Spannendverhaaltje.nl

DE SPAANSE DROOM

-
09-06-2014
Bovenop een steile heuvel in het prachtige Spaanse landschap lag een klein oud dorpje. Het was klein genoeg om te zorgen dat alle bewoners elkaar persoonlijk kenden. In het midden lag een vijfhoekig pleintje met een oude fontein waar een terrasje was en de gebouwen die je verder op een dorpsplein mag verwachten. Op de trappetjes van het gemeentehuis zaten de oude mannen met elkaar de tijd uit. Soms zwijgend, soms zo hard lachend dat de duiven van het pleintje opvlogen. Vanuit daar liepen er drie steile weggetjes zigzaggend naar beneden. Ze gingen onder oude poortjes door en slingerden langs oude huizen totdat ze bij de grote weg aankwamen die het dorpje verbond met de buitenwereld. De meeste mensen woonden in de oude huizen in het centrum van het dorp. Hoe verder men uit het dorp liep, des te minder mensen woonden er. De huizen aan de rand van het dorp, die uitkeken op de vallei en de lange weg waren, op het huis van “die vrouw die altijd op haar balkonnetje zit” vrijwel allemaal onbewoond. De ramen waren grotendeels met houten platen bedekt en de deuren waren voorzien van een groot hangslot. De huizen waren een zwijgend voorbeeld van vergane glorie. Het centrumpje was daarentegen prachtig en de meeste huizen stonden voornaam in de Spaanse zon. De bewoners van het kleine dorpje waren er dan ook zeer trots op. Maar de oude mannen op het plein waren het er allemaal over eens dat de huizen niet het mooiste was in het dorp.

Dat was namelijk Carmen. Allemaal hadden ze wel eens gekeken, wel eens een praatje gemaakt en sommigen hadden zelfs van haar gedroomd, maar allen wisten ze dat Carmen buiten hun bereik lag. Ze hadden het meisje zien opgroeien. Van het kleine vrolijke peutertje met lange zwarte krullen, tot het meisje dat met haar fietsje over het dorpsplein sjeesde met vriendjes en vriendinnetjes en uiteindelijk tot de prachtige jonge vrouw die ze nu was, met haar kleine mooi gevormde borstjes en een stel billen die zeker de aandacht hadden van de mannen op het plein. Haar lange krullen waren niet helemaal gebleven, maar er zat nog duidelijk slag in haar haar. Ze was dan ook niet alleen graag gezien op het plein, maar ook op school (een flink aantal kilometers verderop), feestjes en zelfs in andere dorpen was ze van harte welkom. Ze was wel een van de weinige tieners in het dorp. Zoals in veel dorpen op het platteland was de jeugd er ver te zoeken. Elke ochtend moest ze een verrekt eind met de bus naar school. Ze ging altijd met de enige andere jongere in het dorp naar school. Een rustige, timide jongen die Miguel heette. Ze hadden hun hele jeugd samen opgetrokken en ook nu ze jong volwassenen waren trokken ze bijna altijd met elkaar op.




Het dorp was dus al jaren in homeostase. Niemand kon zich herinneren wanneer de laatste grote verandering was geweest in het dorp en daar had eigenlijk ook niemand behoefte aan. Het ging al jaren zo en zo zou het ook nog jaren gaan. Althans, dat dachten de bewoners. Ver van hun bed werden er andere plannen gemaakt en de oplettende dorpsbewoner had al kunnen zien dat er veranderingen zouden komen. Uit het zicht van de meeste bewoners stond er steeds vaker een auto op het veldje aan de voet van de berg en liepen er mensen met meetlinten over het veld. Ze waren druk in de weer om hun plannen uit te gaan rollen. Nadat ze er een aantal keer bezig waren geweest begon de “roddel” zich te verspreiden en werden de vreemdelingen uitgebreid besproken op de trap van het gemeentehuis. Sommigen gingen op onderzoek uit in het archief met bouwplannen en tot hun grote verbazing vonden ze een plan voor een enorme villa met fonteinen en al. Voordat ze zich uitgebreid hadden kunnen beklagen stonden er al grote werktuigen bij het veld. Het dorp was laaiend, uiteraard, maar toch machteloos.

