Spannendverhaaltje.nl

Klasgenootje in zwembad

-
23-04-2014
Ik ben Henk, nu 15 jaar oud en woon in Leiden. Super knap ben ik niet. Ben 175 en ben totaal niet gespierd (ook niet dik) en het enige wat me mee zit aan mijn uiterlijk is mijn grootste vriend De GVR.

Het begon allemaal een paar weken voor de kerst vakantie. Het viel me op dat Lotte uit mijn klas nogal vaak mijn kant op keek, maar ik ben totaal niet ervaren en wist dus ook totaal niet wat dat betekende. Meestal als het me heel erg opviel dat ze naar me keek werd ik rood en keek ik snel de andere kant op. Lotte was een super sexy chick van 15 jaar oud, slank, sexy strak kondje, een mooi buikje, ik denk 170 (iets kleiner dan ik ben) en ze heeft een groote cup C.

Na veel dagen en nachten twijfelen over wat ik moest doen besloot ik aan haar te vragen waarom ze me zo vaak aankeek. Ik schraapte al mijn moed bij elkaar en liep tijdens een tussenuur naar haar toe en vroeg haar waarom ze zo vaak naar mij keek. Lotte is een tijgertje met veel lef (althans, dat wist ik eerst ook niet, maar dat blijkt hier wel uit). Ze keek me met een geile blik aan en zei ik weet en zie alles. Vervolgens liep ze met grote passen snel weg.



Ik liet het bij wat het was, maar toen ik er langer en langer over na begon te denken kon mijn lul het niet meer houden en begon te groeien. Ik liep naar de wc's en begon te rukken alsof mijn leven ervan afhing.

Na het rukken stapte ik het wc hokje uit en liep tegen Lotte aan. Ze zei hetzelfde als eerder die dag. Ik zie en weet alles zei ze weer, het enige verschil met net was dat ze tegen me aan stond en het in mijn oor fluisterde. Ik voelde haar cup c tietjes zachtjes tegen mij aan en mijn best grote lul begon weer te groeien. Ik begon ongemakkelijk te bewegen zodat ik mijn lul kon verbergen. Dat had ze duidelijk door en ze zei ... Schaam je niet hij is mooi en groot ik heb hem al lang gezien! Ik schrok en zei dat dat niet kon en het enige wat ze terug zei is ... Ik zie en weet alles. Ze ging met haar hand naar mijn kruis en kneep voorzichtig in mijn stijven lul. Ze zei ... Wouwwww wat is die lekker. Ik lust je wel jij lekker jongetje.

Toen liep ze weg en heb ik haar die week niet meer gezien, volgens Twitter was ze die week ziek, maar dat betwijfel ik.

Het was kerstvakantie en dat betekende dat ik Lotte 2 weken lang niet meer zou zien. Het enige wat ik kon doen was elke avond aan haar denken en aan mijn pik trekken en dat deed ik natuurlijk ook. Ik verlangde naar haar, dat had ik nog nooit gedaan, maar dit keer had ik voor het eerst echt zin in lekkere seks (niet dat ik het haar zou durven vragen, maar toch).

Vlak na oud en nieuw was had ik met 2 vrienden afgesproken om naar het zwembad te gaan, helaas kon 1 van mijn vrienden niet dus gingen we maar met zijn tweeën. Bij het zwembad aangekomen kleedde we ons snel om en gingen natuurlijk gewoon zwemmen. Na een tijdje zag ik een bekende.Ja het was Lotte!! Daar zwom ze dan in haar mooie rode bikini en haar rode bijpassende slipje waar haar billen net een klein beetje uit vielen. Mijn vriend Bart was het opgevallen dat ik nogal vaak naar haar keek en zei zonder schaamte ... Ze is inderdaad een super lekker en geil wijf, maar t lijkt me nogal kansloos voor jou of mij om haar te fixen. Dat had ik zelf ook altijd gedacht tot een week voor kerst. Ik wist zeker dat ik haar wel kon fixen dus zei ik dat. Ik sloot een weddenschap en als ik seks met haar zou hebben zou ik €20,- krijgen en als hij seks met haar zou hebben zou hij €20,- van mij krijgen.



