Spannendverhaaltje.nl

Herman

-
10-03-2014
Dit verhaal speelt zich af ruim 20 jaar geleden, we waren 8 jaar gehuwd en hadden een half open bebouwing gekocht in een rustige wijk en woonden er reeds een 2 tal jaren. Het koppel naast ons ging verhuizen naar Nederland waar de man een job gevonden had, en weg waren de lieve buren en na een korte periode van leegstand kwam er in de lente van '90 een man van 22 wonen Herman, knap, groot, slank en hij had "iets" nl een uitstraling die alle vrouwtjes scheen aan te trekken. Ondanks zijn aantrekkingskracht was hij een norse stilzwijgende man die haast nooit contact had met de omgeving waar wij woonden. Mijn schatje Ingrid was 32 en ik Leon 34 (echte namen zijn veranderd ivm privacy), ons seks leven was ook na die 8 jaar nog heel bevredigend en heel intens en mijn schatje kon veelvuldig schokkend klaarkomen en liet zich gebruiken in al haar gaatjes, niet te verwonderen dat ik een gelukkig man was. Van Herman hadden wij totaal geen last al bracht hij bijna alle weken in het weekend een ander vrouwtje mee naar huis en dat hadden we wel geweten, het gekraak van het bed, het gebonk van het bed tegen de muur, de gillen van klaarkomende vrouwtjes hielden soms uren aan wat ons de liet besluiten hem de naam dekstier te geven. Nu seksten wij ook regelmatig en langdurig maar die dekstier sloeg alle records. De vrouwtjes die hij meebracht kregen we haast nooit te zien want die vertrokken in de vroege uurtjes om praktisch nooit weer te keren, op enkele uitzonderingen na. Gedurende de week was hij kalm en kwam steeds laat thuis van zijn werk.



De mooie lente lokte ons dan ook heel vroeg buiten om te zonnen in de afgeschermde tuin zodat Ingrid veel topless kon zonnen en haar prachtige borsten mooi liet bruinen, haar bikini slip hield ze wel aan maar de broek elastiekjes werden met regelmaat verschoven om maximaal te bruinen, alsook de elastiekjes aan de pijpjes die uiteindelijk niet veel van haar kutje verborgen.

Op een schitterende dag kwam ik thuis van mijn werk en merkte direct dat Ingrid bloedheet stond, en ze sleurde mij mee het terras op waar ik haar staande tegen de muur neukte en gans de avond werd het seksfeest verder gezet tot in de late uurtjes. Nu abnormaal vond ik dit niet maar er moest toch een aanleiding zijn voor zoveel zin en de natte lekkende kut van haar, ik vroeg er dan ook naar maar kreeg geen antwoord dus liet ik het maar zo. De dag erna was het vrijdag en ja hoor onze dekstier had weer grof wild geschoten te horen naar het bonken van het bed en de gillende klaarkomende vrouw, mijn Ingrid aangespoord door de wellustige geluiden had het ook niet meer en begon me lekker te pijpen, de aanzet tot weer wat wilde uurtjes en nu merkte ik ook dat ze het uitgilde bij elke climax alsof ze het geluid van het buurmeisje wou overstemmen.

Toen ik haar daar de zaterdag morgen over aansprak bekende ze dat ze tijdens het zonnebaden eerder deze week begluurd werd door Herman en dat ze gedaan had of ze niets merkte tot ze hem al rukkend voor het raam zien staan had met een lul die meer op een knots geleek, hij had gemerkt dat ze keek en met gebaren had hij haar aangespoord om haar broekje uit te doen en haar kutje aan hem te tonen ? tot mijn verbazing was ze daar op ingegaan en had zich totaal naakt met haar benen wijd open aan hem getoond af en toe over haar clitje wrijvende tot hij zijn kwakje tegen het raam gespoten had. Ze verklaarde er bloedheet van te worden en gisteravond in bed terwijl ze met mij lag te neuken had ze weer aan zijn mega lul gedacht wat haar tot ongeremde seks had gedwongen. Een scheut van jaloersheid welde bij mij op temeer daar ze verklaarde dat ze hem best een knappe man vond. De zomer kwam eraan en Ingrid genoot veelvuldig van het zonnetje en ik merkte dat ze nu veel volledig naakt in de tuin lag wat telkens stomende seks gaf 's avonds dus vermoede ik dat hij weer stiekem staan gluren had. Op mijn werk ging het minder goed want door een val liep ik een beenbreuk op en moest voor maanden in de plaaster. De eerste 3 weken mocht ik zelfs niet op die plaaster steunen en Ingrid viel het zwaar me steeds te moeten ondersteunen als ik me wou verplaatsen. Ondertussen bleef ze wel van het zonnetje genieten en schaamde zich nu niet meer om open en bloot met wijd gespreide benen en open kut te zonnen in de tuin ook op weekends waar ik wist dat Herman thuis was maar kon hem nooit betrappen dat hij stond te gluren en toen ik dat tegen Ingrid vertelde lachte ze eens fijntjes maar hield haar lippen stijf op elkaar. Onze seks was nog steeds uitstekend en ze brulde nu bijna even luid als de mokskes die Herman mee naar huis bracht en hij moet dikwijls genoten hebben van haar climax gezang. Gedurende die 3 weken moest Ingrid dan wel alle boodschappen doen en op een dag kwam ze thuis met de melding dat ze Herman was tegen gekomen in de supermarkt en dat hij aangeboden had haar een lift te geven naar huis want ze had geen rijbewijs en kon dus niet met de auto rijden. Verder vertelde ze dat hij best een lieve man was, amaai we zagen hem nooit of het was om te gluren, geen woord had hij al gesproken tegen mij en laat staan, nog minder kregen we hem te zien.

