Spannendverhaaltje.nl

Het verloren schaap

-
20-02-2015
Het was ergens half november toen de deurbel ging, voor de zekerheid keek ik even uit het raam want de kinderen uit de buurt wilde nog wel eens belletje trekken. Tot mijn grote verbazing stond Elise voor de deur. Ik had haar al heel lang niet meer gezien en liep snel de gang in om de deur open te doen. Ik ontmoette Elise toen ze een jaar of twaalf was. Mijn moeder en haar vader gingen samen en na een kort huwelijk werd het contact verbroken. “Hey, kom vlug binnen, je bent helemaal nat” zei ik tegen Elise. Haar gezicht stond eigenlijk net zoals het weer buiten dus ik liet haar even rustig binnen komen en haar jas uit doen. Ze zag er goed gekleed uit, haar vormen kwamen heel mooi uit. “Gelukkig ben je thuis” zei ze en niet heel lang daarna kwamen de tranen naar buiten. Ik pakte haar vast en gaf haar een knuffel om haar een beetje te troosten. Ze was inmiddels achttien dus ik hoefde me geen zorgen meer te maken. Ik heb stiekem wel eens over haar gefantaseerd maar mijn verstand zei altijd “doe het niet want je krijgt er problemen mee”. We liepen ondertussen naar binnen en ze nam plaats op de bank. Terwijl ik de verwarming wat hoger zette vroeg ik haar wat er was. Ze begon te vertellen dat ze ruzie had gehad thuis en dat ze weg wilde. Voor dat ik in mijn stoel ging zitten vroeg ik ook nog of ze iets wilde drinken. “Een warm kopje thee, alstublieft”.

Nadat ik met de thee uit de keuken kwam nam ik plaats in mijn stoel. En luisterde verder naar haar verhaal. Ondertussen nam ik haar in me op. Ze had mooie lange blonde haren en een stel groene kijkers. Toen ik haar voor het eerst zag had ze nagenoeg nog niets maar nu was dat wel iets anders. Als ik zou moeten gokken dan zou ik een lekkere b-cup. Niet te groot en niet te klein, precies zoals ik het altijd graag had. Niet dat ik daar iets over te zeggen heb maar het was mooi mee genomen. Ze is slank gebouwd en vrij lang. Ze komt nog net niet onder mijn eigen kin, ik ben een meter zesennegentig overigens. Over haar poesje kon ik alleen maar dromen omdat ik die niet kon zien maar van wat ik nog weet was ze altijd geschoren. Na een tijdje kwam een soort van hoog woord uit. Ze wilde een tijdje bij me blijven per directe ingang. Nu had ik niet lang nodig om daar over na te denken want wie er ook bleef, het kon altijd wel voor een tijdje. Omdat we al een tijdje zaten te praten was het inmiddels tijd geworden om te eten. En hoewel Elise geen trek had maakte ik wel iets voor haar klaar. Met protest at ze haar bord leeg en hielp me met afruimen en afwassen. Het was toch weer prettig om even geholpen te worden want ik was al een tijdje gescheiden en moest altijd alles alleen doen. Om alles even te laten ontspannen besloot ik een film op te zetten en op de bank te gaan zitten en Elise kwam tegen mij aan liggen. Eerst zat ze hoog en kon ik in haar truitje kijken maar hoe verder de film kwam hoe lager ze ging liggen. Het leek even een gevecht te worden tussen het mooie uitzicht en de gedachten dat ze mijn broek open deed en me heerlijk begon te pijpen. Mijn verstand zei het netjes te houden en zo liet ik het dus ook. Toen de film op zijn einde liep zei ik dat ik ging opschieten. Ik moest nog even met de hond naar buiten en dan zou ik mijn tanden gaan poetsen en lekker me bedje inkruipen. Dat leek Elise wel een goed idee en vertrok alvast naar boven.

