Spannendverhaaltje.nl

De uitkijktoren

-
21-08-2010
Onlangs was ik met mijn vrouwtje Daniella op toeristisch uitstapje in een mooi oud stadje. Bij het plannen de dagen ervoor hebben we ingepland dat we een bezoekje brengen aan de uitkijktoren op een wandelafstand van het centrum. Daar aangekomen die dag boven op die heuvel, moeten we toch even uitrusten vooraleer we de uitkijktoren opstappen.
12 meter hoogte heeft de toren, uitgevoerd met een wenteltrap die op 5meter en op 9 meter hoogte een plat vlak hebben om de overgang te maken van de trap naar het uitkijk platform.
Terwijl we even boven op de heuvel wachten om de toren te beklimmen passeert ons een leuk koppel, ongeveer van dezelfde ouderdom als ons. Zij is netjes gekleed , mooie wandelschoenen , half lang loshangend gebloemd zomerrokje, open topje goed gevuld met zeker een C-cup , rood krullend haar ,mooi gezichtje en ze draagt een modern brilletje, helemaal naar mijn smaak en ik geniet ervan als ze ons passeert en even vriendelijk naar me glimlacht. Daniella geeft haar ogen ook de kost aan haar ventje en ik vermoed dat hij haar ook even bewonderend aankeek aan de manier hoe mijn vrouwtje naar hem vriendelijk glimlacht. Het gaf mij het gevoel of voelde ik een sfeer, dat we ons beide als koppels elkaar ook aantrekkelijk vinden. Zij gaan rechtstreeks naar de trappen van de toren en beginnen de beklimming, wij volgen iets later als hetzelfde voorbeeld.
Als ik op negen meter hoogte het platformpje bereik net voor Daniella staat die roodharige schoonheid recht in het zicht voor mij op het uitkijkplatform maar dat is drie meter hoger. Daarmee krijg ik een prachtige blik onder haar gebloemd rokje. Ze draagt een witte string, ik zie haar kontje en de welvingen van haar kutlipjes in haar string. Een paar stevige gebruinde benen maken alles compleet. Ik kreeg een zwelling in mijn short door mijn groeiende fantasie. Danielle bereikt nu langs mij het platform en ziet waar ik naar kijk en zegt tegen mij dat ik gerust mag genieten van het zicht, “ ik doe dat ook “ zegt ze en ze stapt door naar het grote uitkijkplatform drie meter hoger en neemt plaats langs die roodharige schone. Daniella draagt een draperend halflang jeansrokje. Een lang ogenblik krijg ik vanuit mijn positie een blik onder de twee rokjes. Danielle draagt een licht blauw slipje maar eentje met een hoge uitsnijding waardoor haar billen en gebruinde benen ten volle zijn te bewonderen. Dat is genieten van zo een mooi blik. Ondertussen is de man van de roodharige beauty mij aan het bespioneren en heeft hij begrepen naar wat ik zit te gluren. Hij is nog boven maar stapt nu de trap af richting mijn positie. Bij mij aangekomen glimlacht hij naar mij en kijkt hij lekker mee naar het uitzicht onder de twee rokjes. Ik krijg er een enorme zwelling van in mijn short nu ik weet dat die man ongegeneerd Daniella haar onderlichaam en slipje kan bewonderen. Plots zegt hij tegen mij “ dat blauw slipje zou ik wel eens willen uitdoen”.Ik repliceer dadelijk “en ik dat wit stringetje” waarop we beide even lachen en een blik van verstandhouding uitwisselen.
We gaan naar beneden, moeilijk met zo een bobbel in je slip, maar ik was niet alleen, mijn kompaan heeft zeker een even grote bobbel en heeft het ook moeilijk op de trap. Terwijl de dames genieten van het uitzicht boven zijn wij beneden begonnen aan een gezellige conversatie van waar zij en wij zijn, wat we hier doen, kortom een gezellige mannen babbel die ook over de broekjes en de sexy begeerde benen van onze dames gaat. Het klikte onmiddellijk tussen ons .
Ondertussen zijn er ook twee scouts gearriveerd, zo te zien leiders . Ze hebben kleurlinten aan hun uniformhemden en we schatten ze zeker een jaar of achttien oud. Ze staan gereed om ook de trappen te bestijgen. Maar Danielle en Maggy zo heet de roodharige schone zijn net begonnen aan de afdaling van de trappen. Ze zijn net op het platform van de vijf meter en ik hoor één van de scouts iets roepen van “ kijk nou eens”.
