Spannendverhaaltje.nl

Blanke borsten in zwarte handen

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Ruud Het verhaal begint in het koude Holland. De huisvrouw ging met haar vrijgezelle vriendin een all-in rondreis maken door Suriname. De vriendin had deze reis gewonnen en vroeg de huisvrouw mee te gaan. Die was getrouwd en moest hiervoor tijdelijk haar gezin verlaten, maar haar man vond dat wel OK en de kinderen, een jongen en een meisje, waren inmiddels tieners en konden best voor zichzelf zorgen.
En zo bevonden de vrouwen zich op een goede dag in november op een oude plantage in het binnenland van Suriname. De huisvrouw, tegen de 50, eigenlijk een beetje zwaarder dan ze zou willen zijn, met een paar pronte blanke borsten die er wel wezen mochten, een vrolijk gezicht, bolle wangen en blond haar. En haar vriendin, slank, zeg maar gerust mager, lang en dun. Lang, dun en lekker zeiden ze altijd. Maar al jaren zonder man.
In Holland zou het nu wel regenen en kouder worden. De vrouw en haar vriendin moesten daar wat om giechelen: dat bleef hen mooi bespaard. Zij zaten in een mooi hotel op een oude plantage midden in de jungle. Ze hadden zich gezellig in hun kamer genesteld en die avond zou er een voorstelling zijn van een lokale dansgroep. Eigenlijk waren de vrouwen moe, ze hadden de hele dag gereisd vanaf Paramaribo naar het binnenland en waren even aan wat rust toe maar ach, het hoorde erbij en waarom niet? Ze douchten zich en trokken iets luchtigs aan: een lange dunne rok en een T-shirt. De tropen zijn warm. De leiding van de reis was in handen van een reisleidster die de wind er goed onder hield. Ze was een voormalige KLM-stewardes die tussen Holland en Suriname leefde en de touwtjes strak in handen had. Tenminste, daar leek het op …..
De vrouwen hadden nog vooraf lol gemaakt over negers in rieten rokjes. Ze kwamen een zaaltje binnen waar de voorstelling zou zijn en tot hun lol bleken de negers inderdaad rieten rokjes te hebben. Dat was wel lachen. Er was life muziek en de groep begon te dansen. Mannen en vrouwen tussen de 20 en de 30 jaar. Duidelijk was onder het rieten rokje van de mannen een boxer-short zichtbaar. De vrouwen maakte daar wat grapjes over. Want ze was dan wel getrouwd, onze huisvrouw, een grapje kon natuurlijk best. Het optreden duurde bij elkaar een half uur. En daarna mengden de dansers zich onder het publiek. De twee dames mochten zich verheugen op de interesse van twee mannelijke dansers. De één heette Daniël en de ander heette Jim. Beiden een jaar of vijf en twintig. Zonder meer twee knappe binken. Er kwam een dunne jongen van een jaar of 20 vragen wat men wilde drinken. De dansers en de vriendin gingen aan de barco, maar de huisvrouw wilde wat fris. Ze was niet gewend aan alcohol en hield er niet van. Ze kreeg een merkwaardig drankje. “Plaatselijk recept” Sprak de ober met een brede grijns. Ze vond het wat eigenaardig smaken. En eigenlijk leek het wel of er alcohol in zat, maar eigenlijk ook weer niet. De glazen waren snel leeg en er kwam een tweede ronde. En toen had de huisvrouw eigenlijk het idee dat ze dronken begon te worden. “Er zit toch geen alcohol in?” vroeg ze nog, maar de dansers lachten wat, met hun grote witte tanden. Toch had ze de indruk dat ze nu voor het eerst sinds lang wat gedronken had. Eigenlijk voelde het wel leuk. Maar met de dunne vriendin ging het minder goed. Ze voelde zich onwel worden. Was het de warmte van de tropen? Of de lange reis naar het binnenland? Ze werd echt onwel en de mannen begonnen zich over haar te ontfermen. De ober werd erbij geroepen en die wilde de vrouw naar haar kamer brengen. Ook een muzikant die vlak bij hen zat bemoeide zich er mee. Een vriendelijke wat dikkige man. Zo’n joviaal type waar je vertrouwen in hebt, met vrolijke ogen. De huisvrouw wilde meelopen, maar de twee dansers boden haar net een derde glas aan. Haar vriendin stond inmiddels gesteund tussen de ober en de muzikant op en liep met hen de zaal uit. De dansers proostten en samen dronken ze hun derde glas leeg. De vrouw had tóch de indruk dronken te worden. Maar het smaakte toch niet echt naar alcohol. Ach, wat kon het haar ook schelen: ze was op vakantie. Toch was ze wel wat ongerust over haar vriendin, maar gelukkig kwam de muzikant alweer terug en vertelde dat ze haar op haar bed gelegd hadden en dat het al weer wat beter ging. ‘Het komt wel goed” zei hij en bestelde een cola. Of de vrouw ook nog wat wilde? Maar dat wilde ze niet, ze voelde zich in toenemende mate een beetje dronken. Raar gevoel.
