Spannendverhaaltje.nl

Gedrogeerd

-
01-12-2014
Dit verhaal is echt gebeurt en vertel ik mijn verhaal hoe het was met het eerste meisje waarbij ik dit geflikt heb.


Gedrogeerd

Het was vrijdagavond bijna 11 uur en stond op het punt te vertrekken richting centrum om zoals elk weekend na een week hard werken heerlijk te gaan stappen. Dit was elk weekend vaste prik en waar ik mij vreselijk op verheugde.
Tijdens het uitgaan was drugsgebruik mij niet vreemd, dit gebeurde gewoon elk weekend,sterker nog ik kan mij
niet een weekend herinneren dat ik geen drugs bij me had dus voor dat ik wegging controleerde ik mijn voorraad.
Meestal waren dit een stuk of 8 xtc-pillen en 1 á 2 gram speed. Ik had ook nog 2 Flugel flesjes gevuld met GHB
maar die liet ik thuis staan voor het geval er natijd bij mij thuis nog eventueel een afterparty in de planning stond.
Ik vertrok richting centrum en 15 minuten later kwam ik aan bij mijn stamkroeg. Dit was de kroeg waar ik altijd begon
voordat ik de rest van het centrum ging verkennen. Hier nam ik altijd mijn eerste biertje en ook mijn eerste pil elke
en wachtte hier altijd af tot mijn eerste pil begon te werken. Dit duurt meestal iets langer dan een half uur en intussen vermaakte ik mij wel met mijn vaste vriendenkring die ik allemaal goed kende.
Niet veel later kwam Natasja binnen, een mooie die ik goed kende maar een tijd niet had gezien, ze zag mij gelijk en kwam naast mij staan. We begonnen te praten en ik dacht "god wat is ze mooi".Zij was nu 16 jaar, heel vrij in haar doen en laten en droeg spannende kleding. Ze had een strakke witte broek om haar lange slanke benen, benen waarvan iedere man hoopte om er eens tussen te mogen liggen. Groene ogen een figuur om van te kwijlen en heerlijke borsten, een strak truitje waar haar volle borsten duidelijk zichtbaar aanwezig waren. Mooie volle lippen die ik wel eens om mijn eikel zal willen voelen. Ik had tijdens het kletsen al een flinke paal in mijn broek.Ik was ondertussen aan het fantaseren dat ik onder haar strakke broekje aan het strelen was op haar zachte huid langs haar billen en langs haar lies en over haar venusheuveltje en moest mij zelf bedwingen om het in het echt niet te doen hoe erg ik ook naar dat 16-jarige lichaam ook verlangde.Want ik herinner me nog een dik jaar terug bracht ik haar eens een keertje terug naar huis en wou ik mijn tong in haar mondje drukken maar ze wees mij vriendelijk af en zei dat ik dat beter niet kon doen
en vertrok naar binnen.
Ze is ook regelmatig bij mij thuis geweest na het stappen om nog een jointje te roken maar al die keren is er nooit wat gebeurd.
Elke keer weer keek ik verlekkert naar haar lichaam in de hoop dat er bij mij thuis wat gebeurde maar helaas.
We gingen altijd zo goed met elkaar om en begreep niet waarom ik niet verder met haar kwam totdat mijn zusje met het antwoord
kwam. Ze viel alleen op negroïde jongens.
Ik was zwaar teleur gesteld met het idee dat haar lekkere lichaam voor altijd buiten mijn bereik zal zijn.
We hadden die avond allebei pillen geslikt en een snuif speed genomen en een geweldige avond met elkaar gehad en vroeg of
ze nog even met mij mee ging naar huis voor nog een pilletje of jointje om nog gezellig na te kletsen.
Dat leek haar een goed idee want het was al bijna 5 uur in de ochtend en bijna alle kroegen waren al dicht maar door de speed
hadden we nog lang geen zin om er een eind aan te breien en nam ik haar achter op de fiets naar huis.
Bij mij thuis plofte ze op de bank en vroeg of ik nog een lijntje speed had en dat had ik wel en nam er zelf ook nog een lijntje.
De speed maakte mij geil en het was heerlijk om naar haar te kijken hoe haar mooie mond met die prachtige lippen tegen mij praatte en kon mij bijna niet inhouden haar te betasten.
Ik kreeg opeens een idee. Ik had nog GHB in de koelkast staan en vroeg of ze dat eens wou proberen. Ze was flink nieuwsgierig en stemde toe dat eens te proberen.




