Spannendverhaaltje.nl

De dopingcontroleur Deel 1

-
10-02-2014
Martha werkte al zo’n 25 jaar als dopingcontroleur bij de Dopingdienst en werd regelmatig bij sportwedstrijden ingezet om in haar caravan dopingcontroles af te nemen, en ze had binnen de controledienst in de loop der jaren een geheel eigen reputatie opgebouwd. Want Martha had zo haar eigen manier om haar klanten te verleiden om hun plas af te staan. En die methode haalde ze niet uit het officiële dopinghandboek. Dat was uiteraard niet bekend bij de Dienst, want anders was ze al lang en breed ontslagen. Onder sporters (zowel mannen als vrouwen) was haar reputatie heel wat groter; als je zei dat je een plas moest doen bij Martha, dan werden er veel betekende blikken uitgewisseld.
Onder sporters waren dan ook duidelijk twee kampen ontstaan: zij die bij voorkeur bij Martha hun plas deden, en zij die dat absoluut niet wilden. De meeste sporters keken voor een wedstrijd begon eerst wie de dopingcontrole deed. Was dat Martha, dan was dat ofwel een grote stimulans om vol voor de winst te gaan, ofwel een goede reden om het die dag maar eens wat rustiger aan te doen. En omdat elke sporter dit dilemma kende, waren de wedstrijden waar Martha de controle deed doorgaans vrij overzichtelijk: degenen die voor de winst gingen, wisten van elkaar waarom zij dat deden, en de rest het rustig aandeed. En degenen die het rustig aan deden, wisten ook de reden daarachter. Dat sporters hier met elkaar niet over spraken en met de buitenwereld al helemaal niet, was een uitgemaakte zaak.
Martha is het type vrouw waar je niet aan voorbijgaat zonder haar goed te bekijken; borsten die de hele wereld aan kunnen, een taille waar een wesp jaloers op zijn, en benen met stevige dijen, soepele knieën en ronde kuiten. Elk kledingstuk zou trots zijn om dat lichaam te mogen omhullen. Jammer genoeg heeft kleding voor Martha maar weinig betekenis; ze trekt ze alleen maar aan om te voorkomen dat ze te vaak voor de politierechter moet verschijnen. Zelfs dan trekt ze bij voorkeur niet meer dan het hoogst noodzakelijke aan. Het liefst loopt ze naakt rond. Haar kledingstukken blinken zelden uit in een overdaad aan stof en haar voluptueuze lichaam is doorgaans voor iedereen optimaal te bewonderen. Ondanks haar machtige gestalte bezit ze een fijn gesneden gezicht met hoge jukbeenderen, staat er altijd een glimlach op haar mond en kijkt ze met vriendelijke ogen de wereld in. Maar bovenal was ze gek op seks, en dat zag je! Ze was onverzadigbaar, en overal voor te porren. Daarbij ging het niet gauw te ver...
Omdat ze al helemaal niet van knellende kleding houdt, blijven bh's doorgaans keurig opgevouwen in de kast, en als ze zich voorover buigt, heb je door haar diep uitgesneden topjes een ongestoorde blik op twee prachtige memmen, waar twee joekels van tepels doorgaans pront overeind staan.
Ook slipjes kunnen haar goedkeuring niet wegdragen. Omdat ze prachtige stevige billen heeft, zijn stringetjes sowieso uit den boze, want esthetisch is zo’n touwtje in een bilspleet normaal al geen gezicht, maar bij haar forse billen is het echt geen gezicht. Er zijn maar weinig vrouwen die dat kunnen hebben trouwens. En grotere broekjes hebben weer als nadeel dat ze klemmen op haar lijf. Op de dagen dat ze geen slip draagt (en dat zijn er vele) heb je, door de korte rokken die ze draagt, dus een vrij uitzicht op haar met fluweel begroeide grot en machtige billen. Een feit waar ze maar al te vaak mee uitdaagde.
Zoals ik al schreef, was niet iedereen gediend van de reputatie van Martha, en elke nieuwe klant moest dan ook voorzichtig worden gescreend voor haar manier van werken. Daar had ze een paar eenvoudige maar uiterst effectieve trucjes voor. Wist ze eenmaal of ze verder kon gaan, dan liet de volgende stap zelden lang op zich wachten, en aan het eind van de sessie had ze voor zichzelf al uitgemaakt of de sporter in categorie A kon worden ingedeeld (mag terugkomen voor verdere spelletjes), of in categorie B (hou het zakelijk). In haar boekhouding kreeg elke sporter een A of een B achter de naam, zodat ze de volgende keer makkelijk wist wat ze kon verwachten. Overigens had ze haar boekhouding zelden nodig om te weten in welke categorie iemand viel; mocht ze het ooit al eens kwijt zijn, dan werd ze er snel aan genoeg herinnerd door de betreffende persoon. Dat was dan altijd iemand uit de A categorie, want de B categorie hield zich vanzelf wel gedeinsd.
