Spannendverhaaltje.nl

Bungalowpark

-
21-08-2010
Onlangs zijn mijn vriendin (sonja) en ik (peter) samen met een stel hele goede vrienden (katja en david) een weekendje naar een bungalowpark park geweest. We hadden afgesproken erkaar wat intiemer te leren kennen echter de vrijdagavond van aankomst was er ondanks de licht erotische spanning en buiten wat dubbelzinnige praat niets gebeurd. Zaterdagochtend wilden katja en david een kasteel in de omgeving gaan bezichtigen. Sonja wilde ook wel mee maar ik had geen zin en besloot bij de bungalow te blijven. Om een uur of 11 ging het stel op stap en zwaaide ik ze uit. Op dat moment vertrokken de mensen uit de naastgelegen bungalow ook. Mijn aandacht werd getrokken door een lange blonde vrouw in een sexy short en strak om haar borsten gespannen t shirt . Ook zij bleef achter want de auto vertrok zonder haar. Misschien had ik iets te lang naar haar gestaard want ze glimlachte en zei “zo buurman, ook geen zin en het rijk alleen?” Ik beaamde dit enigzins betrapt. Een firsse windvlaag deed de tepeltjes van de buurvrouw hard worden waardoor mijn bilk nog meer gefixeerd werd op haar pronte borsten. Zij had dit in de gaten en ging verder “ik ga naar binnen, heb je zin in een kopje koffie??” Vanzelfsprekend kon ik dit niet afslaan en volgde haar ,mijn ogen gericht op haar wiebelende kontje. Binnen zette ze de koffie aan en stelde zich voor .Ze heette anna en vertelde dat ze hier een weekend was met haar dochter en een vriendin en haar vriend en zijn zoon. De koffie was klaar en we gingen in de beschutte tuin achter de bungalow op de stretchers zitten.. Het was inmiddels knap warm geworden en anna vroeg of ik er bezwaar tegen had als ze er wat luchtiger gekleed bij ging liggen.
Dat had ik natuurlijk niet en vroeg me af hoever dit zou gaan. Anna stond op en trok haar short en t shirt uit en was nog slechts gehuld in een minuscule bikini met minimaal topje en een string die weinig aan de verbeelding overlieten.Haar borsten werden nauwelijk bedekt ,de ronde bollingen waren bijna helemaal te zien en de tepeltjes priemden door de zachte stof. , haar lipjes tekenden zich dudielijk af in d e string. Ze draaide zich om en bikte zich om de kussen op de stretcher te schikken en ik had een prima uitzicht op haar strakke billen. Volgens mij deed ze dit expres. Ik kreeg het erg warm van deze aanblik en het veroorzaakte een fikse zwelling in mijn broek . Dat was anna blijkbaar ook opgevallen en ze glimlachte veelbetekend. “trek ook wat uit als je het zo warm hebt” zei ze. Ik kon natuurlijk niet achterblijven en kleedde me uit enigzins krampachtig proberend mijn erectie te verbergen wat natuurlijk niet lukte. “Doe niet zo moeilijk joh, ik heb wel vaker een stijve gezien hoor” zei ze . “Ik vind het leuk als mannen mij aantrekkelijk vinden”” en wreef hierbij als terloops over haar borsten wat mij nog verder opwond. Mijn schroom overwinnend strekte ik mij uit op de stretcher mijn inmiddels keiharde paal overduidelijk afgetekend in mijn boxer . Anna keek er eens naar en glimlachte nogmaals breeduit, stond op liep heupwiegend naar me toe en zette zich naast me op de stretcher. “zal ik je even insmeren want met deze zon ben je snel verbrand” .De daad bij het woord voegend kneep ze een fikse straal zonnebrandolie op mijn borst en begon dit met twee handen langzaam uit te smeren .Mijn schouders ,nek en langzaam afzakkend naar mijn borst en buik .Daarbij kneep ze zachtjes in mijn tepels wat mijn pik deed schokken. Wat een heerlijk gevoel die zachte handen op m’n lichaam en wat een uitzicht op haar borsten. .”Hm die boxer moet maar even uit voordat tie vet word”en voor ik kon protesteren rukte ze mijn boxershort naar beneden mijn steigerende pik bevrijdend. “zo dat is beter” met glimmende oogjes keek ze me aan.en spoot nog wat olie in haar handen. “laten we vooral dit stukje gevoelige huid niet vergeten, nietwaar “ Met beide handen pakte ze mijn pik en begon hem met de olie zalig te masseren.
