Spannendverhaaltje.nl

De huisvriend-auditie

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Red_Star Even mezelf voorstellen. Ik ben Nick, een 20-jarige Belgische student. Ik studeer en woon te Antwerpen en dat is ook waar ik dit alles beleefd heb.
Het was eind oktober en ik was sinds september vrijgezel. Sindsdien had ik nog niet kunnen vrijen, dus ik was een beetje op mezelf aangewezen om de druk af en toe te verlichten. 's Avonds ging ik af en toe naar een seksdating site omdat ik wel enorm veel zin had, maar een relatie onderhouden vond ik voorlopig teveel moeite, daarvoor had mijn vorige vriendin mij teveel hoofdpijn bezorgd. Teveel verplichtingen en uiteindelijk kreeg ik in bed erg weinig terug. Ik fantaseerde al lang van een trio met een ouder koppel, dus zo belandde ik in de categorie "Koppel zkt man". De meeste zoekertjes spraken me niet aan, koppels waren te oud of zochten enkel iemand voor hem (ik ben wel wat bi en heb al seks gehad met jongens, maar in trio wou ik vooral de vrouw verwennen of toekijken hoe hij haar neukt) . Af en toe reageerde ik op koppels uit de omgeving die iemand zochten, zo ook op het zoekertje van Eva en Henk. Hun zoekertje was vergezeld met een erg geile foto van haar in rood met zwarte lingerie op haar rug en met haar benen wijd, met Henks lul in haar poesje. Zij was lichtjes volslank, met niet al te grote borstjes, een klein buikje (wat ik eigenlijk op een manier toch wel sexy vind) en een streepje schaamhaar boven haar poesje. Henk was onbehaard en slank, maar eerlijk gezegd keek ik vooral naar haar. De advertentie vertelde niet veel behalve dat ze een jongeman zochten voor een trio en dat hun leeftijd 32 jaar was.
Al snel kreeg ik een mailtje terug van Eva zelf waarin ze vroeg een foto te sturen en of ik die zondag al (het was zaterdagavond) vrijblijvend naar hun kon komen. Ik antwoordde dat zondag moeilijk was voor mij, maar dat ik de rest van de week wel iets vrij kon maken. Ik gaf ze ook mijn gsm-nummer, keek nog een keer goed naar de foto zodat ik al haar vormen zo voor mijn ogen kon halen en sloot af voor die avond.
In bed spookte al snel de foto van Eva en Henk door mijn hoofd, maar in mijn verbeelding werd Henks plaats door mij ingenomen en er kwam al snel meer beweging in de foto. Mijn lul was ondertussen beenhard en eerst plaagde ik mezelf door op mijn buik liggend neukbewegingen te maken op mijn matras. Maar mijn lul hunkerde naar wat druk en ik draaide me op mijn rug en begon met mijn hand langzaam mijn voorhuid naar achteren te trekken. Geleidelijk verhoogde ik de druk van mijn hand. Ondertussen had ik mijn verbeelding Eva op haar knieën gezet en nam haar op zijn hondjes. Erg vreemd, ik was mij aan het masturberen met iemand in gedachte van wie ik het gezicht nog niet eens gezien had. Maar ik was zo geil van het idee dat ik mijn grootste fantasie misschien ging vervullen dat ik daar op dat moment helemaal niet bij nadacht. Toen ik op het punt stond klaar te komen draaide ik me op mijn zij en spoot. Heel mijn lichaam spande zich. Hoe geiler ik ben, hoe meer ik spuit, en de combinatie met hoe lang ik al droog stond, zorgde ervoor dat ik de helft van mijn bed plakkerig maakte. Die lakens moesten zeker vervangen worden. Maar ik was zo moe dat ik helemaal bezweet in slaap viel. De volgende morgen pas pakte een deugddoende douche, het contact met Eva een beetje naar achteren in mijn hoofd geschoven.
Twee dagen later kreeg ik 's morgens een sms van een onbekend nummer. Het was Eva met de vraag of ik die avond kon langskomen rond middernacht. Ze gaf ook hun adres. Ik antwoordde dat dat voor mij lukte en vertrok opgetogen naar de les. De hele dag zat ik met een lat van jewelste. Na de les ging ik terug naar mijn kot om me op overal wat op te frissen en bij te trimmen en wat te eten. Het was nog maar 7 uur, en om de tijd te doden vertrok ik naar een vriend van me, om daar een film te kijken. Ik wist mijn aandacht op de film te houden, Tom zou anders zeker doorhebben dat ik wat van plan was die avond als ik teveel in mijn kruis iets recht moest leggen. Normaal vertel ik hem wel van mijn veroveringen, maar dit was toch iets waar je niet mee te koop loopt. Tijdens de film kreeg ik nog een sms van Eva met de vraag of ik later die avond bij hun wilde kloppen op de deur en niet aanbellen. Dat zou teveel lawaai maken.