Vandaag is een goede dag voor Martha, want ze doet de controles bij het NK Wielrennen Beloften voor meisjes. Ze verwacht dan ook veel nieuwe gezichten te zien op de controles, want de meisjes gaan als ze 21 zijn automatisch door naar de Elite groep. Waar ze Martha natuurlijk ook weer tegenkomen, maar dat is een ander verhaal. Als Martha haar ogen over het startveld laat glijden, ziet ze in het meisjesveld een paar goede bekenden staan die haar groeten, en een paar prachtige meiden waarvan ze hoopt dat die mee gaan fietsen om de prijzen, want alleen al bij het bekijken ervan begint haar poes te glinsteren van genot. Ook ziet ze een aantal moeders die ze goed kent van de tijd dat die zelf meereden. Sommige ervan zien Martha staan, en geven haar een schalkse knipoog; ongetwijfeld gaan ze straks mee met hun dochter als die naar de dopingcontrole gaat. Martha zwaait vrolijk groetend terug.
De caravan waarin de controles worden gehouden was redelijk spaarzaam ingericht; een behandeltafel en een douchebak met een douche installatie in een hoek, met daarop transparante glazen panelen en een glazen deur die daar duidelijk niet waren opgezet om de privacy te waarborgen. Verder een grote koelkast, wat losse kasten met voorraadspullen en veel handdoeken, een instrumententafel en een kleine stoel. Dankzij de inrichting was de ruimte vrij ruimtelijk, en de ruimte was overal gelijkmatig verlicht.
Martha had voor haar werk een speciaal sexy uniform, dat bestond uit een te korte witte bloes met een diep decolleté die haar navel vrij liet, en een kort wit rokje dat net om haar dijen paste en haar meer dan voldoende bewegingsvrijheid bood. Daaronder staken haar blote benen uit, waaraan ze eenvoudige slippers droeg. Bij voorkeur droeg ze hieronder geen slip en geen bh, zodat ze snel tot actie over kon gaan als de situatie zich aandiende. Afhankelijk van de ontwikkelingen deed ze dan een extra knoopje open of dicht, en trok ze haar rok iets naar beneden of juist iets omhoog.



Dopingcontrole #1
De eerste klant die haar plas kwam inleveren was Linda, een struise meid met donker haar uit een dorpje in de bijbelriem. Hoewel ze nog vrij jong was, had ze al de bouw van een stevige wielrenster. Duidelijk geen type voor de bergen, maar op kop in het peloton sleuren, kon je wel aan haar overlaten. Ze werd vergezeld door haar moeder, bij wie je aan alles kon zien dat ze meer tijd in de kerk doorbracht dan in de schoonheidssalon. Die was vrij stevig gebouwd, en niet overdreven groot, zodat de breedte van haar heupen extra werd benadrukt. Ze was gekleed in stemmig zwart, met zwarte nylon kousen die haar kuiten mooi deden uitkomen. Want ondanks dat ze niet de slankste was, had ze wel een goed geproportioneerd figuur. Ze had bijna zwart haar dat ze had opgestoken. Hoewel geen van de twee als schoonheid bestempeld zou worden, hadden ze wel een natuurlijke flair over zich die bij menigeen dierlijke gevoelens zou kunnen losmaken. Martha schatte de situatie snel in, en bracht haar kleding in de ‘dit wordt waarschijnlijk niks’ stand. In haar hoofd had ze al een B-tje achter de naam gezet. Maar ze zou wel zien wat er de komende minuten zou gebeuren, je kon tenslotte niet weten. Voorlopig zou ze zich eerst op haar werk concentreren.
