Spannendverhaaltje.nl

Astrid

-
16-08-2010
Ik zag haar staan op de boot. Bruin half lang krullend haar. Haar lichaam gehuld in een blauw gebloemd rokje dat tot net onder haar knieën kwam. Zo’n stuk stof en een elastiek er boven in. Daarboven een donkerbruin hemdje met spaghetti bandjes. Haar voeten staken in een paar slippers. Ze stond aan de reling. De wind zorgde ervoor dat haar hemdje flink wapperde. Haar borstjes waren klein maar stevig. Bij de spaghetti bandjes van haar hemdje kon ik geen bh bandjes ontdekken. Ze kon wel een strapless ding dragen. Zo een zonder bandjes. Toen ze me aankeek zag ik dat ze niet echt knap was. Maar ze had een heel leuk gezichtje met een lieve uitstraling. Ze glimlachte even naar me. Even later liep ze weer naar binnen, om na een minuut of vijf weer aan de reling te verschijnen. Weer keek ze me even aan en toverde haar glimlach weer op haar mond. Ook ik glimlachte en gaf haar een knipoog.
Snel keek ze weer de andere kant op. Zo, een verlegen type dacht ik. Daar houd ik wel van. We kwamen aan op de plaats van bestemming, het olympisch Stadion in Sydney, en we stapte van de boot. Voor we in het park kwamen, moesten we een stuk met de bus. In de bus liep ik haar voorbij. Ze keek me even vluchtig aan. Omdat er bij haar in de buurt geen plaats meer was liep ik naar achteren. Toen ze zag dat er voor mij nog een plaatsje vrij was, kwam ze snel daar naar toe. Nu kon ik haar nog beter bekijken. Zij het dan van de achterkant. Ze had een mooi huidje. De huid op haar armen en schouders was mooi egaal bruin. Geen streepjes van bandjes. Ik denk dat ze wel eens topless zonde. Ze leunde een beetje tegen het raam. Haar hand legde ze op haar schouder. Met een vinger wenkte ze me. Voorzichtig legde ik een hand op haar schouder. Ze legde haar hand weer op de mijne. Zachtjes streelde ik haar schouder en nek. Veel te snel naar onze zin zat de busreis er alweer op.
Iedereen stapte uit. Zij liep met een groep van een man of zes het park in. Ik zag haar daar alleen nog maar van op afstand. Op de reis terug zag ik haar tot mijn spijt niet meer. Tot we bij het hotel aankwamen. Mijn hart sloeg een keertje over. We sliepen in het zelfde hotel. Ze had mij ook gezien. Snel pakte ze uit haar tasje een pen en een papieren zakdoekje. Ze schreef er iets op en drukte dit in het voorbijgaan in mijn handen. Snel las ik de tekst die erop stond. “I want to see you tonight in the bar” . Dat was het, geen naam, geen tijd. Ik liep naar de kamer en zei niets tegen de andere jongens. We aten wat onder in het hotel. Na het eten wilde de jongens nog even de stad in. Ik zei dat ik geen zin had en in het hotel bleef. Snel douchte ik me en liep naar de bar. Ze was er nog niet, dus bestelde ik een biertje. Ik had mijn bier half op toen ze binnen kwam. Ze droeg nu een zwart stretch rokje dat net onder haar billen kwam.
Daarboven droeg ze weer het bruine hemdje. Nu zag ik echter twee dunne oranje bandjes.Waarschijnlijk van haar bh. “Hello” zei ze. “Hello” “Please take a seat” Ze kwam op de kruk naast me zitten. “What would you like to drink?” vroeg ik haar “Also a beer please” zei ze. Ik wist nog steeds haar naam niet. “What’s your name?” vroeg ik haar “Astrid, and yours” “Ton” zei ik. “So where you from” Vroeg ik weer op mijn beurt “The Netherlands” was haar antwoord. “Zeg Astrid, waarom nemen we dan de moeite om engels te praten” “huh” zei ze “Kon jij dan ook van Nederland” “Ja, maar ik hoorde je vanmiddag met die andere mensen praten, dat was zo goed engels, dat ik dacht dat je uit Australië kwam” “nou” zei ze “ik trek nu zes maanden door Australië. Die mensen van vanmiddag was familie van me. Die wonen hier in Sydney. Volgende week gaan ik terug naar Nederland, maar had besloten oud en nieuw bij mijn familie door te brengen.” We praatte nog wat verder onder het genot van een pilsje.
