Spannendverhaaltje.nl

Geil avontuur van hetero jongen! - 1

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Johan meer verhalen van Johan Hey daar mensen, ik zal me even voorstellen aangezien ik nieuw ben en dit mijn eerste verhaal is, Ik ben Johan, een 21 jarige jongen uit de flevopolder, ben 1.80, 85kg, donkerblond, goedverzorgt, kort samengevat: een leuke jongen al zeg ik het zelf haha. Ik ben een hetero sexuele, heb alleen maar vriendinnen gehad en voel me ook nooit aangetrokken tot een man. Maar mijn "dirty little secret" is dat ik toch echt de sex met het mannelijke geslacht zo ontzettend geil vind dat ik het niet kan laten ’s avonds laat geile afspraakjes te maken met ditto mannen die veelal ook gewoon een vrouw thuis op de bank hebben zitten maar deze geile gevoelens delen! Ik kan me ook prima met mezelf vermaken met lekkere ongure spelletjes waar leuke uiteraard ook leuke speeltjes bij komen kijken, zo kan ik mezelf urenlang bevredigen en genieten all alone and dirty hihi, en als ik echt goed mijn best doe lukt het me zelf mijzelf te pijpen.
Kijk dat is nogeens een trucje he! Maar goed voor bij het eerste verhaal vind ik dit opzich wel even genoeg informatie, het volgende verhaal beloof ik wat meer leuke "alone and dirty secrets" te onthullen, now lets get to the real thing. Het was een donkere, koude zondagavond, m'n ouders lagen al in bed, had m'n laatste jointje met een vriend van me samen op mn kamertje gerookt en hij stond op het punt te vertrekken. We lagen samen op bed tv te kijken, het was al laat, een uur of half een zou het geweest zijn en we waren beide moe en stoned! Zoals jullie weten is er op dat tijdstip op tv veelal alleen nog maar sex reclames te vinden en her en der een saai (praat)programma, dus waren we lekker naar wat schuddende tieten op tv aan het kijken. Mijn vriend stond op, pakte zn spulletjes en maakte aanstalte naar huis te gaan. Snel dronk hij zn cola nog even op, nam de laatste haal van zn peuk en groette me, 15 seconden later hoorde ik de deur voor dichtvallen.
Daar lag ik dan, alleen in mn bed, stoned, beetje moe, maar nog geen zin om te slapen. Ik merkte dat nu ik alleen lag, en die (toch wel) geile vrouwen over mn tv zag kronkelen ik toch wel lichtelijk opgewonden begon te raken en al gauw verscheen er een dikke bobbel in m'n broek. Langzaam trok ik mn broek uit, trapte mn sokken uit, deed mn ketting af, shirt uit, pet op de kast, en ging weer naakt op bed liggen. Ik smeerde m'n eikel met wat spuug in en begon met langzame halen mezelf af te trekken, alleen al na 5 minuten merkte ik dat dit niks ging worden, de beelden op tv wonden me niet genoeg op, zo zou ik niet, of nou ja niet lekker klaarkomen in ieder geval. Vanavond had ik zin in wat anders, vanavond had ik zin in een GEIL AVONTUUR! Snel trok ik weer mijn boxershort aan en daarover mn joggingbroek die zo strak stond als een tent door mijn nog stijve lul. Ik drukte het computerscherm aan en opende meteen internet, zo eerst maar eens tijd voor wat geile filmpjes dacht ik, en ging naar een pornosite, ik klikte eerst een paar geile hetro filmpjes aan en zag een vrouw diep in dr kutje en kontje genomen worden, terwijl ze een 3e kerel flink aan het pijpen was.
Meteen stond m'n al wat afgezwakte lul weer vier overeind in mn broek, en godsamme wat was ik me een partij geil zeg. Toen viel mn oog op een gay filmpje, en zag hoe een kerel eerst missionaire, daarna doggy en toen nog eens op zn rug keihard genomen werd door een dikke kloppende paal. Pfffew, het zweet van geiligheid sprong op mn voorhoofd, m'n paal klopte in mn broek en ik wist zowieso waar ik zin in had vanacht, mannelijk sexueel gezelschap! Gauw ging ik naar de gaychat waar ik al vaker op was geweest en had ontdekt dat er toch wel veel mannen rondliepen met de zelfde gedachte, in de zelfde buurt, en allemaal zin in wat geils! Ik tikte de site in en had geluk, ik kon meteen inloggen dus de server was niet vol, ik verzon een leuke en geile chatnaam, zette er nog wat info bij en een plaatje als toetje. Ik drukte op inloggen en kwam meteen in een drukke chatroom terecht met mannen door heel Nederland, zwart, wit, geel, grijs, 18+ tot 80+, shemale’s, hermafrodieten, ofterwel aanbod genoeg!
