Spannendverhaaltje.nl

Buurvrouw Cordelia

-
03-11-2010
De dag begint goed, lekker uitgeslapen, aan de koffie. Een vrije dag om even lekker niets te doen. Terwijl ik het nieuws kijk en de laatste slokken van mijn koffie drink begint mijn telefoon te zoemen. Een SMS-je: “Zorg dat je hier om precies één uur bent. Ik heb een verrassing voor je. XXX”. Ik doe de rest van de ochtend rustig aan en om precies één uur bel ik bij je aan. Je doet de deur open in een lange jurk, die de contouren van je lijf prima accentueren. Oh wat, zou ik je graag willen. Maar het kan niet, te veel gevolgen. Je zoen me op mijn wangen en stapt naar buiten en trekt de deur achter je dicht. Je pakt mijn hand en trekt me mee naar de trap die leidt naar woningen boven je. Je belt bij een van de huizen aan en een mooie vrouw in een soort kimono doet open. De kimono net niet ver genoeg dicht, zodat ik een goed zicht heb op haar decolleté. Je geeft haar een zoen op de mond, loopt haar voorbij en ik volg je. Achter me, doet ze de deur op slot. Je loopt rechtstreeks door naar een slaapkamer, pakt mijn hand en duwt me daarna op de rand van het bed. “Dit is Cordelia. Ze is voor jou vandaag, om je te geven wat ik niet kan.” Terwijl je dat zegt, trek je het shirt van mijn lijf. Ondertussen knielt Cordelia tussen mijn benen en maakt mijn broek los en gaat op onderzoek uit. Je gaat voor me staan en kijkt me diep in de ogen. Terwijl ik de lippen van haar om mijn inmiddels hard geworden lid voel glijden, laat je langzaam de jurk van je schouders glijden. Je hebt helemaal niks onder je jurk aan en Cordelia kreunt tevreden als ze de gevolgen daarvan voelt in haar hand. Je danst een erotische dans voor me en ik kom bijna direct klaar. Ik sluit even mijn ogen en beheers me. Er staat een luie stoel voor het bed en daar neem je plaats. Je spreidt je benen en ik krijg een heerlijk uitzicht op een inmiddels al glinsterend kutje Langzaam begin je met jezelf te spelen en moedig je me nog even aan met de opmerking: “Geniet.” Mijn blik gaat van jou naar haar en door de stilte kijkt ze omhoog. We hebben nog niet eens ons aan elkaar voor gesteld. Maar de blik in haar ogen verraad dat ze dat ook niet wil, een vrouw met een missie. En terwijl ik haar aankijk, kijkt ze me terug en gaat tergend langzaam door met mij te verwennen. Als ik mijn ogen even sluit stopt ze.

Ik kijk haar weer aan en laat daarna mijn blik naar jou gaan. Met een tevreden glimlach geniet je van het schouwspel. Ik leg mijn handen op het hoofd van Cordelia en met een zacht gebaar laat ik haar opstaan. Ik ontdoe haar teder van haar kleding en laat mijn handen over haar lijf glijden. Ik trek haar met haar rug naar me toe, zodat ik jou kan aankijken terwijl ik haar lijf streel. Mijn handen in zet ik met wat druk in haar nek en bijt daarna even zachtjes in haar hals. Ondertussen blijf ik je strak aankijken en ik zie het verlangen in je ogen dat jij dit nu was, ik zou niets liever willen, maar geef me over aan jouw plan. Ik pak de hand van Cordelia en leidt haar naar het bed leg haar met haar hoofd bij het voeteneind en begin met het bedekken van haar lijf met kussen. Af en toe bijt ik zachtjes. Totdat ik ben aangekomen bij een heerlijk nat en warm gladgeschoren kutje. Ik snuif de geur op van verlangen en begin aan mijn zoektocht naar waarmee ik deze vrouw gek krijg. Ondertussen kijk ik regelmatig over haar heen, diep in je ogen. Terwijl mijn handen, mond en lippen zijn werk doen. Deze vrouw heeft niet veel nodig, of is zo opgewonden dat zij wel binnen de kortste keren klaar komt. Al strelend over haar benen laat ik haar nagenieten terwijl ik kijk hoe jij jezelf aan het verwennen bent en af en toe je ogen sluit van genot. Cordelia komt in actie en gaat op haar handen en voeten voor me zitten. Rustig laat ik mezelf in haar glijden en doe even mijn ogen dicht terwijl ik bedenk dat jij het bent. Als ik mijn ogen weer open, kijk je me met een grote glimlach aan. Je weet waar ik aan denk. Rustig begin ik deze mooie vrouw te nemen, met lange langzame halen. Cordelia beantwoordt mijn stoten met het tegen bewegen van haar heupen waardoor onze lijven tegen elkaar aan kletsen. Deze vrouw weet wat ze lekker vindt. Mijn handen dalen af naar haar kutje en ik streel haar knopje, eerst langzaam maar dan steeds sneller, terwijl mijn lijf weer langzamer beweegt. Ze wil het initiatief en draait zich om.

Als een volleert Judoka gooit ze me op haar rug. Mijn hoofd naar beneden hangend op de rand van het bed. Zodat ik je in omgekeerde wereld zie en een prachtig uitzicht heb op jouw vingers die in en uit je natte kutje glijden. Cordelia beklimt me en berijdt me als een amazone. Dat houdt ik niet lang uit en dat zie je. Je komt naast me zitten tegen het bed aan. Je gaat verder met jezelf verwennen, maar kijkt me van heel dicht bij diep in de ogen. Je gezicht streelt het mijne en onze warme adem hijgt in elkaars nek. Als ik bijna kom, bijt je in mijn nek en best hard, waardoor mijn orgasme nog even uitblijft. Zelf ben je ook niet ver meer van een orgasme. Je ogen rollen steeds even weg als je op de juiste manier jezelf weet te beroeren. Je zoent me opeens vol op de mond en beide komen we tot een gesmoord orgasme dat lang door gonst door mijn lijf. Cordelia kreunt tevreden als ze de explosie in zich voelt en beweegt nog rustig in een langzaam tempo door. Als je de zoen stopt laat je me je vingers proeven en ik geniet even van het verboden vocht. Waarna je weer plaats neemt op je stoel en Cordelia me omhoog trekt. Ze zoent me en fluistert daarna in mijn oor: “We zijn nog niet klaar met je.” -to be continued-
Aantal keer gelezen:
954
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)