Ruim een jaar later stond de villa er en de nieuwe bewoners, rijke Britten die er alleen in de zomer zouden worden. Ze probeerden een beetje in het stugge dorpje te settelen, maar dat was moeilijker dan gedacht. Een hartelijke ontvangst zat er bij de meeste bewoners niet in. Toen de nieuwe bewoners een groot feest aankondigden begonnen de meeste bewoners toch te twijfelen. Er gebeurde al tamelijk weinig in het dorpje en zo’n kans op een avond plezier wilden de meesten niet aan hun neus voorbij laten gaan. Uiteindelijk liepen alle honderdvijftig dorpsbewoners in de late middag naar beneden. Sommigen met een zuinig welkomsgeschenk, anderen hadden de hartelijkheid thuis gelaten en gingen puur voor de gezelligheid. Het begon met een groots diner waarbij de drank al rijkelijk vloeide. Al vrij vlot hadden Carmen en Miguel zich afgezonderd van de rest en zaten ergens achter in de Romaanse tuin te praten. Eigenlijk hadden ze beiden een hekel aan die dronken “dorpspleinbewoners” die getrouwde dorpsvrouwen aan het versieren waren, waarbij Carmen, als vrijgezelle jonge dame, ook zeker niet overgeslagen werd. Tegen tienen werd het duo toch verrast toen er een meisje naar hen toekwam. Het meisje was waarschijnlijk iets ouder dan zij beiden, maar was nog steeds ruim jonger dan de meeste mensen die nog aan de dinertafels zaten.

Het had het meisje enige moeite gekost. Ze was dus op en top Brits en kon amper een woord Spaans. Normaal gezien kwam ze niet voor dit soort uitdagingen te staan. Ze was immers het populairste meisje van de school en dus kwamen de mensen wel naar haar toe in plaats van andersom. Het meisje was het grote voorbeeld van de rest van de meisjes in haar omgeving. Ze had werkelijk alles wat haar hart zich maar kon begeren. Veel geld, veel vriendinnen, die als een stel jonge gansjes achter hun grote leidster aanliepen, een prachtig lijf en meer vriendjes dan eigenlijk goed voor haar was. Ze was dan ook allang geen maagd meer. “Genieten van het leven” was voor haar het belangrijkst en dat deed ze dus ook vol overgave. Maar nu was ze niet in haar normale habitat. Plichtsgetrouw had ze naast haar moeder gezeten, die wel een redelijk woordje Spaans sprak. Wanneer haar moeder begon te lachen, lachte ze maar mee, in de hoop dat anderen zouden denken dat ze er iets van kon volgen. Ook had het meisje gezien dat de gemiddelde leeftijd bijzonder hoog was, maar dat er ergens ook twee tieners rondliepen. Toen ze op was gestaan om nieuwe wijn te halen had ze hen zien zitten in de achtertuin en nu liep ze er voetje voor voetje naar toe.

De twee Spaanse tieners zagen haar natuurlijk aankomen en staakten hun gesprek. Ze probeerden vriendelijk naar haar te glimlachen en schoven allebei wat op zodat de Britse erbij zou kunnen komen zitten. Zwijgend ging het meisje bij hen zitten. Carmen was de eerste die initiatief nam. Ze sprak slecht Engels, maar kon zich wel voorstellen. Nadat ook Miguel zich had voorgesteld zei het meisje met haar bekakte Britse accentje dat ze Emma heette. In het Engels ontstond er een simpel gesprekje. Voor Emma was dit uiteraard het makkelijkst en ze hielp hen regelmatig wanneer ze een woord niet wisten, maar voor Miguel en zeker voor Carmen was het een hele opgave. Emma had echter veel geduld en was allang blij dat ze wat mensen had om tegen te kunnen praten. De rest van de avond zaten ze met z’n drieën gezellig te praten. Tegen twaalven liepen Carmen en Miguel de berg weer op. De meeste dorpsgenoten lagen inmiddels ofwel dronken onder de tafels ofwel waren ze vroeg naar bed gegaan en dus was het rustig in het dorp. Ze waren nog even na aan het praten over hun nieuwe Britse dorpsgenote. Ze waren allebei behoorlijk positief, want Emma leek heel aardig te zijn. Wat ze voor zichzelf hielden waren hun plannen om hun Engels stevig op te gaan krikken. Carmen wilde vanavond nog woorden gaan leren en Miguel zou op zijn kamer gaan oefenen voor de spiegel. Beiden wilden de volgende morgen een goede indruk maken bij Emma wanneer ze daar zouden gaan zwemmen. Voor Emma speelde dit uiteraard niet, maar zij had hele andere plannen. Plannen waar de andere twee geen van beiden ook maar het lichtste vermoeden van hadden...




