Spannendverhaaltje.nl

De volgende dag

-
21-08-2010
S’morgens na die geile trio werden we samen wakker, tijdens het ontbijt werd er niet er niet veel gesproken. Anja had een kleine korte kamerjas aan, die niet veel te verhullen had. Ik pakten mijn spullen, gaf anja een zoen en voelde even aan haar kut die lekker vochtig was vervolgens vertrok ik naar mijn werk. Tijdens de rit naar mijn werk dacht ik terug aan wat er de vorige avond allemaal gebeurt was. Ik had er n.l. altijd al van gedroomd om samen met een andere man mijn vrouw te neuken. Ik had er trouwens ook geen moeite mee als anja met een ander zou neuken, als ze me bij thuis komst maar alles zou vertellen. De hele dag was ik geil en dacht aan haar vochtig kale kut die ik vanochtend nog vast had. Tijdens de middagpauze nam ik de telefoon en belde naar huis. Het duurde even voor er werd opgenomen. Ik vroeg hoe het ging en dat ik de hele tijd aan gisteren moest denken waarop ik te horen kreeg dat ze vanavond bij thuiskomst alles zou vertellen. Bij thuiskomst was anja vrolijk gestemd. Anja had een kort rokje aan met een strak blousje. We gingen in de kamer zitten en anja schonk wat te drinken in. Tijdens het inschenken bukte anja zich voorover en zag ik dat ze geen slipje droeg. Ze vroeg hoe het was gegaan op het werk en ik vertelde haar dat ik de hele tijd geil was, en vroeg naar haar opmerking tijdens het telefoongesprek.
Waarop ze me vertelde dat een tijdje nadat ik vertrokken was hans voor de deur stond. Ze was hier toch wel een beetje van geschrokken en twijfelde of ze hem wel zou binnen laten, omdat ze nog nooit met een andere man in deze situatie alleen thuis was geweest. Na wat te hebben getwijfeld deed ze de deur open en liet ze hans binnen, die zei dat hij de hele nacht wakker had gelegen. Anja liep voor hans de kamer in, die meteen weer een geil gevoel in haar buik kreeg. Hans pakte anja om haar middel en deed haar kamerjas open en trok deze over haar schouder omlaag. Anja draaide zich om en stond met haar naakte lichaam voor hans. Hans ging met zijn mond richting die van anja en zijn tong verdween diep in die van anja. Hij liet zijn handen via haar rug omlaag zakken en drukten haar stevig tegen hem aan hierdoor voelde anja dat hans weer een stijve lul had. Haar handen zochten zijn riem op en maakten zijn broek open om deze omlaag te trekken. Na wat heftig te hebben staan zoenen zakten anja door haar knieen en nam hans zijn grote lul in haar mond en begon hans met rustige maar met lange halen te pijpen. Om ervoor te zorgen dat hans niet meteen klaar kwam, hield anja op met pijpen. Ze stond op en ontdeed hans van de rest van zijn kleren waardoor ook hij naakt was. Anja pakte hans bij een hand en liep voor hem uit de trap op. Tijdens het naar boven lopen stak hans een vinger in haar kut die inmiddels behoorlijk nat was.
Op de slaapkamer aangekomen liet anja zich op haar rug op het bed vallen. Hans ging voor haar liggen en duwde met twee vingers haar schaamlippen van elkaar om vervolgens met zijn tong de clit van anja te verwennen. Met zijn andere hand speelde hij met haar tepels, anja kwam hierdoor lekker klaar op hans zijn tong. Hans pakten anja en zei dat het nu zijn beurt was. Anja ging op haar handen en knieen voor hans zitten. Hans die nog niet was klaargekomen duwde zijn grote lul in anja haar soppende kut, na een paar flink te hebben doorgestoten kwam ook hans klaar en spoot zijn sperma diep in haar kut. Beide vielen ze uitgeput op bed. Zo bleven ze een tijdje liggen nagenieten. Anja bekende dat ze het echt geil vond en heerlijk was klaargekomen maar dat ze nog niet genoeg had, en dat ze meer wilde hebben. Hans vroeg wat ze hiermee bedoelde waarop anja zei dat ze het geil zou vinden om met meer vreemde mannen te neuken. Hans keek haar aan en zei dat hij best nog wel 2 vrienden wilden bellen die haar ook wel eens keer zouden willen neuken. Nou zij anja waar wacht je dan nog op.
