Spannendverhaaltje.nl

Die is dronken

-
14-05-2012
Dit verhaal is geschreven door Geile beer. Zoals omschreven ook dit jaar weer lekker een lang weekend naar een centerparks. we hadden dit keer een luxe huisje met een sauna en extra luxe. We waren er vrijdag rond de klok van 2 uur in de middag. Eerst lekker een borrel bij de bar aangezien we nog niet naar binnen mochten. eindelijk het huisje. Zag er goed uit en de sauna was niet groot maar wel lekker. Wij zijn dus vier heren ik zelf de oudste van 48 jaar en de jongste is 42 jaar oud. elk jaar gaan we een keer lekker weg met ze vieren. Doen dit nu alweer 8 jaar zo. Genoeg drank mee om lekker even weg te zijn. Eten en drinken en lol maken is alles wat we doen dat weekend. Naast ons was een stel, die waren met ze tweeen in een 4 pers huisje. Zouden met nog een stel komen maar die gingen uit elkaar. Daardoor waren ze met ze tweeen. Gezellig stel, ook zij hadden drank mee en gingen voor een weekend lang niks doen. Zij, haar naam is Kim zag er goed uit, langhaar donkere kleur rood met een mooie figuur niet te groot en zeker mooi billen. Ze bleek 28 jaar oud te zijn, hij Stef een lange gast met stekkel haar en breed gebouwd. Beide hadden vele tatoo's.Hij was 38 jaar oud. Het weer was goed en we stonden in de tuin te genieten van de zon en dronken bier, iets wat zij ook deden en al snel zaten we bij elkaar en genoten van het vrije weekend. Na het eten liepen we het centrum gedeelte in om daar even zweer te snuifen en een borrel. Daar kwamen we Kim en Stef weer tegen. Die deden het zelfde. Al snel zaten we aan een tafel en dronken weer gezellig. Het waren leuke mensen, waar je mee kon lachen. Het werd later en bij iedereen zat de drank er flink in. We wandelde lachend terug naar ons huisje welke echt maar een minuut was lopen. Stef had genoeg gedronken en zei, ik ga slapen ben kapot. Hij had nog een halve dag gewerkt en daardoor vroeg zijn bed uit. Kim lachte en zei, oke avond ten einde. Stef lachte en zei, drink nog een borrel bij de buren als je dat wilt.
Hup ze was al bij ons binnen. Ze had nog geen zin om te gaan slapen. Binnen ging de muziek aan en daar was weer drank. Tja 4 heren emt drank op en 1 jonge meid met te veel drank op, al snel kwam het word sex te spraken. Kim lachte om ons en zei, of jullie nu nog wat kunnen presteren. Ik lachte en zei, denk dat je gek gemaakt zal worden. Kim lachte en zei, de eerste twee zuig ik binnen een minuut klaar 1 trek ik klaar en de laatste komt al klaar zodra hij naar binnen mag. Iedereen lachte en 1 van ons zei, ik hoor een uitdaging. Ik lachte en zei, het is dat je een vriend heb. Kim lachte en zei, tja welke nu al diep in coma ligt en waar ik niks meer aan heb. de zweer was omgeslagen en er hing echt een sex zweer. Kim keek ons aan terwijl ze een slok uit haar flesje bier nam en even een beweging maakte als of ze pijpte maar dan op het flesje. Ze keek ons aan en zei, tja vier getrouwde kerels die hier zitten met een jonge meid. Iedereen lachte en 1 van ons zei, ja getrouwd maar zonder vrouw hier en een geile jonge meid. Kim lachte en zei, wie zegt dat ik geil ben. De gene naast haar zei, weet zeker dat je kutje kaal en klets nat is. Kim lachte en zei, tja wie weet. Iedereen lachte en hij zei weer, laat maar zien dan dat je niet nat bent. Kim lachte en zei, zouden jullie wel willen he. Iedereen knikte ja. Tja een leuke jonge meid beetje boel dronken dat was te zien en te horen met een lekker lichaam, wie wil dat niet naakt zien. Kim stond op en iedereen keek met grote ogen naar haar. Ze opende haar spijkerbroek en liet deze zaken. Damm ze deed het ook nog. Ze stond wat onwennig op haar benen. Tja de drank. Haar broek en schoenen waren uit en ze droeg een hele kleine zwarte string. Een hele geile kleine zwarte string. Ze ging zitten en keek ons aan. Ze lachte en trok haar benen op en wijd en trok haar string weg. Iedereen was stil en keek naar die mooi kleine dicht gevouwen kale maar oh zo natte kutje. Kleine lipjes en echt klets nat. Ik dacht nog zo die is dronken. Ze zit hier gewoon met haar blote kutje bij vier wreemde heren.
