Spannendverhaaltje.nl

Blijf

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door rudi meer verhalen van rudi Bianca en ik kennen elkaar al zo lang dat ik me met geen mogelijkheid meer kan herinneren hoe, wanneer en waar we elkaar voor het eerst hebben ontmoet. Dat is ook niet belangrijk. Belangrijk was enkel haar schoonheid die me vanaf het eerste moment trof als een bliksemschicht. Blonde ogen, blauwe haren en borsten als appeltjes van oranje was ze de onwaarschijnlijke belichaming van én lieftalligheid én zinderende seksualiteit. En naar dat lichaam kleedde ze zich ook. Beenverwarmers die een verleidelijk stuk dij vrijlieten onder haar korte geel-en-blauw geruite rokje, een pantalon dat alle aandacht vestigde op de huid van haar enkels, naaldhakken die de zoele schemering van haar kousenbenen verlengden tot in haar wreef, een assymetrisch truitje dat de ronding van die éne schouder bloot liet, décolletés die de kloof tussen haar borsten lieten bruisen tot verhit bloed, naveltopjes, doorschijnbloezen, opvliegende zomerjurkjes, geraffineerde handschoenen en blitse platformschoenen opende ze haast om de dag nieuwe vensters op haar schoonheid. Ik kende geen andere vrouw die zich zo wist uit te kleden door zich aan te kleden. God moest wel in een heel geile bui zijn geweest toen hij haar had gedroomd en ik was in een geile bui telkens ik haar ‘s nachts en zij zich overdag voor mijn ogen droomde. Het was me een eeuwig raadsel waarom ze het tussen tientallen bewonderaars nét met mij zo goed kon vinden. Toch bleef ook ik slechts een minnaar in spe. Dat had alles te maken met Henk. De dag dat hij in haar leven verscheen, veranderde haar leven zijn leven mijn leven. Het klinkt als een gemeenplaats maar ze waren voor elkaar gemaakt. De maar-al-te aardse schoonheid die aan iedereen die oren had om te kijken woordeloos vertelde dat ze voor het eerst hadden geneukt, verliet haar nooit meer. Hun geluk liet geen plaats voor mijn jaloersheid.
Het was niet bij bijze van troostprijs dat ze me regelmatig bij ze uitnodigden éénmaal ze waren samen gaan wonen. Ik hoorde bij haar en bij hun vreugde. Vanavond was echter verschillend als al die vorige keren. Communiceerden zij anders steeds als twee-in-één met me, elkaar voortdurend aanrakend, dan leek zij vandaag vooral een band met mij te hebben en was Henk slechts een schim op de achtergrond terwijl haar blikken en haar lichaamstaal een cocon van medeplichtigheid rond ons beiden weefden. En indien ik wist dat er niets fout aan het lopen was in hun relatie, zo wist ik ook dat wat er tussen Bianca en mij nu gebeurde juist was, verschrikkelijk juist was toen ze haar truitje zonder meer over haar hoofd trok. Aubade, leek haar bh haar wel op de huid geweven zo perfect begreep hij haar borsten. Maar zonder haar vormen verloor hij éénmaal losgemaakt elke zin. Ik staarde naar haar blote borsten. Neen natuurlijk was dit niet voor het eerst dat ik ze zag, daarvoor droeg ze op het strand en aan zee te graag een monokini die zich beperkte tot een driehoekje over haar driehoekje. Nu waren haar borsten er echter voor de liefde en voor mijn aanrakingen.
Bianca kwam uit de sofa, ging pal voor me staan, ritste haar rok los, bevrijdde haar kousen van de klemmetjes van haar jarretelgordel die ze haar rok achterna liet dwarrelen voor ze haar slipje over de heupen omlaag streelde. Haar kutje was glad geschoren op een dun streepje na, dat als een pijl uit Cupido’s boog op haar kut was gericht.