Hans nam de telefoon en belde met erik en paul en vertelde hun beiden wat er zojuist gebeurd was, beide stemde toe en even later ging de bel. Anja trok haar korte kamerjas aan en deed de voordeur open. Beide heren begroeten anja met een heftige tongzoen. Terug in de kamer ging anja op de bank zitten en de beide heren gingen naast haar zitten, anja vond dat zowel erik als paul er goed uitzagen. Erik legde zijn hand op anja haar been en paul ging met zijn hand onder de kamerjas en zocht haar borsten op. Erik ging met zijn hand omhoog en duwde voorzichtig haar benen uit elkaar en stak een vinger in haar kut. Paul deed nu anja haar kamerjas los en trok deze omlaag. Daar zat ze dan met haar naakte lichaam tussen drie geile mannen die ze in feite maar oppervlakkig kon. Erik en paul kleedde zich nu ook uit. Erik ging voor anja zitten en begon anja te beffen, paul ging op zijn knieen op de bank zitten pakte anja bij haar hoofd en duwde zijn lul in anja haar mond die hem nu lekker begon te pijpen. Hans stond op en ging naast anja zitten. Anja pakten de lul van paul in haar hand en begon er nu lekker mee te spelen. Het duurde niet lang of anja kreeg haar eerste orgasme. Anja stond op en nam de drie heren mee naar de slaapkamer. Paul ging als eerste op het bed liggen en anja ging boven op hem zitten en liet haar kut nu over paul zijn lul zakken en begon deze lekker te berijden, terwijl ze hans en erik om de beurt begon te pijpen en te rukken. Erik trok zijn lul uit anja haar mond ging achter haar zitten en duwde haar naar voren.
Heel voorzichtig duwde hij zijn lul tegen anja haar anus. Bij het voelen hiervan schrok anja want ze was nog nooit in haar anus geneukt. Ze wilde tegenstribbelen maar dat lukte niet want de drie heren hielden haar stevig vast en erik stootte nu in een keer fel door. Anja schreeuwde het uit van de pijn terwijl hans haar hoofd nam en zijn lul in haar mond stopte. Zo had ze nu in ieder gat een lul. Erik kwam als eerste klaar en spoot zijn sperma diep in haar anus. Nu krop hans achter haar en stopte ook zijn lul in haar anus wat nu wel wat gemakkelijker ging. Terwijl erik lag bij te komen werd ze nu nog genomen door paul en hans ze begon het opnieuw lekker te vinden en pakte erik bij zijn lul en begon er mee te spelen dat ook hij weer een stijve lul had. Ze pakte erik zijn lul nu in haar mond en begon hem stevig te pijpen. Hans en paul kwamen nu samen klaar en voelde anja hoe het sperma diep in haar kut en anus werd gespoten. Het duurde niet lang en ook erik kwam opnieuw klaar en spoot zijn spema diep in haar mond. Anja liet zich nu uitgeput op bed vallen. Door het neuken in haar anus had ze pijn. Wat ze ook tegen de drie mannen zei., die er een beetje lachwekkend over deden. Anja stond op en ging zich douchen.
Op een gegeven moment ging de deur open en stonden de drie voor de deur. Erik en hans liepen op anja af pakten haar vast en bogen haar voorover terwijl dat paul nu achter haar ging staan en stopte zijn opnieuw stijf geworden lul in haar anus terwijl ze nu voor de derde keer in haar anus werd geneukt voelde ze hoe het warme water op haar rug kledderde. Door het warme water kreeg ze een lekker geil gevoel. Het duurde nu niet meer lang en kwam ze samen met paul klaar en voelde ze voor de derde keer sperma in haar anus spuiten. Erik en hans gingen nu ook vol onder de warme straal water staan begonnen ze elkaar in te zepen en spoelde al het geil van hun af. De heren kleedde zich aan en met een heftige tongzoen namen ze afscheid. Daar zaten we nu met zijn twee in de bank, anja vertelde ondanks dat ze pijn aan haar kut en anus het toch wel lekker had gevonden. Ik had inmiddels een stijve lul van dit verhaal wat ook anja niet was ontgaan. Ze ritste mijn broek broek open en begon me flink te pijpen. Het duurde niet lang of ik spoot al mijn sperma in haar mond. Voorlopig had ze genoeg gehad. We denken nog vaak terug aan deze hele ervaring en mag haar dan ook regelmatig in haar anus neuken.
Aantal keer gelezen:
769
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)