Het was plotseling wel erg stil geworden in de tuin. Alle dorpsbewoners waren weer naar huis en Emma's ouders hadden hun bed ook weer gevonden. Weemoedig keek Emma uit het raam. In de verte rechts van haar kon ze de lichtjes van de andere dorpen zien, onder haar was de verlichte tuin waar een aantal quasi-Romeinse standbeelden oplichtten en recht voor haar keek ze tegen de huizen van haar "eigen" dorp aan. Ze vond het hier eigenlijk maar suf en ze miste haar vrienden nu al. Het was hier totaal anders. Hier dronken ze niet, rookten ze niet, feestten ze niet en ga zo maar even door. Ze vond Miguel en Carmen wel aardig, maar wist al wel dat die behoorlijk andere interesses hadden. Het verbaasde haar aan de ene kant wel dat die twee nooit wat hadden gekregen. Ze waren immers de enige twee tieners in het dorp. Aan de andere kant had ze wel zo'n vermoeden dat noch Miguel noch Carmen daarvoor initiatief zou durven nemen. Na enige tijd naar buiten gestaard te hebben deed ze de gordijnen dicht en liep naar haar koffer. Emma had namelijk enkele weken zitten plannen hoe ze haar dildo's mee zou nemen. Haar ouders wisten niet dat ze die had en dus had ze lang na moeten denken hoe ze die mee zou moeten nemen. In haar koffer vond ze toch wel wat riskant want daar wilde haar moeder nog wel eens in kijken en dus moest ze op zoek naar andere plekken. Even had ze overwogen om er gewoon de hele weg één in haar poes te bewaren, maar dat idee had ze ook al snel afgeserveerd. Het grootste probleem zat hem erin dat ze van tevoren niet wist wie welke tassen ging uitpakken en dus zou ze een enorm risico lopen dat net de verkeerde met die tas aan de haal zou gaan.

Ze liep van het raam weg en trok haar kleren uit. Omdat ze het de hele dag al warm had gehad vond ze dat ze wel toe was aan iets schoons. Ze gooide al haar kleren in haar wasmand. Nadat ze ook haar lingerie in de mand had liggen ging ze op zoek naar schoon ondergoed. Ze had haar tas nog niet helemaal uitgepakt en moest dus even zoeken. Voor ze haar lingerie had gevonden kwam ze haar pyjama's tegen. Omdat ze het toch een beetje riskant vond om zo naakt in haar kamer te blijven zitten pakte ze er eentje uit. Een BH liet ze maar even zitten. Er was immers toch niemand die haar zo zou zien, dus ze hoefde niet bang te zijn dat ze met doordrukkende tepels voor schut zou staan. Toen ze ook een slipje had gevonden dook ze in bed. Slaap vatten was echter moeilijk en ze pakte haar mobiel erbij en keek op Facebook of er nog wat gebeurd was bij haar vrienden. Het was al tegen tweeën toen ze haar mobiel weer weglegde, maar ze kon nog altijd niet slapen. Toen bedacht ze dat ze zichzelf maar moest gaan vermaken tot ze in slaap zou vallen. Ze luisterde wat muziek, zong voor zichzelf liedjes en speelde wat spelletjes op haar mobiel. Tegen drieën bruiste ze nog van de energie. Ze bedacht zich dat ze het eigenlijk wel fijn vond zo zonder BH. Haar grote C-cups lagen vrij en ze bedacht zich al dat ze dit vaker zou gaan doen. Bovendien scheelde dat een hoop gehannes wanneer een vriendje weer eens iets niet los kon maken.

Plotsklaps kreeg ze een idee wat ze eigenlijk nog veel spannender vond. Even dacht ze na maar toen ze voor zichzelf had bedacht dat de kans nu bijna nul zou zijn dat haar ouders binnen zouden komen durfde ze het toch aan en terwijl haar hart in haar keel klopte trok ze het slipje uit en gooide het op haar stapel was. Het verbaasde haar dat ze hier nooit eerder op was gekomen. Ze had immers toch wel spannendere dingen gedaan in haar leven. Ze voelde zich nu op en top vrij. Even dacht ze er nog over om alles uit te doen, maar dit vond ze toch spannender. Naakt lag ze al vaak genoeg als ze weer met een of andere jongen naar bed was geweest. Nu lag ze dus alleen in haar nachtjaponnetje. Het verbaasde haar hoe spannend ze het eigenlijk wel niet vond. Het was drie uur 's nachts en niemand zou haar kamer opkomen, maar toch werd ze wat opgewonden. Haar tepels waren redelijk hard en toen ze even tussen haar benen voelde merkte ze dat ze al behoorlijk vochtig was. Wie haar ogen had kunnen zien, had zeker een kleine twinkeling gezien.