Rond 11 uur vertrok ik dan bij hem richting Eva en Henk. Veel te vroeg, en zelfs al fietste ik erg langzaam om niet bezweet aan te komen, toch was ik nog een half uur te vroeg. Ik maakte dan maar een wandelingetje in de buurt en passeerde langs hun huis aan de overkant van de straat om zeker te zijn dat ik niet bij het verkeerde huis ging aankloppen.
Eindelijk was het dan middernacht en klopte ik aan met mijn hart in mijn keel. Na eventjes te wachten, sprong er licht aan in de hal en zag ik door de deur iemand van de trap komen. Arm in arm openden ze de deur en begroetten me. Eva was ongeveer gemiddeld van grootte, met een lichtjes bruine huid, donkerrode volle lippen (zonder lippenstift te gebruiken, ze heeft gewoon vrij donkere lippen) en bruin, bijna zwart steil haar. Henk was wat kleiner dan mij, met zwarte krullen waar wat grijs in te bespeuren viel en een bruine, bijna olijfkleurige huid. Beide waren in het midden van de 30 zoals de advertentie vertelde. Ik stapte binnen, gaf eerst Henk een hand en dan Eva een kus op haar wang. Samen stapten we naar een kamertje iets verder in de gang waar een zetel stond, een matras op de vloer en een tafeltje met een radio. Eva ging zitten in de zetel en gebaarde me dat ik naast haar mocht zitten, Henk haalde voor zichzelf een stoel. Ik kreeg wat te drinken aangeboden (cola light of fruitsap, ik nam cola) en we begonnen wat te praten.
Ik moet zichtbaar nerveus geweest zijn want Eva vroeg me na een tijdje of ik nog nooit met een koppel afgesproken had via internet. Ik had zelfs nog nooit met iemand alleen afgesproken voor de seks, dus ik bekende dat het allemaal erg nieuw was voor mij. Zij vertelden me dat ze al een hele tijd een huisvriend hadden waar ze trio's mee deden, maar deze had al een tijd een vriendin en die ging niet akkoord met zijn bijzondere relatie met Henk en Eva. Henk en Eva waren al samen sinds hun studententijd en ze hadden ontdekt dat Henk graag toekijkt hoe zijn vrouwtje verwend wordt en Eva had gewoon een bijna onvervulbare Daarom zochten ze nu een jongere man die vrijgezel was. Enter myself :).
Eva had ondertussen al een tijd haar hand op mijn been gelegd en ik had ondertussen ook voldoende moed bijeengeraapt om haar volle dijen te betasten. Op dat moment van het gesprek boog Eva zich naar haar toe en ik kuste haar terug. Haar mond opende en haar tong drong mijn mond binnen. Ik liet haar begaan want zo wordt ik het liefst gekust. Na een lange kus verplaatste ze haar aandacht naar mijn oor, waar ze aan likte en sabbelde. Dat was nieuw voor me maar ik genoot er van. Na zo een tijd te kussen en likken verplaatsten we ons naar de matras. Eva kuste even Henk die zich tot nu toe afzijdig had gehouden en vlijde zich neer op de zetel. Ik schudde snel mijn schoenen uit, trok mijn trui uit en legde me naast haar. Henk lag achter en streelde haar over haar rug. Wij zetten ons gezoen verder op onze zij. Geleidelijk schoof ik met mijn hand over haar buikje naar haar borstjes en masseerde deze door haar BH heen. Zij bewoog haar hand over mijn platte buik onder mijn T-shirt en bleef rusten op de grote bobbel in mijn jeansbroek waar ze in kneep over wreef. Ondertussen schoof ik één hand onder haar BH en begon zachtjes te knijpen in haar rechterborst. Ze had een speciale tepel, deze leek wel ingedeukt, al kon ik het nog niet zien. Toen ik deze beroerde slaakte ze een zacht kreetje en vroeg me wat zacht te zijn met haar borsten. Eva had al een kind gekregen en sinds haar zwangerschap was haar rechtertepel zo, al wou ze mij verder geen details geven. Ik was op dat moment bloedgeil en wou eigenlijk gewoon verder gaan, dus ging er niet dieper op in. Ondertussen kusten we elkaar nog steeds honderduit. Na een tijd draaide ik me en deed ik hetzelfde met haar oor wat zij bij mij had gedaan. Ze kronkelde onder me van genot. Henk schoof wat achteruit zodat Eva zich op haar rug en kon draaien, ik trok mijn T-shirt en Eva's topje en BH uit en legde me dan volledig op haar neer en alweer zetten we onze eindeloze kus verder. Henk had ondertussen reeds Eva's broek uitgetrokken. Met één hand masseerde ik nu haar linkerborst, met de andere wreef ik over haar zwarte slipje net iets boven haar poesje. Eva werd hier zo geil van dat ze nu echt wel geneukt wilde worden. We zetten ons even recht, Henk trok Eva's slip uit, en zij mijn jeans broek en boxershort. Vervolgens legden we ons zo dat Henk tussen Eva's benen zat, klaar om haar te neuken en dat mijn lul zich bij Eva's hoofd bevond.