Waar die stonden hadden ze een ongehinderd zicht recht onder de rokjes van Maggy en Daniella. De dames hadden het ook door en Maggy stopt samen met Daniella. De reactie van de scouts is prachtig, ze denken dat ze alleen zijn, ze hebben ons nog niet opgemerkt want wij zitten op een beetje lager opgesteld rustbank voor de wandelaars aan de andere zijde van de top zo een tien meter verwijderd van de toren . Wij hebben zicht door de aangeplante struiken naar de scouts en naar de enige toegangsweg waarop geen mens te bespeuren valt, die weg loopt recht naar de top en uitkijktoren. De twee dames zeggen iets tegen elkaar, maar wat? Ze beginnen samen te lachen , ze zien ons verdekt opgesteld staan, en gaan nu wat korter bij elkaar staan en spreiden hun benen zodat de scouts nu heel goed onder hun rokjes kunnen gluren, ze draaien met hun kontje en beginnen elkaar te strelen.
Die jonge scouts gaan bijna uit hun dak bij het zien van deze lesbische act. John en ik staan er verwonderd bij te kijken, de dames kennen elkaar pas een kwartiertje en staan nu al samen een lesboact te spelen voor twee wildvreemde scouts. Ik denk dat het bijzonder goed moet klikken tussen hen beide. Plots grijpt roodharige Maggy , Daniella haar rokje aan de voorzijde , heft die helemaal omhoog en steekt haar hand in Daniella’s slipje . Danielle geniet ervan ,ik ook hoor , mijn stijve pik staat op barsten bij het zien ervan.
Wel John, en de twee scouts staan daar te kijken naar haar naakte geschoren kut en hoe mijn vrouwtje gevingerd wordt . Je zou voor minder geil worden. De scouts staan perplex maar ze hebben zeker al een hele harde pik in hun broek. Daniella wordt constant gestreeld en gepenetreerd door de vingers van Maggy. De scouts hebben op vraag van Maggy hun stijve piks ook te voorschijn gehaald en beginnen zichzelf te masturberen. Zo jonge stijve kerels zie je niet alle dagen, de eikels zijn allemaal zichtbaar en er wordt lekker gerukt door die kerels. Dan draait Daniella de rollen om en wordt het rokje van Maggy omhoog geheft door haar en de witte string trekt ze snel naar beneden. Ze begint Maggy te vingeren.
Ondertussen komt de eerste scout geweldig klaar en een lading sperma vliegt door het luchtruim. Een ferme straal witte zaad wordt geëjaculeerd recht voor zich uit, schokkend op ritme worden de straaltjes kleiner tot hij leeggespoten is. Zijn vriend is heel enthousiast dat zijn maat al komt en terwijl ze verder kijken naar de twee dames die nu met naakt onderlijf staan, rukt hij nog harder. Ik ben ondertussen samen met John ook bijna op hoogtepunt bij het zien van dit alles, het is echt supergeil als je zeker weet dat die jonge kerels zomaar je vrouwtje haar onderlichaam zien naakt, haar kut, lipjes en klitje zijn helemaal vrij en zich daarop staan af te rukken en klaarkomen. Nou bij mij komen de eerste golven sperma nu richting mijn spuitgaatje. Schokkend kom ik klaar, mijn sperma golft door mijn paal omhoog en in dikke witte strepen ejaculeer ik voor mij uit. Wat een gevoel die lozing, mijn ballen worden leeggemaakt. John langs mij kan het ook niet meer houden en enkele ogenblikken later spuit zijn kerel ook een volle lading sperma voor zich uit, schokkend en grommend komt zijn hoogtepunt. Hij zegt dat hij nog nooit zo opgewonden is geweest.
Onze twee dames zijn ondertussen naar beneden gekomen en staan nu voor de twee jongens met hun harde stijve piemels, ze nemen ieder eentje en zetten hen op de bank met hun broek op de enkels en hun paal recht omhoog, ze gaan er boven op zitten, net al gaan ze op hun schoot zitten en ik kan heel duidelijk zien hoe die kerel zijn pik in mijn vrouwtje haar neukgaatje schuift. In één beweging glijdt die er volledig in, bij Maggy gaat het net hetzelfde en haar neuker zit ook lekker onder haar. De rokjes worden omhoog gehouden terwijl ze boven op de jongens hun harde paal gaan zitten. Wat een zicht op die bank, twee hete vrouwen met hun kut helemaal naakt en ieder gevuld door een harde lange pik.
Ik ben nu zelf supergeil, mijn vrouwtje begint die scout zijn pik als gek te berijden. De glanzende paal schuift ritmisch in en uit haar kut, en ze draait haar kontje als gek. Nou die kerel gaat dadelijk spuiten aan dat tempo. Maggy doet ondertussen ook lekker haar best om haar jonge neuker te verwennen, die heeft net al geschoten maar zijn paal is nog steeds keihard en ramt moeiteloos door haar geile neuksleuf. Ineens grijpt de scout onder mijn vrouwtje haar topje, trekt die omhoog en begint haar behaatje los te maken, snel kiezen haar borsten nu de vrije ruimte en schudden nu op en neer op het neukritme. De scout begint haar tepels te bewerken en in No time priemen die recht vooruit. Hij kneedt de borsten en streelt haar buik terwijl zijn pik in haar kut ramt. Danielle is nu bloedgeil en wil warm sperma in haar neukgaatje. Ze begint te rijden op zijn pik en stoot zo diep als kan om een zo diep mogelijke penetratie te hebben. Ze kreunt net als haar vriendin Maggy langs haar die nu ook haar borsten ontbloot heeft en ook in volle neukactie is.
