Spannendverhaaltje.nl

De Schoonmaakster Denise

-
16-10-2014
Mijn verhaal is een paar jaar geleden gebeurt, ik was toen nog maar 18 jaar en was net klaar met school. Ik ging toen net naar de universiteit en had op donderdag nooit college. Op donderdag was ook een van de dagen dat de schoonmaakster kwam. Ze deed op die dag de boven verdieping, (elke dag een ander gedeelte van het huis). Mijn ouders waren in de zomer al weg om in Zweden te wonen en ik moest met mijn zus voor het ouderlijk huis zorgen.



Ik was donderdag alleen thuis en kon dus lekker uitslapen. Toen ik wakker werd had ik een stijve ( ja "morning wood" ) en moest ik er wat aan doen. Simpel genoeg filmpje op de telefoon en lekker aftrekken. Zalig, ik was lekker bezig toen plots mijn schoonmaakster binnen kwam. Ik verstopte me meteen onder de deken en probeerde zo snel mogelijk het geluid van de telefoon uit te doen. Ze keek me aan en zei "sorry ik wist niet dat je bezig was, ik kom zo wel terug" en gaf me een knipoog. Na een paar minuten denken en vol met schaamte ging ik de douche in.

Ongeveer een uur later was ik er klaar voor en durfde ik naar beneden, waar de schoonmaakster (wiens naam Denise is) haar lunch klaar aan het maken was. Denise is een oudere vrouw, ongeveer 40 jaar, redelijk klein met goddelijke billen. Haar borsten zijn niet groot of klein, en is sportief. Ze heeft half lang bruin haar en een aardig gezicht. Gelukkig voor mij draagt ze altijd een yogabroek naar werk, want dan kan ik die billen goed bekijken! Ze is getrouwd met een of andere vrachtwagenchauffeur en heeft een dochter.

Toen ze me zag begon ze te lachen en vroeg hoe het met me ging. "oh goed hoor, en met jou?", ik wat te wachten op het moment dat ze mijn gênante situatie op ging brengen. " met mij ook, zoo... was het lekker boven ? ". "tja, het was wel goed, maar tot je mij kwam onderbreken" zei ik een beetje brutaal. "ja sorry ik wist het niet, heb je het werk wel af kunnen maken ?" dat vroeg ze terwijl ze iets uit de onderste kast ging pakken en kon ik haar kont bestuderen. "nee, helaas...". Ze draaide zich om en ging voor me staan " keek jij net naar mijn kont ? jij bent nog geil hè ?". Voor ik kon antwoorden deed ze haar hand tegen mijn kruis, en mijn pik werd snel harder. " zal ik je dan laten klaar komen ? " zei ze geil. Dat hoefde ze niet nog een keer te zeggen en we begonnen te zoenen.

Al snel deed ze haar shirt uit en mijn joggingbroek. Mijn onderbroek ging ook naar beneden en mijn harde lul kwam tevoorschijn. Ze begon als een gek te zuigen en te likken. Met haar hand ging ze op en neer een speelde ze met mijn ballen, die ook nog een dikke zuigbeurt kregen. Het was een van de beste pijpbeurten die ik ooit had gekregen. Na 10 minuten was ik nog steeds niet klaargekomen en wist ze dat ze iets meer haar best moest doen voor mij. Ze nam me mee naar boven naar mijn bed en ging met haar kletsnatte kut op mijn gezicht zitten. Ik begon haar lekker te beffen en zij bleef mij zuigen.

Toen besloot ze dat het tijd was om te neuken, en ze ging direct op mijn harde paal zitten. Ze ging op en neer en bereed me echt snel. Ze nam mijn lul helemaal in haar en gilde van het genot. Ik vond het zalig, toen vroeg ze of ik haar even stevig wou neuken. Ze ging op haar knieën zitten en met haar kont omhoog. Ik ramde mijn pik er in en neukte haar helemaal suf. Ze kwam gillend klaar en ik bleef maar doorstoten. Ik ging met mijn hand wat voelen en kwam toen bij haar kont. Ik pakte wat kut geil en begon haar sterretje te masseren. "ah, daarom ben je nog niet klaargekomen, je wilt mijn kont neuken hè?"zei ze. " toe dan, neuk me kont". Ik deed toen een vinger er in en begon haar sterretje te vingeren zodat ik er makkelijker in kon met mijn lul. Ik pakte was glijmiddel uit de la en deed er veel op mijn pik.

Ik drukte mijn lul er langzaam maar zeker in. Tot dat ik niet meer verder kon. Denise moest kreunen en zei dat ik haar nu echt zo hard mogelijk moest neuken en haar kont vol spuiten. Ik begon dus haar hard de neuken en ze moest steeds harder gillen. Ze kwam wel 2x klaar, en ik bleef maar rammen. Toen wou ze mij nog eens berijden en ging op me zitten en deed mijn lul in haar kont. Ze ging zo snel en goed en lekker dat ik snel erna klaarkwam. Ik spoot haar kont helemaal vol. Wat lekker neuken was dat zeg.

We gingen daarna nog even de douche in, waar ik haar nog eens stevig heb geneukt. Nu doen we het elke Donderdag en het is zalig
Aantal keer gelezen:
623
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)