Ze stapte uit bed en ging op zoek naar haar dildo's. Ze had er twee meegenomen en onderin haar tasje had ze nog een kleine vibrator. Ze pakte haar favoriete dildo: een tamelijk dik, ruim 20 centimeter lang, zwart en vrij onbuigzaam speeltje. Emma durfde niet het grote licht aan te doen. Met haar kleine nachtlampje had ze wat licht gemaakt en in het zwakke licht bekeek ze de dildo. Ze was er simpelweg dol op en kon zich niet bedenken hoe vaak ze die al wel niet gebruikt had. Ze hield de dildo in haar rechterhand en met haar linkerhand ging ze op zoek naar haar borst.

Ze voelde hoe haar tepel al aardig stijf op haar borst stond en ze kneep er zachtjes in. Dat vond ze het lekkerst. Meestal was ze niet zo van het wilde neuken maar hoopte ze op tedere jongens. Bij zichzelf deed ze het dus altijd rustig aan en nam ze alle tijd. Ze voelde de reactie van haar tepel in haar hand en genoot in stilte. Toen begon ze langzaam in haar volle C-cup borst te kneden. Ze legde haar dildo toch nog maar even onder haar kussen en pakte met haar andere hand haar andere borst vast. Emma begon er mee te spelen en op een bepaald moment drukte ze ze eventjes tegen elkaar. Haar gedachten dwaalden weer af naar haar ex bij wie ze dat ook altijd moest doen zodat hij haar tussen haar borsten kon neuken. Toen focuste ze zich weer. Ze had een prachtige tijd met hem gehad, maar nu zou ze genieten, bedacht ze zich terwijl ze met beide handen zachtjes in haar tepels kneep. Na nog kort rondjes om haar tepels gedraaid te hebben zocht ze met haar rechterhand weer onder haar kussen en al snel had ze haar favoriete speeltje weer gevonden. Ze hield de dildo even in het licht en kuste de kop ervan. Eigenlijk kon ze de verleiding niet weerstaan en ze opende haar lippen en nam hem even in haar mond. Ze haalde hem er vrijwel direct weer uit maar zag hoe de dildo nu glom door haar speeksel. Tevreden trok ze haar benen op zodat haar poesje opengespreid werd. Met de dildo wreef ze nog even tussen haar buitenste lippen door waardoor haar clitje nog wat gestimuleerd werd. Ze kon het niet laten om zachtjes te kreunen.




Inmiddels was ze behoorlijk geil geworden en ze had dan ook al gemerkt dat haar poesje flink nat was. "Tijd voor actie" vond ze en ze duwde de kop van haar dildo tegen haar neukgaatje. Gestaag liet ze hem naar binnen glijden. Ze was allang geen maagd meer en er waren vele dildo's en jongens gepasseerd. Al vrij snel werd ze helemaal opgevuld door de dildo, die er bij lange na niet inpaste. Hoewel haar poesje gemakkelijk was geweken voor de staaf wilde ze er toch altijd eventjes aan wennen en dus zocht ze met haar vingers weer even haar clitje op en begon dat rustig te masseren. Om het nog wat makkelijker te maken ging ze wat verder overeind zitten. Ze was toch altijd wel onder de indruk van de aanblik van de dildo die diep in haar kutje zat. Ze pakte het ding weer vast en trok het weer langzaam eruit om hem er vervolgens weer direct in te duwen. Al snel kreeg ze de smaak te pakken en voerde ze het tempo steeds verder op. Soms raakte ze al bijna aan een orgasme, maar dan stopte ze ermee om nog niet klaar te hoeven komen. Dat vond ze het grootste voordeel van masturberen, want ze kon dan zelf bepalen wanneer ze klaarkwam. Toen ze echter op de klok zag dat het half vier was vond ze dat ze lang genoeg gespeeld had. Ze drukte de dildo zo ver mogelijk in haar en begon met haar rechterhand haar kittelaar te bewerken terwijl ze met haar linkerhand haar tepel begon te strelen. Ze kwam snel en schokkend klaar waarbij ze de grootste moeite had om niet het hele huis bij elkaar te kreunen. Ze viel achterover in het bed terwijl ze nog heftig nahijgde. Toen pas trok ze de dildo uit haar doosje en likte die helemaal af. Op de een of andere manier vond ze dat toch wel geil om zichzelf zo te proeven. Daarna borg ze de dildo weer op en viel vrijwel direct daarna in slaap.

