Spannendverhaaltje.nl

Fotosessie

-
21-08-2010
Een paar jaar terug waren we bij goede vrienden waar we ook al vaker bij waren slapen en we hadden geen geheimen voor elkaar. Op een gegeven moment haalde onze vriendin erotisch getinte foto’s tevoorschijn waar ze te zien was in sexy lingerie en vertelde ze dat ze dit misschien wel commercieel ging doen. Het was verder niks spannends want we konden mekaars naakte lichamen van het slapen. Verder vertelde ze dat en hele leuke ervaring was om voor een vreemd iemand zich op deze manier te laten fotograferen. We dronken nog wat en gingen naar huis. In de auto ging het gesprek natuurlijk over deze foto’s en het idee om foto’s waar iedereen naar kon kijken vond wilma maar niks, maar vertelde om dit wel in privé-sfeer te doen en alleen voor ons. Er ging een poos overheen totdat we op een gegeven moment in de supermarkt waren en op zo een bord waar advertentie’s worden aangeboden ook een kaartje hing waar een model gezocht werd door een amateur fotograaf voor het maken van lingerie en naakt foto’s. Wilma keek me aan en we dachten beide weer aan de foto’s en gesprek van een tijdje terug. Wilma liep door en ik trok snel nog het telefoonnummer er vanaf. Verder spraken we er niet meer over. We kwamen thuis aten nog samen iets en wilma ging vervolgens werken.
Op een gegeven moment voelde ik in mijn zak het briefje met het telefoonnummer. Na enige twijfel pakten ik de telefoon en belde het nummer. Aan de andere kant nam een dame op die zich melde met lisbeth. Ik schrok hier wel van want dacht een man aan de lijn te krijgen, dus ik wilde eigenlijk het gesprek afbreken maar ze vroeg gelijk of het om die advertentie ging. Ze vertelde dat haar man niet thuis was maar dat zij me ook wel kon helpen. Ik vertelde dat ik inderdaad informeerde naar deze advertentie en dat het om mijn vrouw ging, die ik graag op papier wilde vastleggen. Ze vertelde me dat wilma zelf bepaalde hoever ze zou gaan en dat zij zelf er ook bij zou zijn. We besloten dat ik er eerst met wilma over zou spreken en op een later tijdstip zou terug bellen. Toen wilma terugkwam van haar werk vertelde ik van mijn onderneming. In haar eerste reactie schrok ze om later toch ermee in te stemmen dat ze het toch wel een ervaring zou vinden en dat de foto’s toch van ons zouden blijven. Ik pakte de telefoon en maakte meteen een afspraak. Op de dag van afspraak had wilma zich een leuk kort rokje aan getrokken en een losse blouse waarvan ze de bovenste knoopjes open had met daaronder een string en een pushup bh. Op een geven moment werd aan de deur gebeld. Wilma ging open doen en er kwamen twee goed verzorgde mensen binnen met een fotokoffer. Bij het inschenken van de koffie bekeek rene wilma eens goed en keek recht in de blouse van wilma. Wilma draaide zich met haar rug naar rene om ook aan de andere kant koffie in te schenken. Bij het voorover bukken had rene nu ook zicht op haar blote kont en knikte goedkeurend naar lisbeth.