Begin de 4de week moest ik om mijn nieuwe plaaster, deze keer wel een loop hiel aan zodat verplaatsen vlotter zou gaan al mocht ik er zo weinig mogelijk op lopen. Ingrid was op het ocmw gaan horen voor een ambulance daar die van de ziekenkas volledig bezet waren en alle buren werkten. Geschrokken van de prijs die men vroeg had ze dan maar afgezegd en besloot tegen mijn zin in aan Herman te gaan vragen of hij toevallig thuis was wat zo bleek te zijn. De rit naar de kliniek deed me stomen, ik werd met plaaster en al de op de achterbank gelegd en Ingrid in een kort sexy kleedje naast den Herman, geen gloeiende woord sprak hij met mij maar hij keek me meewarig aan als wou hij zeggen ik zie je wijfje veel naakt en ze spreid gewillig haar beentjes zodat ik tegen haar kut kan aankijken. Ja hoor ik was best jaloers en het zou nog erger worden. In de kliniek bleek dat ik minstens 2 uur zou moeten wachten en dan de behandeling nog er bovenop. Ik werd gedumpt en Ingrid en Herman gingen iets drinken afspraak 3 uur later pff daar zat ik dan.

Enfin ondanks de hulp bleef ik met een wrang gevoel achter ook al omdat het ijs tussen hen gebroken leek te zijn en ik meermaals moest vaststellen dat Ingrid hem steeds tegenkwam waar ze ook ging.

Begin augustus was er een jaarlijks buurt feest en daar gingen we naartoe ondanks mijn handicap van die plaaster, Ingrid had zich mooi opgemaakt en haar nieuw mini rokje met bijpassend T-shirtje zal ze er erg sexy uit en ik wist dat ze een mooi sexy slipje droeg en duidelijk was dat ze bh thuis had gelaten want haar forse tepels waren duidelijk op te merken. Gezellig was de BBQ wel en bovendien een zwoele zomerdag. Vele buren kwamen gedag zeggen en was een reuze feest tot... ja tot... onverwacht Herman rond 22 u ten tonele verscheen, iedereen stond er gapend naar te kijken. Nu was de sfeer er al goed in door de drank en de muziek, ik bleef op een paar ouderen na steeds zitten en Ingrid danste dat het een lust was om zien met iedereen. Toen Herman binnen kwam vroeg hij aan Ingrid of hij bij ons mocht komen zitten want hij niemand anders, weer geen gloeiende woord tegen mij. Al vlug trokken ze samen de dansvloer op en iedereen stond verbaasd te kijken naar de danskunst van Herman, ook ik moest toegeven dat hij een vlotte danser was de beste van het pak, Ingrid leek mij nu vergeten te zijn en danste veelvuldig met hem en af en toe werd er gezien het warme weer menig pintje gedronken waarna het dansen verder ging. Ingrid hing nu meer in zijn armen dan dat ze op haar benen stond en hoewel ik niet veel kon zien vermoede ik dat hij haar deftig aan het opvrijen was, dat gevoel werd nog versterkt toen een van die oude wijven in mijn oor kwam fluisteren dat mijn vrouwke zich best wel liet gaan en genoot.



