Spannendverhaaltje.nl

Bungalowpark - 2

-
21-08-2010
Sacha had zich inmiddels onder fab gewerkt en likte mijn ballen en staaf die in en uit het kutje van fab gleed, terwijl fab haar goed kon likken. Zo nu en dan haalde ik mijn pik er helemaal uit en stak hem in de mond van sacha die hem helemaal opslokte. Ik voelde het hete zaad alweer in mijn zak borrelen en wilde in de kut bvan fab klaarkomen dus stopte ik hem er snel in terug en begon met lange halen fab van katoen te geven. Sacha likte de clit van haar vriendin stevig terwijl fab sacha met bijne een volle hand in haar kut vingerde. De bewegingen werdeen steed onbeheerster en sneller tot de onvermijdelijke spetterende ontlading waarmee ik de flamoes van fab volspoot en de meiden grote hoeveelheden geil spuitend sidderend klaarkwamen. Mijn verslappende pik plopte uit het kutje van fab die doodpop opzij zakte. Sacha nam hem in haar mond en zoog de laatste restjes sperma eruit. Het einde bij het andere trio kwan zo te zien ook in zicht, anna ontworstelde zich aan de neukgreep van richard en henk draaide zich om en begon ze te rukken en pijpen. `kom in mijn mond en gezicht`` beval ze .Dat idee sloeg wel aan en de heren loosden de inhoud van hun ballen met blijkbaar veel genoegen, Anna´s gezicht en borsten zaten onder het sperma,. ``beter dan een uitstapje nietwaar`` zei ze. Ik had heel wat te vertellen vanavond Na al mijn inspanningen lag ik lekker in het zonnetje te doezelen en laat de gebeurtenissen nog eens de revue passeren. Ik werd er toch wel weer een beetje geil van, wat een familie!
Ik vroeg me af hoe ik sonja en evt. katja en david bij de buren zou kunnen introduceren . Mijn gedachten worden ruw onderbroken door de thuiskomst van het stel enigzins verhit door het fietsen maar voorzien van koude drankjes om dit te verzachten kwam het stel uitgelaten binnen. Sonja kruipt onmiddelijk op mijn schoot en begint me hartstochtelijk te tongen, geamsuseerd gadegeslagen door katja en david . “Heb je me zo gemist schat “?Nee hoor , nou ja een beetje dan” fluisterde sonja in mijn oor maar wat veel leuker is ik heb katja gepolst en die voelt wel wat voor een expiriment met z’n vieren Mijn toch al wat door sonja’’s aandacht gezwollen lid maakt een vreugdesprongetje bij de gedachte dat ik kaja een beurt zou mogen geven. “en david? Ach die heb ik niet gevraagd maar die kunnen katja en ik wel verleiden “. Ik fluisterde terug dat als ze een voorzetje zou geven ik wel een geil verslag zou geven wat de stemming er in zou brengen. Sonja knikte dat ze het begrepen had stond op van mijn schoot en schonk wat te drinken in. Nippend aan onze drankjes keken de dames elkaar wat broeiering aan. Warm he dat voorjaarszonnetje zei sonja. ik ga even mijn bikini aantrekken. In een mum van tijd was ze weer terug “gekleed” in een sexy bikini. katja volgde snel haar voorbeeld en zo paradeerden de dames aan onze goedkeurende blikken voorbij. De bobbel in mijn short werd er niet kleiner op en ook bij david bespeurde ik wat beroering Katja had dit ook gezien klom bij david op schoot en kuste hem innig waarbij ze met haar kontje heen en weer op zijn pik reed. En heb jij nog wat meegemaakt vroeg katja . Dit was mijn kans! En ik vertelde wat er gebeurd was in geuren en kleuren. De dames zaten met rode koontjes te luisteren en david werd steeds onrustiger. Sonja had haar rechterhand in haar broekje gestoken en was zichzelf aan het strelen en vingeren terwijl ze met haar liknkerhand haar borsten masseerde.