Van mijn ballen naar boven , langzaam heen en weer gleden haar handen om mijn pik Ze trok de voorhuid naar achter en ontblootte de paars opgezwollen eikel.Met een hand streelde ze die en met de ander hand masseerde ze mijn ballen en kontgaatje. `Is het lekker` fluisterde ze. Ik kon alleen maar knikken Ze stak haar wijsvinger in mijn kont en begon die langzaaam te vingeren, met haar andere hand voerde ze de snelheid op. Ik kon dit niet lang meer houden .Net voodat ik kon spuiten hield ze op. Ga door smeekte ik bijna, mijn zak stond strak en mijn pik leek wel te ontploffen. `alleen als je mij straks ook neukt`` geilde ze. Nu ben ik weliswaar niet erg groot geschapen maar heb een bijna oniutputtelijke voorraad zaad en uithoudingsvermogen dus dat beloofde ik haar snel. Hierop knielde ze naast de stretcher en bracht haar mond naar mijn lul. Langzaam likte ze met het puntje van haar tong van mijn eikel naar mijn ballen, geen plekje overslaand. Ze zoog een voor een mijn ballen naar binnen, en gleed langzaam al sabbelend over mijn stam naar boven. Ze tuitte haar lippen kuste mijn eikel en likte een pareltje voorvocht op``hm wat een lekkere pik`` kreunde ze en sloot haar mond om mijn pik.. Als maar sneller en dieper en dieper ging haar mond heen en weer om mijn op knappen staande lul . Langzaam begon ik mijn heupen te bewegen .Mijn pik verdween tot aan de wortel in haar monf. God wat kon dat mens pijpen. Anna stak weer een vinger in mijn reet en bgon mij met haar ander hand al pijpend af te trekken. Ik kon het niet meer houden en ik spoot kreunend dikke stralen sperma in anna´s mond .Ze liet mijn pik uit haar mond glippen en keek me aan.``je smaakt heerlijk`` en likte mijn pik om de laatste restjes sperma te verwijderen.
Ze gaf me een geile tongzoen en zei ``nu is het mijn beurt``. Ik legde haar op de stretcher begon haar over haar hele lichaam te zoenen en likken ,van haar nek daalde ik langzaam af naar haar borsten ,knabbelde op en beet zachtjes in haar tepels wat een kreetje aan haaar ontlokte, vandaar naar haar buik langzaam via de binnenkant van haar dijen naar haar tenen en weer omhoog. Er zat al een grote vochtige plek in haar string. Ik likte lichtjes over het broekje, en beet in haar opgezwollen schaamlippen , Toe nou kreunde ze ga door, Ik trok het broekje wat opzij en likte haar spleetje Steeds sneller en sneller ging ik met mijn tong door haar kut mat grote halen van boven naar beneden :Anna kronkelde van geiligheid, Ik stak mijn duim in haar poesje en met mijn wijsvinger masseerde ik haar sterrretje Nu liet ik mijn tong over haar gezwollen klit kronkelen Het gewenste effect werd snel bereikt .Hard drukte ze mijn mond en tong tegen haar kut bewoog wild met haar heupen en kwam gillend klaar, ze spoot mijn hele gezicht onder de kutsappen. Ik dronk haar helemaal leeg. Anna ontspande zich ``heerlijk peter``Ik likte nog wat aan haar klitje en gaf haar een zoen, en zei,`dit is nog maar het begin`` en stootte mijn weer op volle oorlogssterkte gekomen pik in een keer in haar wijd geopende geoliede kut,``Ah dat is goed``kreunde anna .Ik begon haar te naaien met krachtige maar toch rustige halen, geiler hoe geiler werden we , ik legde haar benen in mijn nek om nog dieper te kunnen penetreren, anna genoot met volle teugen en begon steeds harder te hijgen en te kreunen en kwam voor de tweede keer klaar Ik was echter nog niet zover dus liet ik haar op het gras op haar handen en knieen gaan zitten. en stak mijn nu maximaal gezwollen pik achterlangs in haar spleet. òh heerlijk, een van mijn favoriete standjes kreunde anna . Mijn pik gleed als een stoommachine haar kut in en uit en zwol naar zo mogelijk nog grotere lengte. Ik stak mijn duim in anna´s kont en beon langzaam haar aarsje te vingeren.
