Spannendverhaaltje.nl

Het grasveld

-
25-02-2015
Ik ben Bo ik ben een meisje van 16 jaar oud. Ik heb een modellen baantje waarmee ik best goed verdien ik heb cup 75 C en ik ben 1,76 lang . Ik woon in Laren en mijn ouders werken vaak . Maar toch krijg ik alles wat ik wil . Ik zit niet op een school ik krijg privé les en dat vindt ik best , veder doe ik aan hockey .
Ik werd op een dinsdag ochtend wakker het is vakantie dus ik nam de tijd om zelf goed op te maken ik trok een wit kleurig lingerie setje aan en ik trok een iets te kort lila jurkje aan . Ik deed m'n blonde haar in een staart en ik deed m'n blauwe sleehakken aan . Zoals altijd ontbijten ik een appel en ik pakte mijn tas deed er vlug mijn spullen in ik zette mijn zonnebril op en ik stapte op mijn fiets .ik fietste over het pad zo het bos in ik vindt het altijd heerlijk om te fietsen in het bos . Toen ik aan kwam bij het meer zette ik mijn fiets aan de kant en ik pakte mijn tas . Ik keek er in en zocht mijn bikini , tot mijn verbazing vond ik alleen mijn bikini broekje dus ik keek om me heen of ik iemand zag het was nog erg vroeg dus er was niemand te zien ik trok vlug m'n jurkje uit en m'n lingerie en ik trok het broekje aan ik moest wel topless anders werden m'n kleren nat . Ik dook snel het meer in en ik zwom naar het midden van het meer daar ging ik tussen een grote bos riet zitten en keek snel om me heen er was niks te zien dus ik trok m'n broekje omlaag en ik begon mezelf te vingeren eerst met een vingers en daarna met twee . Ik raakte snel opgewonden en ik kwam klaar ik stond op om mijn broekje weer op te trekken . Ik schok me behoorlijk toen een jongen aan mijn spullen zat ,dus ik zwom naar de kant het viel de jongen helemaal niet op dat ik weer aan land kwam ik raakte in paniek dat ik topless was maar ik sloeg een arm om mijn borsten en ik liep het water uit . " wart doe je " zei en de jongen schrok zich en keek naar me en tot mijn verbazing bouwde hij een tent in zijn broek . " ik keek alleen naar je spullen ik vond het maar vreemd dat het hier so ligt " zei hij . Ik keek hem aan en vroeg hem om om te draaien dat deed hij dus ik trok snel mijn spullen aan hij draaide zich iets te snel weer terug en hij zag me in mijn lingerie setje .
We praten nog een tijdje over heel wat dingen en toen ik zij dat ik weg wilde gaan trok hij mij naar zich toen en zoende me erg lang en ik werd er erg nat van hij trok me mee door de bomen en het bos en toen weigerde stak hij een hand onder m'n broekje en vingerde me door de stof van m'n lingerie heen we kwamen bij een veldje en hij legde me op het zachte gras hij keek me aan en het viel me nu pas op hoe knap hij is , donkere ogen donker haar en erg gespierd. Hij kwam boven op me zitten en trok mijn jurk uit , toen m'n lingerie ik lag naakt in het gras en hij begon me te masturberen hij zuig aan m'n tepels kuste mijn nek ik trok z'n broek uit en ik begon hem hard af te trekken ik trok z'n voor huid weg tot ik z'n eikel vond hij was al goed nat door het voor vocht ik had het stuk vlees ( 19 cm ) in m'n handen en ik begon het af te likken met lange halen ik stopte het in m'n mondt en ik begon er hard op te zuigen hij kreunde van genot en hij kneedde mijn borsten hij trok zijn penis uit zijn mondt en begon me te beffen ik kreeg bijna geen adem van de geile inspanning hij Beet vol op een van m'n schaam lippen en ik maakte een gilletje hij likte me nog kneedde over mijn klitje en m'n Venus heuvel hij ging nu op de grond liggen en hij commandeerde me om op zijn gezicht te gaan zitten ik deed wat hij wou en hij begon me nu te neuken met z' n tong in m'n vagina op een rap tempo ik begon klaar te komen en even later liep het vocht over z'n gezicht zulke sex had ik nog nooit gehad hij zette me in doggy-style en begon me te neuken met lange diepe stoten ik voelden zijn eikel tot m'n baarmoeder hals komen en hij kwam luid klaar al het warme zaad spoot zo in mijn buik , hij trok zich weg en begon me tussen mijn borsten te neuken dat gevoel maakte me zo geil dat ik klaar kwam al het witte zaad op m'n borsten ik likte het af en ik dwong hem om me te kwel neuken gelukkig hield hij er rekening mee dat ik moest adem halen en stopte hij af en toe . Hij ging liggen en ging op z'n grote paal zitten en begon te bewegen heen en weer dat maakte hem blijk baar zondag geil dat hij zich helemaal leeg spoot , ik viel in het gras van de inspanning en hij begon me anaal te neuk en met harde stoten en hij vingerde me tegelijkertijd ik kwam klaar en zo veel vocht was ik nog nooit verloren , we lieten ons in het gras vallen en we wachten 5 minuten en toen stond ik op en hem te zoenen en tegen hem aan te rijden ik voelden z'n harde paal smeken om me te neuken maar dat stond ik niet toe ik pijpte hem nog goed en ik schreef m'n nummer op z'n pik ik kleedde me snel aan en ik veegde mijn slipje langs mijn kut en ik liet het voor hem achter .
Aantal keer gelezen:
606
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)