Mijn ogen konden hun handen niet thuis houden en streelden Bianca’s rillende naaktheid. Ze stak haar arm uit naar mij, trok me overeind om onmiddellijk achter mij te gaan staan en terwijl haar vingers mijn denimhemd begonnen los te knopen stond Henk recht om zich op zijn beurt uit te kleden. Op het ogenblik dat Bianca mijn hemd over mijn schouders naar beneden trok en ik het hard en zacht van haar borsten tegen mijn naakte rug voelde, gooide Henk zijn T-shirt van zich af. Zijn bovenlichaam was net gespierd genoeg om niet té te zijn. Inmiddels hadden Bianca’s vingers mijn gulp reeds opengeritst en mijn spijkerbroek langs mijn heupen omlaag gesjord. Haar handen verkenden de contouren van mijn pik door mijn boxerslip heen toen Henk zijn witte Schiesser éénvoudigweg stuk scheurde. Hij had een erectie om U tegen te zeggen. Even vroeg ik me af hoe het zou zijn hem te pijpen tot Bianca’s vingers onder de elastiek van mijn broekje gleden en mijn pik stevig beet pakten. “Dit is niet langer jouw lul”, sisten haar tanden heet in mijn oorlelletje. “Het is de mijne om mee te doen wat IK wil en wat IK wil is die pik in mij en wel NU meteen”. Voor ik besefte wat me overkwam, lag ik op mijn rug en zat Bianca schrijlings over me heen, haar gezicht naar me toegekeerd. Haar kut was strak als de handschoen waarmee ze mij aftrok en liet het roze van haar tepels kuiltjes lachen in de blos van haar wangen.
Haar schreeuwen wekte de buren tot neuken, door de naakte huid van de muren weerkaatst in al mijn herinnerde minnaressen die zij bundelde in haar kut. Henk was naast ons komen knielen en masturbeerde zijn gezwollen pik terwijl Bianca zijn longen vulde met haar extatisch gekrijs. “Neuk me neuk me” hees ze zich tot in de uiterste punt van mijn mast zodat Henk met de ogen van haar kut kon zien hoe mijn hele lengte tot ver voorbij haar navel schoof. Over me heen rammend boog Bianca zich schuin voorover om Henk te gaan pijpen, maar spoedig eiste het genot haar helemaal voor zich op. Opwaarts stotend spleet mijn pik haar gezicht in de grijns die haar zweet van louter geluk tranen deed huilen in mijn navel terwijl haar haren door kronkelende vingers blond op haar schouders woelden. “O mijn god”, trachtte ze haar orgasme met achterover gegooid gelaat af te smeken toen Henks pik bliksemschichtte, haar hals en borsten tooiend met snoer na kostbaar snoer dat tussen haar jammere vingers uitéénviel in ontelbare parels zaad en glas werd in het blauw van haar ogen. “Jaaaaaaaaa. ”,begon Bianca’s kut als een waanzinnige tol rond mijn pik te draaien. Ze kwam, ik kwam en straal na forse straal was mijn ejaculatie olie op het vuur van haar orgasme, vuur laaiend vuur waar wij als parende vlinders door werden aangezogen vuur verzengend vuur waardoor wij werden verslonden om er onmiddellijk uit te verrijzen als een dubbele feniks van naakte lichamen.
Bianca liet zich voorover kantelen zodat ze bovenop me kwam te liggen. Haar hartstochtelijk zoenen hijgde woorden van dankbaarheid tegen mijn stijve tepels. Over haar schouders zag ik hoe Henk nog steeds met een schrikwekkende erectie zat en achter Bianca plaatsnam. Mijn handen op haar achterwerk spleet ik haar billenhelften in het klokhuis van haar kut. Door het dunne vliesje tussen paradijs en vagevuur voelde mijn aanzwellend geslacht hoe Henk één vinger met ongeduldig geduld voorbij haar kringspier masseerde. “Oooo”, beet Bianca haar pijn en lust in mijn sleutelbeen. Haar anus krampte ritmies rond de neukende vinger. Net vóór haar melkende kut tot een nieuw hoogtepunt van opwinding was gestegen in mijn pik trok Henk zijn vinger terug. “Toe asjeblief ik wil je vinger opnieuw in mijn reet asjeblief vinger me asjeblief asje......Nééé”, sloeg Bianca hete gebedel snel om in gejammer toen Henk zijn pik in haar kontje begon te persen. Hij stopte even, maar Bianca werd al spoedig zo geil van het idee door ons beiden tegelijkertijd geneukt te worden dat ze zelf bij hem aan ging dringen in haar te dringen. En dat dunne vliesjes tussen hemel en vagevuur scheidde ons niet langer, verbond integendeel zijn en mijn geslacht tot die éne immense pik die Bianca’ diepste kern ontgon. Tussen onze neukende en stotende mannenlijven in wist Bianca niet langer waar ze het in hemelsnaam in kut en anus had. Haar kreten legden de primitieve rauwheid van haar ziel bloot. Met zijn handen stevig in haar zij neukte Henk haar over zijn en mijn lul heen terwijl zij van niet te stelpen geilheid in mijn mond kwijlde. “Fok me in mijn aars Fok me Fok me Fokme Fokmefokmefokme” scandeerde haar stem steeds sneller de kadans aan waarop Henk in haar stootte. Als een waanzinnige was hij gaan lachen, haar als een automaat neukend. “Kom klaar ik wil dat je in me komt”, siste Bianca’s tong diep in mijn keel vooraleer ze in de vreselijkste convulsies begon klaar te komen, als een kronkelende met haar anus vastgespeerd aan Henks pik. Scheldend tierde ze ons in de goorste vloeken naar onze climax. Toen Henk en ik in haar begonnen te spuiten en onze ejaculatie zich door haar dunne membraan bundelde tot een woeste kolk van geil vertienvoudigde haar orgasme nog in kracht, die een eeuwigheid nam om uit te razen en haar terug te geven aan zichzelf en aan ons.