Zo kwam ik te weten dat ze 23 jaar oud was en in Delft op de Mts electro studeerde. Dat was dan weer mooi , omdat ikzelf ook elektricien ben. Zo praatte we nog een half uurtje verder. “Wat wil je vanavond nog gaan doen?” vroeg ik haar. “Ik heb hier nog niet in het zwembad gezwommen.” Zei ze. “Dat lijkt mij ook wel leuk” We gingen ons snel omkleden. Toen bleek dat de oranje bandjes niet van een bh waren maar van een oranje bikini was die ze onder haar kleren droeg. Het stond haar leuk. Ik liet mijn ogen over haar hele lichaam gaan, bleef even hangen bij haar borstjes en zakte toen af naar haar buikje. Een mooi plat buikje wat over ging in een mooi klein bultje. Dat bultje zat echter in haar broekje. Mijn ogen gleden weer verder via haar knieën naar haar voeten. “Bevalt het een beetje” vroeg ze. “Prima” stotterde ik. We liepen naar het zwembad en ze dook erin. Snel dook ik haar achterna. We speelde een beetje in het water en spetterde elkaar nat. Totdat Astrid water in haar ogen kreeg. Ze zwom naar de kant.
Ik zwom haar achterna. “Niet wrijven” zei ik “Dan wordt het alleen maar erger. Laat mij maar even” Ze haalde haar hand we, en ik ging dichter naar haar gezicht toe. Plotseling kuste ik haar op haar oog. Astrid sloeg haar armen rond mijn nek en kuste me op mijn mond. Ik streelde door haar natte haar. Astrid opende haar mond en likte aan mijn lippen. Even later stonden we heftig te tongen in het bad. Nog een geluk dat er geen andere mensen aanwezig waren. Mijn handen gleden wan haar schouders naar haar borsten. “Vindt je ze mooi?” vroeg ze. “Prachtig” zei ik “ik wil dit op foto vastleggen” “Doe je dat wel vaker?” vroeg ze weer. “Alleen bij hele mooie meisjes” Ze bloosde. “laten we naar mijn kamer gaan” stelde ze voor. “Dan pak ik even mijn kamera” zei ik snel. 5 minuten later klopte ik op haar deur. Ze bleek maar twee kamers van ons vandaan te zitten. Astrid deed open. Ze had nog steeds haar bikini aan. We gingen op het bed zitten en dronken een biertje uit de minibar. “Zullen we maar beginnen” stelde ik voor “Hoe wil je het eerst” “Zeg jij het maar, jij bent de prof.” Zei ze. “Dan het liefst eerst in de kleren die je vanmiddag droeg” zei ik. Snel trok ze haar rokje en hemdje aan. Haar haar was nog nat.
Dus snel pakte ik een handdoek en begon haar haar af te drogen. Haar borstje schudde op en neer. Ze ging nog snel even met een kam door haar haar. “Ga eerst maar in die stoel zitten” zei ik haar. Ze ging zitten en sloeg haar benen over elkaar. Al snel begon ze andere poses aan te nemen. “”Wil je ook nog even dat zwarte rokje aandoen en voor die spiegel gaan staan. In de kamer stond een kast tot tegen het plafond. De deuren waren gemaakt van spiegelglas. Zo maakte ik nog een paar foto’s. Ik kon nu gelijk de voorkant en haar achterkant op de foto zetten. “Wil je je nu langzaam trippen tot op je bikini” vroeg ik. Langzaam tilde ze haar hemdje over haar hoofd. Ze ging met haar rug naar me toestaan, trok haar rokje over haar billen en stapte eruit. Snel schoot ik weer enkele foto’s. Toen ze in bikini stond vroeg ik haar even te wachten. Mijn rolletje was vol. Ik deed een ander rolletje in het toestel en vroeg haar of ze nog verder durfde te strippen. Ze keek me even aan met haar lieve glimlach. Dan ging ze snel met haar handen achter haar rug en haakte het bandje van haar bikini los en liet het van haar schouders vallen.
Ze toonde me haar borsten. Ze waren klein maar en stond een mooi stel tepels op. Ze draaide een rondje terwijl ik maar foto’s bleef maken. “Nog verder” vroeg ze. ”Graag” zei ik. Toen ze weer recht voor me stond haakte ze haar vingers achter de rand van haar broekje. Tergend langzaam trok ze hem uit. Haar poesje kwam tevoorschijn. Mooi in een V-vorm geschoren. Ik maakte nog een paar foto’s en legde toen de camera weg. Ze stond weer met haar rug naar me toe. Ik liep op haar af, legde mijn handen op haar schouders en kuste haar in haar nek. Mijn handen gleden omlaag naar haar borstjes.Langzaam liet ik mijn handen verder glijden en kwam bij haar buikje aan. Snel streelde ik met een vinger door haar navel. Er liep een rilling over haar rug. Mijn handen gleden verder omlaag via haar heupen naar haar billetjes. In elke hand nam ik een bil en trok ze langzaam uit elkaar. Ik gleed met een vinger door haar bilspleet en streelde haar sluitspier. Astrid begon te kreunen. Uiteindelijk gleden mijn handen naar haar poesje.