Gelukkig was er ook een optie alleen die mensen uit jouw provincie te bekijken, perfect voor het zoeken, en al gauw zag ik wel wat leuks rondzwerven ! Een grote gespierde neger, maar die was jammergenoeg alleen top, een opzich goed uitziende blanke kerel maar die was dan alweer boven de 50, sorry maar voor mij iets te oud ! en een indo van 35 maar die reageerde helaas nietmeer. Er stonden zeker nog 12 andere profielen, maar ik vind het toch een wat fijner gevoel om eerst een foto gezien te hebben en de rest was allemaal zonder dus het was moeilijk. Na nog zo’n 20 x een berichtje te hebben ontvangen van mannen of zonder foto of te ver weg gaf ik de moed eigenlijk al een beetje op, het was al 2 uur en ik had nog niets gevonden. Na zo’n 5 minuten en wat gespeel met mezelf terwijl ik naar nog een gay video kijk later zie ik dat ik nog een berichtje binnen heb. Nieuwschierig klik ik het aan en zie meteen dat degene uit dezelfde stad als mij komt, 32 jaartjes jong is en een paar geile foto’s heeft.
Ik gokte dat dit weer een indo was, met een schitterend kaalgeschoren kontje, mooie kale bruine lul van een centimeter of 17 en een goed strak lichaam, damn dit was wat ik zocht mensen! Ik las zijn berichtje, hij vroeg me of alles goed was en of ik opzoek was naar iets! Ja reageerde ik meteen, "Goed en ontzettend geil hier, met jou dan ? ja ik ben zeker opzoek, ben een versa bi boy van 21 en heb zin in sex!" Na een minuut had ik al een berichtje terug, hij was ook een verse bi en was ook erg geil! Of ik zin had om af te spreken en of ik kon ontvangen, hij woonde met de auto hier 10 minuutjes vandaan! Ik reageerde dat ik niet kon ontvangen maar toch wel erg veel zin had, ik vroeg hem of we niet bij hem konden afspreken, of van mijn part ergens buiten! Bij hem thuis kon, alleen een buitendate vond hij nog geiler, hij had een grote auto zei hij waar het makkelijk in kon, hij kon met 10 minuten er zijn, maar moest alleen nog wel even spoelen en schoonmaken!
Hij vroeg me om een plek waar hij me kon oppikken en of ik een donker stil plekje wist! Tuurlijk wist ik dat, ik wist er wel honderden! Ik gaf hem een goeie herkenbare plek, een omschrijving van wat ik aan had en zei dat ik hem daar met een half uur zag! Hij vond het helemaal perfect zei hij, hij zei me gedag en poef offline was ie. Snel klikte ik ook de site weg, m'n lijf trilde op het moment van geiligheid en snel ging ik m'n kamer weer in om me aan te kleden. Ik trok snel een paar sokken aan, joggingbroek en boxer had ik nog aan, een dikke trui, jas erover en ging zachtjes naar beneden. Daar ging ik nog snel even naar het toilet, waste me nog even daar beneden, trok m'n schoenen aan en sloop zachtjes naar buiten. Het was koud, ik had gelukkig een dikke jas aan, maar toch!
M'n lul stond nog steeds stijf in m'n broek van de geiligheid, ik had er zin in maar toch vond ik het ook spannend de eerste keer met een vreemde, ik trok m'n capouchon over m'n hoofd en bevond me naar de plek van afspraak. Het was voor mij ongeveer 5 minuten lopen naar de parkeerplaats vlakbij een tankstation vlak in de buurt, ik luisterde nog een muziekje op m'n ipod en rookte een peuk onderweg en met iedere stap die ik zette werd het geiler en spannender. Op het moment dat ik mn peuk wegschieten en bij de parkeerplaatsen aankom zie ik een auto 10 meter verderop de parkeerplaats opdraaien en ik herken de auto meteen, een groengrijze had hij me verteld. Ik loop met een bonzend hart op de auto af, hoor het slot opengeklikt worden en trek het portier open. Hallo ik ben Ramon zegt een vriendelijke stem, en een goed jong uitziende man, met donkere ogen en donker kort haar keek me met een vriendelijke stem aan.