De dagen daarna gebeurde er weinig noemenswaardigs in het dorpje. Emma spendeerde de meeste tijd liggend in de zon, terwijl Carmen en Miguel nog naar school moesten en in hun vrije tijd hun Engels nog wat bijspijkerden. Het was een volle week later toen Miguel Emma weer tegen kwam. Hij kwam het pleintje oplopen en zag haar al van ver aankomen. Ze had haar lange blonde haar los over haar schouders hangen, in tegenstelling tot de vlecht van vorige keer. Verder had ze een strak hemdje aan, waar haar borsten goed zichtbaar in waren en ten slotte een super kort spijkerbroekje zonder pijpen, dat dus eigenlijk alleen haar billen bedekte. De mannen op de trap van het gemeentehuis vielen er stil van en keken met open mond naar de Britse tiener, die in tegenstelling tot de stereotypes bloedmooi bleek te zijn. Tot hun teleurstelling liep de tiener echter niet naar hen maar naar Miguel. Ze hadden een kort gesprek over hoe het ging en Emma vroeg hem of hij haar de omgeving wilde laten zien. Omdat Miguel op dat moment haast had kon dat toen niet, maar ze zouden aan het einde van de middag elkaar treffen, zodat ze samen een wandeling zouden kunnen gaan maken.

Tegen het het begin van de avond stond hij op haar stoep. Ze liepen de poort uit en een stukje langs de weg om vervolgens een zijweggetje in te slaan. De weg liep een heuvel op die naast het dorpje lag. Ze liepen een tijdje zo door waarbij ze over het dagelijkse dorpsleven praatten. Miguel vertelde een aantal roddels over wat dorpsgenoten die Emma in het voorbijgaan al gezien had. De heuvel bleek hoger dan gedacht, maar na een lange wandeling stonden ze bovenop en hadden ze een geweldig uitzicht. Er stond een grote steen in het midden waar ze op gingen zitten. Emma merkte dat het steeds beter ging met het Engels van Miguel. Hij deed duidelijk zijn best en leerde rap. Hij vertelde aan Emma wat ze allemaal kon zien. Hij wees op de verschillende dorpjes en vertelde wat nuttige feitjes erover. Zo wees hij op de kledingwinkels en de leuke restaurantjes. Na een uur vroeg hij hoe het eigenlijk in Engeland was. Hierop begon Emma te vertellen over hun landgoed, de universiteit waar ze naar toe ging en de lokale gemeenschap. Ze vertelde over Londen, shoppen en de Olympische Spelen. Het bleek dat de tieners een klik hadden, alhoewel het voor Emma niet de soort klik was die ze normaliter met haar vriendjes had. Ze praatten er echter vrolijk op los en al snel zagen ze de zon langzaam achter de heuvels wegzakken. Nadat ze ook nog even hun favoriete muziek hadden besproken vroeg Emma waarom Miguel en Carmen nooit een relatie hadden gekregen. Hoewel het al niet meer zo licht was als 's middags kon ze toch zien dat zijn getinte huid lichtelijk rood begon te worden. Miguel stotterde een beetje en Emma dacht te horen dat hij eigenlijk ook niet wist waardoor dat kwam. Hij was echter niet van haar lastige vragen af want al snel daarna vroeg ze of hij ooit wel eens een meisje gekust had. Hij keek haar expres niet in de ogen en hij antwoordde niet. Emma had het wel te doen met hem en ze besloot hem te helpen.