Toen de mannen hun glas leeg hadden wilde de vrouw naar haar kamer gaan. De vriendin alleen laten was natuurlijk geen goed idee. De muzikant zei haar vriendelijk gedag en verdween naar de bar. De twee dansers liepen even met haar mee. Ze was wat duizelig. Zou ze ook ziek zijn? Nee toch. Dronken? Dat kan bijna niet na drie glazen. Enfin, de mannen gingen haar voor door de gangen van het hotel. Ze herkende het bijna niet, maar ja, ze was er ook nog maar net. Daniël deed de deur van de kamer open. Raar eigenlijk, hoe kwam hij aan de sleutel? Maar ze waren al binnen. Nu bleek dat ze ook nog in de verkeerde kamer waren, maar wát een luxe: deze kamer was meer een soort van bruidssuite. Links was een grote kamer met een balcon, rechts een grote open slaapkamer. Direct rechts een wc en dat kwam goed uit. De vrouw moest daar even heen. Terwijl ze daar zat bedacht ze dat ze naar haar eigen kamer moest. Je kunt toch niet in een anders kamer blijven zitten? Maar toen ze de wc weer uit kwam zaten de beide mannen op het balcon. Ze liep er heen en zag dat het balcon zeker zo groot was als de kamer zelf. Ze zei dat ze naar haar eigen kamer wilde. “Onzin joh, dit is ónze kamer” sprak Daniël, “kom gezellig nog even bij ons zitten.” Ze was nog steeds wat moe en voelde zich dronken. “Vooruit dan maar” sprak ze, “maar niet te lang en nam plaats naast Daniël die op een bank zat.” “Nog wat drinken dan?” vroeg Jim. “OK, maar niet te veel.” Jim liep weg.
En daar zat ze dan, met een jonge neger in een vreemd land op een groot balcon. Het was warm. Broeierig. Je hoorde de dieren in de jungle. Een betoverende atmosfeer. Even later kwam Jim al terug en reikte haar een glas aan. Terwijl ze het aanpakte zag ze tussen zijn rieten rokje door zijn piemel hangen. Jeetje! Daar schrok ze van. Hij had daarnet toch een boxer short aan? Hij keek haar aan en proostte. “Ja proost” sprak ze, half verbaasd, half moe, half dronken. Dronken? Ja, het leek er wel een beetje op. Had die jongen echt geen onderbroek aan? Ze kon haar blik niet afwenden. “Is er wat?” vroeg Daniël”. “Nee” sprak ze, maar de mannen zagen haar naar het rieten rokje kijken. Jim plofte neer op een fauteuil links van haar. De vrouw keek onbewust in de richting van Daniëls kruis die direct naast haar zat. Oeps! Ook daar was een half slappe pik duidelijk zichtbaar tussen het riet! Ze keek Daniël aan. “Wat kijk je?” vroeg hij onschuldig. “Je hebt niks aan onder je rokje”, sprak ze half lachend. “Nee, natuurlijk niet, dat hebben we nooit.” sprak hij met een brede grijns. Ze was even sprakeloos. Ze keek hem aan en keek toen weer naar beneden. Zijn lul leek te zijn gegroeid en stak nu boven het riet uit. De vrouw keek er met genoegen naar. Tjonge, dat was wel een paal zeg. Zonder het zelf te weten likte ze haar lippen af. En als een automatische reflex, zonder het te beseffen pakte ze het ding beet. Ze schrok daar zelf van en liet hem weer los. “Bang?” Vroeg Daniël. De vrouw zei niets maar lachte. Opnieuw pakte ze de paal beet. Jezus, dat wás wel een paal! Ze trok er zachtjes aan. Ze ging meer naar hem toe zitten en pakte met haar andere hand zijn zak. Ze werd er behoorlijk geil van, onze brave getrouwde huisvrouw. Getrouwd ja, maar haar man was ver weg … ver weg.
