Spannendverhaaltje.nl

Internet

-
11-08-2014
Hallo beste lezer,

Ik ben Suzanne en 28 jaar jong. Ik ben een vrouw met donkerbruin haar tot net iets over mijn schouder. Ik heb een slank figuur (al zeg ik het zelf) waarvoor ik ook elke week hard train (fitness). Ik denk dat ik een redelijk mooi figuur heb.. dit komt mede door mijn borsten (70D) welke veel mannen niet ontgaan..

Het volgende verhaal is gebeurt tijdens mijn relatie met Frank.

Het was voorjaar en Frank en ik hadden het naar ons zin. We woonden officieel niet bij elkaar maar Frank was meer bij mij dan dat hij dat niet was.



Het was avond en ik zat boven achter de computer te internetten. Frank kwam naar boven en kwam achter me staan en begon me zachtjes te masseren, al snel voelde ik zijn handen naar mijn borsten glijden. Ik lachtte en zei schatje ik zit in de maandelijkse week dus weet waar je aan begint. Moet dat nu zei hij en trok zijn handen weg.. Jij wil dat zelf niet was mijn antwoord waarop Frank zei lieve suus dat wil geen enkele man. Wedje maken vroeg ik. Doe je best hoorde ik hem zeggen toen hij de trap afliep.

mm en dacht ik. ik zocht op google naar een chatsite en kwam al snel uit bij chatten.nl. Naam kiezen en chatten maar. Al snel kreeg verzoekjes van verschillende mannen om prive te chatten. één gaf zijn msn adres en ik hem de mijne. In een paar tellen kwam zijn verzoek binnen bij mijn msn. ik voegde hem toe. Het gesprek kon beginnen. Alle standaard vragen kwamen voorbij. Hij bleek 47 te zijn. Ach wat maakt dat uit dacht ik, als hij maar zegt dat hij wel door de rode zee heen gaat. Het gesprek duurde niet lang voordat het al over sex ging. Ik liet het gebeuren. Arend Jan heette hij maar jan was prima. Jan was erg opgewonden en dat kwam door mij, tenminste dat zei hij dan. ik moest er een beetje om lachen het enige wat hij had gezien was mijn kleine profielfoto. Al snel kwam dan de vraag of ik een foto wilde sturen. En of het er wel een kon zijn waarop ook mijn lichaam te zien was zodat hij kon bepalen of het echt zo was wat ik had gezegd over mijn figuur. Om de vaart erin te houden stuurde ik hem een foto van mezelf in bikini en vroeg ik ook hem gelijk om een foto. Mm wat ben je lekker stuurde hij terug. Dank je was mijn reactie waarop ik een uitnodiging kreeg om een cam gesprek te starten. Moet dat typte ik terug en wees het verzoek af. Zal ik anders beginnen vroeg hij.. best, maar dat wil niet zeggen dat ik de mijne aan doe antwoordde ik en ik accepteerde zijn verzoek om zijn cam te starten. Ik kreeg alleen een bovenlichaam in t shirt te zien. Nou interessant antwoordde ik. Wil je meer zien vroeg hij. Dat is goed. Zijn cam bewoog langzaam naar beneden, hij had alleen een boxershort aan en hij was gegroeid. Heb je het zo warm? Ja ik wordt warm van jou antwoordde Jan. Haha typte ik terug. Wil je hem zien? Nou dat hoeft niet hoor. Dit was het moment dacht ik en ik typte ik vraag jou toch ook niet of je door de rode zee gaat. Niet dat dit aansloot bij ons gesprek maar ik dacht snelheid is geboden. Als zij dat wil dan doe ik het antwoordde Jan. Tada! daar was mijn antwoord. Frank, kom eens boven riep ik hard. Kijk en ik liet hem het scherm zien. Frank keek naar het scherm, haha makkelijk praten zei hij snel. Maar wat doet die vent met zijn cam. Oh hij is een beetje opgewonden zei ik lachend.