Ik ging naar de keuken en pakte 2 bekers voor haar en voor mij en schonk bij mij een dosis GHB in mijn beker maar bij haar deed ik 3 keer zoveel als bij mij en als klap op de vuurpijl maakte ik 2 capsules los en gooide dat ook door haar beker.
Ik kwam weer terug in de kamer en zette de beker voor haar neer en zei "beker in een keer leeg drinken want dat spul smaakt
hartstikke goor" en liet haar zien hoe het moest en zei dat het na 20 minuten moest gaan werken.
Ze deed hetzelfde als ik en dronk de beker met 1 teug op.
We gingen gezellig verder praten en wachtte de werking nieuwsgierig af.
Niet lang daarna begon ik het te voelen en zei tegen haar dat het bij is begonnen te werken. Paar minuten later zei het ook te voelen waardoor haar drukke gepraat van de speed langzaam weg begon te ebben en daarvan in de plaats kreeg ze een engelen glimlach, waarbij ze languit met haar rug op de bank ging liggen met de benen beetje Gespreid lekker genietend van dat GHB gevoel net als ik.
Kwartier later kwam ik wat bij en zag haar nog steeds zo genietend liggen wijdbeens op haar rug met haar handen op haar buik.
Ik wist dat ze extra GHB had gehad plus dat ik haar ook nog 2 slaappilletjes door haar GHB had gemengd. Ik begon haar heen en weer te schudden wachtend op een reactie maar die kwam niet want ze zat stevig in een kustmatige dromenland.
Ik vervulde mij met vreugde en mijn fantasie sloeg op hol van alleen het idee dat ik haar nu overal kan gaan betasten.
En dat deed ik ook, eerst voelde ik haar lange bovenbenen wat mij direct een gigantische paal gaf, onder haar broekje betaste ik haar venusheuveltje wat mij gigantisch opwond. Eindelijk was met behulp van een beetje drugs dit verboden terrein nu vrij te betreden.
Ik ontblootte haar strakke buikje en zag haar heerlijke navel Ik drukte gelijk een tong in haar heerlijke navel en betaste tegelijkertijd haar volle borsten.
Mijn paal stond op springen en wou zo graag meer van haar zien en trok een schoentje uit zodat ik aan één been haar broek uit kon trekken. Nu kon ik haar sexy onderbroekje zien en snel trok ik die uit en zag haar heerlijke kutje waar ik zo nieuwsgierig naar was om die ooit een keer te zien.
Ik kon niet meer wachten ik moest haar proeven en stak mijn tong diep in haar kutje. Heerlijk was dat kon niet meer stoppen haar zo diep mogelijk te proeven.
Toen stopte ik even en keek naar haar lieve gezichtje die nog steeds diep in dromenland was.
Nu wist ik het zeker, ik ga haar nu neuken en trok mijn broek op mijn knieën en ging tussen haar benen liggen en schoof mijn pik tegen haar kutje. Ik legde een hand op haar bil en sloeg haar rechterbeen over me heen.Vervolgens drukte ik mijn tong in haar mondje en likte haar tongetje en zoog op haar bovenlip. Mijn pik gleed steeds makkelijker over haar natte schaamlippen.
Ik moest naar adem happen toen ik mijn pik tegen het kutje van haar plaatste. Ik dacht dit is zo fout, zo verboden. Ik heb haar gedrogeerd.
Dit hoorde niet. En op de een of andere manier kon het me niets schelen.Het maakte me gek van opwinding. De gedachte alleen al dat ik “een standje” deed met haar in deze toestand maakte me gek van geilheid.
Ik manoeuvreerde mijn stijve lul tegen haar kutje en begon mijn lul langzaam naar binnen te drukken.Het lukte niet. Ik wreef mijn eikel nog enkele keren langs haar spleetje en probeerde zachtjes te stoten.Ik realiseerde mij dat ze nog heel strak moest zijn.
Ik begroef mijn eikel nog eens tussen haar schaamlippen en probeerde een weg naar binnen te forceren. Plotseling schoot ik een stukje in haar en voelde mijn eikel in haar spleetje. Ik trok haar slank been hoger op, probeerde dieper in haar kutje te komen. Haar spleetje was strakker dan ik ooit had meegemaakt.Ik trok haar steviger tegen mij aan en probeerde dieper en dieper te komen.