En zo begon Henk zijn vrouw te neuken, maar ik had vooral aandacht voor wat zij op dat moment met mij aan het doen was. Eerst masturbeerde ze even met haar hand mijn superharde lul en soms wreef ze met haar handpalm over mijn eikel die al volledig nat was van het voorvocht. Ik snakte naar adem want ik heb nogal een gevoelige eikel. Met haar hand nog steeds rond de basis van mijn lul, boog ze haar hoofd naar mijn lul toe en nam mijn eikel in haar mond. Henk was haar ondertussen goed aan het neuken en Eva schudde heen en weer terwijl ze bleef zuigen aan mijn eikel en met haar hand de basis van mijn lul onder handen nam. Ik streelde haar afwisselend in haar haar en nam haar goede borst onder handen. Na een tijdje werd Henks gebeuk steeds heviger en schokkend spoot hij zijn vrouwtje vol. Eva was echter nog lang niet voldaan. "Nick nu is het jouw beurt", zei ze, en dat moest ze me geen 2 keer zeggen. Snel zocht ik een condoom in mijn broekzak, ik haalde die uit de verpakking en gaf hem aan Eva die die vakkundig om mijn lul stroopte. "Durex, jij hebt goed materiaal meegenomen", zei ze met een knipoog. Vervolgens legde ze zich achterover met 1 been omhoog tegen de muur. Ik zette één hand naast haar hoofd en met de andere hielp ik mijn lul bij haar naar binnen. Eva zuchtte en spoorde me aan verder te gaan. Ik zette mijn andere hand ook naast haar hoofd en duwde verder tot ik volledig in haar zat. Zo bleef ik even liggen, armen nog steeds gestrekt en lul tot aan mijn ballen in haar natte poes. Ik bewoog mijn bekken weer naar boven, waarbij mijn lul net niet helemaal uit haar schoof, en stootte weer naar beneden. Weer wachtte ik even. Ik was echter te ongeduldig om deze aanpak vol te houden en begon nu verder te gaan aan een strak tempo. In de achtergrond hoorde ik Henk zeggen wat een geil zicht dit was en ik kon niet anders dan hem gelijk geven. Onder mij kronkelde Eva van genot en spoorde me aan om haar lekker hard te nemen. Het was voor mij al zo lang geleden dat ik al snel mijn zelfbeheersing verloor. Al na enkele minuten trok Eva me strak tegen haar aan met haar nagels in mijn rug. Haar mond was wijd open, haar ogen dichtgeknepen en haar poesje strak rond mijn lul gespannen.
Na een minuutje nahijgen was ze alweer klaar om verder te gaan en legde ze zich voor me zodat ik haar in lepelhouding kon nemen. Dit is niet mijn favoriete positie, maar na een tijdje had ik weer een goed ritme te pakken en speelden we ons liefdesspel verder. Eva smeekte me om mijn zaad nu en dat wou ik haar niet ontzeggen. Ik kwam van achter haar vandaan, trok het condoom af en zette me op mijn knieën voor haar. Ik kom het snelste klaar als ik mezelf ruk, dus ik rukte mezelf snel naar een hoogtepunt, aangemoedigd door Eva, en spoot al snel op haar borsten, buik en zelfs een beetje in haar haar. Een spermadouche zou ze het later noemen. Ze likte een deel op en veegde de rest weg met wat Kleenex-tissues. Mijn lul was voorlopig uitgeteld, want ook al leek het allemaal heel snel te gaan voor ons, ondertussen was het toch al wel bijna 2 uur. We legden ons naast elkaar en praatten weer even wat. Henk vertelde me dat mijn rug onder de rode strepen stond door Eva's geklauw tijdens haar eerste orgasme. Ik voelde daar echter niets van en niet alleen omdat ik nog door de seks verdoofd was. Achteraf zou ik er ook nog steeds niets van voelen. Al moet mijn rug er op dat moment wel nogal toegetakeld uitgezien hebben, aldus Henk en Eva, maar ik heb sowieso een hoop littekens op mijn lijf. Het gesprek ging daarover verder en Eva moest elk littekentje uitgebreid bestuderen. Ik liet mij niet zomaar zo betasten en ging zelf op verkenning in Eva's soppende poesje. Eerst wreef ik over haar knopje, dan bracht ik een vinger naar binnen en kromde die naar boven. Dat werden er al snel 2 en steeds sneller vingerde ik haar poesje. Ik leek daarbij een plekje te vinden waarvan ze erg genoot als ik er langs ging. Net als mijn arm niet meer kon kromde Eva haar rug en moest ik mijn vingers precies op de plek van eerder stilhouden. Ik voelde haar poesje samentrekken rond mijn vingers en ik bleef nog zeker een minuut mijn vingers zo drukken terwijl ze bleef hijgen.