Hoi ik ben Johan zei ik en ik gaf hem een hand, het voelde gelijk al goed. Hij starte de auto weer, en we reden weg van de parkeerplaats, hij vroeg mij om een goede, donkere plek. Ik stuurde hem een bebost industrie terein op 5 kilometer verder op, we reden een stukje, babbelde wat en kwamen uiteindelijk uit bij een mooie donker en omheind grasveldje waar niemand ons zou zien. Nu ging het pas echt beginnen bedacht ik mijzelf en spontaan groeide mijn lul weer tot volle proportie, god wat was ik geil zeg. Hij zette de motor uit en stelde voor alvast onze schoenen uit te doen en de voorstoelen zo ver mogelijk naar voor te schuiven voor extra ruimte achterin. Ik deed mijn schoenen uit, schoof mn stoel helemaal naar voren en stapte uit en achter weer in. Hij kwam naast me zitten en ik voelde het voorvocht gewoon uit mn lul druipen dus stelde voor ook maar meteen de broeken uit te trekken! Allebij trokken we ons broek uit, en het viel me meteen op dat zijn lul ook keihard overeind stond, z'n eikel glom gewoon in het beetje maanlicht wat naar binnen viel tussen de bomen en struiken door.
Hij had een mooie, strakke, rechte paal die keurig gladgeschoren was en ik kreeg het heet van binnen. Zo, vroeg hij, waar zullen we mee beginnen? Heel uitdagend zei ik hem dat het zijn auto was, en hij dus mocht bepalen! Hij pakte m'n pik beet en begon eraan te zuigen, eerst begon hij teder en zachtjes, maar al gauw nam hij m'n hele pik in z'n mond en zoog tot aan m'n ballen, ik dacht dat ik gek werd. Van geiligheid commandeerde ik hem aan mn ballen te zuigen, en me te baffen, en hij deed het gehoorzaam. Na zo’n 5 minuten smeekte ik hem om te stoppen zodat ik een vroegtijdige ejaculatie uit de weg ging en geil glimlachend ging hij weer zitten. Zo nu is het mijn beurt zei ik, en ik trok mijn shirt ook uit en ging tussen zijn benen zitten. Ik pakte hem bij zn enkels en duwde die tot in zn nek zodat ik goed bij zn pik en kont kon en begon die lekkere strakke lul te pijpen.
Ik deed dit precies hetzelfde als hij bij mij deed, eerst heel teder en plagend en steed dieper en ruwer totdat het bijna erop leek alsof hij me in m'n keel neukte! Ik voelde het warme voorvocht gewoon door mn keel naar beneden glijden en het proefde echt geil. Na zo’n 5 minuten stopte ik met pijpen en nam z'n beide ballen in m'n mond en begon erop te zuigen, hij kreunde nu zo hard dat ik even ophield van schrik, maar hij commandeerde door te gaan. Ik merkte dat hij echt geil werd en met het kwijl wat langs zn ballen naar beneden liep maakte ik mijn vingers nat en begon hem voorzichtig te vingeren. Eerst één vinger, heel rustig tot het einde erin, en ik hoorde hem zachtjes kreunen. Ik stopte mn tweede vinger erbij en weerde hoorde ik een (nu wat hardere) kreun, bij de derde vinger begon hij zelfs te kronkelen en smeekte me, "neuk me in mn mannenkutje" kom op paal me, paal me hard.
Ik haalde m'n vingers uit zn kontje en het was kletsnat daar beneden, uit geiligheid likte ik z'n hele kont en mannenkutje helemaal af wat mij een nog geiler gevoel af en nam op m'n knieën plaats tussen zijn benen. Ik hing met m'n lul vlak boven zn mannenkutje en zag dat ding druipen van vocht, hij smeekte me nog een keer, "neuk me, neuk m'n mannenkutje", ik smeerde nog wat spuug op m'n eikel en hield hem tegen z'n zachte, warme gaatje aan. En in één langzame slag duwde ik m'n lul naar binnen, die 18 centimeters verdwenen zonder moeite in zijn zachte warme mannenkut, hij gaf een diepe kreun en ik zag het vocht langs mijn lul naar buiten druipen. Zachtjes maar met diepe halen begon ik hem te bereiden, hij met z'n rug liggend op de achterbank, en ik er op mijn knieën tussen, wauw wat een geil gevoel was dit zeg, en wat voelde dit lekker.