Frank kwam naast mij zitten en keek geïnteresseerd naar het scherm en las een stukje terug. Hij typte wat naar Jan toe. Wat doe je zei ik. Even een grapje uithalen lachte hij. Ik keek naar het scherm en zag dat Jan zijn ding uit zijn boxershort haalde. Ah Frank doe is riep ik. Frank lachte en zei kijk dan hij vindt jou zo lekker dat hij het op een foto van je kan. Ik keek weer naar het scherm en zag Jan inderdaad zich aftrekken. Hij typte: je bent echt mooi, ik probeer voor je klaar te komen. Ik keek Frank aan en zei dit is toch niet normaal. Frank keek me aan en zei laten we hem helpen. Hoezo, riep ik. Kom op suus het is toch best opwindend dat hij je zo mooi vindt dat hij voor je wil klaar komen? Ik keek Frank aan en zei voel jij je wel goed vandaag. Frank lachte en zei ja best wel en ik vind dat jij deze man een beetje moet helpen. Frank typte weer terug en vroeg of hij al bijna kwam. Nee antwoordde Jan en Frank vroeg wat hij nodig had. Ik heel graag even jou cam aan was zijn reactie. Ik keek Frank aan, meen je dit. Haha ja waarom niet en hij stapte achter de computer weg. Ik verstuurde het verzoek en die werd direct geaccepteerd. Jezus in het echt ben je nog mooier, heb je ook een mic? Wat is een mic typte ik terug. Ja die hebben we zei Frank klik daar maar op. GVD frank ik ben toch geen sloerie die de hele dag achter een webcam zit. Oeps... dat hoorde Jan. Hallo Frank, wat een ontzettend mooie vriendin heb jij. Ik hoop niet dat je boos op haar bent zei hij. Nee zei Frank een beetje verlegen. Mooi zei Jan dan kunnen we gewoon doorgaan Suus. Ik keek verlegen naar het scherm en zag hoe Jan zich aftrok. Mmm je bent heerlijk kreunde hij zacht en zijn pik werd snel weer hard. Ik stapte achter de pc weg en liep naar de gang, Frank volgde. Ik keek hem aan. Sorry zei hij zacht en omhelsde me. Ik voelde dat hij een stijve had en keek hem aan. Jij vindt het opwindend he lachte ik. Frank werd rood. Ik lachte nog harder. Oh schatje toch zei ik en ik liep terug naar de pc. De cam stond nog aan maar ik zag Jan niet. Ben je er nog vroeg ik. Ja hoor riep hij wederom opgewekt. Ja sorry ik moest even weg. Maakt niet uit hoorde ik hem zeggen. Was je al klaar zei ik grappend. Nee jammer genoeg nog niet. Pff gelukkig zei ik, hoezo vroeg hij direct, oh ik vond het net leuk zei ik giechelend.



Kom je niet meer in beeld vroeg Jan. Nee dat was ook niet de afspraak toch? Oh nee stom van me antwoorde hij. Maar goed ga je me nog laten zien hoe leuk je me vindt vroeg ik zacht. Ja wil je dat vroeg hij. Graag antwoorde ik. Ik heb de foto uitgeprint, kijk ik leg hem hiervoor me neer en hij begon zich zachtjes af te trekken. Jezus uitgeprint dacht ik bij mezelf. Vind je me een rare vroeg hij. Euhmm nee hoor zei ik zacht. Gelukkig maar.. Lukt het al vroeg ik ja gaat aardig antwoorde hij licht hijgend. Ik stond op liep de kamer uit en riep Franks zachtjes. Kom dan ook zei ik. Frank en ik kwamen de kamer weer in en zagen Jan zich aftrekken. Oh hij wordt nu wel groot he Jan zei ik.. mm ja vind je dat lekker Suusje..? Ik keek Frank lachend aan en hij glimlachte terug als een boer met kiespijn. uhmm ja dat vind ik lekker kreunde ik zacht en ik wreef over Frank zijn pik. Hij was keihard. Ik haalde hem eruit en trok hem zachtjes af.

Mm Jan vertel is waar denk je nu aan.. Jan kreunde harder mm Suus ik denk aan jou en je mooi strakke figuurtje waar ik straks lekker op klaar ga komen. Ik keek Frank aan en glimlachte. Ik kreunde zachtjes en ik hoorde Jan nog harder kreunen.. Ohh dat ik lijkt me echt lekker Jan als jij me onderspuit. Ik keek Frank aan terwijl ik hem aftrok, elke keer als ik zoiets tegen Jan zei werd hij nog meer opgewonden. Mm Jan waar ga ik het krijgen kreunde ik.. oh mm in je mondje suus.. vind je dat goed? als jij dat perse wil kreunde ik.. ja mm dat wil ik kreunde hij hard... laat het me zien dan kreunde ik.. ja ik kom in je mond ik kom ik kom... ik keek naar het beeldscherm en keek hoe Jan mijn foto onderspoot.. mmm goed zo Jan kreunde ik zacht.. Frank hield het niet meer.. ik ging op mijn knieën zitten en pijpte hem, ik hoorde hem kreunen. Ik stopte en zette de mic even op stil. Kom maar schatje zei ik. En begon hem te pijpen.. langzaam.. diep.. in en uit.. en voordat ik wist voelde ik het warm worden in mijn mond... mmmmm dit was echt geil kreunde hij.

Ik zette de mic weer aan.. Tot de volgende keer Jan zei ik zacht.

Vervolg of niet??? .. Reacties kunnen naar suzanne027@hotmail.nl
Aantal keer gelezen:
523
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)