We vertelde over elkaar wat we in het dagelijks leven deden en hoe we erbij waren gekomen om deze foto’s te laten maken. We spraken af dat rene gewoon zou beginnen als hij de tijd rijp zou vinden en niet zo van klaar liggen en beginnen. We kletsten nog wat door en op een gegeven moment haalde rene de camera uit zijn tas. Wilma zat tegenover Rene in de stoel en rene begon wat foto’s te schieten. Wilma begon wat te draaien in haar stoel en ik zag dat ze wat los begon te komen. Ze knoop nu haar blouse open en deed deze opzij zodat haar borsten nu mooi zichtbaar waren, ook hier maakte rene foto’s van .Wilma trok haar rokje wat op waardoor haar mooie rode string zichtbaar werd. Aan het vochtig plekje kon je zien dat ze genoot, tevens begonnen haar ogen te fonkelen van geilheid. Ze tilde haar kont op en trok haar string nu uit en zat ze nu met haar kale kut in de stoel haar mooie grote schaamlippen waren goed nat, Met de ene hand begon ze haar tepels te strelen en met haar ander hand zocht ze haar schaamlippen op en trok deze voorzichtig van elkaar en dat terwijl rene doorging met het maken van foto’s. na een poosje zo gespeelt te hebben met zichzelf trok ze nu haar kleren uit en was ze volledig naakt. Ze stond op en ging voorover gebukt staan. Rene ging achter haar staan en keek nu recht in haar ver openstaande en natte kut. Wilma werd door rene aangemoedigd om zich helemaal te laten gaan. Wilma begon er goed geil van te worden wat niet ongemerkt bleef bij rene, en hij vroeg aan wilma of ze ook iets in haar kut wilde duwen. Wilma keek om zich heen en liep naar het wijnrek, pakte hier een fles uit en gaf die aan rene met de mededeling van stop jij hem maar in mijn kut.
Hierdoor waren we alle drie verrast. Rene pakten de fles en wilma ging op haar rug liggen en trok haar benen ver omhoog. Rene legde zijn camera neer en liep op wilma af en liet zijn vingers lekker tussen wilma haar lippen glijden en bleef even met wilma haar clit spelen, beiden genoten ze hier zichtbaar van want rene kreeg een behoorlijke bobbel in zijn broek. Ook wilma en lisbeth zagen dit, wilma aarzelde niet en pakten rene bij zijn lul en wreef over zijn broek om vervolgens rene zijn broek open te ritsen en zijn lul sprong er dan ook meteen uit. Ikzelf werd behoorlijk geil van dit schouwspel, dat mijn vrouw bezig was te geilen met een andere vent. Lisbeth zag dat ook mijn lul was gegroeid en begon ook mijn lul uit mijn broek te halen. Rene kwam met zijn lul in de buurt van wilma haar mond, die het niet kon weerstaan om rene zijn lul lekker in haar mond te nemen en hem flink begon te pijpen. Rene duwde de fles in wilma haar kut en ging er rustig mee op en neer. Lisbeth begon mij uit te kleden en ook haarzelf, ze drukte mij op mijn rug en nam mijn lul in haar mond en ik kreeg ook een geweldige pijp beurt. Wilma ging zo hard door met pijpen dat rene dan ook snel zijn hele lading sperma diep in wilma haar mond spoot. Wilma stond op en kwam naar lisbeth en mij af, terwijl lisbeth mij nog aan het pijpen was kwam wilma met haar kut boven mij zitten waar door ik haar kon beffen. Rene veegde zijn lul af en ging door met het maken van foto’s. Lisbeth hielt op met pijpen en liet zich met haar kut over mijn lul zakken en draaide zich om richting wilma.
Lisbeth vroeg aan wilma of ze haar mocht zoenen. En zo begonnen de vrouwen elkaar te tongen om vervolgen met elkaars tepels te spelen. Het duurde dan ook niet lang of ik kwam heftig in lisbeth haar kut klaar. De dames hadden nog niet genoeg en gingen met elkaar verder geil te maken. Lisbeth nam het initiatief en duwde wilma op haar rug, en de dames begonnen in standje 69 elkaar te beffen. En kwamen na een tijdje dan ook samen gillend klaar. Dit alles terwijl rene door bleef gaan met het maken van foto’s. Rene en lisbeth vertelde dat dit voor hun de eerste keer was dat ze samen met een model en partner aan sex hadden gedaan. We bleven nog wat napraten over deze ervaring. We deden onze kleren aan en namen afscheid van elkaar. Een paar dagen later bracht rene de foto’s langs die er geweldig uit zagen.
Aantal keer gelezen:
769
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)