Spannendverhaaltje.nl

Feestje

-
21-08-2010
Hoi, afgelopen weekend hadden wij, Kim 25 jaar en Stef 35 jaar een feestje bij een oude vriend van Stef, Alex. Stef en Alex hadden elkaar al bijna 10 jaar niet meer gezien. Waar ze vroeger altijd samen waren en lol maakte. Alex had 10 jaar in het noorden van het land gewoond en was nu weer terug in zijn oude geboorte plaats. Via hyves waren ze weer in contact gekomen. Nu hadden we dus een feestje bij hem thuis. Hij woonde leuk vrijstaand en was een vrolijke spontane vrijgezel. Het weer was perfect en ik droeg een leuk rokje met een topje en leuke pumps. Mijn blonde haren mooi in een staart en wat make-up op. We waren rond de klok van 2uur. Dit was het tijd stip dat iedereen binnen kwam. Het huis was een beetje versiert en de tuin stond een bier tap en een tafel met eten. Er was lekkere muziek en het was gezellig. Ik zat al snel aan de breezers. Rond de klok van 9 uur in de avond waren de meeste toch wel aardig in de dranken olie.
Ik zelf ook wel. Rond 11 uur waren we nog met een kleine groep over. Een man of 10. Waarvan ik en Sandra de enige vrouwen waren. Iedereen was binnen nu aangezien het buiten kouder was geworden. Binnen werd het spel glaasje blazen gespeeld. Iedereen deed mee. In het begin was het echt een drankje, dat had iedereen wel gehad. Sandra lachte en zei, we spelen gewoon om kleding. Daar werd eerst hard om gelachen maar iedereen deed mee. Zo gingen er langzaam kleding stukken uit bij iedereen. Ik zelf had nog steeds geluk en droeg nog al mijn kleding. Sandra zat in haar string alleen net als een paar heren. Sandra was een leuke meid om te zien. Grote borsten en slank figuur. Ze was 2 jaar ouder dan ik zelf. Stef kwam ook in zijn boxer te zitten en lachte en zei, jij heb geluk Kim. Maar het geluk was nu op en langzaam verdween mijn topje en mijn rokje en ik zat dus nu ook in mijn string. Ondertussen waren er al drie heren naakt. Dat is best een geil gezicht. Drie vreemde kerels met hun slappe lul. Tja nu was ik weer. Ik stond op om mijn string uit te doen en sandra zat voor me en zei, wacht laat mij het maar doen.
Ze trok rustig mijn string uit en mijn kleine kale kutje was nu zichtbaar. Sandra lachte en zei, volgens mij is deze net als die van mij lekker nat. Ik lachte en zag hoe Sandra haar mond tegen mijn kutje duwde en haar tong gleed door mijn inderdaad natte kutje. Wauw dit was de eerste keer dat ik gelikt werd door een vrouw. Ze likte lekker en ik stond onwennig op mijn benen te kijken naar de heren die ons bekeken en stil waren. Zelfs mijn vriend was stil en keek met geile ogen naar ons. Ik besloot te gaan zitten en Sandra kroop tussen mijn benen en deed deze lekker wijd en ze duwde haar mond weer op mijn heerlijke kale klets natte kut. Wauw wat kon die meid lekker likken zeg. Ik zag dat er een drietal heren met de billen en borsten van Sandra aan het spellen waren en ik zag meerderen stijve lullen. Damm ik werd mega geil hiervan. Stef keek met grote ogen naar mij en lachte en zei, shit wat ben jij geil bezig zeg. Alex en twee andere kwamen bij mij zitten en staan en ik voelde de handen van deze heren over mijn 85c cup maar glijden en spelen met mijn tepels. Dit was voor het eerst in zes jaar dat er vreemde handen over mijn lichaam gleden. sandra stapte weg toen ze me had klaar gelikt en de handen en tongen van deze drie mannen gleden over mijn lichaam. Mijn tepels mijn buik en nek en uit eindelijk door mijn klets natte kut.
Wauw wat een heerlijk geil gevoel was dit. Ik zag de lul van Alex welke mooi groot was en lekker stijf. Ik pakte deze en dacht oke nu gaan we er voor ook. Ik speelde nu in elke hand met een lul. Alex kwam omhoog en zijn lul hing voor mijn gezicht. Ik opende mijn mond en keek mijn vriend aan en nam deze kwijlerige lul in mijn mond. Hij lachte en speelde met zijn eigen lul en zag hoe ik die lul pijpte en er vreemde handen en tongen over mijn lichaam en kut gleden. De oudste man die er was, volgens mij, en ik denk dat hij een jaar of 50 was zat tussen mijn benen en wreef zijn dikke lul tegen mijn klets natte schaamlippen. Stef zat er naast en zei, neem haar maar lekker terwijl hij werd gezogen door Sandra. Deze oude lul schoof heel rustig in mijn 25 jarige natte kut. Wauw wat lekker was dit om te voelen hoe een andere geile stijve lul in je schuift. Hij begon me te neuken terwijl ik twee lullen met veel kwijl aan het pijpen was en een vierde man mijn tepels likte en aan trok. Shit zo was ik nog nooit genomen en vier kerels dat had ik nog nooit kunnen dromen. Stef lag zijn lul in de kut van Sandra te pompen terwijl die er al 1 klaar had gezogen.
Ik kreeg de ene naar de andere lul diep in me geschoven en dat was echt een genot. Stef zat te kijken hoe ik op de lul van Alex ging zitten terwijl er nog twee klaar stonden om gepijpt te worden. De lullen schoven echt om en om in onze kutten. Langzaam kwamen de heren omstebeurt klaar. Ik zelf was al menig keer klaar gekomen en nadat ik twee lullen tegelijk in me had gehad, zowel kut als kont, kwamen de laatste twee klaar. Het was 1 grote orgie geweest maar wel mega lekker. Stef en ik hebben het hier de hele zondag over gehad. Ook Alex had gebeld en had dit nooit durven dromen. Hoop dat het snel nog eens gebeurt was erg spannend en lekker.
Aantal keer gelezen:
686
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)