Toen het feest ten einde liep was ik behoorlijk aangeschoten van het vele bier dat ik gedronken had en enkelen maakten zich bezorgd over hoe ik nu thuis zou geraken maar Herman verzekerde dat hij samen met Ingrid wel kon zorgen dat ik veilig thuis zou geraken. Hangende en strompelende tussen hen in kwamen we thuis aan en Herman vroeg of we nog wat bij hem kwamen drinken ! voor ik kon reageren had Ingrid al ingestemd en natuurlijk wou ik mee want die 2 liet ik deze keer niet alleen. Bleek dat Herman het huis stijlvol had aangekleed en het er mooi verzorgd uitzag ook hij begon nu een vlotte babbel met mij en was best aangenaam. Natuurlijk kwam de fles wijn op tafel en de muziek werd aangezet en om het feest verder te laten gaan ging hij weer dansen met Ingrid, beneveld dat ik was zag ik haar zwoel om zijn hals hangen terwijl haar handen zijn nek en haren streelde, hoewel razend jaloers moest ik toegeven dat het mij toch wat deed mijn vrouwke zo aanhalig te zien dansen. Na een dans of 5 kwam Ingrid naast mij in de zetel zitten en ik merkte dat haar tepels keihard door haar T-shirt prikten, Herman zat tegenover haar en daar ze haar benen lichtjes gespreid had kon hij zo tegen haar slipje aankijken, wat me bezielde weet ik niet maar ik zei dat Ingrid nu wel goed heet moest staan en pakte een tepel vast en draaide hem tussen mijn vingers wat haar een zucht van genot deed slaken en boorde mijn tong diep in haar mond voor een hevige tongzoen, zachtjes duwde ze me weg en zei dat ik zat was, ik gaf niet af en mijn hand ging bovenin haar topje en streelde haar tieten, Herman had nu een volledig zicht op haar slipje daar ze door mijn handelingen zwaar onderuit gezakt was en Ingrid probeerde haar rokje terug deftig te trekken maar ik zei dat ze niet preuts moest doen want dat Herman haar al dikwijls totaal naakt gezien had, die schoot in een lach en beaamde dat hij geen gelegenheid liet voorbij gaan om te gluren als ze lag te zonnen, alleen spijtig vond hij dat het steeds van zover af was. Ingrid stond weer recht om te gaan dansen en van die gelegenheid maakte ik gebruik om onder haar rokje te gaan en haar slipje van haar kont te sleuren, ze stapte er gewoon uit en ging alleen staan dansen een was het nu de drank of haar hitsigheid maar ze begon me daar een strip-tease te geven als een volleerde slet en toen ze volledig naakt was smeet ze zich in Herman zijn armen en smeekte luidop of hij haar wou neuken, daar zat ik dan met mijn zatte kloten te kijken hoe mijn schat zich in de armen van een ander nestelde en hem zelf vroeg haar te neuken. Herman keek me aan maar zijn hand verdween richting haar kut en toen zijn vingers diep in haar kut staken begon hij heftig te pompen, haar kut sopte nu luid hoorbaar over zijn vingers en hij moet magische handen gehad hebben want in no-time lag ze kronkelend en luid roepend klaar te komen, na even bekomen te zijn sleurde ze zijn broek en onderbroek van zijn lijf en begon hem te pijpen zoals een volleerde hoer. Ik had het nu ook niet meer en haalde mijn lul uit mijn broek en begon mij af te trekken. Herman daarentegen duwde haar van zijn lijf af en smeet haar de grond op en drukte haar benen wijd open en begon als een razende haar kut uit te likken, buiten zijn magische vingers bleek hij ook een gouden tong te hebben want dra stond ze weer op de rand van een orgasme maar hij stopte en begon nu haar tieten te likken terwijl zijn vingers nu zachtjes haar clit bespeelde. Het geil dreef van haar billen en haar kutlippen stonden enorm rood gezwollen en ze stamelde onsamenhangende taal terwijl ze vruchteloos probeerde Herman zijn lul vast te krijgen hij sloeg haar handen weg en vroeg haar wat ze nu wou, duidelijk vroeg ze of hij haar aub wou neuken en dat ze naar zijn lul verlangde, ze kreeg een plets in haar gezicht met de opdracht dit luider te vragen gevolgd door weer een plets en luid brulde en smeekte ze nu om zijn lul in haar kut te steken en haar af te raggen en hij vertikte het maar stak vinger na vinger in haar nauwe kutje tot zijn ganse hand in haar kut zat en begon dan woest te pompen en vanaf zijn hand erin stak kwam ze luid roepend klaar maar hij bleef doorgaan en orgasme na orgasme verscheurde nu haar lijf luid roepend van deugd en pijn hing ze als een slappe vod in zijn armen haar lijf schokkende en trekkende in de spasmen. Zeker een half uur lang liet hij haar schokken en beven en dan plotseling zonder overgang drukte hij zijn lul van ruim meer dan 20 cm in haar kut en neukte haar af woest als stier, nog nooit had ik haar zo zien klaarkomen en nu zijn lul diep in haar kut stak bleef ze maar komen tot hij zijn zaad diep in haar baarmoeder schoot. Daar lag ze dan totaal afgeneukt op de mat bijna buiten bewustzijn het sperma van haar 10 jaar jongere lover uit haar kut lopende niet meer in staat een woord te zeggen. Ik was al rukkende al lang klaar gekomen en besefte nu pas dat mijn lekker vrouwtje mij bedrogen had voor de eerste keer in ons huwelijk en was er zeker van dat ze nog menig maal van andere lullen zou gaan genieten (wat later ook bleek te zijn).
Aantal keer gelezen:
1022
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)