Spannendverhaaltje.nl

Een geil verjaardagscadeau

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Saila meer verhalen van Saila Ik betrap mijzelf er steeds vaker op dat ik fantaseer over een geil trio of een opwindend sexfeest. Daarnaast lijkt mij het een bloedgeil gezicht om te zien hoe mijn lekkere vrouw, in sexy kleding, een andere man naar een hoogtepunt pijpt. Mijn vrouw weet dat ik deze fantasie heb en als ik daar tijdens de sex over praat wordt ze er zelf ook erg opgewonden van. Terwijl ik dit schrijf meldt mijn vrouw dat ze gaat tennissen. Er is tosavond, lekker even ballen en elk half uur een andere partner. Door deze mededeling vormt zich langzaam maar zeker een plannetje in mijn hoofd. Binnenkort is Nicolette, mijn vrouw, jarig en in de loop van de jaren is het natuurlijk steeds moeilijker geworden om een origineel cadeau te verzinnen. Dit jaar zal het een bijzonder, onvergetelijk cadeau worden.
Vandaag is het zover. Nicolette keek wat verwonderd toe ik woensdag vertelde dat ze haar cadeau pas op vrijdagavond in ontvangst kon nemen maar dat het echt de moeite van het wachten waard was. Ik heb het allemaal tot in de puntjes voorbereid en niets kan deze avond nog in de war schoppen. Na een zorgvuldige selectie heb ik, via internet, 2 echtparen gevonden die net als wij redelijk ruimdenkend zijn. Ik heb een hotelsuite gereserveerd in een grote plaats 50 kilometer verderop en met Richard, Sonja, Erwin en Bianca afgesproken dat zij in de hotelbar samen wat zitten drinken. Met Nicolette kom ik om eventjes over 9 de bar in om een borrel te bestellen. Nicolette denkt dat we, op de hotelkamer, samen een feestje gaan bouwen en dat ik weer video-opnamen zal maken. Opnamen die ik later op internet zal zetten zodat anderen zich kunnen opgeilen aan onze escapades. Iets wat we wel vaker doen. Dat van op internet zetten is waar maar zij weet nog niet dat ik dit keer alleen film en dat zij ongeremde sex met een ander zal hebben. Nicolette heeft, in een ultra kort rokje en zonder slipje aan de bar plaats genomen en moet moeite doen om te voorkomen dat de andere gasten direct in haar kruis kijken. Sonja, Bianca en Richard zijn in een druk gesprek gewikkeld maar Erwin kan dat gesprek blijkbaar niet boeien. Steeds zie ik zijn blik afdwalen naar mijn vrouw die niet alleen een kort rokje aan heeft maar ook een groot decolleté dat weinig verhult. Afspraak met Erwin is dat, als ik even weg moet om een klant te bellen, hij naast Nicolette gaat zitten om zo een gesprek aan te knopen.
Als ik terugkom zie ik dat dit deel van het plan feilloos gelukt is. Erwin en Nicolette zijn druk in gesprek verwikkeld en merken niet dat ik al terug ben. Ik loop terug, richting de wc en stuur Nicolette een SMS met de tekst. “De man met wie je praat je cadeau. Verleid hem en ga naar kamer 205. De sleutel zit in je tas.” Als Nicolette de SMS leest zie ik haar hoofd rood worden. Langzaam schud ze nee. Ik stuur een 2e SMS. “Geen zorgen, ik kom ook” Nicolette stopt haar telefoon in haar tas en voelt terloops of de sleutel er inderdaad inzit. Ik zie haar even nadenken. Dan legt ze resoluut haar hand op het bovenbeen van Erwin en fluistert hem iets in zijn oor. Niet veel later staan ze op en lopen samen richting de lift.