Sonja had haar hand op de leuter van david gelegd en masseerde zijn pik door zijn short heen. david keek nog wat onwennig en bleu rond maar kon de massage niet weerstaan en al snel begon hij de borsten van katja te strelen .Ik stond op en ging achter Sonja staan en nam haar borsten in mijn handen om ze eens flink te betasten. Ik trok het topje van haar borsten ogen van david groot worden. Dat was een goed teken. Ik ging met een hand verder naar beneden en slipte in het broekje van sonja waar ik al snel haar harde genotsknopje vond wat ik zachtjes begon te strelen Sonja drukte en draaide haar kontje tegen mijn keiharde pik en slaakte geile kreetjes. Ik trok nu haar broekje opzij zodat haar gescoren kutje zichtbaar werd voor david en katja Steed sneller begon ik haar clit te masseren en liet een vinger haar kut inglijden snel gevolgd door een tweede. Sonja kon dit wel waarderen en reikte naar achteren om mijn pik uit mijn broek te bvrijden. Langzaam begon zij me af te trekken terwijl ik haar verder vingerde. Katja had zich inmiddels ook niet onbetuigd gelaten en had de paal van david uit zijn broek gehaald. Wat eem kanjer, groot en dik.met een grote donkerrode eikel. Katja zakte van davids schoot af op haar knieen en begon zijn staaf te likken David zakte wat verder onderuit en katja trok zijn short en onderbroek uit zodat ze vrij spel had. Ze likte zijn ballen zoog erop en likte langzaam langs de stam naar boven tot ze de dikke eikel bereikte die een extra grondige beurt kreeg “pijp me” kreunde peter ,hetgeen katja dan ook onmiddelijk deed , Haar volle rode lippen sloten zich om de eikel die langzaam in haar mond verdween Steeds heftiger ging haar mond over de genotsknots van david ,die met gesloten ogen lag te genieten,heen en weer terwijl zij met een hand zijn ballen kneedde en met de ander zijn pik aftrok. Sonja stond dit tefereel met genoegen te bekijken en keek me vragend aan.”Zal ik”? vroeg ze .
Natuurlijk! antwoordde ik, daar was het toch ook om begonnen. Sonja liep op de twee tortelduifjes af ,zakte ook door haar knieen en begon de ballen van david te likken die verschrikt zijn ogen opendeed maar het blijkbaar zo geil vond dat hij niet protesteerde. Katja begon wat minder diep te pijpen zodat sonja ook wat pik kon likken. De monden van de dames ontmoeten elkaar op de maximaal gezwollen eikel van davids superstaaf en hun tongen verstrengelen zich innig daarbij de eikel niet vergetend. Nu pijpen zij een voor een de op knappen staande tamp van david Eerst sonja een paar halen dan katja, sonja ,katja en het gaat maar door.Steeds verdwijnt die pik in een pijpmondje ,het geslurp en gekreun is niet van de lucht. Dan staat sonja op en gaat met haar rug naar david op zijn schoot zitten. Hij protesteert nog even (meer voor de vorm denk ik) maar de dames pakken resoluut zijn pik en leiden die het druipnatte grotje van sonja binnen.. De doorweekte kutlipjes van sonja wijken langzaam als de grote staaf van david zich een weg naar binnen zoekt. Langzaam glijd de pik centimeter voor centimeter in het neukholletje van sonja die genietend kreunt en hijgt, meer meer , steek hem er helemaal in die knots van je!!. Als de hele pik er in zit blijft sonja even stil zitten te genieten, “hm heerlijk ik ben helemaal gevuld, zalig gewoon” Katja zit dit schouwspel van dichtbij te bewonderen en begint sonja lands de binnenkant van haar dijen te likken en zoenen langzaam omhoog tot ze bij de ballen van david is die ze likt en zachtjes kneed.