Tot Miguels verbazing stond ze op en kwam recht voor hem staan. Ze boog voorover en trok hem overeind, waardoor ze plotseling wel erg dicht bij elkaar kwamen te staan. Ze pakte zijn handen vast en trok hem langzaam nog wat dichterbij. Alles aan hem wees er op dat hij zich niet helemaal comfortabel voelde, maar de wilskracht van Emma was niet te stoppen. “Anders zou hij nooit een meisje krijgen” zo dacht ze in zichzelf. Toch bleek Miguel enthousiaster dan Emma had vermoed. Het laatste stukje, toen hun gezichten amper nog tien centimeter van elkaar verwijderd waren, nam hij namelijk het initiatief en hij drukte onwennig zijn lippen op de zachte van de knappe Engelse. Die was echter ook verrast. Eerst stonden ze eigenlijk alleen met hun lippen tegen elkaar aan, maar al snel durfde hij meer en opende voorzichtig zijn lippen. Dit werd goed ontvangen want voor hij zijn tong uit had durven steken voelde hij die van haar al zijn mond in glijden. Een tiental minuten stonden ze daar te zoenen en Emma vond dat hij er steeds beter in werd, hoewel hij nog niet kon concurreren met enkele van haar ex-vriendjes. Het was al bijna donker en ze gingen terug naar huis. Nog een laatste kus voor de poort van de Britse villa alvorens ze uit elkaar gingen.




Twee dagen later zat Emma bij Miguel thuis. Ze waren gezellig aan het praten op het terrasje achter zijn huis. Het was er rustig aangezien allebei zijn ouders aan het werk waren. Waar Carmen was, wist geen van beiden. Ze hadden geen relatie, maar wanneer ze de kans zagen zoenden ze er vrolijk op los. Een relatie was voor geen van beiden ook gewenst. Emma zou immers binnen korte tijd terug zijn naar Engeland en Miguel moest de kans op een relatie met Carmen niet verspelen. Ze hielden het daarom goed verborgen voor alle dorpsbewoners om eventueel geroddel te voorkomen. Omdat het stikheet was en het midden op de dag was wilde Miguel eigenlijk wel een siësta houden. Hij wilde haar echter niet dwingen om weg te gaan, maar gelukkig voor hem bood zij een uitweg. “Kan ik niet even hier slapen dan? Ik heb namelijk nog geen luiken en anders is het veel te licht in mijn kamer om te slapen” zo zei ze. Miguel vond het goed, alleen vroeg Emma of ze een shirt van hem mocht lenen om in te slapen. Hij liep naar zijn kast en gaf haar een van zijn shirts. Ze begon zich schaamteloos voor hem uit te kleden en stond al snel in haar zwarte ondergoed. Het viel hem nu eigenlijk pas op wat voor een geweldig stel borsten ze had, maar ook de rest van haar lichaam mocht er zeker zijn. Zij had wel gezien dat hij aan het kijken was en trok na even treuzelen het shirt over haar hoofd. Vervolgens wees hij haar waar ze kon slapen (de logeerkamer) en ging zelf weer naar zijn eigen kamer.

Toen hij zich net uitgekleed had om in bed te gaan liggen hoorde hij na een korte klop op de deur Emma weer binnenkomen. “Krijg ik nog een kusje voor het slapen gaan?” vroeg ze met haar bekakte accentje. Miguel stapte op haar af en nam haar in zijn brede armen. Het was al een stuk minder vreemd voor beiden om zo met elkaar te zoenen. Toch was dit voor Miguel anders aangezien hij nu in zijn boxershort stond en zij in zijn eigen T-shirt dat haar billen niet eens helemaal bedekte. Hij voelde hoe haar handen over zijn borst streelden. Hij merkte duidelijk dat zij veel meer ervaring had en daardoor ook een stukje vrijer was en hoewel hij nog totaal geen ervaring had merkte hij toch duidelijk dat haar handen steeds lager op zijn buik terecht kwamen. Hij voelde zijn lul al langzaamaan groter worden en dat proces leek sneller te gaan naarmate zij dichterbij kwam. Hij kon eigenlijk niet bedenken hoe hij zijn half stijve lul nog kon verbergen. Tegen de tijd dat zij met haar hand bij zijn navel was aangekomen stond zijn lul al bijna rechtop. Hij voelde hoe haar dwingende hand hem richting zijn bed duwde en uiteindelijk liet hij zich achterover vallen.