Anna liet zich niet onbetuigd en masseerde haar klitje en mijn ballen.Oh heerlijk peter ga door ga door en weer kwam ze klaar het geil droop langs haar dijen naar beneden. Ik liet mijn pik uit haar flamoesje ploppen en plaaatste mijn eikel tgen haar aarsje.`Ja neuk me in mijn kont` toe ga door`Langzaam drukte ik en met enige moeite verdween mijn eikel in haar kontje ,waarna de rest van mijn lul makkelijk volgde. Langzaam voerde ik het tempo op ,zalig zo´n strak kontje om je lul Ik volede dat anna haar kontspieren spande zodat mijn lul er bijna afgeknepen werd Als een razende pompte ik nu in haar kont ,met mijn linkerhand kneedde ik haar tieten en met mijn rechterhand bewerkte ik anna´s genotsknopje wat maximaal gezwollen tussen mijn vingers rolde. Ik hield het niet meer en spoot haar reet helemaal vol wat haar nogmaals deed klaarkomen. Vermoeid zakte anna op het gras `zo daar was ik aan toe` ``dat zagen we`` zei een mannenstem. Geschrokken draaiden we ons om en daar stonden de andere bungalowbewoners. ``we vonden het een beetje lullig om je de hele dag alleen te laten maar ik zie dat dat niet nodig is geweest` zei de man met een vette grijns Ook de anderen lachten .Anna gniffelde ``ik vermaak me wel hoor`en stelde me voor aan de rest. ``dit is mijn vriend henk, zijn zoon richard mijn dochter sacha en haar vriendin fabienne kortweg fab` Aangenaam stamelde ik enigzins gegeneerd. .`dat was een mooie geile show`` zei henk ``ik heb er zin van gekregen``Anna wenkte hem dichterbij ritste zijn gulp open en haalde zijn flinke stijve leuter naar buiten likte lichtjes aan de eikel en keek schalks naar hem op ``moet ik je dan maar even helpen`, Henk knikte bevestigend en trok zijn shirt uit. Anna stroopte zijn broek af en henk stond spiernaakt met gestrekte lans op het gazon. Anna begon hem vol overgave te pijpen. ``en ik dan` vroeg richard.. Anna liet henks pik even los en zie ``kom op dan``In no time was richard uit de kleren en reikte zijn grote jongensknots aan anna die er verlekkerd op begon te sabbelen al trekkend aan de leuter van henk. Wat verbaasd keek ik naar dit schouwspel en nam daarna de beide meisjes eens op. Twee leuke meiden van een jaar of zeventien met mooie ronde tieten, fab wat minder als sacha met lange benen en soepele kontjes. Anna pijpte de twee onverminderd door wat duidelijk de goedkeuring van beiden had aan het gekreun te horen. Die geile aanblik van een geknielde anna bezig met twee pikken deed mijn lul met schokjes omhoog komen.
Dit was de meiden niet ontgaan en giechelend fluisterden ze wat in elkaars oor. Ik keek ze aan en wees op kleine peter ``hij staat tot jullie beshikking hoor``. De meiden knikten naar elkaar en kwamen naar mij toe. Sacha pakte mijn staaf beet en begon er langzaam aan te trekken, fab zoende mij vol op de mond. We tongden stevig. Sacha liet mijn pik los en fab nam het over, Ik zoende nu sacha en liet ondertussen mijn handen over de lijven van de twee meiden dwalen Ik slipte onder het truitje van fab en kneedde haar borst en tepel, met mijn ander hand streelde ik de billen van sacha. Sacha boog zich voorover en nam mijn leuter in haar mond terwijl fab gewoon door bleef trekken, supergeil werd ik hiervan zeker toen fab zich ook liet zakken an aan mijn ballen begon te likken . De meiden zoenden elkaar en wisselden nu het pijpen af. Dit was niet voor de eesrte keer dat ze dit deden dat was duidelijk. Alsof Sacha het merkte ``van anna geleerd``zei ze en slokte meteen mijn stijve weer op. Ondertussen was het spel van de andere drie aan het veranderen.Anna zat op handen en knieen en werd door henk van achteren gepaald, richard neukte haar in haar mond . Na een aantal minuten wisselden ze van plaats .Richard zijn gezicht vertrok , hij trok zijn pik uit annas flamoes en spoot zin zaad met dikke klodders op haar rug. Henk was nog niet zover ,door zijn ervaring kon hij het wat langer volhouden dan richard. Hij ging op zijn rug liggen en Anna ging schrijling over hem heen zitten , pakte zijn pik beet en liet zich er langzaam genietend overheen glijden, stukje bij stukje gleed het machtige apparaat naar binnen Rustig begon anna henk te berijden, tot wederzijds genoegen aan de geluiden te horen. Richard bleef toekijken en met zijn piemel spelen waar alweer wat beweing in kwam- Ik vond dat het pijpen ,weliswaar erg lekker , lang genoeg geduurd had en liet de meiden zich uitkleden. en met gespreide benen op het gras gaan liggen. Verlekkerd keek ik naar diet twee opengespreide jongemeisjes kutjes waar de sappen al duidelijk vloeiden.
