort geil blond haar.

Ze duwden mij terug naar binnen en gooide mij op het bed. Langzaam begonnen deze 2 geile stewardessen elkaar te tongzoenen en deden hun strakke stewardessepakje uit. Nathalie had geen bh aan maar Els wel. Snel was deze ook uitgetrokken en Nathalie likte aan Els' tepel.

'Hmmm' kreunde Els toen Nathalie een vinger in het natte gleufje van Els stopte. Met de ene hand Els haar borst knedend ging Nathalie haar steeds harder vingeren en toen ze haar tong in Els kutje stopte kwam Els klaar. Ze kreunde het uit en al snel lag er een plasje met kutvocht op de vloer.

Sander had het natuurlijk snel benauwd met 2 van deze heerlijke vrouwen en hij was zojuist heerlijk klaargekomen op zijn eigen handen, kijkend naar dit schouwspel. Nu begonnen de stewardessen Sander ook aandacht te geven en omstebeurt tongden ze even met hem. Terwijl Nathalie nog even lekker met Sander zoende begon Els zachtjes aan zijn lul te trekken. Langzaam kwam er weer een beetje leven in en ze gaf een kusje op zijn eikel. Sander kreunde goedkeurend waarna Els nu zijn hele lul in haar mond nam. Hard ging ze op en neer en ze kon bijna Sander zijn hele lul binnenkrijgen. Toen Nathalie stevig zijn ballen begon te masseren spoot Sander met een schreeuw zijn zaad in Els mondje. Dit was nog eens genieten, dacht Sander.

Els moest nu echt even bijkomen en nu was Nathalie aan de beurt. Nathalie ging in standje 69 zitten met Sander en terwijl zij Sander rustig pijpt, beft Sander haar hard. Hij draait rondjes met zijn tong om Nathalie's clitje en zuigt hard aan haar kut. Nathalie moet nu echt even stoppen met pijpen want dit was zo genot voor haar. Ze kwam gillend en spuitend klaar in Sanders gezicht die alles gulzig oplikte.



Nathalie draaide zich nu om en zakte langzaam met haar kut in Sanders lul en begon hem daarna geil te berijden. Sander greep snel een van haar borsten en masseerde deze. Els was ondertussen ook weer uitgerust en ze ging met haar kut op Sanders gezicht zitten. Sander zoog en likte erop los en na een tijdje wisselde Els en Nathalie van plaats. Nu kwam Nathalie al snel klaar en hijgend lag ze even naast het neukende stel.

Sander draaide Els om en zette zijn eikel weer tegen haar schaamlippen en drukte nu in 1 keer door. 'Aaaahhhh' kreunde Els hard toen Sander met zijn handen haar grote borsten pakte. Wild begon hij haar nu te neuken en hij kwam na een paar keer hard stoten klaar. Hij spoot vele stralen sperma diep in Els kut en Nathalie ging er snel onder liggen om alles op te likken wat eruit viel.

Na wat wijntjes besteld en gedronken te hebben, was Sander weer helemaal klaar voor de volgende ronde en hij duwde Nathalie met haar rug tegen het bureau aan. Zij, zo lenig als ze is, deed 1 van haar benen op zijn schouder leggen zodat Sander extra diep in haar kut kon gaan. En zo kon Els lekker aan Nathalie's tepels zuigen. Al met al een verrukelijk standje maar wel een erg vermoeiende. Nadat Nathalie nog eens hard schreeuwend klaargekomen is wilt Els in haar kont worden genomen.

Els gaat op haar knieën op het bed zitten en Sander begint haar eerst weer rustig in haar kut te neuken. Als zijn paal helemaal glimt van geil en vochtigheid zet hij zijn eikel tegen het kontje van Els. Langzaam drukt hij door totdat hij er helemaal in zit.

Na een tijdje begint hij langzaam te stoten en Els begint hard te kreunen, eerst vanwege de pijnlijke paal in haar kontje, maar nu van genot. Terwijl Nathalie zichzelf hard vingerd terwijl ze hierna kijkt komt ze spuitend klaar en spuit alles over Els borsten. Sander nu gaat nog harder stoten en voelt zijn zaad al weer komen. Hij grijpt Els haar tieten en met een schreeuw spuit hij zijn zaad in de darmen van Els.

Vermoeid valt hij op het bed en de 2 lekkere vrouwen komen met hun borsten tegen hem aanliggen. Met zijn handen op de borsten van Nathalie en Els valt Sander uiteindelijk in slaap en geloof me, hij heeft nog nooit zo lekker geslapen ;)

Hoop dat jullie genoten hebben van alweer het derde deel. Vermeld graag als ik iets nog moet verbeteren, of als je tips hebt zeg dat dan ! Ook complimenten zijn natuurlijk altijd welkom :)
Aantal keer gelezen:
1555
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)