Ze nam weer een slok en het was dood stil in de kamer. Iedereen bekeek dit onwijs geile kutje. Kim liet het flesje omlaag glijden en liet de hals van eht flesje langs haar klets natte kutje glijden. De hele kamer rook naar haar heerlijke geile kutje. Tja daar zit je dan als 4 getrouwde mannen. De gene naast haar trok haar string goed weg zodat het flesje beter door haar kutje gleed. Hij liet ook een vinger langs haar klets natte clitje glijden welke goed zichtbaar was nu die hals een stukje in haar kutje zat. wauw wat geil. Ze keek ons aan en zei, oke wie er nu niet met een stijve zit is een homo. Dus laat maar zien wat jullie in huis hebben. Tja dat was neit aan dove mans oren gezegd. Iedereen trok zijn broek uit en daar kwamen 4 stijve lullen te voorschijn. Kim trok lachend haar kleding voor de rest uit en daar waren haar mooie ronde kleine borsten met stijve kleine tepels erop. Ze wandelde een beetje slingerend richting een slaapkamer. Iedereen volgde met hun stijve lul in hun hand. Ze kroop op bed en ging wijds been op haar rug liggen. Ik zelf dook gelijk tussen haar benen en opende haar geile kleine kutje en ging met lange halen met mijn tong door dit heerlijke jonge kutje heen en likte gulzig haar geile meisjes sap op. De rest kroop om haar heen en streelde haar borsten en boden hun lul aan bij haar mond welke ze met haar tong piercing likte en soms helemaal in haar mond nam. Wauw wat een heerlijk kutje en wat smaakte ze lekker geil. Ik vingerde haar met twee vingers in haar klets natte spleet en duwde een vinger in haar heerlijke kontje. Wauw ze vond het lekker aangezien ze mijn hoofd vast hield zodat ik door likte. Zelf pijpte en zoog ze flink aan de lullen het kwijl liep van haar kin af. Ze kwam dan ook heftig trillend klaar. Ik kwam omhoog en dacht, ik wil de eerste zijn die mijn lul in haar duwd. Ik wreef mijn natte eikel door haar kutje en daar gleed mijn lul soepel in haar klets natte kutje. Ik pakte haar heupen en begon haar rustig te neuken. Ze hijgde en bewoog haar heupen. Al snel wisselde we en stak iedereen zijn lul wel even in haar heerlijke jonge klets natte kale kutje. Ze zoog echt heerlijk. Dat was lang geleden dat ik zo lekker gezogen werd. Haar borsten voelde stevig aan en haar tepels lekker hard. Ze zat boven op me en zakte over mijn hele lul heen en bewoog heerlijk op mijn stijve lul. Ze zoog lekker andere lullen en werd lekker aan haar tepels gelikt. Niks was haar te gek, soms pompte iemand lekker wild in haar en soms weer iemand die heel rustig maar diep neukte. Ze kwam best wel vaak klaar. Ze lag op de bed rand en ik zag hoe 1 van ons zijn eikel tegen haar kontje aan duwde en heel rustig gleed zijn lul in haar strakke konjte.
Blijkbaar niet de eerste. Vingers gleden door haar kutje terwijl die lul steeds sneller in haar kontje gleed. Nu werd ze door iedereen wel even anaal genomen om daarna de lullen weer schoon te pijpen en weer diep in haar kutje te ontvangen. Ze zat boven op een lul en ik zat er achter en zag haar heerlijke billen terwijl die lul diep in haar gleed. Ik opende haar billen en wreef mijn lul langs haar billen en zocht haar heerlijke kont openning. Zachtjes duwde ik mijn lul erin en voelde door het dunne wandje die andere lul glijden. Al snel gleed mijn lul aardig snel in haar kont en die andere in haar kut terwijl ze er twee zoog. Wauw wat een slet, twee lullen tegelijk in haar gaatjes en twee die ze zoog. Ze gilde het uit van genot en zo neukte we haar steeds met twee lullen te gelijk in haar kont en kut en lieten onze lullen diep in haar pijp grage bekkie glijden. Ik lag haar weer diep in haar kut te neuken en was even alleen met haar bezig. Ik lag tussen haar benen en tongde geil met haar en pompte stevig. Ik voelde mijn lul kloppen en hoorde Kim zeggen. Spuit alles over mijn borsten. Ik trok mijn lul eruit en spoot mijn oude zaad heerlijk over haar mooi borsten. de volgende pompte alweer in haar en spoot zijn zaad tegen haar kut op. Eentje spoot zijn zaad in haar gezicht en mond en de laatste zat alweer diep in haar kont te pompen. Ze gilde het uit en speelde wild met haar eigen kut. Ze kwam weer klaar dat was duidelijk en de laatste lul ging leeg in haar kontje. Moe en voldaan lagen we naast haar. Kim lachte en zei, oke jullie hielde het langer vol dan ik dacht. Dit was echt mega lekker en mega geil. Iedereen lachte en knikte was echt lekker. Iedereen is vreemd gegaan zei ze. Tja wat zal je vriend hiervan vinden. Ze lachte en zei, Boos dat ie er niet bij was. Dus zla morgen wel weer willen. Ze hadden wel eens vaker met een stel liggen klote maar nog nooit met een groep mannen. Dat was iets wat zij graag wilde. De volgende dag zag ik Stef, die lachte en zei, was ze lekker. Ik schaamde me kapot maar zei, echt wel. Geil is ze he riep hij. Echt wel riep ik. Nog nooit zo'n geil ding gehad. Stef lachte en zei, tja vanavond nog maar eens doen. Maar dan wil ik erbij zijn als jullie mijn kanjer stevig nemen. Geen probleem lachte ik. Hij vond het inderdaad niet erg alleen maar geil. Die avond was het inderdaad weer mega geil. Kim liet zich weer heerlijk in elk gaatje nemen, niks was haar te gek. Pijpen, vaginaal en weer anaal. Twee lullen die haar beide gaatjes flink pompte. Zaad zat overal, kut kont mond en borsten. Bijna drie uur lang is ze genomen door ons en haar eigen vriend. Damm wist niet dat ik nog zo bezig kon zijn. Wij als vrienden hebben afgesproken dat niemand dit te weten hoeft te komen. Tja ik moest het kwijt dus plaatste het hier waar ik vaker leuke verhalen lees. Nu heb ik zelf eens wat meegemaakt. Hoop dat jullie ook genoten hebben. (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar momagon@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
851
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)