Sporters hebben tijdens hun wedstrijden maar weinig mogelijkheden om tijdens een wedstrijd hun behoeften te doen, en hoe langer een wedstrijd duurt, hoe meer dit gaat spelen. Zeker als de wedstrijd ook nog eens geen pauze kent. Wielrennen is zo’n sport waarbij de duur van een wedstrijd een renner kan overvallen. Daarom zorgen renners er over het algemeen wel voor dat ze goed naar het toilet zijn geweest voor de rit begint. Maar toch kan een wielrenner door de natuur worden overvallen onderweg, en dan moet er natuurlijk geplast worden. Rijdt de renner in het peloton, dan kan hij of zij vaak nog wel even afstappen en enigszins verscholen plassen of poepen. Maar vaker kan dit niet, en moet de renner dus gewoon op de fiets de plas laten lopen. Uiteraard doe je dat niet als je op kop rijdt, maar wacht je tot je in het laatste wiel zit, zodat je mederijders er geen last van hebben. Dat ze dit ook het liefst uit de buurt van het publiek doen, hoeft geen betoog.
Linda had, ondanks dat ze voor vertrek al naar het toilet was geweest, haar plas niet op kunnen houden; gedurende de race had ze behoorlijk wat gedronken, en dat moest er dus ook weer uit. Aangezien ze lange tijd in de kopgroep meereed, zat er niks anders op dan tijdens het fietsen te plassen. Toen ze met haar moeder de caravan instapte, rook Martha het meteen: die herkenbare lucht van urine vermengd met de transpiratielucht van het jonge meisje en geoliede benen. Ze vond de lucht heerlijk, en snoof hem met volle teugen op. Uiteraard zonder daar aandacht op te vestigen. Misschien was er toch iets mogelijk!
Linda en haar moeder keken enigszins verbaasd om zich heen in de caravan toen ze de instapten. “Hallo,” zei Linda, “Ik ben Linda en dit is mijn moeder Anna.” “Welkom”, zei Martha, “hier heb je een maatbeker. Zou je daar in willen plassen?” Zowel Linda als haar moeder keken nu enigszins verbouwereerd om zich heen. “Waar dan”? vroeg uiteindelijk de moeder? “Linda kan wel op de behandeltafel gaan zitten als ze dat makkelijk vind, of anders in de hoek.” Martha wees hierbij naar de openstaande douchecabine. “Is er geen toilet dan?” vroeg Anna? “Nee,” zei Martha, “want het is een controle, en ik moet te allen tijde kunnen zien wat er gebeurt. We willen natuurlijk niet dat er met de monsters gerommeld kan worden.”
Daar kon Anna zich wel iets bij voorstellen, dus Linda ging met de maatbeker naar de douchebak. Ondanks het plassen onderweg zat er nog genoeg urine in de blaas, en nadat ze haar fietsbroek had uitgetrokken, ging ze met enige gêne gehurkt boven de maatbeker zitten. Al snel kwam de urine met een klaterend geluid uit haar gleuf gestroomd. Van de plek waar Martha stond kon ze goed zien en horen hoe Linda zat te plassen, en hoe de schaamlipjes van Linda een beetje open gingen staan. Ze glinsterden van de urine, en Martha werd daar nog geiler van dan ze al was. Maar ze moest zich inhouden, want deze vrouwen waren hier voor het eerst, en ze wilde geen klacht aan haar broek.
Linda was snel klaar, en kwam overeind, zich daarbij niet realiserend dat ze nu met haar geslachtsdeel volledig vrij in de caravan stond. Wielrennen is een buitensport, en een renner wordt snel bruin. Het bruin houdt uiteraard op waar de fietsbroek begint, en door dit kleurverschil werden de ferme dijen van Linda extra benadrukt. Niet in het minst door de zwarte poes die de twee met elkaar verbond. Martha genoot in stilte, maar Anna keek enigszins besmuikt de andere kant op, niet gewend aan het aangezicht van de vagina van haar dochter die zo nadrukkelijk bovenaan de witte driehoek van de dijen stond te glimmen.
Linda was best wel gewend om met een naakt onderlijf te staan, want in de kleedkamer stond ze vaker naakt met de andere meisjes. Dan was ze meestal helemaal naakt; nu had ze haar topje nog aan, zodat haar borstjes alleen in vorm zichtbaar waren. Plassen en plein public deed ze echter voor het eerst, en dat was dan ook de reden voor de aanvankelijke schaamte. Nu dat achter de rug was, klaarde ze weer een beetje op en daarom stond ze volkomen ontspannen te wachten op de dingen die komen gingen. Omdat ze het best wel een beetje spannend vond, stonden haar tepeltjes al stevig tegen de stof aan te drukken, wat het totaalplaatje alleen maar geiler maakte.