John en ik staan ernaar te kijken door het struikgewas, ik gluur regelmatig de andere kant op of er niemand de heuvel opkomt maar er is geen kat te zien. Onze pikken staan weer recht vooruit klaar om te verwennen. Dan ineens begint de scout onder Danielle te schokken en te hijgen, de golven sperma denderen door zijn paal recht in mijn vrouwtje haar kutje, ze blijft doordrammen op zijn pik alsof ze de laatste druppel zaad wil hebben. Beide bereiken nu hun hoogtepunt en Danielle geniet van haar orgasme als ze het warme sperma in haar onderbuikje voelt lopen. Hijgend en puffend, een kreetje van genot, ze is helemaal van de kaart. Ze blijft nog zitten op zijn warme pik en kijkt naar haar vriendin die langzaam ook naar haar hoogtepunt komt. Haar neuker doet zijn uiterste best en komt snel een tweede keer maar nu spuit hij Maggy’s kutje vol. Zij beleven nu samen ook een diep warm orgasme. Als Daniella van haar neuker afstapt zie je zo de druppels sperma uit haar kutje lopen, enkele blijven hangen aan haar kutlipjes maar de meeste vallen op de grond of lopen af over de binnenzijde van haar billen. Met een papieren zakdoekje kuist ze het af, kleed haar slipje terug aan en helpt nu Maggy om haar ook aan te kleden.
De scouts hebben ondertussen zich ook terug aangekleed en kijken de dames een beetje verwonderd aan, begrijpelijk na wat ze is overkomen. De dames vertellen hun dat ze het fijn vonden met hun te neuken, en dat het ook bij deze eenmalige beurt zal blijven. Mooi om te herinneren voor de jonge kerels. Maggy en Danielle nemen afscheid en zeggen dat ze hun ventjes gaan opzoeken die hier ergens in de buurt rondlopen. De scouts vertrekken nu ook en laten de dames achter aan de toren. Als de jongens weg zijn komen de dames ons opzoeken, op aanraden van John staan onze pikken nog recht omhoog en volledig zichtbaar. Als de dames ons bereiken krijgen we te horen dat ze die kerels als straf voor ons hebben geneukt omdat we onder hun rokjes stonden te gluren, maar ze willen het goed maken met ons en Maggy zet zich op haar knieën voor mij en begint op mijn paal te zuigen en Daniella neemt John zijn pik voor haar rekening.
Pijpend en zuigend op mijn paal begint Maggy met mij aan een ontoombaar genot, haar rode krullen strelen mijn onderbuik en ik voel hoe ze haar tong rond mijn eikelrand draait en ook mijn spuitgaatje krijgt een goede likbeurt. Mijn stijf lid wordt vakkundig gestreeld en met de andere hand worden mijn zaadballen lekker gemasseerd. Een ejaculatie is onafwendbaar want ik voel mijn sperma weer omhoog komen. Ze zegt gauw, “laat maar komen schatje”, dat is teveel voor mij en onhoudbaar schokkend ejaculeer ik mijn hele zaadje in haar mond, ik denk dat er geen eind aan mijn orgasme kwam aan de hoeveelheid sperma die ik loosde. Ik bleef doorspuiten tot ik volledig uitgeblust stilval, ik krijg geen druppel meer uitgeperst. Maggy heeft alles lekker ingeslikt en laat mij met licht opengesperde mond zien dat alle zaad uit haar mond is verdwenen. John en Daniella hebben ook niet stilgezeten en John heeft zijn tweede lading ook geloosd in Danielle haar mond. Danielle heeft ook alles lekker afgeslikt en zit nu ook uitgeput op haar knieën.
Bekomen van al die avontuurtjes, zakken we samen af naar het centrum van het stadje en tussen een lekkere maaltijd door bespreken we het ganse bezoek aan de uitkijktoren nog eens. We hebben nu al verscheidene jaren de vriendschap en warmte van Maggy en John om te koesteren. Ze wonen ver weg van ons maar verscheidene keren per jaar spreken we af voor eens gezellig samen te komen. Wat er dan gebeurt, laat ik aan jullie fantasie over, maar als tipje, het kan er pikant aan toegaan.
Aantal keer gelezen:
1206
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)