Toen ik terug kwam lag Elise al lekker in bed te slapen, in het logeerbed natuurlijk. Ik liep de douche in en begon met het poetsen van mijn tanden. Na dat ik klaar was deed ik het licht uit en ging mijn eigen bed in. Ik pakte mijn tablet nog even om te zien of ik mail had en ik keek meteen of er nog nieuws was. Er was weinig nieuws dus ik sloot mijn tablet af. Net nadat hij uitsloeg hoorde ik de slaapkamerdeur open gaan. “Mag ik bij jou in bed? Ik kan niet in slaap komen” vroeg Elise. In het verleden deden we dat wel vaker dus ik had geen bezwaar. Er was tenslotte nooit iets gebeurt. Ik schoof een stuk op en Elise kwam naast me liggen. Even was het helemaal stil, ik dacht dat Elise in slaap was gevallen maar plotseling voelde ik een hand over mijn arm heen glijden. “Justin, wil je je even omdraaien?” vroeg ze me. En ik voldeed aan haar vraag. Toen ik me weer helemaal om gedraait had zei Elise “ik heb je nog niet goed kunnen bedanken dat ik hier mocht blijven” en gaf me op een bijna liefdevolle manier een kus op mijn mond. In een reactie gaf ik er een terug op dezelfde manier, dit ging zo even door tot dat ik mijn mond een klein beetje open deed. Elise deed hetzelfde en heel voorzichtig stak ik mijn tong naar voren. Het puntje raakte haar lippen aan en ze begreep de hint waardoor haar mond nog verder open ging en mijn tong de ruimte kreeg om naar binnen te glijden. Meteen leek het of ik in de zevende hemel was beland, ik had nog nooit zo lekker gezoend met een vrouw. Als reactie hierop stond mijn jongeheer direct recht overeind. Ik kon het niet laten om ook mijn handen te gebruiken en legde mijn linkerhand op haar buik en begon hem te bewegen over haar nachtjapon. Langzaam draaide ik rondjes die steeds groter werden. Ik wilde niet gelijk op mijn doel af dus ik zorgde er voor dat ik richting haar borsten ging. Heel zacht gleed mijn hand over haar borsten heen. Elise stopte met zoenen en ging rechtop zitten. Ze deed haar nachtjapon uit en kwam weer bij me liggen. Gulzig zocht ze mijn mond weer op en mijn hand begon weer opnieuw. Haar borsten voelde aan als zijde zo zacht en ik masseerde ze een beetje. Ik moest oppassen dat ik niet klaar kwam zonder haar poesje aangeraakt te hebben. Ik werd helemaal gek, dit had ik echt nog nooit mee gemaakt.




Ook Elise was het niet onberoerd gelaten. Ik merkte tijdens het zoenen dat haar ademhaling begon te versnellen en daarmee ons spelletje ook. Ik besloot om verder te gaan en begon haar in haar nek te zoenen. Heel zacht en teder liet ik een spoor van kusjes achter richting haar borsten. Omdat haar borsten niet zo heel groot waren bleven ze perfect liggen waardoor mijn hand haar buik weer kon verwennen. Al plagend kwam mijn mond dichter bij haar borsten en mijn hand lager. Even stopte ik met kussen toen ik bij haar tepel aankwam, ik stak mijn tong uit en liet het puntje op haar tepel rusten. Spontaan kwam er een kreun vrij uit de mond van Elise “oohh...”. Mijn tong speelde even met haar tepel terwijl mijn hand langzaam tussen haar benen gleed. Ze was zoals ik al dacht glad geschoren en blijkbaar had ze het vandaag bij gewerkt want er was geen stoppel te bekennen. Haar lipjes zaten aan elkaar geplakt en ik trok mijn hand even terug. Ik kwam rechtop en ging tussen haar benen liggen. Heel even raakte het puntje van mijn eikel haar lipjes aan en dat was voor mij heel gevoelig. Weer moest ik me beheersen om niet klaar te komen. Ik liet me zakken om weer met mijn mond boven haar borsten te belanden en begon weer met haar tepels te spelen. Ik werd echter aangemoedigd om verder te gaan zo leek het want Elise pakte mijn hoofd vast en speelde wat met mijn haar.