Van achteren voelde ze de handen van Jim over haar schouders glijden. Vrij snel pakte hij haar borsten beet. Opnieuw schrok ze. Dit kán toch niet? Was ze dronken? Ze voelde zich zo licht in haar hoofd. Maar Jezus, zo’n heerlijke grote lul. En opnieuw deed ze iets dat ze van zichzelf niet verwachtte: ze boog zich voorover en nam de kop van Daniël’s lul in haar mond. Ze werd enorm geil en voelde hoe Jim haar bh losmaakte. Opnieuw schrok ze. Wat dacht hij wel? Maar ze liet de lul van Daniël niet los en begon hem fors te pijpen. Ach, waarom zou die jongen niet aan haar tieten mogen zitten? Zij had het toch ook naar haar zin? Ze besloot hem wat meer te gunnen, dat kon geen kwaad. Ze liet Daniël los en ging rechtop zitten en trok haar T-shirt uit. Haar bh viel op de grond. Nu pakte Daniël beide borsten vast en begon ze te strelen. Links van haar stond Jim met een pik die keihard door het rokje stak, hij was opzettelijk naast haar gaan staan en nu begon ze hém te pijpen. Haar linkerhand streelde zijn ballen, met haar rechterhand ging ze op zoek naar de paal van Daniël, die ze snel had gevonden. Lekker zo, met twee van die binken. Ach, waarom niet? Maar toen schoof Jim met zijn hand onder haar lange rok en schoof hij naar haar kruis. Ze stopte abrupt en ging rechtop op de bank zitten. Een beetje spelen OK, maar niet aan haar kruis! Wat dachten die knullen? Dat ze een hoer was ofzo? Jim kuste haar en liet zijn handen over haar grote borsten glijden. Dat vond ze wel weer goed. Ze moest een beetje lachen om zichzelf. Ze was toch niet preuts? En ze wilde best nog wat spelen. Ze keek Daniël aan die nog steeds naast haar zat. Ze ging vervolgens geheel vrijwillig op handen en voeten op de bank zitten en begon Daniël opnieuw uitgebreid te pijpen. Haar kont stak ze opzettelijk omhoog. Laat die jongens maar even spelen. En inderdaad, daar schoof de hand van Jim weer onder haar rok. Ze stopte met pijpen, keek even naar Jim en gaf een knik waarmee ze wilde zeggen ‘doe maar’. Voor Jim was dit het groene licht. Zijn hand verdween in haar kruis. Die bleek zeiknat te zijn. Jezus wat was de geil. Hij trok haar slipje uit en ze hielp hem door haar knieën om beurten even los van de bank te lichten. Eigenlijk had ze dus alleen nog haar lange rok aan. En ze ging lekker door met pijpen van die enorme lul. Hij was zeker groter dan die van haar man en genoot ervan dat ze met haar huisvrouwenlichaam twee jonge jongens wist te bekoren. Er gleed nu een vinger in haar poes. Oeps. En daarna twee vingers. Tjonge wat was ze geil.
Waar zou dit ophouden? Ze kon toch moeilijk met twee vreemde jongens gaan liggen neuken? Ze was nog nooit vreemd gegaan en was het ook nooit van plan geweest. Dat soort dingen doe je niet. Maar ze was wel erg geil en ver van huis. En inmiddels een behoorlijk beetje dronken. Ze voelde dat Jim haar benen uit elkaar duwde. Zijn handen op haar billen. Hij drukte nu zijn lul tegen haar poes. Dit wilde ze niet! Ze wilde opspringen, maar Daniël drukte haar hoofd naar beneden zodat die om zijn lul bleef zitten en Jim drukte zijn lul in haar zeiknatte kut. Godverdomme! Wát een paal! Langzaam schoof hij er in één keer in. Zalig! Hij schoof weer langzaam naar buiten en nog weer naar binnen. Ze stopte haar verzet. Ten eerste had het geen zin. Ten tweede … wat was dít lekker! De mannen keken elkaar triomfantelijk aan, maar dat zag ze niet. Ze pijpte de grootste lul die ze ooit in haar mond had gehad en werd geneukt door een paal die misschien nog wel groter was. Het was geweldig! Jim had de slag nu te pakken en begon haar rustig maar met zeer grote halen te neuken. Haar grote borsten zwiepten heen en weer op het ritme. Ze werd lekker geneukt en vond het toch eigenlijk prima. Of liever gezegd: ze vond het heerlijk! “Even stoppen” Zei Daniël toen. Hij stond op springen. Ze voelde Jim’s lul uit haar kut glijden. Ho ho, dat was niet de bedoeling! Nu ze eenmaal toestond dat ze geneukt werd mocht hij wel even doorgaan. Maar de mannen wisselden van plaats. Daniël schoof achter haar op de bank en Jim kwam voor haar zitten met zijn natte glanzende lul voor haar mond. Oeps, die was nat van haar eigen poes. Daar had ze geen zin in, maar Daniël drukte zijn lul in haar gleuf en duwde hem er hélemaal in. Ze schoof daardoor naar voren en Jim schoof zijn lul in haar mond. Zeiknat, groot en massief. En zo werd ze opnieuw lekker geneukt. Dit was OK. Daniël ramde zijn lul er stevig in en begon goed te raggen. Hij pakte met zijn handen haar grote blanke borsten goed beet. Het deed wat pijn, maar eigenlijk wel lekker. En zo ging het een tijdje lekker door. Die jongens konden goed neuken!