Steeds harder begonnen ik zn mannenkutje te bereiden en steeds harder begon hij te kreunen, ik haalde m'n lul steeds bijna d'r uit en ramde hem dan met volle kracht weer naar binnen waardoor zelfs de auto heen en weer ging. Het zweet droop over me heen en ik voelde dat ik niet meer lang had voordat ik klaar zou komen, snel haalde ik m'n lul uit z'n kont en zei hem dat ik nog even wou pijpen. Ik pijpte hem weer zo’n 5 minuten en hij vroeg mij te stoppen voordat hij klaar zou komen, hij wou namelijk komen met m'n lul nog in zijn kont! Ik haalde zijn lul weer uit m'n mond, die op dit moment al hevig voorvocht aan het spuiten was dat langs m'n kin, over mn borstkast naar beneden liep, hmmm. Ik commandeerde hem weer de zelfde positie aan te namen, en hij zoog uitdagend nog even aan m'n pik voordat hij dat deed, maak er wat van en spuit me vol tijger zei hij met een knipoog.
Ik pakte hem weer bij z'n enkels die ik omhoog duwde zodat z'n kontje precies op goeie hoogte zat, zijn gat recht tegenover m'n lul. Ik smeerde m'n lul in met het vocht dat ik met een vinger uit z'n kontje haalde en spuugde nog eens flink op zijn gat die nu lekker nat was, met 1 stoot ramde ik mijn lul tot aan m'n zak erin, en hij slaakt het uit van de pijn. Niet zeuren zeg ik, jij wou het hard, en hij begint alweer te kreunen. Keihard ben ik hem in z'n kontje aan het neuken nu, en zelfs ik ben aan het grommen en kreunen van geiligheid, de auto wiebelt heen en weer als een boom in de wind en we zijn allebij bezweet alsof we een marathon hebben gelopen. Het gegrom en gekreun moet gewoon zijn gehoord als er mensen in de buurt zouden zijn geweest, maar gelukkig staan we op een stil plekje.
Na zo’n 10 minuten keihard raggen en beuken in dat mannenkutje van hem voel ik weer dat ik zo ga komen, al kreunend vertel ik het en hij kreunt terug dat ik z'n mannenkutje vol moet spuiten, deze woorden maken mij nog geiler en ik begin nog harder te rammen, Ik tel m'n slagen, 1 klets, 2 klets, 3 klets, en diep kreunend spuit ik z'n hele kont vol, ik voel de sperma gewoon door m'n lul heen trekken, en een warme vloeistof omringd m'n lul die ik nog diep in zn kont heb zitten. Hard en diep kreunend is hij bezig aan z'n lul te trekken en aan z'n ademhaling te horen zit hij ook bijna op het hoogtepunt. Half gillend half kreunend zie ik een dikke lading sperma z'n lul uitspuiten, op zijn buik, op mijn buik, de bekleding en het raam, we kijken elkaar grijnzend aan. Langzaam trek ik mijn nog stijve lul uit zn kontje en hij pakt snel een doekje om de lading die uit zn kontje loopt op te vangen.
Als hij klaar is heb ik mn broek, shirt en schoenen al aangetrokken en ben alvast voorin gaan zitten, hij neemt naast me plaats en zegt met een diepe zucht; "heerlijk geile tijger", ik kijk hem lachend aan en zeg dat ik ook heerlijk genoten heb. Al rijdend kletsen we nog wat en hij brengt me keurig terug naar het meeting point, hij bedankt me geeft me een hand en een knipoog en zegt dat hij me snel weer hoopt te spreken, ik bedank hem en stel hem gerust dat het zeker nog een keer over mag van mij. Voordat ik uitstap streel in nog een keer met mn hand over zn kruis en met een knipoog stap ik uit en wandel terug naar huis. Terug aangekomen thuis trap ik al mn kleren uit en laat me in bed vallen, ik denk nog eens na over het geile avontuur dat ik net beleefd had. Plots voel ik mn lul weer groeien, en ja hoor, de zelfde tietenschuddende dames die mij aan het begin van de avond niet hebben kunnen plezieren, bezorgen mij, plus de gedachte van het net gebeurde geile avontuurtje nog een klein hoogtepuntje! Bedankt voor het lezen voor mijn verhaal mensen, ik weet dat het wat langdradig en gedetaileerd is, maar ik hou ervan nou eenmaal zo te schrijven! ik hoop dat jullie veel geil leesplezier hebben gehad, en ik beloof jullie snel te komen met een nieuw verhaal! Dikke kus Johan
Aantal keer gelezen:
1780
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)