Toen lagen Henk en ik aan weerszijden van haar op onze zij en Bianca met de rug naakt op de waaier van haar haren. Haar wijdbeense dijen over onze heupen gespreid, wist haar seks tussen ons in schaamteloos te wezen en vingerde zich tot honig in haar bloemhart van vervoering terwijl wij onze pik tegen haar been aanwreven. Haast meer dan klaarkomen hield ze ervan te kijken en bekeken te worden, hield ze ervan dat we door haar venus in haar geile ziel keken hoe ze stuiptrekkend klaarkwam en hoe haar orgasme ons zaad tot bros zaad weefde dat verwaaide in de oogverblindende flits van haar kut. Ze schepte er een diabolisch genoegen in ons om beurten te neuken met de ander in de rol van toeschouwer. Duivels was haar genoegen Henk te laten aanzien hoe ze haar schrijlingse anus voor zijn masturberende ogen over mijn gelaarsde pik schroefde, hem in kortstondige vreugdde blond over haar borsten te laten schuimen en mij zijn zaad uit de onpeilbare diepte van haar navel te doen likken. Elk van haar orgasmen was een provocatie, een zweepslag in het gezicht van degene die nu niet aan beurt was om haar straks nog helser te laten komen. Feilloos wist ze ons tegen elkaar uit te spelen in haar kut en in haar kont, in haar kont en in haar mond en zelfs wanneer ze zich op handen en voeten achterlangs afwisselend door mij en door Henk liet nemen, bestond er niet de minse twijfel over dat zij en zij alleen de touwtjes in handen had. Nagelscherp en geselhaar striemde ze het woord onverzadigbaar tot een vuurrood litteken op onze rug en onze billen. Bianca liet éénvoudigweg niet af en ook toen we gedrietjes al lang in bed lagen te slapen spookte ze onderhuids door mijn lijf en door mijn hoofd en hitste ze mij tot de geilste dromen die ooit in haar hoofd waren opgekomen. Hoe vaak ik mij ook ontlaadde, telkens weer laadde ze mijn pik op tot vleesgeworden trots.
Bianca had voor mij beslist. Ze zou mij niet meer laten ontsnappen. En toen ik als eerste wakker werd en na een laatste keer naar Bianca te hebben gekeken, haar hoofd met uitgewaaierde haren op Henk borst, vijf vingers bezitterig om zijn ochtendstijve pik,voorzichtigjes uit bed stapte in de vermetele waan dat ik haar niet mocht wekken, tastte haar vrije hand onmiddellijk in de warme plek waar ik zonet had gelegen, draaide ze zich om en opende ze haar ogen met haar dijen. “Blijf” zoende ze de lucht die mijn naakte lichaam streelde. “Blijf”. Het klonk niet als een verzoek. Het was dan ook geen verzoek. Haar hand strekte zich naar mijn geslacht, haar vingers strengelden zich om mijn pik. Ik gleed in bed. Ik gleed in haar. Ik gleed in haar leven.
Aantal keer gelezen:
1146
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)