Emma ging niet naast hem liggen maar kwam naast zijn benen op het bed zitten. Ze keek hem ondeugend aan met haar blauwe ogen en trok het shirt, dat ze op dat moment nog geen vijf minuten aan had gehad, weer uit. Miguel hapte naar adem, want ze had werkelijk een prachtig lichaam. Haar borsten waren vrij groot en hingen net een klein beetje. Er stonden twee grote roze tepels op, die fier vooruit staken. Tussen haar benen zat een mooi klein poesje verstopt, dat er goed onderhouden uitzag. Er was in de verste verte geen haartje op haar lichaam te bekennen en hij bedacht dat dat misschien ook wel het mooist was. Hij had ook wel gemerkt dat zijn lul keihard in zijn boxer stond. Het deed eigenlijk gewoon een beetje pijn, zo strak zat dat nu. Emma vond dat hij nu wel eventjes genoeg had mogen kijken en ze richtte haar aandacht op zijn boxer, waar ook zij zijn lul duidelijk in zag aftekenen. Zonder aarzelen pakte ze zijn dikke lul door de stof heen vast. Ze hoorde hem duidelijk zuchten en realiseerde zich dat dit voor het eerst was dat iemand zijn lul vastpakte. Met kleine kneepjes begon ze zijn lul te masseren en bekeek ondertussen ook even zijn lichaam. Hij had geen afgetraind lichaam maar dik was hij zeker niet. Een minuut later vond ze dat ze wel lang genoeg zo bezig was geweest en ze trok in één ruk zijn onderbroek uit.

Zijn harde lul klapte hard tegen zijn onderbuik. Emma gooide de boxer ergens in de hoek en concentreerde zich weer op zijn kloppende lul, die imposant overeind stond. Ze ging tussen zijn benen zitten en probeerde zijn lul te omvatten met haar hand. Dat was makkelijker gezegd dan gedaan, want dat lukte eigenlijk nét niet. Met alle ervaring die ze had begon ze hem af te trekken en al snel had ze door waar ze hem het meest door kon laten genieten. In een tempo dat niet zo snel was, maar ook zeker niet langzaam liet ze haar hand de voorhuid telkens opnieuw over zijn eikel glijden. Het gaf altijd zo’n grappig geluidje vond ze. Toch was ze altijd best onder de indruk van zo’n kloppende lul. Het had wel wat machtigs. Met haar andere hand streelde ze ondertussen over zijn zak. Er stonden wat haartjes op die in haar hand kriebelden. Heel voorzichtig kneep ze in zijn zak. Ze wilde hem absoluut geen pijn doen, maar wilde toch ook wel even weten “hoe de vangst was. ”Emma was echter al te “ervaren” om alleen maar af te trekken en ze boog, tot Miguels verbazing, al snel haar hoofd naar zijn lul en liet de harde staaf snel in haar mondje glijden. Ze liet hem zo ver mogelijk in haar mond glijden dat ze nog net geen kokhalsneigingen kreeg. Even zoog ze er zachtjes op en ze hoorde Miguel licht kreunen. Ze dacht dat hij al direct zou komen, maar dat bleef nog even uit. Ze liet de lul uit haar mond glijden en keek even naar Miguel, aan wiens hoofd al wel te zien was dat die het er moeilijk mee had. Miguel had het inderdaad lastig en hij zuchtte bij voorbaat al toen hij weer de warme vochtige mond om zijn lul voelde sluiten. Emma begon deze keer sneller te pijpen en ze hield zijn lul nu ook de hele tijd in haar mond terwijl ze met haar lippen langs de schacht gleed. Hij keek naar beneden en keek weer direct in de heldere blauwe ogen van het knappe meisje dat nota bene zijn lul in haar mond had. Toen hij ook nog haar prachtige lichaam in de sexy lingerie zag werd het hem alsnog te veel. Hij kreunde diep en spoot zijn zaad in Emma's keeltje. Hij voelde hoe zijn lul uitgezogen werd en hij keek verontschuldigend naar beneden. Emma leek het niet erg te vinden, maar ze opende haar mond om te laten zien dat ze alles nog in haar mond had. Toen sloot ze haar lippen en slikte alles in twee keer door.