Henk had echter nog plannen voor Eva, nu zette hij zich met zijn gezicht tussen haar benen en begon haar te likken. Ik boog me naar Eva hoofd en begon haar weer te zoenen zoals eerder. Een beetje later zette ik me recht en Eva nam onmiddellijk mijn halfharde lul in haar mond. Het duurde niet lang voor die weer fier omhoogstond. Al snel was Eva weer op de rand van een hoogtepunt en stopte ze met zuigen om weer ongelooflijk klaar te komen en Henks hoofd op haar poesje te duwen.
Ik verbaasde me over hoe vaak Eva klaar kon komen en hoe snel ze daarvan recupereerde. Ze vertelde dat ze wel 10 keer kon klaarkomen op een avond, maar achteraf zal ze wel uitgeput zijn. Eva bewees onmiddellijk haar recuperatievermogen door zich op haar knieën voor mij te zetten, alweer klaar voor een nieuw beurt. Ik pakte een nieuw condoom en zocht haar gaatje. Het was eventjes zoeken naar een goede houding want op zijn hondjes had ik nog niet vaak gedaan. De meeste meisjes die ik al heb gehad verkozen onderaan te liggen, maar van dit standje genoot Eva zichtbaar het meeste. Ze leunde op haar ellebogen en haar hoofd was verborgen in haar kussen. "Oh Nick", kreunde ze, "je doet dat zo goed". Als ik eenmaal goed bezig was, kwam ze al na wat voor mij enkele minuten leken klaar. Ik wachtte om haar op adem te laten komen maar ik ging al snel gewoon verder. Ondertussen pijpte ze Henk die voor haar op zijn knieën zat. Na nog een beetje langer neuken dan de vorige keer kwam ze alwéér klaar. Ze ging voorover liggen en mij gebood in haar te blijven en haar te volgen. Mijn lul bleef stijf in haar steken. Na uitgehijgd te zijn, voelde ik dat ze haar bekkenspieren aanspande en mijn lul zo een massage gaf. Dit had ik nog nooit meegemaakt. Ze zei me heel stil te blijven liggen omdat dit moeilijk was voor haar om zich te concentreren op mijn lul. Ik heb geen idee hoe ze het deed, maar het was goddelijk. Na een tijdje moest ik wel komen. Ik trok me snel terug uit haar, trok het condoom uit, trok nog een paar keer aan mijn lul en spoot mijn 2de lading over haar rug en viel naast haar neer.
Nu waren we allemaal meer dan voldaan. We praatten nog wat na, streelden elkaar nog wat, maar stilaan moest ik vertrekken. Het was al zeker half 4. We stonden versteld van hoe snel de tijd is gegaan en hoe lang we eigenlijk al bezig waren. Henk had wat minder uithoudingsvermogen dan mij zei hij. Aan de deur spraken we af om dit binnenkort nog eens opnieuw te doen. Ik gaf Henk opnieuw een hand, kuste Eva nog eens op de mond en nam dan mijn fiets.
Ik heb nog een paar keer met hun afgesproken, maar ik had graag een paar reacties gehad. Dit was de eerste keer dat ik zo'n verhaal maak (het is ook waargebeurd, echt :)), dus een beetje feedback zou handig zijn. En ik ben ook benieuwd of er anderen zijn die iets gelijkaardig meegemaakt hebben, die mogen me dat zeker sturen!
Wie weet kruip ik dan weer in mijn pen om de overige verhalen te vertellen (of de andere trio's met een eu andere samenstelling :P) :) (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar red_starr1@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
1076
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)