Direct loop ik naar de tafel van Sonja, Bianca en Richard en vertel hen dat het plannetje tot nu toe op rolletjes loopt. Met z´n 3en lopen we naar kamer 203. Een kamer die een binnendeur heeft naar kamer 205. Daar aangekomen kunnen we door de deur heen horen dat Erwin er geen gras over heeft laten groeien. Voorzichtig duw ik de tussendeur een klein stukje open en zie dat Erwin midden in de kamer staat. Zijn broek hangt op zijn enkels en Nicolette zit op haar hurken voor hem. Met haar sensuele vochtige lippen kust ze de stramme pik van Erwin en met haar tong likt ze zijn lul over de volledige lengte. Omdat ze op haar hurken zit, met haar benen een beetje gespreid kan ze met haar linker hand tussen haar gezwollen schaamlippen wrijven die daardoor zacht soppende geluiden maken. Haar linker borst hangt uit haar decolleté. Achter mij kijken Sonja, Bianca en Richard gespannen toe. Ik gebaar hen dat ze zich even met z´n 3en moet vermaken en dat ik in kamer 205 de regie in handen ga nemen.
Met een klik duw ik de deur achter mij dicht. Omdat Nicolette met haar rug naar de deur zit zag ze me niet aankomen. Geschrokken draait ze zich om maar als ze ziet dat ik het ben zegt ze geil…. Wat een lekker cadeau heb je voor me uitgezocht. Ik vertel haar dat ze zich helemaal uit moet kleden terwijl ik de videocamera klaar zet. In de tussentijd kan ik het niet laten om even tussen haar benen te voelen. Daar voel ik een kletsnatte geschoren kut die een beetje openstaat met een fier opstaande klit. Ik vertel Nicolette dat ze op haar rug op het bed moet gaan liggen met haar benen gespreid. Haar glimmende gezwollen schaamlippen zijn duidelijk zichtbaar. Erwin heeft zich inmiddels ook uitgekleed en staat met zijn pik in z’n hand klaar om in actie te komen. Zelf ben ik inmiddels ook naakt en begin met de opnamen van onze privépornofilm. Erwin trekt Nicolette langzaam een beetje naar de rand van het bed en likt voorzichtig haar benen van beneden naar boven. Hij laat zijn tong ronddwalen om hem vervolgens pardoes in de gapende kut van mijn vrouw te steken. Met een gilletje en opgewonden rode wangen smeekt Nicolette er als het ware om om lekker genomen te worden. En dat is ook precies wat er gebeurt. Erwin steekt zijn pik diep in mijn vrouw en ik maak daar fraaie close-up opnamen van die ik later op internet zal plaatsen. Dan wordt er opeens geklopt. Voordat de anderen iets kunnen zeggen roep ik…”binnen”.
Richard stapt de kamer binnen. Hij overziet de situatie en zegt: “Vinden jullie het goed als ik meedoe?” Nicolette is inmiddels van de schrik bekomen, kijkt naar mij, ziet mijn stijve pik en zegt. “Graag…. 2 mannen tegelijk, dat is iets waar ik al jaren van droom”. Vlug trekt Richard zijn kleren uit en toont zijn grote dikke penis die al glimt van het voorvocht. Richard gaat op zijn rug op het bed liggen en Nicolette laat zich langzaam over zijn pik zakken. Ze schuift geil op en neer terwijl ze Erwin pijpt en over haar klitje wrijft. Erwin kan het al vlug niet langer houden en komt grommend klaar. Hij spuit half in de mond van mijn geile vrouwtje en de andere helft van zijn zaad druipt over haar ferme borsten (cup D). Ik zie haar heupen verkrampen en klaarkomen op de dikke pik van Richard, een man die ze een half uur geleden nog nooit eerder gezien had. Ook Richard kan het niet langer meer inhouden en spuit zijn zaad diep in de natte grot van Nicolette.
Inmiddels zijn ook Bianca en Sonja binnengekomen en zij beginnen zich uit te kleden. Twee lekkere vrouwen die samen van wanten weten dat leidt geen twijfel. Het vervolg van deze geile avond, waarbij ik mij lekker laat pijpen door Sonja en Bianca tegelijk en Nicolette voor het eerst in haar leven een vrouw beft terwijl ze op z’n hondjes door mij geneukt wordt zal ik binnenkort op deze site zetten.
Aantal keer gelezen:
806
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)