Eigenlijk was hij nu moe en wilde hij eventjes bijkomen, maar verder schreeuwde alles in hem dat hij nu eindelijk een meisje naakt zou gaan zien. Emma kwam bovenop hem liggen en al snel waren de twee verwikkeld in een heftige tongzoen. Miguel proefde zijn eigen zaad, maar dat deerde hem nu niet. Met zijn hand ging hij op zoek naar de sluiting van haar BH en tot zijn eigen verbazing lukte het hem om het ding open te krijgen. De BH verdween al snel in dezelfde hoek als waar eerder zijn boxer was terechtgekomen. Emma pakte echter direct door en trok ook haar slipje uit. Ze bleef eventjes van hem af zodat hij even in alle rust kon kijken. Ze genoot van zijn aandacht toen ze over haar borsten streelde en toen hij naar adem hapte omdat zij een vinger in haar kutje liet verdwijnen. Met een goedkeurende blik zag ze hoe zijn lul al weer stukje bij beetje begon te groeien. Ze kroop weer bovenop Miguel en begon hem weer te zoenen. Ze drukte opzettelijk haar borsten tegen zijn borst aan zodat hij haar stijve tepels in zijn borst kon voelen prikken en met haar heuveltje begon ze tegen zijn slappe lul aan te rijden. Miguel had inmiddels zijn handen op haar billen gelegd en kneep daar zachtjes in. Ondertussen hoopte hij met heel zijn hart dat “kleine Miguel” hem niet in de steek zou laten. Dat viel gelukkig mee want enkele minuten later drukte zijn pik hard tegen Emma's onderbuik. Die verbrak de kus en fluisterde in zijn oor: “Steek hem er maar in. Ik wil je voelen in mij” en ze keek hem nog eens geil aan.

Nu moest Miguel afgaan op zijn kennis uit filmpjes en hij trok haar iets omhoog. Hij voelde zijn harde lul tussen het zachte vlees van haar poesje doorgaan en zette met zijn hand zijn eikel op de juiste plek. Hij hoorde een goedkeurend kreuntje en hij drukte Emma voorzichtig naar beneden. Gemakkelijk gleed zijn lul diep in haar zeiknatte grotje, waarbij ze een diepe kreun gaf. Ze zei verder niets, maar aan alles was te zien dat ze ultiem genoot. Hij genoot ondertussen van de warmte van haar vochtige doosje, maar op dit moment nam Emma het initiatief weer over en ze begon met haar heupen op en neer te bewegen. Haar billen kletsten steeds harder op zijn bovenbenen en daarbovenop kwam het geluid van het soppende kutje. Ze wist dat Miguel nog niet heel ervaren was en daardoor wel eens heel snel klaar zou kunnen komen en daarom wisselde ze het tempo een beetje af. Soms ging ze dus snel en op andere momenten genoot ze er alleen van hoe diep ze zijn lul in haar onderbuik kon voelen. Op die momenten liet ze bovendien Miguel genieten van haar billen. Ze had gemerkt dat hij het nog niet aan had gedurfd om haar borsten eens onder handen te nemen, maar misschien zou dat nog komen. Op die momentjes zat ze ook altijd eventjes aan haar klitje om toch ook te zorgen dat ze zelf straks ook nog even klaar zou kunnen komen.

Een heel tijdje waren ze zo bezig. Ze steunden en kreunden wat af, maar geen van beiden raakten nog aan een orgasme. Toen vond Emma het tijd voor een ander standje. Ze ging op de rand van het bed liggen en gebood Miguel dat hij moest staan. Eenmaal op de juiste plaats aangekomen voelde hij hoe Emma zijn keiharde lul vastpakte en tegen haar opening duwde. Zijn lul leek wel haar kut in gezogen te worden en al rap zat hij weer helemaal in haar. Ze kreunde zacht “Hmmm… Wat zit je diep” terwijl ze hem met haar geile blauwe ogen diep aankeek. Hij pakte haar bij haar heupen vast en begon haar langzaam te neuken. Hij voelde hoe ze haar lange benen om hem heen sloeg. Het was tijd voor de finale, besefte Miguel en hij begon zijn lul harder in haar poesje te duwen. Emma kreunde van genot terwijl ze zelf haar klitje begon te masseren. Zij was de eerste die haar hoogtepunt bereikte. Ze kreunde diep en hij voelde haar kutje rond zijn lul samenspannen. Even twijfelde Miguel of hij nu wel door moest gaan, maar hij was eigenlijk te geil om te stoppen. Met lange halen begon hij haar weer te neuken, na een korte pauze te hebben gehad. Dit keer was hij zelfverzekerder en hij duwde zijn lul harder en ruwer in haar. Ook hij zou nu al snel komen en hij trilde bijna van genot. Hij kreunde diep, en toen hij voor de zoveelste maal diep in haar poesje zat werd het ook hem te veel en met een onderdrukte schreeuw spoot hij zijn zaad hard tegen haar baarmoedermond.

Vermoeid trok hij zijn glimmende lul uit haar en hij kwam naast haar liggen. Beiden waren ze doodop en zakten ze rustig weg in hun siësta.
Aantal keer gelezen:
595
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)