Vervolgens moest de plas van Linda verzegeld worden, want de urinestalen moesten natuurlijk wel op de juiste manier worden opgeslagen. Linda deed de noodzakelijke hoeveelheid in de daarvoor bestemde flesjes, verzegelde het kistje en overhandigde het aan Martha. “Wat moet ik doen met de rest van de maatbeker?” vroeg ze aan Martha. Ondanks dat Linda onderweg ook al geplast had, was er nog redelijk wat pis over in de maatbeker. “Laat maar staan, dat ruim ik straks wel weg.” zei Martha. “Wil je hier nog even tekenen voor de uitvoering van de procedure?” Linda zette haar handtekening, en Martha zette het kistje met de stalen in de grote koelkast. Ze maakte nog steeds geen aanstalten om haar broek weer aan te trekken, wat Martha uiteraard totaal niet erg vond.




Nu nam Anna weer het woord. “Ik had eigenlijk gehoopt dat jullie hier een wc zouden hebben, want eigenlijk moet ik ook nodig plassen.” “Dat geeft toch niet?” zei Martha, “dan geef ik u ook een maatbeker, en dan werk ik dat straks ook wel weg.” Anna had uiteraard geen idee hoe Martha de urine weg zou gaan werken... Anna nam de maatbeker aan, en keek nog eens rond. De douchecabine was niet overdreven groot (bedoeld tenslotte voor sporters) en haar kleding was daarbij ook een stevige hindernis. Daarom trok ze midden in de caravan haar schoenen uit, en begon haar kousen naar beneden te stropen. Er kwamen een paar stevige benen vrij, maar Martha was vooral verrast door de ogenschijnlijke stevigheid daarvan. De ronde kuiten gingen met een natuurlijke boog over in de stevige dijen, die ondanks hun grootte toch niet tegen elkaar schuurden. Om haar broekje (een stevige slip) uit te doen schoof ze haar jurk verder omhoog, en Martha had nu goed zicht op haar nog ingepakte billen. Dat was een kont om U tegen te zeggen! Met een snelle beweging ging de slip naar beneden, en Martha had even een goed zicht op de beide halve bollen.
Anna pakte de beker die Martha haar had aangereikt en ging op de behandeltafel zitten met haar voeten op twee houten klossen die daar speciaal voor waren neergezet. Daarbij had ze haar rok ver achter haar billen opgetrokken, zodat de witte benen en de poes helemaal vrij waren gekomen. Martha zag een prachtige zwartbehaarde kut, maar de beharing viel alleszins mee; ofwel ze scheerde zich regelmatig in de erogene zones, ofwel ze had geen overdadige natuurlijke haargroei. In ieder geval was het bos op haar kut niet de wildernis die ze min of meer had verwacht. Waarschijnlijk was scheren van de poes in de bijbelriem nog geen usance, want ook Linda had een mooi begroeide kut zoals Martha eerder al had geconstateerd. Wat dunner natuurlijk, waardoor Martha haar schaamlippen goed had kunnen bewonderen.
Anna zette nu de maatbeker voor haar gleuf, en begon onbedaarlijk te plassen. De straal kwam schuimend in de maatbeker terecht, waarbij er door de kracht ook het e.e.a. over de beker heenging. Martha greep snel in! “Wellicht is het handiger om iets rustiger te plassen”, zei ze, want straks is de hele vloer nat.” “Sorry hoor, ”, zei Anna, “maar ik moet ook zo nodig!” “Wacht maar”, zei Martha, “ik help wel een handje”. Ze liep naar Anna toe en ging gehurkt voor haar zitten. Ze streek over haar vulva en trok de schaamlippen een beetje open zodat de pisbuis zichtbaar werd. Vervolgens pakte ze de maatbeker, en hield die voor de natte spleet. “Laat maar rustig stromen,”, zei ze, “ik leid de straal wel in de maatbeker.” En met de hand van Martha op en tegen haar pisbuis, liet Anna zich verder leeglopen. Nu kwam alle urine netjes in de beker terecht.