Mijn vriend Bart wilde al gelijk een move maken, want dit was het perfecte moment zei hij. Hij liep naar de bar waar ze op dat moment zat hij ging achter haar staan kneep stiekem in haar billen zonder dat iemand het door had. Ze was er duidelijk niet van gediend draaide zich om en gaf hem een harde trap in haar ballen. Ik lachte me kapot!! Ik lag in het water waar ze mij niet konden zien, maar ik hun wel. Bart liep naar me toe en had duidelijk veel pijn!! Hij kwam het water in en zei ... Kansloze weddenschap.

We zwommen nog even wat rond en na een tijdje was Bart het zat en hij ging naar huis. Ik wilde nog even naar de sauna en vroeg of hij mee ging. Hij zei nee ga jij maar en ging naar huis.

Ik ging naar de sauna en daar zat Lotte!!
Ik werd gelijk rood, deed de deur dicht en ik wilde weg lopen. Lotte riep me op strenge toon terug en vroeg of ik gezellig even naast haar kwam zitten. Daar kon ik natuurlijk geen nee op zeggen dus deed ik maar wat ze mij beviel. Ze vroeg of ik haar aan wilde kijken en dat deed ik. Ze pakte me gelijk op mijn bek!! We zoende wat met elkaar en na het zoenen zei ik ... Wat een lef heb Jij. Ze ging er verder niet op in en had iets heel ander voor ogen, namelijk mijn stijven lul. Ze keek me vol verlangen aan en zei dat ik haar moest volgen, ze stapte de sauna uit die gelukkig erg dicht bij de kleedhokjes waren. Ze trok me een van de kleedhokjes in en toen begon het feest!!

Ze vertelde me dat ze hier al lang op had gewacht en ze trok mijn zwembroek naar beneden. Ik deed natuurlijk mee en maakt snel het strikje van haar bikini los. Binnen een paar seconden stonden we daar allebei naakt.

Ik kon dat bloedmooie lichaam van haar niet weerstaan en ik nam op dat moment de touwtjes in handen. Ik zoende haar terwijl ik haar met mijn linker hand met haar tietjes speelde en met mijn rechter hand haar kletsnatte kutje bevredigde. Ze vond het overduidelijk super lekker en begon steeds sneller te hijgen. Ik zoende haar nog steeds vol verlangen. Na even zo doorgegaan werkte ik langzaam naar beneden, begon haar harde tepeltjes te likken en daarna met mijn tong haar kutje te bewerken. Ze verduisterde met een gespannen toon... Ik kommmmm.. Ik ga komen.. Stoppp.. Ik weigerde te stoppen en ging door, en inderdaad, nog geen 10 seconden later kwam ze heerlijk in mijn gezicht klaar. Ik had me nog nooit zo geil gevoeld. Ik bevool haar te knielen en mij nu eens te verwennen. Ze deed precies wat ik vroegen ze pijpte me heerlijk!! Niet snel daarna kwam ik klaar over haar strakke lichaam. Ze stond op en fluisterde in mijn oor.... Ik wil meer.. Misschien kan je mijn kutje ook wel bewerken met je botergeille pik. Ik stemde ermee in, maar zei dat ik geen condooms bij me had, maar dat maakte haar niet uit. Ze vertelde me dat ze de pil slikte dus dat ik me geen zorgen moet maken. Lotte ging op het bankje zitten deed haar benen wijd de lucht in en trok mij naar haar toe. Toen ik met mijn pik vlak boven haar grotje hing vroeg ze of ik voorzichtig wilde zijn. Ik ben namelijk nu nog maagd. Ik deed rustig aan want ik was inmiddels ook nog maagd. Ik duwde mijn pik in haar en ze kreunde van genot. Sssst!! Gelukkig hoorde niemand het, maar ach. Als iemand ons gehoord had was het feest misschien wel voorbij. Ik versnelde wat en uiteindelijk kwamen we allebei te gelijk tot een hoogtepunt! Geloof me! Een lekkerder gevoel bestaat er niet!

We kleedde ons daarna snel aan en vertrokken richting haar huis. Haar ouders waren nog niet thuis dus we gingen nog even gezellig wat spelen op haar slaapkamer.

We spelen nu nog steeds wel eens met elkaar, maar helaas gaat ze verhuizen. Ik hoop snel een nieuw meisje te vinden die een keertje met mij wil seksen!! Misschien wil jij wel en beleven wij net zo'n spannend avontuur.
Aantal keer gelezen:
655
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)