En toen was het weer ‘wisseltijd’. Jim stapte weer opzij en de lul van Daniël verscheen weer voor haar mond. Opnieuw een lul die nat was van haar eigen poes, maar deze keer had ze er zin in. Nog steeds op handen en knieën deed ze haar mond open en de paal zat meteen in haar mond. Van achteren voelde ze de lul van Jim weer in haar gleuf schuiven. Hé die leek wel dunner geworden. En … langer. Dat kan toch niet? Ze keek naar links en zag Jim staan. Wel godverdomme! Werd ze nu door een derde neger geneukt? Ja, ze werd door een derde neger geneukt en ze kon niet zien door wie want Daniël hield haar hoofd vast. Ze wilde het uitschreeuwen, maar dat kan niet als er een enorme paal in je mond zit! De lul was inderdaad dunner maar ook langer en duwde bij iedere slag tegen haar baarmoederhals. Het deed pijn maar was ook erg lekker. Ook deze dekhengst pakte haar borsten stevig beet. Opnieuw dat gevoel van pijn en genot. Ze voelde dat ze klaar ging komen en dat gold ook voor degene die haar neukte. Hij begon hard te kreunen en slaakte wat kregen. Ze bedacht nog dat ze liever geen sperma in haar kut had, maar kon er in deze positie niets tegen doen. De man kwam klaar en de huisvrouw ook. Oh wat heerlijk. Wat zalig. Wat Goddelijk! En ze voelde dat degene die haar neukte zijn sperma bij zich hield. Goddank: hij had een condoom om. Vrij snel schoof hij weer uit haar. Nu ruilde Jim en Daniël weer van plek. Haar mond was daardoor leeg en ze kon dus naar links kijken en zag dat ze geneukt was door de ober: een jochie van amper 20! Hij keek haar dankbaar aan terwijl hij het condoom van zijn lul stroopte. Omdat ze enerzijds geheel perplex was geneukt te zijn door dat puppie, maar anderzijds erg blij was dat hij in ieder geval een condoom om had keek ze hem schaapachtig aan en zei “Haai”.
Daniël had ook een condoom om zijn grote leuter gestroopt en was er klaar voor. “Mijn knieën doen pijn.” Zei de vrouw en stond op. Maar ze wilde die paal nog wel even hebben en liep om de bank heen. Ze ging nu voorovergebogen staan met haar benen wijd, zodat ze van achter genomen kon worden. Daniël begreep dat want zijn lul volgde haar kut alsof het een doelzoekende raket was. Hij schoof hem er onmiddellijk in. Lekker dik en groot. De vrouw slaakte een kreet en genoot. Jim kwam op zijn knieën op de bank voor haar zitten en stak zijn lul naar haar toe. Voor de derde keer nam ze een lul in haar mond die nat was van haar eigen poes en verbaasde zich erover hoe geil ze was. Terwijl ze toch zojuist was klaargekomen! Maar ze wilde meer en nam de lul met plezier in haar mond. Ze leunde nu met haar ellebogen op de bank zodat ze al pijpende met de mooie zwarte ballen van Jim kon spelen. Daniël maakte er nu echt werk van: hij begon haar te neuken zoals ze nog niet eerder geneukt was. Eerst pakte hij haar grote tieten nog eens even beet, maar na een tijdje liet hij ze gewoon zwaaien. Zijn slagen werden groter en dieper. Haar borsten sloegen heen en weer als kerkklokken. Ze voelde dat ze opnieuw klaar ging komen. Ze werd hier zó geil van dat ze er ineens behoefte aan kreeg om Jim gewoonweg leeg te zuigen en deed daar ook haar best voor. Ze kwamen bijna alledrie tegelijk klaar. Eerst Daniël met hevige schokken. Toen de vrouw die daardoor zodanig aan Jim’s lul zoog dat ook deze klaar kwam. Hij pakte haar hoofd stevig vast en zijn sperma spoot haar mond in. Het was niet weinig. Jim hield haar hoofd goed vast en er was geen ontkomen aan: ze kon niet anders dan de hele zooi doorslikken. Voor het eerst in haar leven slikte ze sperma door! Dat had ze bij haar man nog nooit gedaan. Ze werd opnieuw geil van haar eigen sletterige gedrag.