Hoe langer ik met haar borsten speelde hoe geiler ze werd want haar zware ademhaling werden steeds meer kreunen. Toen ik vond dat ik haar genoeg geplaagd had ging ik verder met kussen, over haar buik richting haar schaamstreek. De geur die mij tegemoet kwam vertelde me dat ze haar poes goed onderhield en ik steeds geiler werd. Ik begon kusjes te geven rond haad schaamlippen en af en toe een likje er overheen. Haar vagina vulde zich met bloed en haar lipjes kwam van elkaar af. Mijn kusjes werden steeds meer en meer likjes waardoor ik regelmatig een rilling voelde bij Elise. Even stopte ik om een kussen onder de kont van Elise te leggen zodat ze iets hoger kwam te liggen. Nadat ik mijn positie weer gevonden had ging ik verder en stak mijn tong uit in de ingang van haar vagina. Deze voelde anders dan dat ik gewend was. “Zou ze nog maagd zijn?” vroeg ik mezelf af. Om te voorkomen dat ik haar pijn deed ging ik met het puntje van me tong door het midden van haar schaamlippen naar haar clitoris. Een diepe kreun kreeg ik te horen en ik ging verder met het bewerken van haar clitoris. Het duurde niet lang voor dat ze klaarkwam “OHHH JAAA Justin!!!” Ze trilde en rilde van genot en met schokken kwam ze klaar. Even stopte ik om Elise bij te laten komen maar ik hield mijn mond op haar poesje waardoor ik haar poesje voelde pulseren. En toen werd mijn vermoeden bevestigd want Elise vroeg “wil je me ontmaagden?”. “Jawel” antwoordde ik en begon weer met haar clitoris te spelen. Deze keer duurde het iets langer voor Elise klaar kwam maar ze kwam, zo leek het, nog heviger klaar “OHHH JAAAA IK KOM!!! en met een grom en diep gekreun kwam ze weer schokkend klaar terwijl ik voor de tweede keer haar poesje voelde pulseren. Ik richtte mezelf op om over Elise heen te komen en begon haar te zoenen. Die meid weet echt wat bekken is. Mijn hand gleed via haar borsten over haar buik en zo pakte ik mijn kei harde jongeheer vast en richtte hem naar de ingang van haar vagina. Gelukkig was ze goed nat en het voorvocht van mijn jongeheer zal ook wel een bijdrage geleverd hebben toen ik haar lipjes aanraakte en hem in haar heerlijke poes probeerde te duwen. Al snel voelde ik wat weerstand en zette een beetje meer kracht tot dat ik een plop voelde ten teken dat ik binnen in haar poesje zat. Elise riep “auw” waarop ik vroeg of het ging. Dit beantwoordde ze positief en gaf me een lekkere zoen. Heel voorzichtig duwde ik hem een beetje verder. Toen ik er helemaal in zat nam ik even de rust en die had ik ook wel nodig want voelde allemaal zo strak dat bij een verkeerde beweging ik mijn lading in haar poesje zou leeg pompen.

Toen we beide waren bij gekomen van het eerste contact begon ik voorzichtig heen en weer te bewegen. Elise keek even heel moeilijk maar toen ik op gang was gekomen verdween dat heel snel weer. Haar ademhaling werd weer zwaarder en ook de kreunen kwamen weer terug. Ik begon op een rustig tempo maar ook steeds sneller in en uit te stoten. Ook mijn ademhaling werd zwaarder en sneller en kon een kreun niet meer onderdrukken. Om het mij nog moeilijker te maken fluisterde Elise in mijn oor “laat me klaarkomen geil ondeugend mannetje ” Even voelde ik mijn bekkenbodemspieren verkrampen, zelfs zo erg dat het pijnlijk was maar gelukkig trok dit snel weer weg. Elise ontspande weer helemaal en begon te kreunen. Ik kon voelen hoe haar vagina spieren zich samen begonnen te trekken. “OHHH JAAA IK KOM WEER OHHHHH” en het orgasme van Elise ebde langzaam weg. Al zoenend en liefkozend liet ik haar lekker ontspannen bij komen terwijl mijn jongeheer nog in haar poesje zat. Terwijl ik haar aan het liefkozen was fluisterde ze weer in mijn oor “ik wil nog meer geile donder” en ik begon weer met stoten. Deze keer stoten ik veel harder en dieper en het duurde niet lang voordat Elise weer ontzettend hevig klaar kwam “OHHH JAAA GEILE BEER IK KOM... OHHH” met best een hele hoge stem. Ik voelde haar poes samen trekken en even leek het er op alsof ze er in bleef hangen. Door het ontzettende krappe gevoel om mijn jongeheer hield ik het zelf ook niet meer en spoot mijn zaad diep in haar poesje. Straal na straal na straal kwam er uit. Nadat ik uitgespoten was liet ik mezelf naast Elise neervallen en kroop tegen haar aan. Ik fluisterde in haar oor “Je was geweldig, dank je wel”. We zoende en streelde nog even met elkaar en toen zijn we in een diepe slaap gevallen.
Aantal keer gelezen:
635
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)