Linda stond ondertussen het tafereel met open mond te bekijken; dit had ze nog nooit gezien! Niet alleen was het de eerste keer dat ze de kut van haar moeder zag, ze was ook nog eens aan het pissen! En dat niet alleen: het toppunt was ook nog dat een wildvreemde vrouw de schaamlippen van haar kut met haar hand had open gespreid, en de urine door haar vingers heen liet lopen! Maar dit moest ze toch zelf voelen! “Mag ik ook eens?” vroeg ze Martha. “Natuurlijk meid, ”, zei die, “dit moet je inderdaad eens proberen. Ik kan er tenminste geen genoeg van krijgen.” Linda nam plaats tussen de benen van haar moeder, die de discussie gevolgd had, en acuut was gestopt met plassen om haar dochter ook nog wat van haar vocht te gunnen. Linda legde haar hand op de harige kut, trok de lippen open zodat de pisbuis weer vrij kwam te liggen, en hield de maatbeker op de gewenste hoogte. Ze kon de drang niet weerstaan om haar mond even op de licht openstaande kut te zetten, en met haar tong een ferme lik door de spleet te geven. “En nu pissen, ma!” zei Linda. Meer aansporing had Anna niet nodig, en met de laatste inspanningen verdween de laatste urine in de maatbeker.
De pretoogjes van Linda en haar moeder getuigden van het plezier dat ze aan deze actie hadden beleefd. Ongemerkt had Martha haar vinger in haar mond gestoken, want ze wilde het gele goud natuurlijk nog wel even proeven. Zo vers uit de bron is die toch het lekkerst; de zilte smaak beviel haar uitstekend. Maar wat graag had ze haar tong naar binnen in de rijpe vagina gebracht en daar even stevig rond gelikt, en het liefst had ze dan ook haar poepgaatje een paar likken gegeven. Dat leek haar echter nu toch een brug te ver. Wellicht een volgende keer...
Ook Linda was eigenlijk wel benieuwd naar wat er verder zou gaan gebeuren maar voordat ze iets kon bedenken, was Anna al van de tafel af gestapt en was bezig haar kledingstukken bij elkaar te rapen. Ze bukte zich om haar slip weer aan te trekken, maar nu kon Linda zich niet langer beheersen, en ze legde haar handen op de blootliggende billen van haar moeder die ze begon te strelen, waarbij ze even een vinger door de bilnaad liet glijden. Met haar vinger kon ze nog net de ingang van haar moeders kut voelen, maar ze kreeg ze vanuit deze positie alleen het topje naar binnen. Ze voelde een licht schokje van Anna, die dat blijkbaar niet had verwacht. Terwijl ze haar hand weer omhoog trok, kon ze het niet nalaten een klein beetje druk te geven op haar poepgaatje. Weer dat schokje. “Ma, wat heb je een prachtige billen!” zei Linda. “Het lijkt mij heerlijk om daar eens tegen aan te mogen liggen, en alles te voelen en betasten.” “”Linda!” zei Anna, “wat hoor ik nu toch allemaal? Maar je hebt gelijk, wij zouden als vrouwen onder elkaar best wat vaker zo bij elkaar kunnen zijn. Jij hebt ook een prachtig lijf, en ik zou jou ook best op je gevoelige plekjes willen strelen.”




Dat was uiteraard geen probleem voor Linda, die van alle actie behoorlijk geil was geworden. Ze ging wijdbeens voor haar moeder staan, die verzuchtte: “Jezus, wat mooi!”. Daarbij in het midden latend of ze de Heer bedankte, of gewoon geil was. Ze moest de vagina aanraken, en ze streek dan ook met een paar vingers over het natte kutje. Ze had maar weinig bedenktijd nodig om een vinger naar binnen te schuiven, waar ze merkte dat Linda behoorlijk nat was. Jammer genoeg was er nog maar weinig tijd om met de ontdekkingsreis door te gaan. “Ik ben bang dat we er een eind aan moeten breien”, zei Martha, “want de volgende controle is al onderweg”. Met een zucht trok Anna haar vinger uit het zachte tienerkutje. “Ik denk dat we thuis maar eens fijn met elkaar moeten bijkletsen. We hebben nog veel te ontdekken.” “Dat is geregeld”, dacht Martha, dat zijn nieuwe A klanten!
Anna bracht snel haar kleding weer orde en streelde nog even over haar kut voordat ze het slipje helemaal aantrok, maar de kousen werden met een knipoog in de vuilnisbak gegooid. Linda trok haar fietsbroekje weer over haar nog steeds enigszins natte poes aan, en Martha zag de gleuf met enige weemoed achter het textiel verdwijnen, waar het silhouet van de stevige schaamlippen nu de ingang duidelijk aangaf. De combinatie met de stevige tietjes maakte Martha nog natter dan ze al was, en als de twee bezoekers onder haar rok hadden gekeken, dan hadden ze het geil uit haar natte poes zien lopen, want Martha zat ondertussen met wijd geopende benen op een stoel.