Ik likte haar volle lippen en voelde mijn eikel langs de binnenkant van haar grotje schuren tot ik niet dieper meer kon en helemaal tot mijn ballen in haar zat. Langzaam ging ik in en uit haar en voelde dat het niet lang meer ging duren dat ik mijn zaad in haar ging spuiten.
Ik ging haar langzamer neuken om mijn orgasme uit te stellen maar dat werkte voor geen meter ik voelde het zaad borrelen in mijn ballen vervolgens kwam ik geweldig in haar klaar. Ik drukte haar stevig tegen me aan voelde de ene zaadlozing na de andere met krachtige
stralen in haar kutje werd gespoten. Het was lang geleden dat ik zoveel in een zaad in een kutje heb gespoten, mijn orgasme duurde bijna een minuut.
Even was ik bang dat ze wakker zou worden maar dit lekkere ding verkeerde nog in diepe slaap, maar zelfs al zou ze wakker zijn geworden, had ik het op dat moment op de koop toe genomen.
Ik hield mijn pik zolang mogelijk in haar terwijl ik haar lief slapend gezichtje aankeek om dit moment in mijn geheugen te vereeuwigen.
Uiteindelijk werd mijn pik slapper en begon mij uit haar terug te trekken en tegelijkertijd stroomde een flinke hoeveelheid van mijn ingespoten zaad uit haar.
Die extra dosis GHB te samen met die slaappillen die ik zonder haar medeweten heb toegediend deden goed hun werk want ze was nog steeds in diepe slaap. Ik begon haar borsten te strelen en voelde mijn lul weer groeien.
Haar hoofd lag nog steeds op een kussen op de bank met haar mond half open lief slapend. Ik ging met mijn knieën naast haar kussen staan waar haar hoofd lag. Met mijn inmiddels hard geworden pik had ik boven haar gezicht zodat mijn ballen boven haar mondje zweefden.
Ik duwde haar halfopen mondje verder open door op haar kin te drukken. Eerst drukte ik mijn ene bal en toen mijn andere in haar mondje
en voelde dat haar hete mondje met haar volle welgevormde lippen mijn ballen verwarmde.Ik trok langzaam mijn ballen er weer uit.
Nu was mijn glimmende eikel aan de beurt en liet ik mijn stijve pik langzaam in haar mondje glijden. Steeds verder drukte ik mijn lul haar mondje en voelde haar warme lippen langs mijn staaf glijden. Keer op keer liet ik mijn lul op en neer in haar mondje glijden tot diep in haar keel.
Dit was zo'n geil gezicht dat het onmogelijk nog lang kon duren voor ik klaar zou komen.Ik ging nog een paar keer op en neer en zag hoe mijn lul schokkend klaarkwam.
In een explosie van genot vuurde ik de ene na de andere lading sperma af in haar mond. Tijdens mijn orgasme trok ik mijn lul uit haar mond
en raakte mijn laatste lozing haar midden in het gezicht.
Ik lag nog volop na te genieten; het drong nog nauwelijks tot me door.Toen schoot er plotseling een gedachte door mijn hoofd.Waar was ik in hemelsnaam mee bezig, Ik heb een meisje gedrogeerd en toen keihard misbruik van haar gemaakt. Ik wist dat ik heel fout ben geweest maar de drugs maakte mij zo geil dat het me op dat moment niks kon schelen.
Bang dat ik was dat ze erachter zou komen en mij aan zou geven bij de politie maakte ik haar kutje schoon en veegde ik haar gezicht schoon van mijn zaad en kleedde ik haar zo netjes mogelijk weer aan. Ik legde haar netjes op de bank en gooide een deken over haar heen. Daarna ging ik naar mijn eigen bed slapen in de hoop dat zij er niet achter komt dat ik haar geneukt heb toen ze door mij gedrogeerd was.
Ik werd die volgende dag om 11 uur wakker, toen ik de kamer inliep en keek naar de bank waar ze op had gelegen daar lag ze niet meer.
Op mijn salontafel lag een papiertje waar ze wat op geschreven had. Goedemorgen ik was vroeg wakker en ben alvast naar huis gegaan
en bedankt voor de leuke stapavond die we gehad hebben moeten we vaker doen. tot gauw liefs Natasja.

Hierna had ik de smaak te pakken en heb ik nog vele meisjes gedrogeerd en heerlijk geneukt zonder dat ze het wisten maar dit was mijn eerste.
Aantal keer gelezen:
717
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)