Ik streelde door haar schaamhaar en speelde met haar lipjes. Astrid stond in de spiegel te kijken naar wat ik met haar deed.Ik keek ook even in de spiegel en zag dat ze een rode gloed op haar wangen had. Ze vond het blijkbaar lekker wat ik met haar deed.Ik streek met een vinger tussen haar lipjes en vond haar klitje. Met mijn mond kuste ik nog steeds haar nek. Ik bracht een tweede vinger in haar kutje. Al snel begon Astrid sneller te kreunen. Ik pakte haar klitje tussen twee vingers in en kneep er zachtjes in. Astrid kreeg haar eerste orgasme. Haar sappen vloeide over mijn vingers. Astrid pakte mijn hand en bracht die naar haar mond. Ze likt haar vingers af. Waarna ze me op mijn mond kuste. Ik proefde haar sappen. Met haar tong duwde ze het vocht in mijn mond en ik slikte alles door. “Nu word het tijd dat jij ook uit de kleren gaat” zei ze. K had mijn zwembroek inmiddels verruilt voor een korte broek en een T-shirt. Snel trok ik deze uit en viel met Astrid in mijn armen op het bed. Ze kuste me overal waar ze maar kon. Mijn lul echter liet ze met rust. Af en toe streek ze er even met haar vinger overheen. “Je zit me te pesten” zei ik.
Met haar mondje zat ze nu rond mijn ballen. Langzaam likte ze over mijn lul. Ze nam de eikel in haar mond en liet hem toen helemaal naar binnen glijden. Ik voelde dat mijn eikel in haar strotje schoof . Zo diep nam ze hem in haar mond. Al snel begon Astrid me met lange halen te pijpen, terwijl ze me met haar hand aftrok. “Dit heb je al meer gedaan”zei ik. “Nee hoor, ik heb dat een keer in een film gezien. En ik heb een beetje geoefend met de dildo van mijn zus.” “Jij bent de eerste waar ik het echt mee doe.” Zei ze snel. Ze had goed geoefend. Zonder het haar te zeggen voelde ik mijn orgasme opkomen. Even later spoot ik alles in haar mond. Gretig slikte ze alles door. “Ik wist niet dat sperma zo lekker kon zijn” zei ze. Astrid kwam nu op me liggen. Haar borstjes drukte tegen mijn borst. Ze kuste me op mijn mond en ik proefde mijn eigen sperma. Even later rolde ik haar van me af en rolde zelf mee zodat ik nu boven op haar kwam te liggen. Ik streelde haar armen. “ik wil je nu in me voelen” zei ze zacht.
Met haar handje pakte ze mijn lul vast en begon er mee te spelen. Binnen de kortste keren had ze hem weer zoals ze hem hebben wilde. Ik pakte een condoom en rolde hem over mijn lul. Ik tilde haar heupen een beetje op en schoof mijn knieën een stukje onder haar. Astrid pakte mijn lul weer vast en bracht hem voor haar grotje. Langzaam drukte ik mijn lul in haar. Astrid sloot haar ogen en genoot van mijn lul. Ze was heel strak. Ze had nog niet veel in zich gehad. “Heb je dit al eens vaker gedaan?” vroeg ik haar. “Nee” zei ze. “Maar je bent geen maagd meer.” Merkte ik op. “Alweer de dildo van mijn zus.” Verklaarde ze. Langzaam begon ik in haar te stoten. “Dieper, dieper” kreunde ze. Ik neukte haar zo diep als ik kon. De wanden van haar kut streelde mijn lul. En met mijn eikel voelde ik haar baarmoedermond. “Ik weet nog een leuk standje” zei ze. “uit de film?” vroeg ik. “Ja” zei ze. Ze ging op haar knieën voor het bed zitten.
Met haar bovenlichaam leunde ze op het bed. Ik ging op mijn knieën achter haar zitten. Mijn lul drukte ik weer in haar kutje. Teder streelde ik haar lipjes en klitje. Astrid gierde het uit toen ze klaar kwam. “oh ja, dit is veel lekkerder dan een dildo” Ik bleef in haar stoten. Ik voelde dat ik weer ging komen en vertelde haar dat deze keer wel. Ze zei “Toe maar ik ben er ook weer bijna.” Even later kwamen we beide luid steunend klaar. Mijn zaad spoot ik in het condoom. Uitgeput viel ze uiteindelijk in mijn armen in slaap. Wat was dit een geil meisje. Ik wist zeker dat ik hieraan nog een hoop plezier zou beleven.
Aantal keer gelezen:
559
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)