Van de ballen naar de strak om de leuter gespannen kutlipjes waar ze lekker aan lebbert en verder door naar het clitje wat nu fier vooruitsteekt tussen de kutlipjes van sonja uit. Dit word sonja te machtig en ze komt hard kreunend klaar. Haar kutgeil spuit over de pik van david en in het gezicht van katja. Katja blijft onverstoorbaar aan de pik van david en het clitje van sonja doorlikken en sonja begint langzaam die knots te berijden. Ik kan nu ook wel wat verlichting van mijn ballen gebruiken en kruip achter katja, trek haar slipje opzij en stoot mijn jongeheer in haar kutje, ze kijkt even om , knikt goedkeurend en richt haar aandachrt weer op de neukstaaf en kutje voor haar ogen. Mijn pik pompt in het verbazingwekkend strakke ,gezien het formaat van davids leuter, kutje van katja dat het een lieve lust is en ik voel mijn hoogtepunt naderen..Kaja heeft dat door en duwt mijn pik uit haar neukgrotje draait zich om en neemt mijn pik diep in haar mond en begint mij heftig te pijpen. Mijn hele pik verdwijnt tot aan de wortel in haar geile bekkie dat ik sneller en sneller begin te neuken. Het kost haar geen enkele moeite mijn tempo bij te houden en ik kom dan ook snel en verbazingwekkend overvloedig in haar mond klaar. Smikkelend likt ze haar lippen en kijkt verlangend om naaar sonja en david die nog steeds volop bezig zijn. Sonja ziet dit en stapt van de paal van david en laat katja op dezelfde manier plaatsnemen. Zo nu zal ik je een lekker verwennen zolas je bij mij hebt gedaan.
De daad bij het woord voegend valt ze aan op de kut van katja en zuigt likt bijt en lebbert vol overgave. Zo nu en dan haalt ze davids knots uit het kutje van katja en pijpt david diep en hard om hem daarna weer in de flamoes van katja te stoppen. Het tempo loopt op en katja komt heftig klaar ,ook david is er bijna en na een paar laatste pijpbewegingen spuit het zaad met dikke krachtige stralen uit zijn pik. Sonja kan het niet allemaal behappen en de laatste stralen spatten uiteen op de buik van katja die het uitsmeerd over haar buik en borsten. Ik wil ook wel zo’n behandeling dames zeg ik waarop ze onmiddelijk aanvallen op mijn leuter die al rap weer gevechtsklaar is. Wie eesrt vraag ik, dat blijkt sonja te zijn na enige tijd afgewisseld door katja Ik vind het heerlijk om met mijn neukstaaf in het kutje van katja te roeren maar ik krijg een ander idee. Ik zie namenlijk dat de knuppel van david ook weer gerezen is en stel voor dat hij op zijn rug gaat liggen en laat sonja schrijlings over hem heen gaan zitten, zacht hijgend neemt ze de pik in haar kut. Ik zeg katja dat zij op het gezicht van david moet gaan zitten die haar direct begint te beffen en ik kniel achter sonja en duw mijn pik tegen haar sterretje. Langzaam dring ik verder haar reet binnen en als mijn pik er helemaal inzit beginnen we sneller en sneller te neuken. Sonja kraait het uit van genot terwijl ze door twee kerels gepaald word en haar vriendin met haar borsten speel en tongt. Een hoogtepunt laat dan ook niet snel op zich wachten ,gillend komt ze klaar, waarna de dames van plaats wisselen. Het kontje van katja is wat nauwer dus kost het iets meer moeite om mijn pik erin te krijgen maar als het gelukt is voelt het dan ook hemels aan. Als een bezetene rijd ze op onze pikken heen en weer geile taal uitslaand en an een paar minuten komen we alledrie steunend en kreunend klaar. Vermoeid doch voldaan zakken we in de stoelen “zullen we maar een vers bietje nemen want deze zijn inmiddels lauw geworden” Met ons verse pilsje toosten we op wat geweest is een volgen gaat.
Aantal keer gelezen:
1146
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)