Nadat iedereen was aangekleed, namen ze afscheid. Eerst met een wat ongelukkig handje, maar dat vond Martha te zot, dus ze gaf zowel Anna als Linda een vette kus vol op de mond. Vergiste ze zich nu, of drukte Linda nog even snel haar tong bij haar naar binnen? Toen ze Linda aankeek, kreeg ze nog snel een knipoog, en daarmee was een nieuwe vriendschap bezegeld. De volgende keer ging Linda wel alleen naar de dopingcontrole! Al mocht Anna natuurlijk best mee...
Martha sloot de deur, en begon op te ruimen. Eerst werd de vloer gedweild, want er lag wel wat pies van Anna op de vloer. En de caravan moest nog een uurtje of wat mee. Daarna ruimde ze alle gebruikte spullen weg en vervolgens liep ze naar de instrumenttafel, waar de twee maatbekers stonden. Die van Anna was behoorlijk gevuld, en in die van Linda stond ook nog een stevige bodem. Beide bekers waren al een beetje afgekoeld, maar dat was bepaald niet erg, want als pure drank kun je pis best afgekoeld hebben. Martha zette de beker van Linda het eerst aan haar lippen, en nam een eerste slok, die ze door haar mond liet rollen zodat ze de smaak optimaal kon proeven. Wat een fantastische smaak heeft meisjesvocht toch! Vervolgens dronk ze het heerlijke vocht rustig op. Jammer dat ze geen volle blaas had gehad, want hier lustte ze wel pap van!
Vervolgens was de beker van Anna aan de beurt. Deze was warmer (want voller, en dan koelt hij minder snel af) en had een heerlijke rijpe geur. Martha vroeg zich af of Anna haar ochtendplas wel had gedaan zo sterk was de geur. Ze snoof de urine nog eens goed op, waarna ze de beker voorzichtig aan haar mond zette en de eerste slok nam. Ook deze liet ze alle hoeken van haar mond zien voordat ze hem doorslikte, zodat alle smaakpapillen met het zoute goud in aanraking kwamen. Ja, dat moest ochtendurine zijn! Ze genoot ten volle van haar drankje, en dronk de beker in alle rust leeg. Daarna werkte ze snel de administratie bij, met een stevige “A” achter Linda’s naam. Die zou ze vaker tegen willen komen!
Door het drinken van al de overgebleven urine en de koffie die ze al de hele ochtend had gedronken, moest ze nu wel zelf piesen als een gek. “Dat krijg je ervan,” dacht ze. Ze verzekerde zich ervan dat ze nog een minuut of 10 had tot de volgende controle, sloot de caravan af en kleedde zich snel uit. Martha had een speciale manier om zich te verwennen, en daarvoor had ze de douchecabine eigenlijk aangelegd. Ze liep naar de cabine en deed de deur open. Daar lag nog wat gemorste pies van Linda in de bak, die ze gulzig oplikte. Daarna stapte ze de cabine in, deed de deur dicht en ging op haar rug liggen. Vervolgens stak ze haar benen achter zich omhoog, zodat de voeten achter haar hoofd tegen de wand leunden, zodat ze goed zicht op haar stevige kut had. Waarna ze de pis kraan open zette, en de warme straal over haar buik, borsten en naar haar hoofd liet lopen.
Martha had haar blaas goed getraind, en ze kon behoorlijk goed mikken bij het pissen. Ze deed haar mond open, en mikte de warme straal in haar mond. Verlekkerd dronk ze haar eigen urine op, en omdat ze er ineens zin in had, schudde ze even met haar onderlijf, zodat de straal over haar hele gezicht heen werd gemikt. Niet te lang, want ze wilde het kostelijke vocht zoveel mogelijk in haar mond hebben! Omdat ze met een enorme sterke straal piste, liep er toch al voldoende pis uit haar mond, en er ontstond een hele stroom tussen haar borsten door, over haar buik en daarna via de bilnaad naar de wasbak. Wat heerlijk kriebelde! Al snel lag ze klotsend in haar eigen pis te rollen.
Zo snel als dat de straal begon, was hij ook gestopt, en met een licht spijtgevoel bracht Martha haar benen weer naar de voorkant, daarbij nog even met haar kont klotsend in haar eigen pis. Ze likte nog snel wat op uit de douchebak, en spoelde zich daarna af. Na het afdrogen trok ze snel haar verpleegstersuniform weer aan, en ruimde ze de douchebak op. De hele operatie had nog geen 5 minuten geduurd, dus ze was ruim op tijd klaar voor de volgende cliënt!
Wordt vervolgd...
Aantal keer gelezen:
894
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)