Zo, en daarmee zou het wel even klaar zijn dacht ze. Potverdomme, geneukt door twee negers en een knulletje van 20 jaar met een lange dunne leuter! Ze wilde overeind gaan staan maar Jim, die nog steeds zijn lul in haar mond had, hield dat tegen. En van achteren voelde ze dat Daniël opnieuw zijn lul naar binnen wilde schuiven. Oh, andere maat, ze dacht heel even aan de ober, maar die was het niet. Dit was een dikke lul. Dit was een hele dikke lul. Dit was een superdikke lul die haar poes gewoonweg oprekte. Terwijl ze verdomme al enorm doorgeneukt was. Dan past je gleuf zich toch aan zou je zeggen. Whow, wat een enorme tampeloeris! En ze stond daar geheel opgesloten: voor haar Jim met zijn half harde lul in haar mond, rechts van haar de ober en links van haar inmiddels Daniël. De lul die haar nu neukte was dus niet van hem. Jim liet haar hoofd los en nam zijn lul uit haar mond. Nog voor ze om kon kijken wie haar aan het berijden was, schoof Daniël zijn halfharde lul in haar mond. Hij had de condoom eraf gehaald en het was de bedoeling dat zij hem even lekker schoon likte. Oh, wat voelde ze zich een slet en oh wat was dit heerlijk. Zo’n half harde zeiknatte lul in haar mond, glad van de sperma en een paal in haar kut zoals ze nog nooit had gehad. Ze kwam klaar, ze kwam voor de derde keer klaar. De dekhengst die haar neukte reageerde hierop door nu echt tekeer te gaan. Met zware stoten ramde hij zijn enorme pik in haar poes. Bij iedere haal bewoog haar hele lichaam naar voren. Haar borsten zwiepten als koeienuiers op de cadans mee. Ze dacht voor een vierde keer klaar te komen, god wat was dit lekker. En net toen dat hoogtepunt eraan kwam, kwam ook haar dekhengst klaar. Met een paar enorme halen waarbij ze met haar knieën los van de bank kwam stortte hij zijn zaad in haar kut. En deze keer zonder condoom, dat voelde ze meteen. Hij bleef nog even zitten en liet zich toen langzaam uit haar kut glijden. Sperma druppelde langs haar benen naar beneden. De man kwam nu voor haar staan. Daniël was al opzij gestapt en de vrouw zag nu dat ze geneukt was door de dikke muzikant. Nou, die mocht haar nog wel een keer neuken, tjonge, die kon er wat van! Hij wilde ook nog even nagelikt worden. Zijn eikel paste maar net in haar mond. Ze zoog er eerst aan en likte vervolgens zijn pik helemaal schoon. Tja, als je eenmaal bezig bent moet je het ook goed doen.
En daarmee was het feest wel afgelopen. Tenminste, dat dacht ze. Ze stonden allemaal op en keken elkaar aan met een glimlach. De vrouw nu ook. “Wil je even douchen?” Vroeg de ober. Ja, dat wilde ze wel. Hij nam haar mee naar een badkamer en ze nam een warme douche. Haar kleding lag nog in de kamer en ze kwam schoon en wel terug in de kamer met een handdoek om. De drie oudste negers waren er niet. Ook douchen. Ze was nu alleen met de ober. Ze praatten wat. Hij bleek Lucas te heten. Even later kwamen de drie mannen ook weer terug, netjes schoongeboend en poedelnaakt. Ze namen wat te drinken en de ober kwam met hapjes aanlopen. De vrouw had een raar gevoel. Ze dacht dronken te zijn en dat was ze ook, want de mannen hadden haar wel degelijk in ieder glas meer alcohol gegeven wat ze geheel niet gewend was. Ze was eigenlijk wel trots op zichzelf: geneukt met vier negers! Dat kan niet iedere vrouw je nazeggen! Anderzijds voelde ze zich ongemakkelijk, want hoe dan ook: dit was niet zoals ze opgevoed was en ze moest aan haar man denken die met één beurt in de week tevreden was … hij moest een weten wat zij zojuist had uitgespookt!
Misschien is dit deel 1. Dan volgt er dus nog een deel.
Aantal keer gelezen:
1737
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)