Ik begon met lange halen het kutje van sacha te likken, na enige minuten was fab aan de beurt ,dit tot teleurstelling van sacha die zich toen maar omdraaide om aan de tepeltjes van fab te sabbelen terwijl ik het clitje van fab danig bewerkte,Het duurde dan ook niet lang of fab kwam zuchtend klaar. Ik wendde me weer to sacha en ging verder waar ik gebleven was, likkend en spelend met haar kutlipjes en clit, terwijl fab haar tongde en borsten verwende kwan zij ook snel klaar. Ik gaf haar geen tijd om op adem te komen maar stak gelijk mijn strak gespannen speer in haar spleetje, god wat was dit kind nauw, haar kutje omklemde mijn pik als een strakke handschoen, heerlijk. Ik richtte mij op zonder te stoppen met neuken en dirigeerde fab zo dat ze met haar kont naar mij toe stond over sacha heengebogen. Ik liet haar voorover bukken zodat ik een goed uitzicht had op haar roze spleetje en er goed bij kon om te beffen. Ik keek even opzij en zag at anna noog steeds fanatiek de pik van henk bereed. Ze lachte naar me en zie `lekkere meiden he, naai ze maar flink`, Daar was ik natuurlijk al mee bezig , ik pompte in en uit sacha en likte intussen de scheur van fab van achter naar voren en tot haar sterretje aan toe, wat ze blijkens haar gekreun erg lekker vond. Sacha speelde met de tietjes van fab en stak zo nu en dan een paar vingers in haar kutje Ik voerde het tempo verder op en de meiden begonnen steed harder te kreunen, Ik voelde dat ze er bijna waren en zette de eindsprint in. Sacha gilde het uit toen ik haar volspoot gevolgd door fab .Ik trok mijn nog schokende en spuitende pik uit het kutje van sacha en spoot de rest van mijn kwakje over haar buik, er leek wel geen eind een te komen. Fab zakte door haar knieen en likte de scheur van sacha helemaal uit en de klodders op haar buik volgden snel. De meiden zoenden elkaar en lieten het zaad in elkaars monden overlopen.
Ik was nog steed zo opgewonden dat mijn pik niet verslapte en zei tegen fab zo nu ben jij aan de beurt. Het meisje zette grote ogen op maar ging gretig voor me zitten en ik liet mijn petertje haar zeiknatte grotje in glijden . Sacha keek dit eens aan en ging toen met gespreide benen voor fab liggen. Deze wenk werd goed begrepen en gulzig viel fab aan op de kier van haar vriendin terwijl ik trefzeker in en uit haar kut gleed. Bij het stel naast ons ging het ook goed want henk kwam brullend klaar en spoot een enorme. straal zaad tussen de billen van anna waaarna anna zijn pik weer in haar spleet stopte en rustig verder ging met berijden .Richard was inmiddels ook weer neukklaar maar wist duidelijk even niet wat hij moest doen.. Ik wekte hem en fluisterde hem toe, `kijk eens naar al dat zaad op haar kont, een beter glijmiddel kan je niet hebben`` richard bgreep de hint en knielde achter anna en probeerde zijn lul in haar sterretje te proppen wat met de hevig bewegende anna niet goed ging. Anna keek achterom en hield even op om richard de gelegenheid te geven zijn pik in haar te steken toen gleed richards leuter soepel naar binnen en was anna helemaal gevuld.Langzaam begon het trio te bewegen en na enige haperingen was het ritme gevonden en neukte men dat het een lieve lust was.
Aantal keer gelezen:
595
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)